Xperia PRO-I

THE Camera

'I' viittaa sanaan ”imaging” eli kuvaaminen. Xperia PRO-I:n kamerassa yhdistyvät ammattilaistason kuvanlaatu ja älypuhelimen siirtoyhteydet. Voit olla luova missä ja milloin tahansa.

KAIKKI ÄLYPUHELIMET

Xperia PRO-I | Kamera 1.0-tyypin kuvakennolla ja kaikki älypuhelinominaisuudet

Xperia PRO-I
Xperia PRO-I edestä ja takaa

SVH

1 799,00 €

(sis. ALV)
Palkittu
Kiinnostava lisä Sonyn kameramallistoon

Sonyn kameravalikoima tarjoaa jo nyt kuvaajille paljon etuja, kuten markkinoiden johtavan kuvanlaadun ja nopean suorituskyvyn. Nyt Xperia PRO-I tuo mallistoon vielä jotain uutta: se tarjoaa valo-, video- ja elokuvaajille mahdollisuuden kuvata, muokata ja lähettää kuvamateriaalia eteenpäin yhdellä laitteella.

Ammattilaistason kuvanlaatua 1.0-tyypin kennolla ja Sony-kameroiden nopealla suorituskyvyllä

Xperia PRO-I:ssä on aito 1.0-tyypin kenno, jonka ansiosta saat otettua valokuvia ja videoita erinomaisella kuvanlaadulla. Suurta kennoa tukee Sonyn alkuperäinen kuvankäsittelysuoritin, joka antaa kameralle nopean suorituskyvyn taaten rajattoman luovuuden.

Esittelyssä Xperia PRO-I
Valokuvaus | Ota unohtumattomia kuvia
Videokuvaus | Vie videosi aivan uudelle tasolle
Elokuvaus | Tee ammattilaistason elokuvia
Jälkityöstö | Muokkaa ja lähetä Xperia PRO-I:llä
Xperia PRO-I, jonka päälle roiskuu vettä
Koe tehokas suorituskyky ja vaivaton tyyli
Xperia PRO-I liitettynä langallisiin kuulokkeisiin
Elokuvien, musiikin tai pelien kärsimättä

Valokuvaus
Sisältää Sonyn kameratekniikkaa

Xperia PRO-I:ssä yhdistyvät 1.0-tyypin kuvakenno, pitkälle kehitetty lasiobjektiivi ja Sonyn edistykselliset kuvankäsittelysuorittimet. Näin saavutetaan ammattilaistason kuvanlaatu, johon vaativinkin valokuvaaja voi olla tyytyväinen.

Suuri 1.0-tyypin Exmor RS CMOS -kuvakenno ja vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennustunnistin

Suuri 1.0-tyypin kenno perustuu RX100 VII:n kennoon, jota on kehitetty ja viritetty juuri Xperia PRO-I:tä varten tarjoamaan korkean resoluution kuvia ja vähemmän kohinaa. Tuloksena on erinomainen kuvanlaatu, jossa näkyy todenmukaisia pintarakenteita ja runsaasti yksityiskohtia.


Kaaviossa vertaillaan perinteisen ja Xperian 1.0-tyypin kuvakennon kuvapisteväliä
Erittäin herkkä 2,4 μm:n kuvapisteväli 

1.0-tyypin kuvakennon vaikuttava 2,4 μm:n kuvapisteväli tuottaa korkean herkkyyden ja auttaa osaltaan toistamaan erinomaisesti pintarakenteita jopa kuvattaessa hämärässä.

[1] Perinteinen
[2] Uusi Xperia

Vähemmän kohinaa hämärässä

Erittäin herkän 1.0-tyypin kuvakennon ansiosta Xperia PRO- vähentää hämärässä otettujen kuvien kohinaa.

Selkeät yksityiskohdat suurella dynaamisella alueella

Dynaamisen alueen ollessa suuri Xperia PRO-I pystyy 1.0-tyypin kuvakennon avulla saamaan esiin enemmän yksityiskohtia niin kuvan pimeistä kuin kirkkaistakin kohdista.

Taiteellisen luonnollinen bokeh-sumennus

Xperia PRO-I:n suuren kuvakennon etuna on myös se, että sillä saa kauniita kuvia luonnollisen syvällä bokeh-sumennuksella.

Upeaa ZEISS-laatua Xperia-laitteessasi

Nauti erityisesti Xperia PRO-I:tä varten kalibroidun ZEISS-optiikan kaikista eduista.


Kahdella aukolla enemmän vaihtelua

Kaksi aukkoa F2.0/4.0 mahdollistaa kokeilut syväterävyydellä ja kohteen esittämisen useilla eri tavoilla.

Kolmella objektiivilla ja 3D iToF -tunnistimella täydellinen luova vapaus

Xperia PRO-I:n 24 mm:n objektiivin ja 1.0-tyypin kuvakennon lisäksi käytössä on kaksi muutakin objektiivivaihtoehtoa, 16 ja 50 mm, joilla saat luovuutta sommitteluun. 3D iToF -tunnistin laskee hetkessä kameran ja kohteen välisen etäisyyden, mikä takaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen kaikissa tilanteissa. Kaikki kolme objektiivia tukevat vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennusta.

Yksityiskohta Xperia PRO-I:n kolmen objektiivin kamerasta ja 3D iToF-tunnistimesta
Nauti mahdollisuuksien maailmasta

Xperia PRO-I:n kolme objektiivivaihtoehtoa – erittäin laaja 16 mm, laaja 24 mm ja vakio 50 mm – tarjoavat käyttöösi valtavasti eri kuvakulmia.

Prosessoi nopean suorituskyvyn ja moitteettoman kuvanlaadun

Uusin BIONZ X™ for Mobile -kuvaprosessori, Sonyn ainutlaatuinen alkupään suurtiheysintegrointi, 1.0-tyypin kuvakenno ja Sonyn alkuperäiset kuvankäsittelyalgoritmit varmistavat jopa nopeasti liikkuvien kohteiden tarkan kuvaamisen.

Kuva maastopyöräilijästä metsässä, päällä useita vihreitä neliöitä kuvaamassa automaattitarkennuspisteitä
Enemmän kuvasta kattava automaattitarkennus

Xperia PRO-I:ssä 315 (21 x 15) vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä kattaa 90 % ruudusta. Automaattitarkennus toimii siis lähes missä tahansa, missä kohde onkaan, ja pystyy lukitsemaan tarkennuksen kohteeseen uskomattoman nopeasti.

Reaaliaikainen ihmisten ja eläinten Eye AF

Reaaliaikaisen Eye AF -toiminnon avulla saat otettua upeita muotokuvia ihmisistä tai eläimistä. Saat unohtumattoman energisiä ja ilmeikkäitä kuvia, vaikka kohde liikkuisi tai toinen silmä olisi piilossa.

Maastopyöräilijä hyppäämässä metsässä ja vihreä neliö osoittamassa reaaliaikaista seurantaa
Reaaliaikainen seuranta tarkentaa liikkuviin kohteisiin

Tekoälyn ja 3D iToF -tunnistimen mittaaman etäisyyden avulla reaaliaikainen seuranta havaitsee nopeasti liikkuvan kohteen, tarkentaa siihen ja seuraa sitä, vaikka se tilapäisesti häviäisi näkyvistä. Määritä kohde pelkästään koskettamalla sitä Xperia PRO-I:n näytöllä.

Sarjakuvaus 20 kuvaa/s ja vähemmän kohinaa

Nopealla kennolla sarjakuvausta saa otettua jopa 20 kuvaa sekunnissa, ja kamera seuraa myös arvaamattomasti tai nopeasti liikkuvia kohteita laskien automaattitarkennuksen ja -valotuksen jopa 60 kertaa sekunnissa. Xperia PRO-I tuottaa ainutlaatuisen prosessorin ansiosta hämärässäkin terävää sarjakuvausta vähemmällä kohinalla.

[1] Automaattitarkennuksen ja -valotuksen laskenta

Useita kuvia metsäpolulla hyppäävästä maastopyöräilijästä
Kaksi kuvaa maastopyörän renkaasta: toisessa pinnat ovat vääristyneet, toisessa eivät
Vääristymiä estävä suljin 

1.0-tyypin kuvakennon suuri lukunopeus auttaa vähentämään rolling-shutter-vääristymää, jota saattaa esiintyä kuvattaessa nopeasti liikkuvia kohteita.

Optisella kuvanvakautuksella vähemmän epätarkkoja kuvia

Jos kätesi on epävakaa kuvatessasi, optinen kuvanvakautustekniikka auttaa vähentämään kuvien epätarkkuutta jopa pimeissä olosuhteissa.

Kaksi kuvaa hyppäävästä koirasta: toinen epätarkka, toinen terävä
Kaksi kuvaa autoon nojaavasta naisesta: toisessa vähemmän kohinaa kuin toisessa
Usean kuvan kohinanvaimennus

Hämärässä valossa tai dynaamisen alueen ollessa suuri Xperia PRO-I pystyy hyödyntämään usean kuvan kohinanvaimennusta. Se ottaa automaattisesti jatkuvalla kuvauksella yli 10 kuvaa, yhdistää ne, vähentää kohinaa ja tallentaa ne yhdeksi kuvaksi parantaakseen edelleen jo erinomaista kuvanlaatua.

12 bitin RAW-tiedostolla pehmeä sävyntoisto

RAW-muodossa kuvattaessa Xperia PRO-I tukee 12 bittiä, jolloin saadaan aikaan pehmeä ja täyteläinen sävyntoisto ilman juovitusta.

Kaksi kuvaa autosta, jossa on ajovalot päällä: toisessa on pehmeämpi sävyntoisto kuin toisessa
Alphan innoittamat säädöt ja asetukset

Xperia PRO-I:n Photography Pro -sovelluksesta löydät säätöjä, joita on yleensä vain ammattilaiskameroissa. Alpha-kameroiden pohjalta kehitetyssä käyttöliittymässä voit valita manuaalisia säätöjä tai automaattisia asetuksia ja kuvata RAW-tilassa. Photography Prossa on myös perustila, jossa saadaan nopeasti käyttöön erilaisia helppokäyttöisiä valokuvaustoimintoja, kuten kosketussuljinpainike.


Xperia PRO-I:n erillinen suljinpainike
Suljinpainikkeella aitoa kameratuntumaa

Erillisen suljinpainikkeen ansiosta Xperia PRO-I:n käyttö muistuttaa paljolti Sonyn RX100-sarjan käyttöä. Siinä on jopa sama suljinpainikemoduuli, ja automaattitarkennusta ja sulkimen vapautusta käytetään vastaavanlaisilla painiketoiminnoilla. Suljinpainikkeen pitkällä painalluksella voidaan myös pikakäynnistää Photography Pro ja aloittaa välittömästi kuvaaminen.

Kiinnitä kamerahihna varmuuden vuoksi

Xperia PRO-I:ssä on sisäänrakennettu hihnanreikä, johon voit helposti kiinnittää ranne- tai niskahihnan antamaan lisävarmuutta kuvatessasi liikkeellä ollessasi.

Xperia PRO-I -puhelinta pitelevät kädet ja kamerahihna ranteen ympärillä
Upea vuoristojärvimaisema sekä Sonyn Alpha-kamera ja Xperia PRO-I etualalla
Täydellinen kumppani Sonyn Alpha-kameroille

Voit käyttää Xperia PRO-I:tä Imaging Edge™ Mobile -sovelluksella RAW-tiedostojen ja häviöttömästi pakattujen tiedostojen siirtoon Alpha-kamerasta sekä kosketusseurannan ja -tarkennuksen etähallintaan automaattitarkennuksessa. Transfer & Tagging add-on -sovelluksella voit liittää Alpha-kameralla otettuihin kuvatiedostoihin äänimuistioita, jotka muutetaan automaattisesti kuvateksteiksi. Voit myös siirtää Xperia PRO-I:llä tiedostoja FTP-palvelimelle.


Videokuvaus
Laadukkaita videoita aidolla kuvauskokemuksella

1.0-tyypin kuvakennon ansiosta Xperia PRO-I vie videoidesi laadun seuraavalle tasolle, ja Sonyn ainutlaatuisen käyttöliittymän avulla pystyt toteuttamaan täysin luovat visiosi, jolloin saat juuri haluamasi kaltaisia kuvia.

Videography Prolla luovaa hallintaa

Videography Prolla saat Xperia PRO-I:ssä kaikki luovat asetukset käden ulottuville. Videography Prossa on ammennettu Sonyn asiantuntemusta erilaisista video- ja elokuvakameroista, ja siinä voit joko räätälöidä manuaalisia säätöjä tarpeittesi mukaan tai vain mutkattomasti luottaa automaattisiin asetuksiin.


Eye AF -toiminto valokuviin ja videoihin

Sonyn edistyksellisen silmien tunnistus- ja seurantakyky on salaisuus kauniiden muotokuvien takana, ja lisäksi sen avulla saa upeaa videokuvaa. Eye AF -toiminto tunnistaa ihmisen tai eläimen silmän ja pitää tarkennuksen siinä kohteen liikkuessa, joten sen avulla videot saa henkiin aiemmin näkemättömällä tavalla.

Kameraan hymyilevä nainen, jonka vasemman silmän päällä on automaattitarkennuspiste
Rullaluistelija luistelemassa käytöstä poistetussa uima-altaassa, päällä kohteiden seurantaa ilmaiseva valkoinen neliö
Säilytä tarkennus videoissa kohteiden seurannalla

Kohteiden seuranta pystyy seuraamaan liikkuvaa kohdetta automaattisesti ja pitämään sen tarkennettuna, vaikka kohteella ei olisi silmiä tai ne erottuisivat huonosti.

Kuvaa videoita 4K HDR -tarkkuudella 120 kuvaa/s

Jotta sinulla on suurempi luova vapaus, Xperia PRO-I:llä voit kuvata laadukasta videokuvaa 4K HDR -tarkkuudella 120 kuvaa sekunnissa ja valita toiston kuvataajuudeksi 24–120 kuvaa sekunnissa (fps).

Rullaluistelija ilmassa ja vihreä neliö ilmaisemassa automaattitarkennusta
Vasemmalla Xperia PRO-I, näyttökuvassa kaksi nauravaa miestä live-suoratoistaa oikeaan Xperia PRO-I:een Videography Prolla
Live-suoratoista videoita suoraan videosuoratoistopalveluihin Videography Prolla

Nyt voit jakaa ikimuistoisen sisällön heti: Xperia PRO-I:llä voit lähettää videokuvaa live-suoratoistona videoiden suoratoistopalveluihin puhelimeltasi Videography Pron avulla. Kun käytät Bluetooth-kuvauskädensijaa GP-VPT2BT ja tehotilaa, voit suoratoistaa pidempään.

[1] Videotallennus[2] Live-suoratoisto[3] Seuraajat

Pehmeää, vakaata videokuvaa

Xperia PRO-I:ssä on uusin optinen SteadyShot™ ja FlawlessEye™, joissa yhdistyvät kuvakennon suurempi lukunopeus ja Sonyn kehittämä optisen kuvanvakautuksen algoritmi. Tuloksena on äärimmäisen sulava ja vakaa videokuva.

Kaksi öistä kaupunkimaisemakuvaa: toinen epätarkka, toinen terävä
Kuvassa näkyy Xperia stereomikrofonien ja puhetta tallentavan monomikrofonin kanssa
Tallenna äänet kuuluvasti ja selkeästi

Normaalisti kuvattaessa videota Xperian kameralla ääni tallennetaan stereomikrofonien kautta, jotta saadaan toistettua moniulotteista ääntä. Mutta Xperia PRO-I:ssä on pääkameran vieressä myös sisäänrakennettu monomikrofoni, jolla voit keskittyä selkeästi tallentamaan puhetta muiden äänten jäädessä taustalle.

Kirkkaampi ääni suodattamalla pois tuulen kohina

Xperia PRO-I:ssä on alansa kehittynein äänenerottelutekniikka, jonka avulla tuulen suodattaminen on tehokasta niin stereo- kuin monomikrofonissa.

Älykäs tuulisuodatin [1] OFF [2] ON.

Tuulen kohinatason vertailu älykkään tuulisuodattimen ollessa pois päältä ja päällä
Xperia PRO-I:n yksityiskohta kiinteästä pikanäppäimestä
Aina valmiina kuvaamaan

Määritä Videography Prolle Xperia PRO-I:n kiinteä pikanäppäin, niin voit käynnistää sen heti, kun haluat kuvata – vaikka näyttö olisi pois päältä tai toinen sovellus toiminnassa. Voit määrittää muillekin sovelluksille tai toiminnoille pikanäppäimen.

Kuvaa itseäsi upealla laadulla Xperia PRO-I:n vlog-näytön avulla

Xperia PRO-I:n 1.0-tyypin kuvakennolla saat kuvattua itseäsi erinomaisella kuvanlaadulla olitpa sitten vloggaaja, tubettaja tai vain jakamassa kuvia kavereillesi. Kun liität Xperia PRO-I -puhelimeen vlog-näytön, näet tarkalleen, mitä olet kuvaamassa. Näin saat luotua ikimuistoista sisältöä.

Bluetooth-kuvauskahva henkilön kädessä
Vaivatonta videokuvausta

Liitä vlog-näyttöön Bluetooth-kuvauskahva, esimerkiksi GP-VPT2BT, niin voit käynnistää tai pysäyttää tallennuksen koskematta mihinkään Xperia PRO-I:n painikkeeseen. Kuvauskahva kierretään vain kiinni 1/4-20 UNC -tyypin kiinnityskohtaan vlog-näytön pidikkeen pohjaan.

Katso käyttöoppaasta, miten Xperia PRO-I yhdistetään Bluetooth-kaukosäätimeen.

Tallenna vielä parempaa ääntä

Xperia PRO-I:n vlog-näytössä on 3,5 mm:n 3-napainen mikrofoniliitäntä, johon voit liittää oman ulkoisen mikrofonisi ja tallentaa vielä parempaa ääntä. Kiinnitä vain mikrofonisi pidikkeen päähän lisävarustesovittimen kiinnittimeen.

Xperia PRO-I:n vlog-näyttö sekä ulkoinen mikrofoni ja kuvauskahva
Xperia PRO-I:n vlog-näytön osat: näyttö, metallipidike ja USB-C-kaapeli
Helppo kokoonpano 

Kiinnitä vain metallipidike Xperia PRO-I -puhelimeen, ja aseta vlog-näyttö pidikkeeseen sisäänrakennetulla magneetilla. Yhdistä sitten laitteet USB-C-kaapelilla, niin olet valmis kuvaamaan.

Kun vlog-näyttö on liitetty Xperia PRO-I -puhelimeen, se saa virtansa puhelimesta. Siinä on kuitenkin myös liitäntä ulkoiseen virransyöttöön. Jos kuvaat pitkään, voit syöttää virtaa molempiin laitteisiin yhtä aikaa myös USB-C-latauskaapelilla.

Hyödynnä Xperiaa ulkoisena näyttönä
4K-näyttö ja live-suoratoistolaite Alpha-kameralle.

Voit käyttää Xperia PRO-I -älypuhelinta ulkoisena 4K-näyttönä tai etsimenä, jossa on monia hyödyllisiä asetuksia, kuten aallonmuodon tarkistustoiminto, vääräväritoiminto, kirkkaus, zoom ja apuviivat. Nauti live-suoratoistosta videosuoratoistopalveluihin Alpha-kuvanlaadulla ulkoisella näyttötoiminnolla. Yhdistä se vain kameraan, joka tukee USB Video Class (UVC) -liitäntää.

[1] Alpha [2] Xperia [3] Live-suoratoisto [4] Katsojat

Vasemmalla Xperia PRO-I on yhdistetty 4K-näyttönä Alpha-kameraan, joka suoratoistaa vasempaan Xperia PRO-I -älypuhelimeen
Aaltomuodon tarkkailu tarkistaa luminanssin ja RGB-tason

Tämä toiminto näyttää luminanssitason jakautumisen ja auttaa löytämään ihanteellisen valotuksen otoksellesi. Sen avulla voit myös nähdä jokaisen RGB-kanavan ja tarkistaa, että tasapaino on oikea.

Vääräväritoiminto valotuksen säätämiseen

Vääräväri on näytön toiminto, joka auttaa välttämään kuvien ali- ja ylivalotuksen. Kun kuvat näytetään vaihtoehtoisessa värispektrissä, valotustasot on helppo tarkistaa yhdellä silmäyksellä. Esimerkiksi musta ja tummansininen tarkoittavat kuvan alivalottuneita alueita ja oranssi ja punainen ylivalottuneita alueita.

Yllä Xperia PRO-I, jossa näyttökuva naisesta joogaamassa. Alla Xperia PRO-I, samassa näyttökuvassa vääräväritoiminto tunnistaa valotusongelmia

Elokuvaus
Nauti 21:9-videotallennuksesta, jonka tuottaa Cinematography Pro “Powered by CineAlta”

Kuvaa videoita ammattilaisten käyttämillä parametreilla ja väriasetuksilla. Digitaalisten elokuvakameroidemme suunnittelijoiden asiantuntemus, Tyyli-valmisväriasetukset, 21:9-kuvasuhde, 4K HDR, 120 fps:n suuri kuvataajuus ja 24, 25, 30 ja 60 fps:n kuvataajuudet tarjoavat sinulle tarvitsemasi työkalut. 


Hämärässä otettu kuva naisesta, joka pitelee punaista päivänvarjoa
Lisää luovuutta 1.0-tyypin kuvakennolla ja kahdella aukolla 

Cinematography Pron luovaa vapautta lisää entisestään Xperia PRO-I:n 1.0-tyypin kuvakenno, joka helpottaa kuvaamista hämärässä ja dynaamisen alueen ollessa suuri. Myös kaksi aukkoa F2.0/4.0 tarjoavat elokuvantekijöille enemmän mahdollisuuksia visuaaliseen ilmaisuun.

Toteuta visiosi elokuvamaisilla väriasetuksilla

Kahdeksan eri väriasetuksen ansiosta voit tuoda erilaisten elokuvatyylien tunnelman videoihisi. Niihin sisältyy VENICE CS -toiminto, joka on suunniteltu CineAlta VENICE -ammattikameramme innoittamana. Siinä on tasainen väriasteikko sekä pehmeämpi ja matalampi kontrastikäyrä, jolla voit luoda draamatuotannolle sopivan klassisen elokuvamaisen ilmeen.

Hämärässä otettu kuva punaisesta vettä valuvasta päivänvarjosta
Kuvaa hidastuksia 4K HDR -tarkkuudella 120 kuvaa/s

Kuvaa laadukkaita hidastusvideoita 4K HDR -tarkkuudella ja 120 fps:n kuvanopeudella luodaksesi dramaattisia ja ilmeikkäitä hetkiä.


Jälkityöstö
Kuvaa, muokkaa ja lähetä: tee kaikki Xperia PRO-I:llä

Useimpien kameroiden kanssa täytyy kuvauksen jälkeen lähteä kotiin tietokoneen ääreen muokkaamaan ja jakamaan työn tuloksia. Xperia PRO-I:llä voit hoitaa koko homman samalta laitteelta milloin ja missä tahansa.

Kaksi perhoskuvaa, joissa on erilainen värintoisto
Tarkka värintoisto luontitilassa

XPERIA PRO-I:ssä on powered by CineAlta -luontitila, jonka ansiosta näet valo- ja elokuvat tarkalla värintoistolla. Jos valokuvat on otettu sRGB-profiililla, se muuttaa automaattisesti väriasteikon ja gammakorjauksen sRGB:n mukaiseksi.

[1] Kirkas värintoisto vakiotilassa
[2] Tarkka värintoisto luontitilassa

Pöytäkoneella näkyy hämärässä otettu kuva autosta, jonka ajovalot ovat päällä
Tarkka valkotasapainoasetus

Näytöllä näet värit tarkalleen siten kuin ne on tarkoitettu ja kuvattu, ja lisäksi voit säätää sen väriasetuksia tarpeittesi mukaan. Voit säätää näyttöasetukset vastaamaan oman näyttösi asetuksia tai asettaa valkopisteen arvoksi D50 tai D55, jotka sopivat valokuvatulosteiden tarkistukseen.

Lähikuva henkilön kädessä olevasta Xperia PRO-I -puhelimesta siirtämässä kuvia
Toimita kuvasi nopeasti

Voit toimittaa juuri ottamasi kuvat suoraan kuvauspaikalta 5G-verkon välityksellä eteenpäin. Tai liitä Xperia PRO-I tietokoneeseesi USB 3.2 Gen 2 -liitännällä (10 Gbps) ja lähetä kuvat sieltä.


Suorituskykyä ja muotoilua
Xperia PRO-I, jonka päälle roiskuu vettä
Vettä ja pölyä hylkivä 

Xperia PRO-I:llä voit kuvata IP65/68-luokan vedenpitävyyden ja pölynkestävyyden ansiosta sellaisissa paikoissa ja olosuhteissa, joihin muut kamerat eivät pysty.

Kestävin Gorilla® Glass

Xperia PRO-I:n näyttö on tehty Corning® Gorilla® Glass Victus™ -lasista, joka on markkinoiden kestävintä Gorilla® Glass -lasia. Sen putoamisen- ja naarmunkestävyyttä on paranneltu entisestään.

Xperia PRO-I:n näyttö
Xperia PRO-I:n röntgenkuvassa näkyy akku.
Tehokas 4 500 mAh:n akku latautuu nopeasti

4 500 mAh:n akku antaa Xperia PRO-I:lle reilusti virtaa koko päivän ajaksi. Kun haluat vauhdittaa akun latautumista, voit pikaladata sen mukana tulevalla 30 W:n XQZ-UC1-laturilla 50 prosenttiin asti jopa 30 minuutissa.

Piirroksessa vertaillaan perinteisen älypuhelimen ja uuden Xperian akun kuntoa ennen käyttöä ja kolmen vuoden käytön jälkeen.
Käyttökelpoinen akku jopa kolmen vuoden jälkeen

Lataustekniikkamme pitävät akun hyvässä kunnossa pidempään. Akku ei voi ylilatautua, sillä mukautuva Xperia-lataus tarkkailee puhelinta lataamisen aikana, jotta akku ei ylikuormitu.

[A] Perinteinen [B] Uusi Xperia
[1] Käytön alussa [2] Kolmen vuoden käytön jälkeen

Kuvassa piirilevy ja Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G -siru
Koe Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform

Xperia PRO-I:lle antaa tehoa Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform, joka takaa laadukkaan käyttökokemuksen. Ota kaikki irti Xperia PRO-I:stä ammattilaistason kamerana jälkityöstöominaisuuksilla ja mobiilina viihdekeskuksena – kaikki tämä yhdistettynä maailmanlaajuiseen useiden gigojen 5G-nopeuteen.

Suuri, helposti laajennettava muisti

Xperia PRO-I:ssä on suuri sisäinen muisti, jossa on 12 Gt RAM-muistia intensiiviseen tietojenkäsittelyyn ja 512 Gt ROM-muistia valokuvien, videoiden ja muiden tiedostojen tallennukseen. Tallennusmuistia voidaan laajentaa helposti jopa 1 Tt:n microSD-korteilla, ja tiedonsiirto SD-kortille ja SD-kortilta sujuu nopeasti. SD- tai SIM-korttien asettaminen tai poistaminen käy mukavasti ilman työkaluja.

Lähikuva Xperia PRO-I -puhelimeen SD-korttia asettavasta henkilöstä
5G-, Wi-Fi 6- ja Wi-Fi 5G/4G -logot
Optimoitu yhteys uusimpiin 5G- tai Wi-Fi 6 -verkkoihin 

Voit ladata suuria tiedostoja verkosta tai verkkoon nopeasti 5G- tai Wi-Fi 6 -yhteydellä. Älykäs yhteydenvalinta analysoi ja arvioi jatkuvasti Wi-Fi-signaalin laatua. Jos toiminto ennakoi Wi-Fi-yhteyden heikkenevän, se käyttää sen sijaan mobiilidataa, jotta saat aina parhaan mahdollisen yhteyden.

Nopea tiedonsiirto USB 3.2 Gen 2 -liitännällä

USB 3.2 Gen 2 -liitännällä (10 Gbps) voit siirtää tuplasti nopeammin dataa Xperia PRO-I:ltä tietokoneellesi kuin Gen 1 -liitännällä. 

Xperia PRO-I liitettynä kannettavaan tietokoneeseen USB 3.2 Gen 2 -liitännällä


Aitoa kameran ulkonäköä ja tuntumaa

Xperia PRO-I:lle ominainen 24 mm:n objektiivi ja erillinen suljinpainike tuovat mieleen aidon kompaktikameran muotoilun. Tyypillinen kulmista pyöristetty kehys pysyy hyvin otteessa ja tekee rungosta kestävämmän.

Xperia PRO-I Frosted black -värisenä
Frosted black -väri tuo mieleen ikonisen kameratyylin

Huurrettua lasia oleva takakansi ja mattapinta lisäävät Xperia PRO-I -puhelimeen aitoa kameran tuntumaa ja iskunkestävä metallikehys kestävyyttä ja tyyliä.

Tarkastele Xperia PRO-I:tä lähemmin

Muut toiminnot
Täydellinen elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun

Kun et kuvaa Xperia PRO-I:llä upeaa sisältöä, voit sen sijaan katsella sillä upeaa sisältöä.

Kuuntele musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi

Jos olet musiikin ystävä, Xperia PRO-I:ssä on runsaasti äänitoimintoja lisäämään kuuntelunautintoasi.

Mahtava mobiilipelaamiseen

Kuvauspaikalla vietetyn pitkän päivän jälkeen mobiilipelaaminen Xperia PRO-I:llä on täydellinen keino rentoutua.

Helppo moniajo

Xperia PRO-I sopii täydellisesti moniajoon lukuisten kätevien moni-ikkunatoimintojensa ansiosta.

Kuvassa näkyy, miten tietoja siirtyy älypuhelimesta toiseen.
Helppo tapa siirtää tietoja vanhasta iPhone- tai Android-laitteestasi

Xperia Transfer 2 -sovelluksella siirrät tärkeät tiedot vanhasta Android- tai iOS-älypuhelimesta uuteen Xperia PRO-I -puhelimeen. Kuvat, videot, musiikki, yhteystiedot, kalenteri, puheluhistoria ja viestit (SMS/MMS) siirtyvät nopeasti, turvallisesti ja helposti.


Kestävä kehitys
Xperia PRO-I:n pakkaus
Muovittomat pakkaukset

Osana Sonyn kestävän kehityksen tavoitteita Xperia PRO-I:n pakkauksissa ei käytetä muovia, vaan muoviosat on joko jätetty pois tai korvattu paperimateriaaleilla. 

Kuvassa näkyy joukko erilaisia ihmisiä
Helppokäyttötoiminnot

Xperia PRO-I sisältää näköä, kuuloa ja toimintoja avustavaa tekniikkaa.

Todelliset tuoteominaisuudet, tekniset tiedot, sovellukset, palvelut, verkon saatavuus, värit ja koot voivat vaihdella. Ominaisuuksia ja teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Jotkin kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamiseen.

Objektiivi vastaa 35 mm:n polttoväliä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Xperia PRO-I:ssä on yhdistetty suuri 1.0-tyypin kuvakenno Sonyn nopeasti prosessoivaan ja intuitiiviseen käyttöliittymään, ja se tarjoaa ammattilaistasoista suorituskykyä valo-, video- ja elokuvaajille. Lisäksi sen yhteyksien avulla voit kuvata, muokata ja lähettää kuvamateriaalia yhdellä laitteella.
  • 1.0-tyypin Exmor RS CMOS -kuvakenno ja vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennustunnistin

  • ZEISS Tessar -optiikka ja kaksi aukkoa

  • Eye AF -toiminto valokuviin ja videoihin

  • 6,5 tuuman 21:9 4K HDR OLED -näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella

  • Yhdistää nopeasti verkkoon

Mitat
166 x 72 x 8,9 mm
Paino
211 g
Vettä hylkivä
Vedenpitävä (IPX5/IPX8) ja pölytiivis (IP6X)
SIM-korttien määrä
Kaksi SIM-korttia
Kapasiteetti
4500 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide