Xperia 10 II

Ylitä odotuksesi älypuhelimelta

Vaikuttava katselu- ja tallennuselämys huolettoman tyylikkäässä mallissa. Mihin ikinä älypuhelintasi käytätkin, nauti siitä enemmän Xperia 10 II:n kanssa.

ÄLYPUHELIMET

Xperia 10 II: 6-tuumainen OLED 21:9-laajakuvanäyttö | Kolmen objektiivin kamera

Xperia 10 II

Kuva tuotteesta Xperia 10 II: 6-tuumainen OLED 21:9-laajakuvanäyttö | Kolmen objektiivin kamera

whiteblack

Antaa vaan sataa – kuvaa ja katsele sisältöä säällä kuin säällä

Xperia 10 II on suunniteltu huoletonta käyttöä varten IP65/68-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden, kestävän Corning® Gorilla® Glass 6 -lasin ja pitkän akun käyttöiän ansiosta. Moni-ikkunatoiminto tarjoaa uusia tapoja käyttää älypuhelinta, ja elokuvamainen 6-tuumainen 21:9 OLED -laajakuvanäyttö tekee kaikenlaisen sisällön katselemisesta nautinnon. Uuden kolmilinssisen kameran ansiosta voit myös nauttia entistä vapaammasta valokuvien ja videoiden luomisesta.

Esittelyssä Xperia 10 II

Näyttö

Vaikuttavan 6-tuumaisen 21:9 OLED -laajakuvanäytön ansiosta älypuhelimen sisällön katselu ei ole koskaan ollut nautittavampaa.

Kun älypuhelin ja televisio kohtaavat

Olemme hyödyntäneet maailmankuulua televisio-osaamistamme, jotta Xperia 10 II-älypuhelimen poikkeuksellinen OLED-näyttö tuottaa poikkeuksellisia elämyksiä. Värit ovat uskomattoman kylläiset ja luonnolliset sekä mustat täyteläiset, joten tulos on henkeäsalpaava.

Vaikuttavat viihdeominaisuudet

21:9 6” OLED -laajakuvanäytön elokuvamaisen kuvasuhteen ansiosta voit uppoutua täysin elokuviin, TV-sarjoihin ja peleihin.

AFTER EARTH saatavissa nyt Digitalissa. AFTER EARTH: © 2013 Columbia Pictures Industries, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kamera

Olitpa kuvaamassa valokuvia tai videota, Xperia 10 II:n kolmilinssisen kameran ansiosta kauniiden kuvien ottaminen on aina hauskaa ja helppoa.

Päästä luovuus valloilleen kolmen objektiivin kameralla

Kolmen objektiivin kamera – ultralaajakulma-, laajakulma- ja teleobjektiivi – tarjoaa luovaa vapautta, jotta saat kauniita kuvia useissa tilanteissa ja erilaisissa olosuhteissa.

16 mm:n ultralaajakulma

16 mm:n ultralaajakulma

Valitse 16 mm:n ultralaajakulmaobjektiivi, kun haluat saada kaiken mahtumaan kuvaan.

26 mm:n laajakulmaobjektiivi

26 mm:n laajakulmaobjektiivi

Monipuolinen 26 mm:n laajakulmaobjektiivi soveltuu useimpiin kuvaustilanteisiin ja myös hämärässä kuvaamiseen.

52 mm:n teleobjektiivi

52 mm:n teleobjektiivi

Kun haluat päästä lähemmäksi kohdetta, valitse 52 mm:n teleobjektiivi.

Kauniita kuvia helposti

Xperia 10 II yhdistää Sonyn valokuvaosaamisen tekoälyyn, joten erilaiset kuvaustilanteet tunnistetaan ja kameran asetukset säädetään vastaamaan niitä. Siksi saat aina hämmästyttäviä kuvia.

  • Hämärässä otettu kuva kattokruunustaYötila
  • RuokakuvausRuoka
  • Naisen profiilikuvaIhonvärinen sävy
4K-logo

4K-videotallennus

Näe jokainen yksityiskohta, kun tallennat nelinkertaisella Full HD -resoluutiolla.

SteadyShot™-kuvake

SteadyShot™

SteadyShot auttaa kuvaamaan vakaita videoleikkeitä myös kuvatessasi liikkeellä ollessasi.

Käytettävyys

Kätevä moni-ikkunatoiminto, 21:9-selattavuus ja muut intuitiiviset ominaisuudet tekevät Xperia 10 II:stä miellyttävän käyttää.

Moniajoa useissa ikkunoissa

21:9-laajakuvanäytössä voi käyttää useita ikkunoita, joten jaat näytön helposti kahdeksi ikkunaksi, joissa voit käyttää eri sovelluksia. Nyt moniajo onnistuu. Voit esimerkiksi katsella karttoja yhdessä ikkunassa ja viestittää toisessa.

Näe enemmän, siirry vähemmän

21:9-kuvasuhteen 6-tuumaisessa OLED-laajakuvanäytössä on enemmän tilaa käyttää sivustoja, lukea kirjoja, tutkia karttoja, viestittää ja tehdä paljon muuta.

Helppo käyttää yhdellä kädellä

Vaikka Xperia 10 II:n 6-tuumainen näyttö on kookas, sitä voi silti käyttää mukavasti yhdellä kädellä. Pienoisnäyttö tuo kaiken helposti ulottuville. Sivutunnistus auttaa käynnistämään useita ikkunoita sekä käyttämään kaikkia sovelluksiasi helposti ja nopeasti. Kevyt ja helppo käsitellä, kun esimerkiksi otat valokuvia tai pelaat peliä.

Xperia 10 II mininäyttötoiminnolla

Tyyli

Näyttävän ja helppokäyttöisen Xperia 10 II:n muotoilussa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyyli täydellisessä tasapainossa.

  • Musta
  • Valkoinen

Valitse värisi

Xperia 10 II on saatavissa useilla eri väreillä – valitse juuri omaan tyyliisi sopiva.

Värivaihtoehtojen saatavuus voi vaihdella.

Ilman huolia

Xperia 10 II:n IP65/68-tason vedenkestävyyden ja pitkäkestoisen akun ansiosta voit keskittyä nauttimaan älypuhelimestasi.

Vedenkestävä ja vankka rakenne

Xperia 10 II:n Corning® Gorilla® Glass 6 -lasi edessä ja takana parantaa kestävyyttä ja suojausta. IP65/68-luokitus tarkoittaa, että se kestää myös vettä ja pölyä.

IP65/68- ja Corning® Gorilla® Glass 6 -logot

Pitkäkestoinen akku

3 600 mAh:n akku kestää pitkään, joten Xperia 10 II antaa käyttöösi riittävästi virtaa, jotta päivästäsi tulee hyvä. 

Xperia 10 II, jossa akunhoitotoiminto ja adaptiivinen Xperia-lataus

Akku pysyy hyväkuntoisena entistä pidempään

Lataustekniikkamme auttavat pitämään akun hyvässä kunnossa pidempään. Akku ei voi ylilatautua. Adaptiivinen Xperia-lataus tarkkailee puhelinta lataamisen aikana, joten akku ei ylirasitu.

Pikalataus tarvittaessa

Xperia 10 II on yhteensopiva valinnaisen pikalaturin (UCH32C) kanssa, joten kun älypuhelimesi akku on vaarassa tyhjentyä, voit ladata sen nopeasti.

Xperia 10 II valinnaisella pikalaturilla

Loistava ääni langattomasti ja lankaverkkoyhteydellä

Äänentoiston asiantuntemuksemme takaa poikkeuksellisen kuunteluelämyksen, mukaan lukien huippuluokan langattoman kuuntelun High-Resolution Audio Wireless -toiminnolla. Olemme myös säilyttäneet 3,5 mm:n ääniliitännän käyttömukavuuden ja laadun. DSEE HX mahdollistaa hämmästyttävän äänien skaalauksen ja korkean resoluution natiiviäänentoiston.

Luotettavaa suorituskykyä

Qualcomm® Snapdragon™ 665 Mobile Platform suoriutuu niin sovelluksista, elokuvista, peleistä kuin kaikesta muustakin leikiten.

Kaikki näyttöjen kuvat ovat vain havainnollistamista varten.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Xperia 10 II tarjoaa 6 tuuman OLED-laajakuvanäytön elokuvateattereista tutulla 21:9-kuvasuhteella, jotta viihde tempaa mukaansa. Kolmen objektiivin kamera mahdollistaa luovan valokuvaamisen. Sitä on helppo käyttää, ja se on suunniteltu varmatoimiseksi. Akku kestää pitkään, sen vedenpitävyysluokitus on IP65/68 ja siinä on Corning® Gorilla® Glass 6 -lasi.
  • 21:9-kuvasuhteen 6-tuumainen OLED-laajakuvanäyttö

  • Kolmen objektiivin kamera, jossa ultralaajakulma-, laajakulma- ja teleobjektiivit

  • Vedenpitävyys- ja pölytiiviysluokitus IP65/68

  • Monen ikkunan käyttömahdollisuus ja sivutunnistus helpottavat käyttöä

  • Ohut, kevyt ja mukava käyttää

Mitat
157 x 69 x 8,2mm
Paino
151 g
Vettä hylkivä
Vedenpitävä (IP65/68)
SIM-korttien määrä
Yksi SIM-kortti tai kaksi SIM-korttia
Kapasiteetti
3 600 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä