Xperia 5 II

Tehty nopeaksi ja pienikokoiseksi

Esittelyssä pienikokoisin Xperia 5G-tekniikalla. Nosta viihde ja luovuus uudelle tasolle Xperia 5 II:lla.

KAIKKI ÄLYPUHELIMET

Pienikokoinen Xperia 5 II | 21:9-kuvasuhteinen CinemaWide™-näyttö | Reaaliaikainen Eye AF -tarkennustoiminto

Xperia 5 II
Xperia 5 II sinisenä, etu- ja takanäkymä

bluegrayblack

SVH

899,00 €

(sis. ALV)
Palkittu
Tyylikästä muotoilua ja tarvitsemaasi tekniikkaa

Täydellisen kokoinen laite käteen tai taskuun pullollaan uusinta Sony-tekniikkaa. Tutustu Xperia 5 II:een.

Valokuvaajille
Alpha-kameroiden tekniikka takaa veitsenterävät tulokset

Alpha-ammattikameroiden tekniikkaa lainaava Xperia 5 II tarjoaa nopeuden ja tarkkuuden, joita tarvitset taianomaisten hetkien ikuistamiseen täydellisen tarkasti ja virheettömällä valotuksella.

Ota aina täydellisiä muotokuvia

Täydellinen poseeraus ei aina onnistu – ja joskus ehkä haluatkin jotain spontaanimpaa. Tässä auttaa reaaliaikainen Eye AF -tarkennustoiminto, joka kohdentaa kuvan tarkasti ja automaattisesti nopeasti liikkuviin kohteisiin riippumatta siitä, ovatko ne ihmisiä vai eläimiä.

Naisesta otettu kuva reaaliaikaisella silmä-AF-tarkennustoiminnolla
Hämmästyttäviä kuvia

Reaaliaikainen EYE AF -tarkennustoiminto varmistaa, että kasvojen olennaisin osa on keskellä, vaikka toinen silmä olisi peitetty tai kohde liikkuisi nopeasti.

Täynnä luonnetta ja ilmaisuvoimaa

Jos kohde ei suostu poseeraamaan, älä huoli, sillä Xperia 5 II löytää silmät ja tarkentaa nopeasti, jotta saat silti ikimuistoisia otoksia.

Koirasta reaaliaikaisella Silmä-AF-tarkennustoiminnolla otettu kuva
Ikimuistoiset hetket aina tarkkoina
Ikimuistoiset hetket aina tarkkoina

Haluatko ikuistaa silmänräpäyksessä ohitse kiitävät ikimuistoiset hetket täydellisellä tarkkuudella joka kerta? Jatkuva sarjakuvaus jopa 20 fps:n nopeudella, automaattitarkennuksella ja automaattivalotuksella mahdollistaa tämän. 

Upeaa ZEISS-laatua Xperia-laitteessasi

Monipuolisella kolmoisobjektiivikameralla voit kuvata sekä kauniita maisemakuvia ja muotokuvia että zoomata kaukana oleviin kohteisiin. ZEISS-optiikka on kalibroitu räätälöidysti Xperia 5 II:lle. Siinä käytetään tunnettua ZEISS T* -pinnoitetta, joka vähentää heijastumia ja tuottaa upean kontrastin sekä häikäisevät kuvat.

Upeaa ZEISS-laatua Xperia-laitteessasi
16 millinen ultralaajakulma
16 millinen ultralaajakulma

Kun haluat saada kaiken mahtumaan kuvaan, valitse 16 millinen ultralaajakulmaobjektiivi.

24-millinen laajakuva
24-millinen laajakuva

Monipuolinen 24-millinen laajakulma soveltuu useimpiin kuvaustilanteisiin.

70 millinen teleobjektiivi
70 millinen teleobjektiivi

Kun haluat päästä lähemmäs kohdetta, valitse jopa 70 millinen teleobjektiivi kolminkertaisella optisella zoomilla.

Xperia 5 II, jossa on erityinen ergonominen suljinpainike
Älypuhelin, jossa on suljin

Xperia 5 II:ssa on erityinen ergonominen suljinpainike, joka auttaa sinua ottamaan täydellisiä kuvia.

Pikkutyttö leikkii virrassa ja roiskuttaa vettä kameraan
Ikuista unohtumattomia kuvia Xperialla

Esittelemme sinulle yhdessä ammattivalokuvaajien kanssa, miten voit ottaa upeita kuvia Xperia-älypuhelimellasi.

Tarkemmat kuvat heikossa valaistuksessa

Xperia 5 II pääsee oikeuksiinsa heikossa valaistuksessa

Elokuvien ystäville
Laajakuvanautintoa kämmenelläsi

Jos olet elokuvien ystävä, haluat varmasti älypuhelimen, joka tekee niille oikeutta. 5G-yhteydellä voit ladata ja suoratoistaa sisältöä nopeammin kuin koskaan aiemmin. Näytön 120 hertsin virkistystaajuus takaa myös sujuvan vierityksen.

Uppoudu toimintaan

Elokuvamaisen kuvasuhteen ja suuren katselualueen ansiosta 6,1-tuumainen ja 21:9-kuvasuhteinen CinemaWide™ FHD+- ja HDR OLED -näyttö mahdollistavat täydellisen uppoutumisen toimintaan juuri siten kuin elokuvantekijä tarkoitti.

 Kirkkaampi, selkeämpi ja parempi kontrasti kaikelle katsomallesi

X1™-mobiilisuoritin tuo BRAVIA HDR -uudelleenmasterointitekniikan kaikkeen katsomaasi. Se parantaa minkä tahansa sisällön kontrastia, värejä ja selkeyttä – jopa suoratoistopalveluissa.

Netflixin katseleminen Xperia 5 II:lla

Katso Extraction Netflixissä.

Hollywood-värielämyksiä

Johtavissa Hollywood-tuotannoissa käytetyn ja Sonyn ammattilaistekniikan Master Monitor -värintoistotekniikan innoittaman katselutilan ansiosta voit nauttia ennennäkemättömästä väritarkkuudesta Powered by CineAlta -luontitilassa. Se herättää sisällön henkiin juuri niin kuin se on tarkoitettukin.

Nauti moniulotteisesta Dolby Atmos® -äänentoistosta

Elokuvien katsominen Dolby Atmos® -äänentoistolla on mukaansatempaava elämys: monisuuntaiset äänet leijuvat yläpuolellasi ja ympärilläsi. Xperia 5 II:n avulla voit nauttia Dolby Atmos ® -äänistä, jotka on hienosäädetty yhdessä Sony Pictures Entertainmentin kanssa langallisille ja langattomille kuulokkeille tai etustereokaiuttimille.

Nauti moniulotteisesta Dolby Atmos® -äänentoistosta
60 hertsiä verrattuna 120 hertsiin
Nauti sujuvammasta vierityksestä

120 hertsin virkistystaajuuden ansiosta OLED-näyttö vierii tasaisesti ja kuvat vaihtuvat sujuvasti.

Soveltuu mobiilipelaajille
Uppoudu peliin. Dominoi tulostaulukoita.

Xperia 5 II vie sinut syvemmälle toimintaan mukaansatempaavalla 21:9-kuvasuhteisella näytöllä. Pelioptimointitoiminnon, erittäin nopean suorituskyvyn, 120 hertsin virkistystaajuuden ja tarkan kosketusvasteen ansiosta etu on puolellasi.

Optimoitu Call of Duty: Mobile -peliä varten

Xperia on Call of Duty®: Mobilen virallinen älypuhelin – ja Xperia 5 II todella on valmiina vastaamaan kutsuun. Pelaatpa sitten huviksesi tai titteleistä, peli on Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ -optimoitu pelinautinnon takaamiseksi.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION ja CALL OF DUTY ovat Activision Publishing, Inc:n tavaramerkkejä.
Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja joita käytetään luvalla. Snapdragon Elite Gaming on Qualcomm Incorporatedin tavaramerkki. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming on Qualcomm Technologies, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuote.

21:9-kuvasuhteinen laajakuvanäyttö verrattuna tavalliseen näyttöön
Tutustu siihen, mitä kilpailijoilta puuttuu

21:9-kuvasuhteinen näyttö on tavallista leveämpi, joten näet enemmän toimintaa – ja kaikki vastustajasi ennen kuin he sinut.

Nauti sujuvasta ja sumentumattomasta pelaamisesta

Näytön oletusarvoisen 120 hertsin virkistystaajuuden nopeasti liikkuvat kohteet näkyvät selkeästi sujuvan pelaamisen takaamiseksi. Tämä ei kuitenkaan riitä Xperia 5 II:lle: 240 hertsin sumentumisenestotoiminnon ansiosta näyttö päivittää kuvan uskomattomat 240 kertaa sekunnissa. Tämä takaa sumentumattoman toiminnan.

Tarkat ja nopeat liikkeet Xperia 5 II:lla
Tarkat ja nopeat liikkeet

Xperia 5 II antaa sinulle etua nopeita sormia vaativissa peleissä. Se tukee 240 hertsin kosketusskannausnopeutta: tämä on neljä kertaa nopeampi kuin edellisessä mallissa ja tarkoittaa sitä, että toiminto tapahtuu tarkasti ja täsmälleen sillä tavalla kuin haluat. Kosketusvaste on myös nopeampi: järjestelmä tunnistaa kosketuksen juuri haluamallasi hetkellä.

Nauti kaikista peleistä parhaalla mahdollisella tavalla

Pelioptimointi tarjoaa monipuolisia toimintoja ja asetuksia, joilla voit parantaa peliäsi ja voittaa enemmän. Voit myös jakaa parhaat hetkesi näyttökuvina tai videoina.

Muut pelitoiminnot

Xperia 5 II sisältää monia muitakin toimintoja, joiden ansiosta se on täydellinen valinta pelaajille

Musiikin ystäville
Masteroija Mark Wilder katsoo tiiviisti Xperia-älypuhelimeen
Kuuntele suosikkiartistejasi kuin he olisivat luonasi

Xperia 5 II perustuu asiantuntemukseemme sekä äänentoistolaitteistoista että musiikkiviihteestä. Se on suunniteltu tarjoamaan aito kuuntelukokemus Sony Music Entertainmentin kanssa yhteistyössä viritetyllä äänellä.

3,5-millinen ääniliitäntä takaa erinomaisen äänenlaadun

Liitä suosikkikuulokkeesi 3,5 mm:n ääniliitäntään ja nauti erinomaisesta äänentoistosta, jossa oikean ja vasemman puolen äänet erottuvat selvemmin. Tämä vähentää signaalikohinan huomaamattomaan 20 desibeliin, mikä on yli 90 prosenttia vähemmän kuin edellisessä mallissa. 

Paras mahdollinen äänentoisto

Xperia 5 II varmistaa, että saat kuuntelemastasi musiikista kaiken irti digitaalisesta muodosta riippumatta.

DSEE Ultimate -logo
Paranna kaiken musiikkisi laatua

DSEE Ultimate parantaa kaiken digitaalisen musiikkisi laatua: se parantaa dynaamista aluetta ja äänitaajuuksia reaaliaikaisesti tekoälyllä. Sekä korkeita että matalia taajuusalueita parannetaan, joten jokainen raita on miltei HD-tasoinen. Tämä toimii sekä langattomilla että langallisilla kuulokkeilla ja paikallisissa tiedostoissa kuin myös suoratoistettaessa.

Hi-Res Audio-, Hi-Res Audio Wireless- ja LDAC-logot
Parempi äänenlaatu kuin CD:llä

Hi-Res Audio- tai Hi-Res Audio Wireless -äänentoiston sekä LDAC:n ansiosta voit kuunnella musiikkia dynamiikalla ja tarkkuudella, jotka voittavat jopa CD-levyn laadun. Kuulet musiikin koko ääniskaalan juuri artistin tarkoittamalla tavalla.

Tunne ja kuule äänet kaikkialla ympärilläsi.

360 Reality Audio -äänentoiston ansiosta musiikki ei ole koskaan ollut näin mukaansatempaavaa ja todellista. Xperia 5 II on suunniteltu siten, että voit kokea tämän sekä langallisilla että langattomilla kuulokkeilla. Siinä on jopa integroitu laitteistokoodauksen purkutoiminto, joka optimoi äänenlaadun ja parantaa virrankulutusta, jotta voit kuunnella pidempään.

Xperia 5 II:n mukana saat TIDAL-musiikkipalvelun kolmeksi kuukaudeksi maksutta

Xperia 5 II on suunniteltu 360 Reality Audio -äänentoistolle ja sen ainutlaatuiselle laitteistopohjaiselle koodauksenpurulle, joka optimoi äänenlaadun kuunnellessasi TIDAL-musiikkia. Uudet TIDAL-tilaajat saavat TIDAL Hi-Fi -palvelun kolmeksi kuukaudeksi maksutta ostaessaan Xperia 5 II:n (mukaan lukien 360 Reality Audio -äänentoisto).

Tyyli
Täydellisyyttä taskukoossa

Täydellisesti käteesi ja taskuusi istuva Xperia 5 II on älypuhelin, jota olet odottanut.

Ajatonta tyyliä

Xperia on paitsi helppo käyttää, myös ilo silmälle – saatavilla on useita värivaihtoehtoja.

Kestää mukana arjessa

Tällä laitteella on IP65/68-vedenkestävyys ja pölynsuojausluokitus, joka suojaa sitä luonnonvoimilta. Lisäksi siinä on kestävä Corning® Gorilla® Glass 6 -lasi sekä edessä että takana.

Vettä roiskuu Xperia 5 II:n päälle
Näe enemmän ja tee enemmän
Suorituskyvyn vuoksi
5G-logo
Koe 5G:n mykistävä nopeus

Xperia 5 II voi muodostaa yhteyden erittäin nopeisiin 5G-verkkoihin, minkä ansiosta voit nauttia tinkimättömistä ja laadukkaista latauksista sekä saumattomasta suoratoistosta jopa suurimmalla mahdollisella tarkkuudella.

Wi-Fi 6 certified -logo
Suoratoista ja selaa nopeammin Wi-Fi 6:lla

Wi-Fi 6 tarjoaa paremman yhteyden suuremmalla nopeudella, pienemmällä viiveellä ja parannetulla yhteyshallinnalla. Tämä tarkoittaa sitä, että useat laitteet voivat käyttää samaa verkkoa kaistanleveyttä ylittämättä.

5G/4G Wi-Fi -logo
Nauti aina parhaasta mahdollisesta yhteydestä

Xperia 5 II analysoi jatkuvasti käytössä olevan Wi-Fi-verkon laatua älytekniikalla. Jos se ennakoi laadun heikkenevän, se siirtää sinut automaattisesti matkapuhelinverkkoon, jotta saat aina parhaan mahdollisen yhteyden.

Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform ja Snapdragon X55 5G Modem-RF -järjestelmä
Häikäisevää suorituskykyä

Xperia 5 II:lla voit tallentaa, pelata, katsella, kuunnella ja käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti paremmin kuin koskaan aiemmin – kaiken tämän mahdollistavat Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform ja Snapdragon X55 5G Modem-RF -järjestelmä. Niissä yhdistyvät uskomattomat usean gigabitin nopeudet sekä 25 prosenttia edellistä mallia nopeammat näytönohjaimet ja suorittimet. Hanki siis tämä upea laite ja nauti kyydistä.

Akku, johon voit luottaa
Jopa 50 prosentin lataus 30 minuutissa
Jopa 50 prosentin lataus 30 minuutissa

Xperia 5 II:ssa on tehokas 4 000 mAh:n akku, joka tukee pikalatausta. Jos sinulla on kiire ja akkua on vain vähän jäljellä, voit ladata sen jopa 50 prosenttiin vain puolessa tunnissa.

Kaavio akun kunnosta
Hyväkuntoinen akku kahden vuoden käytön jälkeen

Lataustekniikkamme pitävät akun hyvässä kunnossa pidempään. Akku ei voi ylilatautua, sillä mukautuva Xperia-lataus tarkkailee puhelinta lataamisen aikana, jotta akku ei ylikuormitu.

1. Akkukapasiteetti
2. Akun käyttöikä
3. Tavallinen lataaminen

Elokuville ja valokuvaukseen
Ensimmäisenä markkinoilla hidastusvideot 4K HDR -tarkkuudella 120 fps:n kuvanopeudella älypuhelimessa

Xperia 5 II mahdollistaa videoiden kuvaamisen 4K HDR -tarkkuudella ja 120 fps:n hidastuksella, joten voit kuvata todella hämmästyttäviä hidastusvideoita.

Tee elokuvia kuin ammattilaiset Xperia 5 II:lla
Tee elokuvia kuin ammattilaiset

Nyt voit kuvata elokuvia, joista ammattilaisetkin olisivat ylpeitä. Digikamerasuunnittelijoidemme asiantuntemusta hyödyntävä Xperia 5 II tarjoaa parempia työkaluja elokuvien tekoon. Hyödynnä esimääritettyjä Tyyli-vaihtoehtoja, 21:9-kuvasuhdetta ja 4K HDR -tarkkuutta 24, 25, 30, 60 ja 120 fps:n hidastuksella sekä älykästä tuulisuodatinta.

Alpha-kameroiden inspiroimat toiminnot ja säätimet

Xperia 5 II tarjoaa täydellisen valokuvallisen vapauden toiminnoilla ja säätimillä, joita löytyy yleensä vain ammattilaiskameroista. Valitse automaattiset asetukset tai säädä ISO-herkkyyttä, suljinnopeutta, valkotasapainoa ja monia muita asetuksia manuaalisesti. Vie sitten tuotoksesi RAW (.DNG) -muotoon Alpha-kameroiden innoittamalla käyttöliittymällä.

Alpha-kameroiden inspiroimat toiminnot ja säätimet

Kaikki näyttökuvat on tarkoitettu vain havainnollistamiseen.

5G-verkko ja ‑käytettävyys voivat vaihdella maan, operaattorin, ohjelmistoversion ja käyttöympäristön mukaan.

Objektiivi vastaa 35 mm:n polttoväliä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Sonyn uusimman kameran sekä uusinta ääni- ja näyttötekniikkaa sisältävällä Xperia 5 II:lla voit kuvata, luoda, pelata, kuunnella ja jakaa nopeammin kuin koskaan aiemmin. Saat kaiken tämän pienessä laitteessa, jota on helppo käyttää yhdellä kädellä ja joka mahtuu taskuusi.
  • Reaaliaikainen ihmisten ja eläinten Eye AF

  • Sujuva vieritys 120 hertsin virkistystaajuuden ansiosta

  • 6,1 tuuman 21:9-kuvasuhteinen CinemaWide™ FHD+ HDROLED -näyttö

  • Hidastusvideot 4K HDR -tarkkuudella 120 fps:n kuvanopeudella

  • Qualcomm® Snapdragon™ 865 Mobile Platform

Mitat
158 x 68 x 8 mm
Paino
163 g
Vettä hylkivä
Vedenpitävä (IP65/68)
SIM-korttien määrä
Kaksi SIM-korttia
Kapasiteetti
4 000 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide