13

3.6 perustuen 13 asiakasarvosteluun

2
8
1
0
2

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Näppärä laite

Xperia L4 09.12.2020 tekijä merjuska (Suomi)

Käyttökokemus on ollut tähän asti hyvä, monipuoliset toiminnot ja käteen sopiva.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Perus halpisluuri

Xperia L4 25.01.2021 tekijä s1234 (Suomi)

Ostin korvaamaan hajonnutta, useamman vuoden vanhaa Xperia Compact XZ1:stä. Uusi laite on näytön päivityksen osalta hidas. Ei tue android 10:iä eikä Sony ole sitä tuomassa tähän laitteeseen jatkossakaan. Halpa kertakäyttötuote ehkä max. vuodeksi ja sen jälkeen roskiin. Täyttää kuitenkin tehtävänsä ennen seuraavaa. Myös ihan ok luuri lapselle joka rikkoo sen alle vuodessa.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

13 asiakasarvostelua

0

Jos olisin tiennyt, en olisi ostanut

Xperia L4 22.04.2021 tekijä Anders (Suomi)

Ostin puhelimen, parin kk päästä rupesi temppuilemaan, eli painelee itsekseen välillä minne sattuu, kiva kesken tekstinkirjoittamisen ku saattaa lähettää viestin vääränä. Laitoin palautetta asiakaspalveluun. n. 10viestin jälkeen tuli tylysti "jos puhelin toimii vikasietotilassa, emme lähde korjaamaan", vaikka takuu on vielä voimassa. Pitäisi tyytyä puhelimen mukana tuleviin sovelluksiin ja ainoa mikä tulee bonuksena on Facebook. Nyt ostin uuden puhelimen, mutta en Sony mallia, en tule ostamaan enkä suosittelemaan kenellekkään.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta