Koko

Mitat
158 x 68 x 8 mm

Paino

Paino
163 g

Näyttö

Näytön koko
6,1 tuuman 21:9 CinemaWide™ -näyttö
Näytön resoluutio
FHD+ HDR OLED (2520x1080)
Ominaisuudet
120 hertsin virkistystaajuus, 240 hertsin sumentumisenesto, 240 hertsin kosketusskannausnopeus, powered by CineAlta -luontitila (perustuu Master Monitor -väritoistoon), DCI-P3 100 %, ITU-R BT.2020 (REC.2020), valaistu D65-valkopiste, 10-bittinen sävyasteikko, X1™-mobiilisuoritin
Kuvatoistomuoto
JPEG, GIF, PNG, BMP, WebP, WBMP, HEIF, DNG, CR2, NEF, NRW, ARW, RW2, ORF, RAF, PEF, SRW
Videotoistomuoto
H.263, H.264, H.265, MPEG-4 Video, AV1, VP8, VP9

Kestävyys

Vettä hylkivä
Vedenpitävä (IP65/68)
Kestävyys
Corning® Gorilla® Glass 6 -lasi

Kamera

Kamera
Kolmen objektiivin kamera

Takakamera (1)

Tarkkuus
12MP
Koko
Mobiililaitteille suunniteltu 1/1,7”:n Exmor RS™ -kenno
Aukko
F1.7
Polttoväli
24 mm
Havaintokenttä
82°

Takakamera (2)

Tarkkuus
12MP
Koko
1/3,4"
Aukko
F2.4
Polttoväli
70 mm
Havaintokenttä
34°

Takakamera (3)

Tarkkuus
12MP
Koko
Mobiililaitteille suunniteltu 1/2,55”:n Exmor RS™ -kenno
Aukko
F2.2
Polttoväli
16 mm
Havaintokenttä
124°

Kameratoiminnot

Ominaisuudet
ZEISS®-laatuiset objektiivit on kalibroitu erityisesti Xperia 5 II -älypuhelinta varten, ZEISS® T* -pinnoite, AF/AE enintään 20 fps:n nopeudella, jatkuva AF/AE-laskenta enintään 60 fps:n nopeudella, reaaliaikainen Eye AF -tarkennustoiminto ihmisten ja eläinten kuvaamiseen, kaksoiskuvadiodi, 3D iToF, RGB-IR, OIS-valokuvaus, salamavalo, valokuvausvalo, optinen kolminkertainen zoom (vastaa 70 millin objektiivia), digitaalinen kolminkertainen zoom (16, 24 ja 70 millin objektiivi), HDR (High Dynamic Range) -valokuvaus
Kuvausmuoto
JPEG, RAW (.dng)

Videontallennus

Ominaisuudet
Cinematography Pron powered by CineAlta -luontitila, 4K HDR -elokuvien kuvaaminen 24, 25, 30, 60 ja 120 fps:n nopeudella (hidastus), OIS Video ja EIS Video, Optical SteadyShot™ (OIS/EIS-yhdistelmäkuvanvakautus) ja SteadyShot™ älykkäällä aktiivitilalla (viisiakselinen vakautus), älykäs tuulisuodatin
Videokuvausmuoto
MP4 (H.264, H.265)

Etukamera (1)

Tarkkuus
8 megapikseliä
Koko
1/4"
Aukko
F2,0
Havaintokenttä
84°
Ominaisuudet
HDR (High Dynamic Range) -valokuvaus, SteadyShot™ ja älykäs aktiivitila (5-akselinen vakautus), muotokuvaselfie, näyttösalama, Hand Shutter, Smile Shutter

Äänet

Hi-Res
High-Resolution Audio, High-Resolution Audio Wireless, LDAC
Muut ominaisuudet
3,5 millin ääniliitäntä, 360 Reality Audio -äänentoisto, 360 Reality Audio -äänten laitteistopohjainen koodauksenpurku, todelliset stereoetukaiuttimet, Dolby Atmos®, DSEE Ultimate, stereotallennus, Qualcomm® aptX™ HD -äänet
Toistomuoto
AAC-LC, AAC+, eAAC+, AAC-ELD, AMR-NB, AMR-WB, FLAC, MP3, MIDI, Vorbis, PCM, Opus, ALAC, DSD, 360 Reality Audio Music Format
Tallennusformaatti
AAC-LC, AAC+, AAC-ELD, AMR-NB, AMR-WB

Viihde

Ominaisuudet
PS4-etätoisto, DUALSHOCK®4-ohjainyhteensopivuus, pelioptimointi, dynaaminen värinäjärjestelmä

Muisti ja tallennustila

RAM
8 Gt
Sisäinen muisti
128 Gt UFS
Ulkoinen muisti
microSDXC-tuki (jopa 1 Tt)

SIM-kapasiteetti

SIM-korttien määrä
Kaksi SIM-korttia
SIM-tyyppi
SIM-nanokortti

Käyttöjärjestelmä

Versio
Android™ 10

Suoritin

Keskusyksikkö
Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform

Akku

Kapasiteetti
4 000 mAh
Lataustyyppi
USB Power Delivery (USB PD) -pikalataus
Muut ominaisuudet
Adaptiivinen Xperia-lataus, akunhoitotila, STAMINA-tila

Verkot

2G-taajuusalue
GSM GPRS/EDGE (taajuusalueet 850, 900, 1800 ja 1900)
3G-taajuusalue
UMTS HSPA+ (taajuusalueet 1, 2, 4, 5, 6, 8 ja 19)
4G-taajuusalue
LTE Cat18/Cat13 (taajuusalueet 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 32, 34, 38, 39, 40, 41, 46, 48, 66)
5G-taajuusalue
Taajuusalueet n1, n3, n8, n28, n78

Liitettävyys

WiFi
IEEE802.11a/b/g/n(2,4 GHz)/n(5 GHz)/ac/ax
Sijainti
A-GPS, A-GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS
Bluetooth
Langaton Bluetooth® 5.1 -teknologia
USB-tyyppi
Type-C™
USB-versio
Versio 3.1
Muut ominaisuudet
Älykkäät yhteydet, Google Cast, NFC, video-/kuvalähtö Display Port -tuen kautta, Type-C-kaapeli tai USB-C–HDMI-sovitinkaapeli (Display Port 4K 60 fps)

Anturit

Sensorin tyyppi
Sormenjälkitunnistin

Esteettömyys

Esteettömyys
Kuulokojeyhteensopivuus (HAC), TTY-toiminnot, pikatoiminnot äänenvoimakkuuspainikkeella/näytönlukuohjelmat: Select-to-Speak, TalkBack, Teksti puheeksi -lähtö/näyttö: Fonttikoko, näyttökoko, tumma teema, suurennus, värikorjaus, värien kääntö, suuri hiiren osoitin, animaatioiden poisto / vuorovaikutuksen hallinta: helppokäyttövalikko, kytkin käyttö, napsautus hiiren osoittimen liikkeen lakatessa, virtapainike katkaisee puhelun, näytön automaattinen kääntäminen, pitkän painalluksen viive, toiminnon suoritusaika (helppokäytön aikakatkaisu), värinä- ja tuntopalautteen voimakkuus, äänet ja näytön tekstit: monoäänet, äänitasapaino, tekstiasetus, kokeelliset: Tekstin suuri kontrasti

Värivaihtoehdot

bluegrayblack

Ominaisuudet

Xperia 5 II ja Alpha-ammattilaiskamera

Alpha-kameroiden tekniikka takaa veitsenterävät tulokset

Alpha-ammattikameroiden tekniikkaa lainaava Xperia 5 II tarjoaa nopeuden ja tarkkuuden, joita tarvitset taianomaisten hetkien ikuistamiseen täydellisen tarkasti ja virheettömällä valotuksella.

Reaaliaikainen Eye AF -toiminto

Ota aina täydellisiä muotokuvia

Täydellinen poseeraus ei aina onnistu – ja joskus ehkä haluatkin jotain spontaanimpaa. Tässä auttaa reaaliaikainen Eye AF -tarkennustoiminto, joka kohdentaa kuvan tarkasti ja automaattisesti nopeasti liikkuviin kohteisiin riippumatta siitä, ovatko ne ihmisiä vai eläimiä.

Ikimuistoiset hetket aina tarkkoina

Ikimuistoiset hetket aina tarkkoina

Haluatko ikuistaa silmänräpäyksessä ohitse kiitävät ikimuistoiset hetket täydellisellä tarkkuudella joka kerta? Jatkuva sarjakuvaus jopa 20 fps:n nopeudella, automaattitarkennuksella ja automaattivalotuksella mahdollistaa tämän. 

Upeaa ZEISS-laatua Xperia-laitteessasi

Upeaa ZEISS-laatua Xperia-laitteessasi

Monipuolisella kolmoisobjektiivikameralla voit kuvata sekä kauniita maisemakuvia ja muotokuvia että zoomata kaukana oleviin kohteisiin. ZEISS-optiikka on kalibroitu räätälöidysti Xperia 5 II:lle. Siinä käytetään tunnettua ZEISS T* -pinnoitetta, joka vähentää heijastumia ja tuottaa upean kontrastin sekä häikäisevät kuvat.

Kaupunkimaisema pimeällä

Upeita kuvia hämärässä

Xperia 5 II:ssa on suurempi kenno, joka ottaa vastaan enemmän valoa, ja BIONZ X™ -mobiilisuoritin, joka takaa erinomaiset tulokset kaikissa valaistusolosuhteissa.

Lähikuva kukasta BRAVIA TV:ssä ja Xperia 5 II:ssa

Kirkkaampi, selkeämpi ja parempi kontrasti kaikelle katsomallesi

X1™-mobiilisuoritin tuo BRAVIA HDR -uudelleenmasterointitekniikan kaikkeen katsomaasi. Se parantaa minkä tahansa sisällön kontrastia, värejä ja selkeyttä – jopa suoratoistopalveluissa.

Netflixin katselua Xperia 5 II:lla

Hollywood-värielämyksiä

Johtavissa Hollywood-tuotannoissa käytetyn ja Sonyn ammattilaistekniikan Master Monitor -värintoistotekniikan innoittaman katselutilan ansiosta voit nauttia ennennäkemättömästä väritarkkuudesta Powered by CineAlta -luontitilassa. Se herättää sisällön henkiin juuri niin kuin se on tarkoitettukin. Katso Extraction Netflixissä.

Nauti moniulotteisesta Dolby Atmos® -äänentoistosta

Nauti moniulotteisesta Dolby Atmos® -äänentoistosta

Elokuvien katsominen Dolby Atmos® -äänentoistolla on mukaansatempaava elämys: monisuuntaiset äänet leijuvat yläpuolellasi ja ympärilläsi. Xperia 5 II:n avulla voit nauttia Dolby Atmos ® -äänistä, jotka on hienosäädetty yhdessä Sony Pictures Entertainmentin kanssa langallisille ja langattomille kuulokkeille tai etustereokaiuttimille.

60 Hz vs. 120 Hz

Nauti sujuvammasta vierityksestä

120 hertsin virkistystaajuuden ansiosta OLED-näyttö vierii tasaisesti ja kuvat vaihtuvat sujuvasti.

Optimoitu Call of Duty: Mobile -peliä varten

21:9-kuvasuhteinen laajakuvanäyttö verrattuna tavalliseen näyttöön

Tutustu siihen, mitä kilpailijoilta puuttuu

21:9-kuvasuhteinen näyttö on tavallista leveämpi, joten näet enemmän toimintaa – ja kaikki vastustajasi ennen kuin he sinut.

60 Hz vs. 120 Hz

Nauti sujuvasta ja sumentumattomasta pelaamisesta

Näytön oletusarvoisen 120 hertsin virkistystaajuuden ansiosta nopeasti liikkuvat kohteet näkyvät selkeästi sujuvan pelaamisen takaamiseksi. Tämä ei kuitenkaan riitä Xperia 5 II:lle: 240 hertsin sumentumisenestotoiminnon ansiosta näyttö päivittää kuvan uskomattomat 240 kertaa sekunnissa. Tämä takaa sumentumattoman toiminnan.

Tarkat ja nopeat liikkeet

Tarkat ja nopeat liikkeet

Xperia 5 II antaa sinulle etua nopeita sormia vaativissa peleissä. Se tukee 240 hertsin kosketusskannausnopeutta: tämä on neljä kertaa nopeampi kuin edellisessä mallissa ja tarkoittaa sitä, että toiminto tapahtuu tarkasti ja täsmälleen sillä tavalla kuin haluat. Kosketusvaste on myös nopeampi: järjestelmä tunnistaa kosketuksen juuri haluamallasi hetkellä.

Xperia 5 II 3,5 mm:n ääniliitännällä

3,5-millinen ääniliitäntä takaa erinomaisen äänenlaadun

Liitä suosikkikuulokkeesi 3,5 mm:n ääniliitäntään ja nauti erinomaisesta äänentoistosta, jossa oikean ja vasemman puolen äänet erottuvat selvemmin. Tämä vähentää signaalikohinan huomaamattomaan 20 desibeliin, mikä on yli 90 prosenttia vähemmän kuin edellisessä mallissa.

DSEE Ultimate -logo

Paranna kaiken musiikkisi laatua

DSEE Ultimate parantaa kaiken digitaalisen musiikkisi laatua: se parantaa dynaamista aluetta ja äänitaajuuksia reaaliaikaisesti tekoälyllä. Sekä korkeita että matalia taajuusalueita parannetaan, joten jokainen raita on miltei HD-tasoinen. Tämä toimii sekä langattomilla että langallisilla kuulokkeilla ja paikallisissa tiedostoissa kuin myös suoratoistettaessa.

360 Reality Audio -äänentoistosta nauttiva nainen

Tunne ja kuule äänet kaikkialla ympärilläsi.

360 Reality Audio -äänentoiston ansiosta musiikki ei ole koskaan ollut näin mukaansatempaavaa ja todellista. Xperia 5 II on suunniteltu siten, että voit kokea tämän sekä langallisilla että langattomilla kuulokkeilla. Siinä on jopa integroitu laitteistokoodauksen purkutoiminto, joka optimoi äänenlaadun ja parantaa virrankulutusta, jotta voit kuunnella pidempään.

Lisää 360 Reality Audio -äänestä

Pienikokoinen ja tehokas

Pienikokoinen ja tehokas

Xperia 5 II on pienestä koostaan huolimatta pullollaan uusinta Sony-tekniikkaa, joten sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja suorituskyvyn suhteen suoratoistaessasi, pelatessasi tai kuunnellessasi musiikkia.

Vettä roiskuu Xperia 5 II:n päälle

Kestää mukana arjessa

Tällä laitteella on IP65/68-vedenkestävyys ja pölynsuojausluokitus, joka suojaa sitä luonnonvoimilta. Lisäksi siinä on kestävä Corning® Gorilla® Glass 6 -lasi sekä edessä että takana.

Kuvassa näkyy Xperia 5 II näyttö jaettuna kahteen osioon.

Jaa näyttö kahteen eri osaan ja tee kahta asiaa samanaikaisesti

Haluatko selata Internetiä ja keskustella kaverin kanssa samaan aikaan? Se ei ole mikään ongelma. 21:9-kuvasuhteisen CinemaWide™-näytön voi jakaa kahteen osaan, jotta voit tehdä kahta asiaa samanaikaisesti.

5G-logo

Koe 5G:n mykistävä nopeus

Xperia 5 II voi muodostaa yhteyden erittäin nopeisiin 5G-verkkoihin, minkä ansiosta voit nauttia tinkimättömistä ja laadukkaista latauksista sekä saumattomasta suoratoistosta jopa suurimmalla mahdollisella tarkkuudella.

Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G -mobiilialusta

Häikäisevää suorituskykyä

Xperia 5 II:lla voit tallentaa, pelata, katsella, kuunnella ja käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti paremmin kuin koskaan aiemmin – kaiken tämän mahdollistavat Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform ja Snapdragon X55 5G Modem-RF -järjestelmä. Niissä yhdistyvät uskomattomat usean gigabitin nopeudet sekä 25 prosenttia edellistä mallia nopeammat näytönohjaimet ja suorittimet. Hanki siis tämä upea laite ja nauti kyydistä.

Jopa 50 prosentin lataus 30 minuutissa

Jopa 50 prosentin lataus 30 minuutissa

Xperia 5 II:ssa on tehokas 4 000 mAh:n akku, joka tukee pikalatausta. Jos sinulla on kiire ja akkua on vain vähän jäljellä, voit ladata sen jopa 50 prosenttiin vain puolessa tunnissa.

Hidastusvideot 4K HDR -tarkkuudella 120 fps:n kuvanopeudella

Xperia 5 II mahdollistaa videoiden kuvaamisen 4K HDR -tarkkuudella ja 120 fps:n kuvanopeudella, joten voit kuvata todella hämmästyttäviä hidastusvideoita.

Tee elokuvia kuin ammattilaiset Xperia 5 II:lla

Tee elokuvia kuin ammattilaiset

Nyt voit kuvata elokuvia, joista ammattilaisetkin olisivat ylpeitä. Digikamerainsinööreidemme asiantuntemukseen perustuva Xperia 5 II tarjoaa monipuolisia työkaluja entistä parempien elokuvien luomiseen. Hyödynnä luovasti esimääritettyjä Tyyli-vaihtoehtoja, 21:9-kuvasuhdetta ja 4K HDR -tarkkuutta 24, 25, 30, 60 ja 120 fps:n nopeudella sekä älykästä tuulisuodatinta. 

Katso vinkkejä elokuvantekijöille