ÄLYPUHELIMET

Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera

Xperia XZ Premium
Kuva tuotteesta Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera

pinksilverblack

Kuvia tuotteesta Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ Premium – 5,5” 4K HDR -näyttö | 19 MP:n kamera
Tallenna ennennäkemätön liike

Motion Eye™ -kameran Super Slow Motion -ominaisuus tallentaa videota 960 kuvaa sekunnissa, joten voit toistaa tallenteita neljä kertaa hitaammin kuin muissa älypuhelimissa. Ennakoiva kuvaus on yhden askeleen edellä toimintoa. Se alkaa puskuroida kuvia jopa ennen kuin painat painiketta.

Huippuluokan Sony-kameralaatua

Ota upeita kuvia myös heikossa valossa

Maineikkaista Cyber-shot™ -kameroistamme tuttua tekniikkaa käyttävä Xperia XZ Premium tarjoaa upean kuvanlaadun myös heikossa valossa. Uudessa mobiililaitteille suunnitellussa Exmor™ RS -kuvasensorissa on suuremmat pikselit ja huippuluokan G Lens -linssi, joten saat selkeämpiä ja terävämpiä kuvia.

Huippuluokan Sony-kameralaatua
Markkinoiden ensimmäinen älypuhelin, jossa on 4K HDR -näyttö

Xperia XZ Premium on ensimmäinen älypuhelin, jossa on 4K HDR -näyttö, jossa on käytetty samaa tekniikkaa kuin Sonyn BRAVIA® -televisioissa. Sillä voit katsella uusinta 4K HDR -sisältöä ja saat ainutlaatuisen katseluelämyksen, uskomattomat värit, selkeyden ja kontrastit.

Kaunista sopusointua

Saumattomat linjat. Upeat lasipinnat. Xperia XZ Premium on sekä tyylikäs että ergonominen. Sen tyylikäs ulkokuori sopii kauniisti yhteen sisäpuolen innovaatioiden kanssa. Se tarjoaa todella tasapainoisen elämyksen.

Vedenpitävä
Pieni sade ei haittaa

Tehty kestämään roiskeita, läikkymistä ja odottamattomia vesisuihkuja

Kun käytät Xperia XZ Premum -puhelinta, sinun ei tarvitse huolehtia sateesta. Vedenpitävä, pölytiivis ja kestävällä Corning® Gorilla® -lasilla 5 vahvistettu puhelin todella kestää elämää.

Uudet standardit älypuhelinäänelle

Hi-Res-ääntä on käytetty alun perin huippuluokan äänituotteissamme. Se säilyttää musiikin yksityiskohdat ja selkeyden, joten kuulet kappaleet tavalla, jolla artisti tarkoitti ne kuultavaksi.

Qualcomm® Snapdragon™ 835 -suoritin
Sonyn matkapuhelinten tehokkain suoritin

Tehoa, joka vie sinut pitkälle

Huippunopea verkon selaus, sujuva pelaaminen, viiveetön videon suoratoisto ja vaikuttava moniajo – kaikki tämä tapahtuu salamannopeasti uuden Qualcomm® Snapdragon™ 835 -suorittimen avulla. Kun latausnopeus on jopa 1 Gt/s, mikään ei jarruta.

Älypuhelin, joka oppii koko ajan uutta

Mitä enemmän käytät Xperia XZ Premium -älypuhelintasi, sitä enemmän se oppii sinulta ja mukautuu tapoihisi. Kyseessä on oma liittolaisesi, joka tarkkailee akun tasoa ja ennakoi suosikkitoimintosi.

Xperia-toiminnot
Xperia-toiminnot

Xperia XZ Premium huomioi pienetkin tekosi, kuten asettamisen äänettömään tilaan tarvittaessa. Puhelin alkaa säätää asetuksia automaattisesti, joten sen käyttö on aina helppoa ja miellyttävää.

Älykäs Stamina-tila
Älykäs Stamina-tila

Älykäs Stamina ymmärtää, kuinka käytät virtaa päivän aikana. Se varmistaa, ettei akku lopu ennen päivän päättymistä. Xperia XZ Premium jopa optimoi latauksen ja varmistaa näin, että akku toimii luotettavasti koko päivän puhelimen koko käyttöiän ajan.

“Horizon Zero Dawn”
©Sony Interactive Entertainment Europe.
Julkaisija: Sony Interactive Entertainment Inc.

Pelaamisen vapaus

Pelaa PS4™-pelejä älypuhelimessasi keskeytyksettä kaikkialla Wi-Fi-kotiverkkosi alueella

Vain Sonyn avulla voit tutustua kaukaisiin galakseihin keittiössä tai tehdä upeita maaleja parvekkeella. PS4 Etätoiston avulla voit kokea PlayStation®-pelien jännityksen puhelimen kautta mukavasti kotisi missä tahansa huoneessa.

Kaikki uusimmat kamerainnovaatiomme yhdessä älypuhelimessa

Uusi Motion Eye™ -kamera tuo käyttöösi vuosikymmenten Sony-innovaatiot. Sen avulla voit tallentaa tärkeät hetket tavalla, johon muut älypuhelimet eivät pysty. Siinä on hyödynnetty α™- ja Cyber-shot™-mallistojemme tietotaitoa, ja se tuottaa kuvia ja videoita, jotka sinun on nähtävä voidaksesi uskoa ne.

Aivan uudenlainen tapa tallentaa maailmaa

Uudessa Motion Eye™ -kamerassa on huippuhitaat hidastuskuvat ja ennakoiva kuvaus, joiden avulla koet enemmän kuin ihmissilmä voi nähdä. Sen kuvankäsittely on nopeampaa ja älykkäämpää kuin koskaan ennen, mikä takaa poikkeuksellisen kuvanlaadun ja kaikkien aikojen parhaan liiketunnistuksemme.

Mobiililaitteille suunniteltu Exmor RS™
Teräviä kuvia, vähemmän kohinaa

Uudessa mobiililaitteille suunnitellussa Exmor RS™ -kuvasensorissa on paljon muistia ja viisi kertaa nopeampi kuvanskannaus, mikä takaa terävämmät tapahtumakuvat.

G-objektiivi
Palkittu Sony G Lens -linssi

Uudelleen suunniteltu G Lens tallentaa yksityiskohdat ja rakenteen tarkasti ja tuottaa paremman optisen selkeyden kulmasta kulmaan.

BIONZ™-prosessori
Älykäs kuvankäsittely

Olemme päivittäneet maineikkaan, mobiililaitteille suunnitellun BIONZ™-kuvaprosessorin, ja se tarjoaa nyt tarkemman liiketunnistuksen ja nopeamman kuvankäsittelyn.

Huippuhidas hidastuskuva on täällä

Motion Eye™ -kamera on ainutlaatuinen: Se tallentaa 960 ruutua sekunnissa. Erittäin suuri hidastus paljastaa elämään kätkeytyvän taianomaisuuden. Kuvat näytetään neljä kertaa hitaammin kuin muiden älypuhelinten videot, joten näet kaikki yksityiskohdat.

Tallenna hymy

Tallenna yllättävimmätkin hetket, kuten söpöimmät hymyt ja vauhdikas toiminta. Ennakoiva kuvaus alkaa puskuroida kuvia automaattisesti sekunteja ennen kuin painat suljinpainiketta.

Kaikkien aikojen selkeimmät toimintakuvat
Huipputerävän liikkeen kuvat

Xperia XZ Premiumissa on automaattitarkennustoiminto, joka seuraa liikkuvia kohteita ja tarkentaa niihin siten, että epätarkkoja liikekuvia ei synny.

Luovaa hallintaa

Tarkentamalla käsin ja vaihtamalla valotusaikoja omaa luovuutta pääsee ilmaisemaan paremmin kuin koskaan.

Ota tähtiluokan selfieitä

Etukamerassamme on 13 megapikseliä, kuuluisa 1/3,06 tuuman sensori, joka toimii heikossakin valossa, sekä 22 mm:n laajakulmalinssi upeille selfieille, joita jaat mielelläsi.

upeat selfiet
Movie Creator
Kuvaa ja jaa

Luo omia elokuviasi ja jaa niitä kavereille Facebookissa.

Elokuvien luontitoiminto muuttaa kuvasi ja videosi jaettaviksi elokuviksi. Eikä valikoima rajoitu omaan mediakirjastoosi – voit käyttää myös Facebookin tapahtumaryhmien kuvia ja videoita. Tuo mukaan oma luova näkemyksesi muokkaamalla kuvia ja lisäämällä musiikkia.

Markkinoiden ensimmäinen älypuhelin, jossa on 4K HDR -näyttö

Inspiroidu 4K HDR -näytön upeasta tarkkuudesta, väreistä ja kontrastista.

Todenmukaisemmat kuvat

Kun vertaat 4K HDR -tekniikkaa tavallisiin näyttöihin, ero on selvä

Xperia XZ Premium -puhelimessa käytetään Sony BRAVIA® -televisiotekniikkaa, joka toistaa 4K HDR -sisällön niin selkeästi ja todenmukaisesti, ettet usko silmiäsi. Katso video ja opi lisää tämän vallankumouksellisen tekniikan vaikuttavasta elämyksestä.

Herätä värit eloon

Mobiililaitteille suunniteltu TRILUMINOS™-näyttö on ainutlaatuinen tekniikka, joka tuottaa noin 138 % tavallisten näyttöjen tuottamasta värispektristä. Jokainen värisävy on kauniin voimakas ja kirkas, joten kuvat ja elokuvat todella heräävät eloon.

sRGB 138 %*
*verrattuna tavallisiin videoihin (SDR)

Lisää varjoja, lisää realismia

Koska mobiililaitteille suunniteltu TRILUMINOS-näyttö valitsee värit erikseen laajemmasta väripaletista, näet kaikki elämän hienovaraisetkin sävyt. Jopa punaiset, siniset ja vihreät, jotka ovat yleensä vaikeita toistaa näytöllä tarkasti, näyttävät eläviltä ja todenmukaisilta.

Huipputeräviä kuvia

Mobiililaitteille suunniteltu X-Reality™ parantaa kuvanlaatua

Katselitpa sitten valokuvia tai videoleikkeitä, mobiililaitteille suunniteltu X-Reality™ saa kaiken näyttämään paremmalta. Se lisää puuttuvat kuvapisteet, vähentää kohinaa ja parantaa rakennetta, joten kaikki näyttää kirkkaalta ja tarkalta – jopa pieniresoluutioinen sisältö.

Kohinanvaimennus
Kohinanvaimennus

Kehittyneen kohinanvähennyksen ansiosta otat kirkkaampia ja sujuvampia kuvia ja videoita heikossakin valossa.

Koostumuksen ja ääriviivojen parannus
Koostumuksen ja ääriviivojen parannus

Elementit auttavat parantamaan rakennetta ja terävöittämään ääriviivoja, joten kuvista tulee kirkkaampia.

Kuvapisteiden korjaus
Kuvapisteiden korjaus

Sonyn ainutlaatuinen huippuresoluutio tutkii jokaista pikseliä ja tuottaa puuttuvat pikselit.

Paljon innovaatioita, yksi ajaton muotoilu

Xperia XZ Premiumin monipuolinen teknologia toimii täydellisessä sopusoinnussa, joten se on kaunis niin sisältä kuin ulkoakin. Elämys alkaa upeasta, jatkuvasta lasipinnasta, joka yhdessä saumattoman ulkokuoren kanssa saa aikaan ylellisen tunnun ja ulkonäön.

Heijastaa kauneuden

Huippuluokan lasipinta miellyttää silmää ja tuntuu mukavalta kädessä. Saumaton pinta saa aikaan peiliefektin, joka heijastaa kuvia ympäröivästä maailmasta. Puhelimen etu- ja takaosassa on käytetty Corning® Gorilla® -lasia 5, joka takaa, että puhelin on kauniin lisäksi myös kestävä.

Upea reunasta reunaan

Xperia XZ Premium -puhelimen jokainen yksityiskohta on huolellisesti tehty. Esimerkiksi ylä- ja alareunat on timanttileikattu. Olemme lisänneet puhelimeen myös ruostumattomasta teräksestä valmistetun kameran linssirenkaan, joka saa aikaan hienostuneen ulkoasun.

Tunnistaa kosketuksesi

Puhelimen käynnistäminen on helppoa integroidun sormenjälkianturin avulla. Se on osa virtapainiketta, joten voit vahvistaa henkilöllisyytesi yhdellä kosketuksella käynnistäessäsi Xperia XZ premium -puhelimen.

Kestää vettä

IP65/68-sertifioinnin mukaisesti Xperia XZ Premium on suojattu vesiroiskeilta ja pölyltä. Voit jopa soittaa puheluita sateessa ilman huolta.

Sopusoinnussa kanssasi

Xperia XZ Premium -puhelimen jokainen yksityiskohta on tasapainossa – jopa näytöllä näkemäsi värit. Lisäksi älykäs rajapinta reagoi kosketukseesi, mikä saa aikaan henkilökohtaisen yhteyden sinun ja puhelimesi välille.

Sopusoinnussa kanssasi
Musiikki sellaisena, kuin se on tarkoitettu

Hi-Res-äänen avulla tunnet melkein olevasi paikan päällä artistin kanssa

Kuulet tallenteiden pienimmätkin yksityiskohdat niin hyvin, että tunnet melkein olevasi yksityisellä keikalla. Myös soittolistasi pakatut tiedostot kuulostavat paremmilta, koska DSEE HX™ nostaa ne lähemmäs studioäänenlaatua.

Tehty hifistelijöille

Käyttämällä CD- ja MP3-tiedostoihin verrattuna kolmin- tai kuusikertaisia näytetaajuuksia ja bittinopeuksia High Resolution Audio tekee musiikista kirkkaampaa, terävämpää ja yksityiskohtaisempaa. Sulkemalla silmät pääset suoraan äänitysstudioon.

Alkuperäinen analoginen tallennus
Alkuperäinen analoginen tallennus

Alkuperäisen analogisen tallennuksen koko ääni

CD-tallennus
CD-tallennus

Pakattu CD-muoto saa aikaan vähemmän yksityiskohtia sisältävän äänenlaadun.

Hi-Res-äänentoisto
Hi-Res-äänentoisto

Kattavampi Hi-Res-äänimuoto tarjoaa uskomattoman selkeän äänen.

Parempi Bluetooth-suoratoisto

Nauti lähes Hi-Res-äänestä langattomilla kuulokkeilla tai kaiuttimilla

Jos käytät langattomia kuulokkeita tai kaiuttimia, LDAC varmistaa, että äänenlaatu ei heikkene. Se siirtää kolme kertaa enemmän äänidataa kuin normaali Bluetooth, joten jokainen nuotti on kristallinkirkas.

Parempi Bluetooth-suoratoisto
Dynaaminen stereoääni kaikkialla

S-Force Front Surround tarjoaa luonnollisen, kolmiulotteisen äänikentän, joten voit nauttia virtuaalisesta tilaäänestä kahden etukaiuttimen kautta.

Erilaiset kuulokkeet, sama upea äänenlaatu

Automaattinen kuulokeoptimointi (AHO) analysoi kuuloketyyppiäsi ja saa aikaan oikean äänen juuri sinulle. Se tasapainottaa taajuuksia, joten saat automaattisesti optimaalisen äänisignaalin.

Virtuaalinen kuuloketekniikka
Mukaansatempaava ääni

Virtuaalinen kuuloketekniikka (VPT) mahdollistaa virtuaalisesti luodun tilaäänen kokemisen kuulokkeiden kautta. Valitse suosikkitilasi ja nauti runsaasta ja todenmukaisesta äänestä, joka kuulostaa siltä kuin olisit samassa huoneessa 5.1-kanavaisen kaiutinjärjestelmän kanssa.

Clear Audio+
Clear Audio+

Saat kirkkaan ja tasapainoisen äänen yhdellä kosketuksella – kääntelyä ei tarvita.

Taajuuskorjain
Taajuuskorjain

Hienosäädä taajuudet ja kuule kaikki äänet haluamallasi tavalla.

Clear Bass
Clear Bass

Nauti dynaamisen syvästä bassosta ilman vääristymää myös suurella äänenvoimakkuudella.

Tehoa ja nopeutta

Mitä ikinä haluatkin tehdä seuraavaksi, Xperia XZ Premium tekee sen nopeammin. Kehittynyt suoritusteho tarkoittaa, että koet huippusujuvan elämyksen selaatpa sitten Internetiä tai pelaat nopeatahtisia pelejä.

Täyttä toimintaa

Xperia XZ Premium -puhelimen aivoina toimii huippuluokan Qualcomm® Snapdragon™ 835 -suoritin. Se yhdistää gigatavuluokan liitettävyyden X16-modeemiin ja tarjoaa upeat grafiikat, alan johtavan suorituskyvyn ja paremman akkutehon.

1 Gbps:n lataus
Latausnopeus jopa 1 Gbps

Huippunopea lataus takaa, että verkkomedian suoratoisto ja sisällön lataaminen on helppoa.

150 Mbps:n lähetys
Siirtonopeus jopa 150 Mbps

Jaa sisältöä ja lähetä tiedostoja nopeasti Xperia XZ Premiumin nopean lataamisen ansiosta.

20 % nopeampi keskusyksikkö
Jopa 20 % nopeampi keskusyksikkö

Keskusyksikkö on 20 % nopeampi kuin aiemmissa puhelimissamme, joten kaikki sujuu nopeammin.

Näe kuvat ja videot nopeammin

Yleinen Flash-tallennustila käyttää tietoja 1,5 Gt/s:n nopeudella, eli kolme kertaa nopeammin kuin tavallinen muisti. Unohda videoiden tai kuvien latautumisen odottelu – vain napauta ja nauti.

micro SD -kortti
Laajenna muistia

Haluatko lisää muistia? Micro SD -kortin avulla voit lisätä muistia jopa 256 Gt.

Nopea ja kätevä tiedostonsiirto

Siirrä tiedostot nopeammin USB 3.1 -yhteyden avulla. Se on 10 kertaa nopeampi kuin USB 2.0, ja siirtonopeus on jopa 5 Gt/s. USB Type-C™ -kanta takaa, että liitäntä on aina oikein päin, joten liittäminen on helppoa.

USB 3.1 -liitäntä
Vain paranee käytettäessä

Xperia XZ Premium oppii, miten käytät puhelintasi, ja mukautuu tapoihisi. Se tarjoaa kaikkien aikojen älykkäimmän ja henkilökohtaisimman elämyksen. Tarjoamalla hyödyllisiä, räätälöityjä ehdotuksia eri toimintojen käytöstä se helpottaa elämää.

Älykäs tyhjennys takaa sujuvuuden

Xperia XZ Premium oppii, mitä sovelluksia käytät eniten. Se deaktivoi automaattisesti sovellukset, joita et käytä, ja tyhjentää välimuistin. Näin saat aina nopeimman ja sujuvimman suorituskyvyn.

Akku, joka kestää pidempään

Xperia XZ Premium oppii käytöstä ja auttaa sinua säätämään energiankulutuksen niin, että virtaa riittää koko päiväksi. Sen lataustekniikat estävät akun vaurioitumisen ja voivat kaksinkertaistaa sen käyttöiän.

Koko päivän akunkesto

Xperia XZ Premium antaa sinulle paljon virtaa täydellä latauksella. Päivinä, jolloin käytät paljon virtaa, se ei odota akkuvirran vähenemistä. Sen sijaan Älykäs Stamina ennakoi tilanteen ja tarjoaa virtaa koko päiväksi.

Miten Smart Stamina toimii
Ennakoivat akun virtatasot
Ennakoi virtatasot

Xperia XZ Premium arvioi tarkasti, kuinka pitkään akkusi kestää. Arvio perustuu puhelimen normaaliin käyttötapaasi.

Varhainen varoitus akkuvirran heikkenemisestä
Varoittaa hyvissä ajoin

Jos se ennakoi, että virta saattaa loppua myöhemmin päivän aikana, se kehottaa käyttäjää ottamaan STAMINA-tilan käyttöön.

STAMINA-tila saa akun kestämään pidempään
Saa akun kestämään

STAMINA-tila vähentää energiankulutusta, jotta akku kestää koko päivän. Valitse kolmesta virransäästötasosta tarpeidesi mukaan.

Enemmän tehoa pidempään

Useimpien akkujen kapasiteetti heikkenee ajan myötä, mutta tämä akku säilyttää tehonsa. Qnovon mukautuva lataus ja akkutoiminnot takaavat, että akku ei ylikuormitu, joten se säilyttää parhaan tehonsa jopa kaksi kertaa pidempään.

Reaaliaikainen akkutilan valvonta

Qnovon mukautuva lataus valvoo akun terveyttä latauksen aikana ja mittaa lämpötilan ja paineen tarkasti. Sen jälkeen se säätää virtatasoja, jotta akkusi ei ylikuormitu. Näin sen kapasiteetti säilyy pidempään.

Qnovo-lataus
Akunsäästö
Älykkäämmät latausjaksot

Jos täyteen ladatun akun jättää latautumaan, se voi vaurioitua. Akkutoiminto lataa puhelimen 90 prosenttiin, odottaa ja lataa akun 100 prosenttiin juuri ennen normaalia heräämisaikaasi. Kun akku ei lataudu liikaa, se säilyttää maksimikapasiteettinsa pidempään.

Ennätysnopea lataus

UCH12W-pikalaturilla saat akkuvirtaa tunneiksi lataamalla puhelinta vain muutaman minuutin ajan.

Pikalaturi UCH12W

Tekniset tiedot

Motion Eye -kamera, 4K HDR -näyttö ja vesitiivis rakenne.
  • 19 megapikselin Motion Eye™ -kamera ja huippuhidastuskuvaus

  • 5,5 tuuman 4K HDR -näyttö

  • Uusi 3D-luontitoiminto

  • Vedenkestävä rakenne

  • Qualcomm® Snapdragon™ 835 -suoritin

Mitat
156 x 77 x 7,9 mm
Paino
191 g
Vettä hylkivä
Roiskesuojattu (IP65/68)
SIM-korttien määrä
Yksi SIM-kortti tai kaksi SIM-korttia
Kapasiteetti
3 230 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide