Xperia 10

Huikea laajuus

Tutustu Xperia 10 -puhelimen 21:9-laajakuvanäytön tarjoamaan 21:9-kokemukseen. Elokuvateatterien kuvasuhteen ansiosta sovellusten moniajo ja elokuvien katselu on entistä miellyttävämpää. Kuvaa, tallenna ja katso 21:9-videoita ja -valokuvia laitteella, joka on suunniteltu käteen sopivaksi.

ÄLYPUHELIMET

Xperia 10 -6” 21:9 laaja Full HD+ -näyttö | Kaksoiskamera

Xperia 10
Kuva tuotteesta Xperia 10 -6” 21:9 laaja Full HD+ -näyttö | Kaksoiskamera

pinknavysilverblack

Laaja (21:9) 6”:n Full HD+ -näyttö
6”:n 21:9 Full HD+ -laajakuvanäyttö
21:9-videontallennus ja kaksoiskamera
21:9-videontallennus ja kaksoiskamera (13 Mpx + 5 Mpx)
High-Resolution Audio
High-Resolution -äänentoisto DSEE HX™- ja LDAC-tuella

Näyttö 

21:9-laajakuvanäyttö moniajoon

21:9-näytön tavallista suurempi näyttöala soveltuu täydellisesti kahden sovelluksen samanaikaiseen moniajoon, selaamiseen ja 21:9-elokuvien katseluun. Sivutunnistuksen ja sovelluskäynnistimen ansiosta voit ottaa jaetun näytön käyttöön helposti ja nopeasti.

Näe enemmän pitkältä näytöltä

Sulavalinjaiselle 6":n 21:9-näytölle mahtuu entistä enemmän sisältöä. Selaa suosikkisovelluksiasi ja nauti vähentyneestä selaamisen tarpeesta sekä Full HD+ -tarkkuudesta.

Mukaansatempaava 21:9-elokuvakokemus

Uppoudu syvemmälle katsomaasi Xperia 10 -puhelimen 21:9-laajakuvanäytön avulla. Nauti lempielokuvistasi elokuvamaisella kuvasuhteella, jota varten ne on luotu. Laajan näytön ja reunattoman muotoilun ansiosta voit uppoutua viihteeseen juuri oikealla tavalla.

Kamera

21:9-videontallennus

Kuvaa videoita elokuvantekijöiden käyttämällä 21:9-kuvasuhteella. Sen jälkeen voit nauttia niistä Xperia 10 -puhelimen 21:9-laajakuvanäytöllä.

Ota taiteellisia kuvia kaksoiskamerajärjestelmällä

13:n ja 5 Mpx:n kaksoiskamerajärjestelmän ansiosta voit ottaa upeita kuvia sekä ilmaista luovaa ja taiteellista puoltasi Pehmennys-tehosteella.

Tyyli

Sopii täydellisesti käteen

Xperia 10 -puhelin on suunniteltu sopimaan käteen mukavasti. 21:9-laajakuvanäytön ansiosta puhelin on solakka, virtaviivainen ja helppokäyttöinen.

Kaunis ja kestävä Corning® Gorilla® Glass 5 -lasi

Xperia 10 -puhelimen Corning® Gorilla® Glass 5 -lasi on lujatekoinen ja kestävä. Virtaviivaiset metalliset yksityiskohdat viimeistelevät kauniin muotoilun.

Ääni

High-Resolution Audio vie älypuhelinten äänentoiston seuraavalle tasolle

High-Resolution Audion ja DSEE HX:n avulla voit nauttia studiotason äänentoistosta. LDAC-suoratoisto saa kaiken kuulostamaan hyvältä, kuuntelitpa sitten langallisella tai langattomalla yhteydellä.

Kuule jokainen nuotti kristallinkirkkaana

Älykäs vahvistin -tekniikka parantaa äänenlaatua ja bassoa, minkä ansiosta voit nauttia lempikappaleistasi täysin rinnoin paikasta riippumatta.

Akku

Entistä pitkäkestoisempi akku

Xperia 1:n 2 870 mAh:n akussa riittää luotettavaa tehoa. Smart Stamina ennakoi virran riittävyyttä ja mukauttaa energiankulutuksen, jotta akku kestää kauemmin.

Entistä pidempi akun elinkaari

Lataustekniikkamme pitävät akun hyvässä kunnossa pidempään. Akku ei voi ylilatautua. Adaptiivinen Xperia-lataus tarkkailee puhelinta lataamisen aikana, joten akku ei ylirasitu.

Suorituskyky

Tee entistä enemmän tehokkaammalla suorittimella

Qualcomm® Snapdragon™ 630 Mobile Platform suoriutuu niin sovelluksista, elokuvista, peleistä kuin kaikesta muustakin leikiten.

512 Gt:n microSD™-korttipaikka
Laajenna muistia

Laajenna puhelimen tallennustilaa jopa 512 Gt:n microSD™-kortilla.

Kaksi SIM-korttipaikkaa
Kahden SIM-kortin ansiosta puhelut tulevat varmasti perille

Hoida niin työ- kuin vapaa-ajankin asiat samalla puhelimella kahden SIM-korttipaikan avulla.

Tutustu Xperia 10:een

Xperia 10 -puhelimen 21:9-laajakuvanäyttö helpottaa moniajoa ja mahdollistaa mukaansatempaavan elokuvakokemuksen. Lisäksi voit kuvata sen kaksoiskameralla 21:9-videoita – kaikki tämä sulavalinjaisissa, helppokäyttöisissä ja täydellisesti käteen sopivissa kuorissa.

Näyttö

Moni-ikkunatila = tehokkaampi moniajo

6”:n 21:9-laajakuvanäytön alan ansiosta saat älypuhelimellasi enemmän aikaiseksi. Kahden sovelluksen samanaikainen käyttö helpottaa moniajoa. Kirjoita sähköposteja katsoessasi videoita tai lähetä tekstiviesti nopeasti lukiessasi uutisia. Sivutunnistus ja sovelluskäynnistin avaavat jaetun näytön tilan helposti ja nopeasti.

Avaa suosikkisovelluksesi helposti Sivutunnistuksen avulla

Sivutunnistuksen avulla voit nähdä lempisovelluksesi nopeasti ja selaamatta. Sivutunnistuksen Xperia™-tekoäly ennustaa ja näyttää sovelluksia, kun kaksoisnapsautat Xperia 10 -puhelimen kumpaa tahansa reunaa.

21:9-laajakuvanäyttö

Xperia 10:n 21:9-laajakuvanäytössä käytetään elokuvamaista kuvasuhdetta, jolla myös monet elokuvat on kuvattu. Useimpien älypuhelinten näytöt eivät tue tällaista kuvasuhdetta suoraan, vaan näytön ylä- ja alareunassa näkyy musta palkki. Xperia 10 -puhelimella voit kuitenkin nauttia viihteestä koko näytön edestä.

Suoratoista 21:9-elokuvia

21:9-laajakuvanäytön ansiosta voit nauttia älypuhelimellasi Netflixin yhteensopivasta sisällöstä juuri sellaisella kuvasuhteella kuin se on tarkoitettu.21:9-laajakuvanäytön ansiosta voit nauttia älypuhelimellasi Netflixin* yhteensopivasta sisällöstä juuri sellaisella kuvasuhteella kuin se on tarkoitettu.

*Netflix-suoratoistotilaus vaaditaan.

Kamera

Kuvaa eri kuvasuhteilla

Xperia 10 -puhelimen kameralla voit ottaa valokuvia ja videoita eri kuvasuhteilla tarpeen mukaan. 21:9-videontallennuksen avulla voit tallentaa ja katsella kuvasuhteella, jota käytetään monissa elokuvissa. 1:1-kuvankaappaus sopii loistavasti sosiaaliseen mediaan.

4K-tallennus
4K-tallennus

Näe jokainen yksityiskohta, kun tallennat nelinkertaisella Full HD -resoluutiolla.

SteadyShot™-kuvanvakaus
Kuvaa sulavasti ja vakaasti kuvanvakauksen ansiosta

SteadyShot™-kuvanvakauksen ansiosta voit tallentaa jopa liikkuvaa kuvaa tärinästä murehtimatta

Päästä luovuutesi valloilleen 13 ja 5 Mpx:n kaksoiskamerajärjestelmällä

Xperia 10 -puhelimen 13 Mpx:n kameralla voit ottaa upeita valokuvia kaikissa tilanteissa ja eri kuvasuhteilla, kuten 21:9. 5 Mpx:n kamera taas auttaa saavuttamaan taustan sumentavan Pehmennys-tehosteen, joka sopii täydellisesti taiteellisiin muotokuviin.

Henkeäsalpaavia taustoja vaivatta

Valokuvien Pehmennys-tehoste antaa kuvallesi taiteellisen, sumean taustan. Xperia 10 -puhelimen kaksoiskamerajärjestelmän ansiosta voit nyt saavuttaa yhdellä painalluksella saman, mihin aiemmin tarvittiin DSLR-järjestelmäkameraa.

Tyyli

Suunniteltu käteen sopivaksi

Xperia 10 -puhelimen ergonomiasuunnittelussa pyrittiin luomaan saumaton, täydellisesti käteen istuva muoto. 21:9-näytön solakan muodon ansiosta puhelin istuu helposti käteen, ja sen täysin reunaton muotoilu tarjoaa entistä mukaansatempaavamman käyttökokemuksen.

Valon välkettä

Xperia 10 -puhelimen värivaihtoehtoihin saatiin innoitus metallipinnoilta heijastuvasta valosta. Ulkoasusta saatiin näin tyylikäs ja luonnonmukainen.

Helppo käyttää yhdelläkin kädellä pienoiskäyttöliittymällä

Voit pienentää näytön yhdellä peukalon pyyhkäisyllä, jolloin voit käyttää sovelluksia ja muuta sisältöä helposti. Näin puhelimen käyttö on helppoa yhdelläkin kädellä liikkeellä ollessasi – toiminnoista tinkimättä.

Tekniset tiedot

21:9-laajakuvanäyttö 6” Full HD+ ja 21:9-videontallennus, kaksoiskamera (13MP + 5MP) ja High-Resolution -äänentoisto DSEE HX™- ja LDAC-tuella.
  • Laaja (21:9) 6”:n Full HD+ -näyttö

  • 21:9-videontallennus

  • Kaksoiskamerajärjestelmä (13 Mpx + 5 Mpx)

  • High-Resolution -äänentoisto DSEE HX™- ja LDAC-tuella

  • Suuri 2 870 mAh:n akku

Mitat
156 x 68 x 8,4 mm
Paino
162 g
Vettä hylkivä
-
SIM-korttien määrä
Yksi SIM-kortti tai kaksi SIM-korttia
Kapasiteetti
2870 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide