Xperia 10 IV

Täydellinen kumppani arkeen

Xperia 10 IV:n tehokas suorituskyky, erittäin kevyt muotoilu, kolmen objektiivin kamera, upea 21:9-kuvasuhteinen OLED-näyttö ja laadukas ääni saavat sinut ihmettelemään, miten olet tullut toimeen ilman sitä.

KAIKKI ÄLYPUHELIMET

Xperia 10 IV | Kompakti muotoilu | Kevyt | 5 000 mAh:n akku

Xperia 10 IV
Xperia 10 IV mustana edestä ja takaa

greenpurplewhiteblack

SVH

499,00 €

(sis. ALV)
Suuren kapasiteetin tehokas akku kevyessä, kompaktissa rungossa

Xperia 10 IV lisää elämääsi nautintoa ja vähentää ponnistelua. Se on käteen sopiva ja pienikokoinen, maailman kevyin 5G-älypuhelin, jossa on suuren kapasiteetin 5 000 mAh:n akku.

Tutustu Xperia 10 IV:ään
Ilmaise itseäsi värivalikoimalla

Musta/valkoinen/minttu/laventeli

Kamera

Kolmen objektiivin kamerassa on paljon toimintoja, joten kauniiden valokuvien ja videoiden kuvaaminen on erittäin helppoa jopa hämärässä. 

Näyttö

Kirkas 6,0 tuuman 21:9-kuvasuhteinen OLED-näyttö tarjoaa upean katselukokemuksen elokuvista mobiilipelaamiseen.

Ääni

Xperia 10 IV:n avulla voit uppoutua laadukkaaseen äänimaailmaan High-Resolution Audio- ja 360 Reality Audio -äänentoistolla.

Muotoilua ja suorituskykyä

Tehoa, nopeutta ja vaivatonta tyyliä – suuren kapasiteetin 5 000 mAh:n akku ja kevyt, käteen sopiva ja kestävä muotoilu.

Kestävä kehitys

Xperia 10 IV:n muovittomat pakkaukset ja esteettömyystoiminnot kuvastavat Sonyn jatkuvaa vastuullisuussitoumusta.

Kamera

Kauniita valokuvia ja videoita helposti

Tällä kolmen objektiivin kameralla ja valo- ja videokuvauksen monien hyödyllisten toimintojen avulla elämän ikuistaminen on helpompaa kuin koskaan.

Tallenna soljuvia ja vakaita videoita

Optinen SteadyShot

Optinen kuvanvakautus (OIS) ei toimi pelkästään valokuvissa, vaan myös videoissa. Kun kuvaat videota liikkeellä, ainutlaatuinen optinen SteadyShot-tekniikka varmistaa, että tulokset ovat tarkkoja ja vakaita.

Videoihin vähemmän pimentymiä ja ylivalotuksia

Laajan dynaamisen alueen ansiosta Xperia 10 IV tallentaa videoihin upean selkeitä yksityiskohtia ja vähemmän pimentyneitä ja ylivalottuneita alueita jopa suurikontrastisissa olosuhteissa, kuten kirkkaassa päivänvalossa

Näyttö

Poikkeuksellinen katselukokemus

Xperia 10 IV:ssä on kaunis 6,0 tuuman 21:9-kuvasuhteinen OLED-laajakulmanäyttö eikä lovia tai kamerakoloa haittaamassa näkymää, joten voit uppoutua elokuviin koko näytöllä.

Henkeäsalpaavat värit ja kontrastit

21:9 OLED / TRILUMINOS DISPLAY for mobile

Edeltäjämalliakin kirkkaampi, 21:9-kuvasuhteinen OLED-laajakulmanäyttö toistaa upeita kuvia eloisilla väreillä ja aidoilla mustan sävyillä. Sonyn vuosien TV-kokemusta hyödyntävä, TRILUMINOS® DISPLAY for mobile -näyttö on optimoitu elokuvien katseluun, ja se toistaa kuvia kauniisti ja eloisasti.

Ääni

Uppoudu ensiluokkaiseen äänimaailmaan

Xperia 10 IV:n monipuoliset laadukkaat äänitekniikat mahdollistavat musiikin ystäville poikkeuksellisen kuuntelukokemuksen.

Langattomia kuulokkeita käyttävä mies Xperia 10 IV vierellään käyttämässä sivutunnistusvalikkoa
Täydellinen kuunteluun tien päällä

Sivutunnistus / Sony | Headphones Connect

Yhdistämällä Sonyn kuulokkeet Xperia 10 IV:ään voit käyttää helposti Sony | Headphones Connect -sovellusta sivutunnistusvalikosta – kätevää, kun haluat säätää nopeasti ääniasetuksia tilanteen mukaan.

Muotoilu ja suorituskyky

Tehoa, nopeutta ja vaivatonta tyyliä

Xperia 10 IV:ssä yhdistyvät koko päivän kestävä akku, nopea suorituskyky ja kevyt mutta luja, käteen sopiva muotoilu.

Kestävä kehitys

Xperia 10 IV:n pakkaus
Muovittomat pakkaukset

Osana Sonyn kestävän kehityksen tavoitteita Xperia 10 IV:n pakkauksissa ei käytetä muovia, vaan se on joko jätetty pois tai korvattu paperimateriaaleilla.

Rakennetaan yhdessä vastuullinen yhteiskunta

Sonylläkin tiedostetaan, että paperin raaka-aineet ovat rajallisia, joten pyrimme jatkuvasti vähentämään paperin käyttöä. Jättämällä laturin ja kaapelin pois pakkauksesta olemme saaneet siitä noin 50 % edeltäjämalleja ohuemman. Koska useimmilla Xperia-käyttäjillä on jo yhteensopivat laturit ja kaapelit, pyydämme heitä osallistumaan kestävän kehityksen tavoitteisiimme niiden uusiokäytöllä.

Havainnekuvassa on vihreä poikkiviiva vedettynä USB-kaapelin yli sekä maapallon ja Xperia-älypuhelimen kuvakkeet
Kuvassa näkyy joukko erilaisia ihmisiä
Xperia jokaiselle esteetön

Voit räätälöidä Xperia 10 IV:ää tarpeittesi mukaan kytkemällä ääniohjauksen päälle tai suurentamalla tekstin kokoa esteettömyysasetusten ja sovellusten avulla.

Todelliset tuoteominaisuudet, tekniset tiedot, sovellukset, palvelut, verkon saatavuus, värit ja koot voivat vaihdella. Ominaisuuksia ja teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

 Jotkin kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamiseen.

Objektiivi vastaa 35 mm:n polttoväliä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Xperia 10 IV:ssä yhdistyvät suuren kapasiteetin akku ja erittäin kevyt, käteen sopiva muotoilu sekä vedenpitävyys. Se on täydellinen kumppani jokapäiväiseen elämääsi. Kolmen objektiivin kameralla saat otettua helposti kauniita valokuvia ja videoita, ja kirkas 21:9-kuvasuhteinen OLED-näyttö sekä High-Resolution Audio -äänentoisto tekevät viihteestä mukaansatempaavampaa.
  • Kolmen objektiivin kamera, jossa ultralaajakulma-, laajakulma- ja teleobjektiivit

  • 6,0 tuuman 21:9 OLED -laajakuvanäyttö

  • Laadukas High-Resolution Audio -äänentoisto ja 3,5 mm:n ääniliitäntä

  • Tehokas 5 000 mAh:n akku käteen mahtuvassa, kevyessä rungossa lisää käyttömukavuutta

  • IP65/68-luokan vedenpitävyys ja Corning® Gorilla® Glass Victus® -lasi

Mitat
153 x 67 x 8,3 mm
Paino
161 g
Vettä hylkivä
Vedenpitävä (IPX5/IPX8), pölynkestävä (IP6X)
Kapasiteetti
5 000 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide