Xperia 1 II

Tehty nopeaksi

Xperia 1 II tarjoaa aivan uudenlaista älypuhelimen nopeutta. Se sisältää uusimmat huipputekniikat, 5G-yhteyden sekä yhteistyössä Sonyn Alpha-kamerainsinöörien kanssa kehitetyn kameran, joka tarjoaa älypuhelimelle poikkeuksellisen nopean automaattitarkennuksen. 21:9 CinemaWide 6,5” 4K HDR OLED -näytön ansiosta voit katsella kaikkea häikäisevän upealla elokuvalaadulla.

ÄLYPUHELIMET

Xperia 1 II: 6,5-tuumainen 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED -näyttö | Kolmen objektiivin kamera

Xperia 1 II
Xperia 1 II mustana

purpleblack

SVH

1 199,00 €

(sis. ALV)
Palkittu
Xperia 1 II:n voittaman Red Dot 2021 -palkinnon logo
Enemmän nopeutta, enemmän mahdollisuuksia – 5G-yhteydet

5G-yhteys tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Se on enemmän kuin pelkästään nopea. 5G reagoi erittäin nopeasti. Viive jää vähäiseksi, ja kaistanleveys on suuri. Voit suoratoistaa sekä siirtää ja ladata verkkoon suuriakin tiedostoja, kuten 4K-videoita ja täyden resoluution kuvia muutamassa sekunnissa ilman hankaluuksia. 

Valokuvaajille
Alpha-kameroihin kehitettyä ammattitekniikkaa

Minkään aikaisemman älypuhelimen kameralla ei ole otettu yhtä laadukkaita kuvia kuin Xperia 1 II:n kameralla. Se kehitettiin älypuhelinkameroiden johtavaa automaattitarkennustekniikkaa silmällä pitäen yhteistyössä Alpha 9 -sarjan kameroiden taustalla olleiden insinöörien kanssa. Xperia 1 II:ssa on RAW-tuki, Eye Autofocus -ominaisuus, joka toimii nyt sekä ihmisillä että eläimillä, sekä uusittu käyttöliittymä, jonka uusia manuaalisia ohjaustoimintoja täydentää laitteistosuljinpainike. Näiden ominaisuuksien ansiosta laite täyttää myös ammattivalokuvaajien tarpeet.

ZEISS®-objektiivi
Upeaa ZEISS-laatua Xperia-laitteessasi

Erityisesti Xperia-älypuhelimellesi kalibroitu ZEISS-optiikka. ZEISS T* -pinnoite auttaa muodostamaan erinomaisia kuvia ja varmistaa kontrastin vähentämällä heijastuksia.

Jopa 20 fps:n automaattitarkennus ja -valotus
20 fps:n automaattitarkennuksen ja -valotuksen ansiosta voit ikuistaa myös sen, mikä ennen oli mahdotonta

Xperia 1 II ikuistaa hetket, jotka menevät ohi muita älypuhelimia käytettäessä. Jatkuvan jopa 20 fps -sarjakuvauksen, automaattitarkennuksen ja automaattivalotuksen ansiosta ikuistat satoja hetkiä muutamassa sekunnissa. 5G-nopeudella lataat kaiken verkkoon ja varmuuskopioit.

Jatkuva automaattitarkennuksen ja -valotuksen laskenta jopa 60 kertaa sekunnissa

Keskity riippumatta siitä, mitä kuvassa tapahtuu. Xperia 1 II laskee automaattitarkennuksen ja valotuksen jopa 60 kertaa sekunnissa. Uusien automaattitarkennusalgoritmien tarkkuus ja suorituskyky varmistavat tarkat kuvat myös nopeasti liikkuvista kohteista.

Jatkuva automaattitarkennus ja -valotus jopa 60 kertaa sekunnissa
Xperia 1 II:n automaattitarkennusanturi
Nopeaksi suunniteltu kenno

Innovatiivisen kamerajärjestelmämme ansiosta tarkennus on nopeaa kaikissa olosuhteissa – päivällä ja yöllä. Kaksoisvalodiodisensori takaa hämmästyttävän nopean ja tarkan tarkennuksen. Automaattitarkennusjärjestelmässä on yhteensä 247 vaiheet tunnistavaa AF-pistettä, jotka kattavat lähes 70 % sensorista, joten automaattitarkennuksen tunnistus suoritetaan vain 0,03 sekunnissa. Innovatiivisen, heikossa valossa kuvaamiseen tarkoitetun 3D iToF (indirect Time-of-Flight) -sensorin avulla saat täsmällisen tarkennuksen kaikissa olosuhteissa. Kun tähän lisätään suuri 1/1,7 tuuman Exmor RS™ for Mobile -kuvantamissensori ja BIONZ X™ for Mobile -kuvaprosessori, kuvaus on nopeaa ja kuvien laatu uskomattoman hyvä.

Teknologia erittäin nopean automaattitarkennuksen taustalla
Koe reaaliaikainen automaattinen silmätarkennus, joka toimii niin ihmisiä kuin eläimiäkin kuvattaessa

Kuvaa upeasti säihkyviä ja eläviä ihmisten ja eläinten muotokuvia Eye-automaattitarkennuksen avulla.

Silmätarkennus kaikissa tilanteissa

Jokainen otos ei ole täydellinen profiilikuva, jossa kohteen molemmat silmät ovat kameraan päin. Xperia 1 II löytää silmän ja tarkentaa nopeasti, vaikka toinen silmä on peitetty tai jokin muu kohde kulkee kuvauskohteen edestä.

Kuva naisesta ja roiskuvasta vedestä
Kuva nyrkkeilysäkin kanssa harjoittelevasta miehestä
Kuva naisesta korumallina
Kuva trampoliinilla pomppivasta lapsesta
Kuva naismallista urbaanissa ympäristössä
Kuva koirasta maalaisympäristössä
Kuva heikossa valossa tanssivasta miehestä
Nopea tarkennus myös hämärässä

Nopea automaattitarkennus on käytettävissä myös hämärässä kolmen yhteistyötä tekevän tehokkaan tekniikan ansiosta: 3D iToF -tunnistin, BIONZ X™ for Mobile -toiminto ja kookas Exmor RS™ for Mobile -tunnistin.

3D iToF -sensori
3D iToF -sensori

3D iToF -sensori laskee hetkessä kameran ja kohteen välisen etäisyyden, mikä takaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen kaikissa tilanteissa.

BIONZ X™ for mobile -kuvaprosessorin logo
BIONZ X™ for mobile -kuvaprosessori

BIONZ X™ for mobile -kuvaprosessorissa on Sonyn kehittämä ainutlaatuinen algoritmi, joka lisää valoherkkyyttä ja vähentää kohinaa.

1/1,7 tuuman Exmor RS -kuvasensorin vertailu
Suurempi sensori ja pikselit

1/1,7 tuuman Exmor RS -kuvasensori on 50 % suurempi kuin edellisessä mallissa, ja siinä on suuremmat pikselit, jotka pystyvät vastaanottamaan enemmän valoa parantaen kuvanlaatua.

Löydä Alpha-kameroihin perustuva Photography Pro

Xperia 1 II on varustettu säätimillä, jotka löytyvät yleensä vain ammattikameroista. Voit valita automaattisia asetuksia tai säätää manuaalisesti ISO-arvoa, suljinnopeutta, valkotasapainoa ja paljon muuta. Tämän jälkeen voit tallentaa kuvan RAW (.DNG) -muodossa käyttöliittymällä, joka on kehitetty Alpha-kameroiden pohjalta.

Valitse täydellisen kuvan edellyttämä polttoväli

Aidosti luovan vapauden varmistamiseksi Xperia 1 II -älypuhelimen kolmella objektiivilla on monikäyttöiset polttovälit: 16 mm, 24 mm ja 70 mm. Optiikka on korkealuokkaista ZEISS-laatua, jonka avulla otat luovia kuvia.

Hevosia rannikolla olevan kukkulan huipulla

Kuvien lisensoija Toimisaki, Kushima City, Miyazaki

16 mm
Naismalli kiviportailla
24 mm
Lähikuva naismallista urbaanissa ympäristössä
70 mm
Toimii Sonyn Alpha-kameroiden kanssa

Xperia 1 II toimii täydellisesti Sonyn Alpha-kameroiden kanssa. Xperia toimii etänäyttönä. Voit hallita asetuksia ja kuvaamista langattomasti Imaging Edge™ Mobile -sovelluksen avulla.

Elokuvaajille
CineAltan kehittämä 21:9-videoiden Cinematography Pro -tallennus

Kuvaa videoita ammattilaisten käyttämillä parametreilla ja väriasetuksilla. Digitaalisten elokuvavideokameroidemme suunnittelijoiden kehittämät, Tyyli-valmisväriasetukset, 21:9-kuvasuhde, 4K HDR ja 24 fps:n nopeus tarjoavat sinulle tarvitsemasi työkalut. 5G-yhteyden avulla voit jakaa tallenteesi muutamassa sekunnissa.

Ammattimaiset Tyyli-valmisväriasetukset

Kahdeksan eri väriasetuksen ansiosta voit tuoda erilaisten elokuvatyylien tunnelman videoihisi.

Elokuvien ystäville
6,5 tuuman 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED -näyttö

Nauti elokuvista niiden tekijöiden tarkoittamalla tavalla – koe elokuvamainen kuvasuhde 6,5‑tuumaisella 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED -näytöllä. Uusi liikkeen epäterävyyden vähennystekniikka selkeyttää kuvaa pienentämällä kuvakehysten välistä viivettä. Kun tähän lisätään Dolby Atmos® -ääni, lopputuloksena on katseluelämys ilman kompromisseja.

Lisäksi 5G-yhteys nopeuttaa sisällön lataamista ja parantaa suoratoiston laatua.

Ammattilaistason värintoisto

Voit kokea ennennäkemättömän väritarkkuuden Hollywood-tuotannoissa käytetyn, Sonyn ammattilaistekniikoihin pohjautuvan Master Monitor -värintoistotekniikan isnpiroimassa ”powered by CineAlta” -Creator-tilassa, joka herättää eloon kaiken sisällön, kuten Netflix-sarjat ja -elokuvat.

Katso The King -sarja suoratoistona vain Netflixistä.

8-bittisen ja 10-bittisen näytön värivertailu
Pehmeämpi värintoisto

Xperia 1 II:ssa on 10-bittistä vastaava näyttö (8-bittinen, jossa 2-bittinen pehmennys), joka toistaa lukemattomia värejä ilman juovitusta.

Väritilakaavio
Ammattilaistason näyttö

Suuren 1 000 000:1-kontrastisuhteen ansiosta Xperia 1 II pystyy näyttämään mustan tasot syvempinä ja värit luonnollisempina. Lisäksi näyttö tukee ammattilaistasoisia toistostandardeja, kuten DCI-P3 100%, BT.2020 -väriavaruus ja D65 White Point.

Täydelliseksi remasteroitua sisältöä

Mobiililaitteisiin tarkoitettu X1™ soveltaa BRAVIA HDR -remasterointitekniikkaa kaikkeen mitä katsot. Jopa suoratoistettuun sisältöön tulee enemmän kontrastia, värejä ja selkeyttä.

Dolby Atmos® -ääni
Elokuvateattereista tuttu ääni – Dolby Atmos® viritettynä yhteistyössä Sony Pictures Entertainmentin kanssa

Elokuvan Dolby Atmos® -ääni on mukaansatempaava elämys. Monisuuntainen ääni leijuu yläpuolellasi ja ympärilläsi. Nyt voit kokea yhteistyössä Sony Pictures Entertainmentin kanssa viritetyn Dolby Atmos® -äänen langallisilla ja langattomilla kuulokkeilla sekä etuosan aidoilla stereokuulokkeilla.

Audiofiileille
Mark Wilder ja Kenichi Matsumoto yhteistyössä Xperia-puhelinten äänenlaadun parissa
Kuuntele musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi

Xperia 1 II perustuu asiantuntemukseemme sekä äänentoistolaitteistoista että musiikkiviihteestä. Se on suunniteltu tarjoamaan aito kuuntelukokemus Sony Music Entertainmentin kanssa yhteistyössä viritetyllä äänellä.

5G-yhteyden kautta voit suoratoistaa ja ladata korkearesoluutioista ääntä ilman viivettä.

Mukaansatempaava, aito elämys. Koe 360 Reality Audio

Uppoudu ympärillesi kietoutuvaan äänimaailmaan. Kuin olisit itse konsertissa tai artistin mukana levytysstudiossa. 360 Reality Audio tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Suunniteltu 360 Reality Audio -ääntä varten

Xperia 1 II on suunniteltu 360 Reality Audio -äänentoistoa varten, ja sen ainutlaatuinen laitteistodekoodaus optimoi TIDAL-kuuntelun äänenlaadun. TIDAL on maailmanlaajuinen musiikin suoratoisto- ja viihdealusta, jossa on 60 miljoonaa kappaletta ja yli 250 000 videota suosikkiartisteiltasi. Xperian ja TIDALin kumppanuuden ansiosta uudet Xperia 1 II -käyttäjät voivat käyttää TIDALin ”HiFi”-tasoa ilmaisella kolmen kuukauden kokeilujaksolla.

Kuulet äänet tarkasti todellisten etustereokaiuttimien ansiosta

Xperia 1 II-älypuhelimen stereokaiuttimet sijaitsevat sen etuosassa, jotta ääni kuuluu voimakkaana ja tasapainoisena.

Parempi äänielämys – johdoilla tai langattomana

Käytä 3,5 mm:n ääniliitäntää tai langatonta yhteyttä – valitse vapaasti. Xperia 1 II-älypuhelimen ääniteknologia on kehitetty yhteistyössä ääniasiantuntijoiden kanssa, joten stereokuva on selkeämpi ja ääniavaruus kuulostaa luonnollisemmalta sekä omaa musiikkia kuunneltaessa että suoratoistettaessa – myös 360 Reality Audio -tasoisena.

3,5 mm:n liitin
Kuulet molemmat kanavat paremmin 3,5 mm:n liittimen ansiosta

Olemme parantaneet 3,5 mm:n ääniliitännän kanavaerottelua, jotta kuulisit vasemman ja oikean äänikanavan selkeämmin. Äänen viritys vähentää signaalikohinan huomaamattomaan 20 dB:n tasoon, joka on yli 90 % pienempi kuin tavallisissa kuulokeliitännöissä.

Hi-Res Audio-, Hi-Res Audio Wireless- ja LDAC-logot
Ylivoimainen ääni

Hi-Res Audio- tai Hi-Res Audio Wireless -äänentoiston sekä LDAC:n ansiosta voit kuunnella musiikkia dynamiikalla ja tarkkuudella, jotka voittavat jopa CD-levyn laadun. Kuulet musiikin koko ääniskaalan juuri artistin tarkoittamalla tavalla.

DSEE Ultimate -logo
Skaalaa kaikki kuuntelemasi DSEE Ultimate -tasolle

DSEE Ultimate parantaa kaiken digitaalisen musiikin laatua. Tekoäly parantaa äänen taajuutta ja dynaamista aluetta automaattisesti ja reaaliajassa. Sekä korkeita että matalia taajuusalueita parannetaan, joten jokainen raita lähestyy korkean resoluution äänentoiston laatua. Se toimii sekä käytettäessä langattomia että langallisia kuulokkeita sekä paikallisille tiedostoille että suoratoistettaessa musiikkia.

Soveltuu mobiilipelaajille
Seuraavan tason pelaamista

Nauti rajoittamattomasta näkymästä CinemaWide™-näytön 21:9-kuvasuhteella. Uusi liikkeen epäterävyyden vähennystekniikka selkeyttää kuvaa pienentämällä kuvakehysten välistä viivettä. 5G-yhteyden avulla voit myös ladata pelejä nopeammin. Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ -yhteistyön ansiosta voit nauttia myös optimoidusta Call of Duty Mobile -pelaamisesta.

©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION ja CALL OF DUTY ovat Activision Publishing, Inc:n tavaramerkkejä. Tencent on Tencent Games Co., Ltd:n tavaramerkki.

Optimoitu Call of Duty®: Mobile -peliä varten

Xperia on Call of Duty®: Mobilen virallinen älypuhelin – ja Xperia 1 II todella on valmiina vastaamaan kutsuun. Pelaatpa sitten huviksesi tai titteleistä, peli on Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ -optimoitu pelinautinnon takaamiseksi.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION ja CALL OF DUTY ovat Activision Publishing, Inc:n tavaramerkkejä.
Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja joita käytetään luvalla. Snapdragon Elite Gaming on Qualcomm Incorporatedin tavaramerkki. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming on Qualcomm Technologies, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuote.

Ota tilanne haltuun langattomalla DUALSHOCK®4-ohjaimella

Matka sujuu mukavammin, kun yhdistät Xperia 1 II-älypuhelimeen DUALSHOCK 4 -ohjaimen ja pelaat Android-pelejä.

Pelaa paremmin ja jaa enemmän

Kohenna pelielämystä parannetulla kosketuspaneelilla, joka takaa tarkan hallinnan. Jaa pelisi näytöntallennuksen tai näyttökuvien avulla. Keskity peliin estämällä ilmoitukset tai etsi online-vihjeitä, joiden avulla selviydyt mistä tahansa haasteesta. Kaikki ominaisuudet ovat helposti käytettävissä pelaamisen aikana.

Suorituskyvyn vuoksi
Tarpeeksi nopea kaikkiin tarpeisiin

5G- ja Wi-Fi 6 -yhteyksien ja uusimpien Qualcomm Mobile Platform- ja akkuteknologioiden ansiosta Xperia 1 II asettaa uuden standardin älypuhelimien suorituskyvylle.

5G-logo
Seuraavan sukupolven 5G-yhteydet

Xperia 1 II tarjoaa huippunopean 5G-yhteyden, joka takaa tinkimättömän laadukkaan latauksen ja myös korkean resoluution tiedostojen laadukkaan suoratoiston.

Wi-Fi 4G/5G -logo
Parhaat yhteydet

Puhelimen älykkäät yhteystoiminnot hyödyntävät Xperian syvällistä oppimistekniikkaa, joka käyttää Sonyn neuroverkkokirjastoja, analysoi Wi-Fi-signaaleja ja ennakoi mahdollisia tulevia yhteysongelmia. Xperia 1 II määrittää käytössä olevan Wi-Fi-verkon laadun ja siirtyy automaattisesti matkapuhelinverkkoon, jos se ennakoi mitä tahansa ongelmia yhteyden laadussa. Xperian avulla käytät aina parasta mahdollista verkkoa.

Wi-Fi 6 -logo
Wi-Fi 6

Wi-Fi 6 tarjoaa paremman yhteyden – nopeus on suurempi, viive on pienempi ja yhteyden hallinta on parempi, kun useita laitteita on laitteita on samassa verkossa.

Koe uusin Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform

Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform ja Snapdragon X55 5G Modem-RF -järjestelmä mahdollistavat pelaamisen, kuvaamisen, moniajon ja yhteyksien käyttämisen ennennäkemättömällä tavalla. Se tarjoaa uskomattomat useiden gigatavujen 5G-nopeudet ja paremman suorituskyvyn: 25 % nopeampi prosessori ja grafiikkaprosessori kuin edellisessä mallissa.

4000 mAh:n akku
Tehokas 4 000 mAh:n akku latautuu nopeasti

4 000 mAh:n akussa riittää tehoja koko päiväksi. Akku latautuu nopeasti jopa 50-prosenttisesti vain puolessa tunnissa.

langaton lataus
Nopea ja kätevä langaton lataus

Kun Xperia 1 II lasketaan alas, akku alkaa latautua.

akunhoitotoiminnon käyttöliittymä
Akku pysyy hyväkuntoisena pitkään

Lataustekniikkamme pitävät akun hyvässä kunnossa pidempään. Akku ei voi ylilatautua. Adaptiivinen Xperia-lataus tarkkailee puhelinta lataamisen aikana, joten akku ei ylirasitu.

Suunniteltu sinua varten
Kaunis ja kestävä

Xperia 1 II on tehokas ja nopea, ja IP65/68-vedenpitävyysluokituksen ja molemminpuolisen Corning Gorilla Glass 6® -lasin ansiosta se on yhtä vankka kuin kauniskin.

Tyyliisi sopivat värit

Makuasioista ei voi kiistellä – valitse juuri omaan tyyliisi sopiva väri.

Värien saatavuus voi vaihdella

Kaikki näyttöjen kuvat ovat vain havainnollistamista varten.

5G-verkko ja käytettävyys voivat vaihdella maan, operaattorin ja käyttöympäristön mukaan.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Xperia 1 II nostaa älypuhelimien nopeuden uudelle tasolle. Sen uusimmat kehittyneet teknologiat ja kamera perustuvat Alpha-kameraamme, joten se automaattitarkentuu poikkeuksellisen nopeasti ollakseen älypuhelimen kamera. Katselet ja suoratoistat kaikkea hämmästyttävällä elokuvateatterilaadulla 6,5 tuuman 21:9 CinemaWide 6.5” 4K HDR OLED -näytössä.
  • AF/AE enintään 20 fps erittäin nopeassa tarkennuksessa

  • Reaaliaikainen ihmisten ja eläinten Eye AF

  • Cinematography Pro "Powered by CineAlta"

  • 6,5 tuuman 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED -näyttö

  • Qualcomm® Snapdragon™ 865 Mobile Platform

Mitat
166 × 72 × 7,9 mm
Paino
181 g
Vettä hylkivä
Vedenpitävä (IP65/68)
SIM-korttien määrä
Yksi SIM-korttipaikka
Kapasiteetti
4 000 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide