Xperia 10 Plus

Laajempi näyttö tarjoaa laajemmat mahdollisuudet.

Esittelyssä Xperia 10 Plus -puhelimen 6,5”:n 21:9-laajakuvakokemus. Voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti, katsoa elokuvia alkuperäisellä kuvasuhteella ja tallentaa omia 21:9-videoitasi. Kaikki tämä sulavalinjaisissa kuorissa, jotka sopivat täydellisesti käteesi.

ÄLYPUHELIMET

Xperia 10 Plus -6.5” 21:9 Laaja Full HD+ -näyttö | Kaksoiskamera

Xperia 10 Plus
Kuva tuotteesta Xperia 10 Plus -6.5” 21:9 Laaja Full HD+ -näyttö | Kaksoiskamera

navyblack

Laaja (21:9) 6,5”:n Full HD+ -näyttö
6,5”:n 21:9 Full HD+ -laajakuvanäyttö
21:9-videontallennus
21:9-videontallennus 12 Mpx:n + 8 Mpx:n kaksoiskameralla ja kaksinkertaisella optisella zoomauksella
High-Resolution Audio
High-Resolution -äänentoisto DSEE HX™- ja LDAC-tuella

Näyttö

Helppokäyttöinen jaettu näyttö moniajoon

Katso videota kirjoittaessasi viestejä tai lue viimeisimmät uutiset silmäillessäsi sähköposteja. Xperia 10 Plus -puhelimen 21:9-laajakuvanäytön ansiosta voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti ja tehdä useita asioita samanaikaisesti. Voit käynnistää Sivutunnistuksen ja avata haluamasi sovellukset jaettuun näyttöön napauttamalla puhelimen reunaa.

Näe enemmän pitkältä näytöltä

Xperia 10 Plus -puhelimen 6,5”:n 21:9-laajakuvanäytön ansiosta voit selata lempisisältöäsi helposti ja vähemmällä vierityksellä. Full HD+ -tarkkuus paljastaa pienimmätkin yksityiskohdat.

Uppoudu jokaiseen elokuvaan 21:9-kuvasuhteella.

Uppoudu syvemmälle katsomaasi Xperia 10 Plus -puhelimen 21:9-laajakuvanäytön avulla. Lempielokuvasi on kuvattu juuri tällä kuvasuhteella. Leveän ja reunattoman näytön ansiosta voit nauttia elokuvista älypuhelimen näytöllä juuri niin kuin ne on tarkoitettukin.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. ja Wanda Culture Holding Co. Limited. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kamera

21:9-videontallennus

Kuvaa videoita elokuvantekijöiden käyttämällä 21:9-kuvasuhteella. Sen jälkeen voit nauttia niistä Xperia 10 Plus -puhelimen 21:9-laajakuvanäytöllä.

Kaksoiskamerajärjestelmä optisella 2x-zoomauksella

12 ja 8 Mpx:n kaksoiskamerajärjestelmän ansiosta voit ottaa korkealaatuisia valokuvia ja päästää luovuutesi valloilleen taiteellisen Pehmennys-tehosteen avulla. Xperia 10 Plus -puhelimessa on lisäksi optinen 2x-zoomaus, jonka avulla voit tallentaa yksityiskohdat etäältäkin.

Tyyli

Sopii täydellisesti käteen

Xperia 10 Plus -puhelin on suunniteltu sopimaan käteen mukavasti. 21:9-laajakuvanäytön ansiosta puhelin on solakka, virtaviivainen ja helppokäyttöinen.

Kaunis ja kestävä Corning® Gorilla® Glass 5 -lasi

Xperia 10 Plus -puhelimen Corning® Gorilla® Glass 5 -lasi on lujatekoinen ja kestävä. Virtaviivaiset metalliset yksityiskohdat viimeistelevät kauniin muotoilun.

Ääni

High-Resolution Audio on älypuhelinten äänentoiston uusi aluevaltaus

High-Resolution Audio ja DSEE HX tuovat jokaisen kappaleen lähemmäs studiolaatua. LDAC-suoratoisto saa kaiken kuulostamaan hyvältä, kuuntelitpa sitten langallisella tai langattomalla yhteydellä.

Kuule jokainen nuotti kristallinkirkkaana

Älykäs vahvistin -tekniikka parantaa äänenlaatua ja bassoa, minkä ansiosta voit nauttia lempikappaleistasi täysin rinnoin paikasta riippumatta.

Akku

Entistä pitkäkestoisempi akku

Xperia 10 Plus -puhelimen suuri 3 000 mAh:n akkukapasiteetti antaa luotettavaa tehoa. Smart Stamina ennakoi virran riittävyyttä ja mukauttaa energiankulutuksen, jotta akku kestää kauemmin.

Entistä pidempi akun elinkaari

Lataustekniikkamme pitävät akun hyvässä kunnossa pidempään. Akun hoitotoiminto estää puhelinta ylilatautumasta, kun taas adaptiivinen Xperia-lataus valvoo puhelimen latausta ja varmistaa, ettei akku ylikuormitu.

Suorituskyky

Erinomainen suorituskyky ja tehokas suoritin

Qualcomm® Snapdragon™ 636 Mobile Platform suoriutuu niin sovelluksista, elokuvista, peleistä kuin kaikesta muustakin leikiten.

512 Gt:n microSD™-korttipaikka
Laajenna muistia

Laajenna puhelimen tallennustilaa jopa 512 Gt:n microSD™-kortilla.

Kaksi SIM-korttipaikkaa
Kahden SIM-kortin ansiosta puhelut tulevat varmasti perille

Hoida niin työ- kuin vapaa-ajankin asiat samalla puhelimella kahden SIM-korttipaikan avulla.

Tutustu Xperia 10 Plus -puhelimeen

Käteen täydellisesti sopivassa, sulavalinjaisessa Xperia 10 Plus -puhelimessa on moniajoon ihanteellinen 6,5”:n 21:9-laajakuvanäyttö ja 21:9-videontallennusta tukeva kaksoiskamerajärjestelmä optisella 2x-zoomauksella.

Näyttö

Moniajoon luotu jaettu näyttö

6,5”:n 21:9-laajakuvanäytöllä on tarpeeksi tilaa kahden sovelluksen samanaikaiseen käyttöön. Kirjoita sähköpostia katsoessasi suosikkisarjaasi tai chattaa kavereiden kanssa selatessasi viimeisimpiä uutisia. Sivutunnistuksen ja sovelluskäynnistimen ansiosta voit ottaa jaetun näytön käyttöön helposti ja nopeasti.

Avaa suosikkisovelluksesi helposti Sivutunnistuksen avulla

Sivutunnistuksen avulla voit nähdä lempisovelluksesi nopeasti ja selaamatta. Sivutunnistuksen Xperia™-tekoäly ennustaa ja näyttää sovelluksia, kun kaksoisnapautat Xperia 10 Plus -puhelimen kumpaa tahansa reunaa.

21:9-laajakuvanäyttö

Xperia 10 Plus -puhelimen 21:9-laajakuvanäytössä käytetään samaa kuvasuhdetta kuin elokuvia kuvattaessa. Useimpien älypuhelinten näytöt eivät tue tällaista kuvasuhdetta suoraan, vaan näytön ylä- ja alareunassa näkyy musta palkki. Xperia 10 Plus -puhelimella voit kuitenkin nauttia viihteestä koko näytön edestä.

Suoratoista 21:9-elokuvia

21:9-laajakuvanäytön ansiosta voit nauttia älypuhelimellasi Netflixin yhteensopivasta sisällöstä juuri sellaisella kuvasuhteella kuin se on tarkoitettu.

Netflix-suoratoistojäsenyys vaaditaan.

Kamera

Kuvaa eri kuvasuhteilla

Tallenna valokuvia ja videoita eri kuvasuhteilla tarpeen mukaan. 21:9-videontallennuksen ansiosta voit tallentaa videoita elokuvissa käytetyllä kuvasuhteella. 1:1-kuvaus taas sopii täydellisesti Instagram-otoksiin.

4K-tallennus
4K-tallennus

Näe jokainen yksityiskohta, kun tallennat nelinkertaisella Full HD -resoluutiolla.

SteadyShot™-kuvanvakaus
Kuvaa sulavasti ja vakaasti kuvanvakauksen ansiosta

SteadyShot™-kuvanvakauksen ansiosta voit tallentaa jopa liikkuvaa kuvaa tärinästä murehtimatta

Päästä luovuutesi valloilleen 12:n ja 8 Mpx:n kaksoiskamerajärjestelmällä

Xperia 10 Plus -puhelimen 12 Mpx:n kameralla voit ottaa upeita valokuvia kaikissa tilanteissa ja eri kuvasuhteilla, kuten 21:9. 8 Mpx:n kameran avulla voit käyttää taustan kaunista Pehmennys-tehostetta ja optista 2x-zoomausta, jolla ikuistat kohteesi etäältäkin.

Henkeäsalpaavia taustoja vaivatta

Valokuvien Pehmennys-tehoste antaa kuvallesi taiteellisen, sumean taustan. Xperia 10 -puhelimen kaksoiskamerajärjestelmän ansiosta voit nyt saavuttaa yhdellä painalluksella saman, mihin aiemmin tarvittiin DSLR-järjestelmäkameraa.

Tarkkoja lähikuvia optisella 2x-zoomauksella

Ikuista toiminta entistä lähempää optisen 2x-zoomauksen avulla. Xperia 10 Plus -puhelimen 8 Mpx:n kamera tuo kohteen lähemmäs, jolloin voit tallentaa sen jokaisen yksityiskohdan,

Tyyli

Suunniteltu käteen sopivaksi

Xperia 10 Plus -puhelimen ergonomiasuunnittelussa pyrittiin luomaan saumaton, täydellisesti käteen istuva muoto. 21:9-näytön solakan muodon ansiosta puhelin istuu helposti käteen, ja sen täysin reunaton muotoilu tarjoaa entistä mukaansatempaavamman käyttökokemuksen.

Valon välkettä

Xperia 10 Plus -puhelimen värivaihtoehtoihin saatiin innoitus metallipinnoilta heijastuvasta valosta. Ulkoasusta saatiin näin tyylikäs ja luonnonmukainen.

Helppo käyttää yhdelläkin kädellä pienoiskäyttöliittymällä

Voit pienentää näytön yhdellä peukalon pyyhkäisyllä, jolloin voit käyttää sovelluksia ja muuta sisältöä helposti. Näin puhelimen käyttö on helppoa yhdelläkin kädellä liikkeellä ollessasi – toiminnoista tinkimättä.

Tekniset tiedot

21:9-laajakuvanäyttö 6,5” Full HD+ ja 21:9-videontallennus, kaksoiskamera (12MP + 8MP), optinen 2x-zoomaus ja High-Resolution -äänentoisto DSEE HX™- ja LDAC-tuella.
  • Laaja (21:9) 6,5”:n Full HD+ -näyttö

  • 21:9-videontallennus

  • Kaksoiskamerajärjestelmä (12 Mpx + 8 Mpx) ja optinen 2x-zoomaus

  • High-Resolution -äänentoisto DSEE HX™- ja LDAC-tuella

  • Suuri 3 000 mAh:n akku

Mitat
167 x 73 x 8,3 mm
Paino
180 g
Vettä hylkivä
-
SIM-korttien määrä
Yksi SIM-kortti tai kaksi SIM-korttia
Kapasiteetti
3000 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide