ÄLYPUHELIMET

Xperia XZ2 Compact – 5” 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö | 19 MP:n kamera

Xperia XZ2 Compact
Kuva tuotteesta Xperia XZ2 Compact – 5” 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö | 19 MP:n kamera

pinkgreensilverblack

Kuvia tuotteesta Xperia XZ2 Compact – 5” 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ2 Compact – 5” 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ2 Compact – 5” 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ2 Compact – 5” 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ2 Compact – 5” 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ2 Compact – 5” 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö | 19 MP:n kamera
Kuvia tuotteesta Xperia XZ2 Compact – 5” 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö | 19 MP:n kamera
Xperia XZ2 Compact

Xperia XZ2 Compact on suunniteltu kaikkien aikojen viihdelaitteeksi. Riippumatta siitä, kuvaatko upeaa 4K HDR -videota vai katsotko HDR-videota, Xperia XZ2 Compact tarjoaa suuren näytön täydeltä viihdettä.

Best of MWC 2018 PhoneArena -palkinnon logo
Best of MWC 2018 PhoneArena -palkinto

Xperia XZ2 Compact on arvostetun Best of MWC 2018 PhoneArena -palkinnon voittaja

Tom’s Guide—2018 Best of MWC -palkinnon logo
Tom’s Guide—2018 Best of MWC -palkinto

"Compact varasti koko show'n"

Suunniteltu käteen sopivaksi

Täydelliseksi luotu, 5-tuumaisella näytöllä varustettu Xperia XZ2 Compact on muodoltaan kauniin kaareva, siinä on kestävä mattapinta ja se sopii täydellisesti taskuusi.

Maailman ensimmäinen älypuhelin, joka kuvaa 4K HDR -videoita

Tutustu maailman ensimmäiseen älypuhelimeen, joka kuvaa 4K HDR -videoita. Jokaisessa kohtauksessa on enemmän kontrastia, värejä ja yksityiskohtia, joten videosi ovat lähellä elokuvalaatua.

19 megapikselin kamera
19 megapikselin kamera

Uuden, kehittyneen Motion Eye™ -kameran suurimuistisen kuvasensorin ansiosta saat uskomattoman luonnollisia kuvia ja videoita.

960 fps:n kuvake
Superhidastus

Tallentaa Full HD -tarkkuudella 960 fps:n huippuhidastettua kuvaa siitä, mitä silmä ei näe.

3D-luontitoiminnon kuvake
3D-luontitoiminto

Xperia XZ2 Compact tarjoaa 3D-luontitoiminnon etu- ja pääkamerassa, joten nyt voit skannata itsesi tai ympäristösi ja tulostaa sen tai jakaa sen 3D-muodossa sosiaalisessa mediassa.

Parasta viihdettä kompaktissa muodossa

Herätä lempiohjelmasi henkiin hämmästyttävän todentuntuisesti Full HD+ -HDR-näytön ansiosta. Ja tehokkaiden stereokaiuttimien ansiosta voit jakaa videosi usean kaverin kanssa.

Hi-Res-äänentoisto
Studiotasoinen ääni

Nauti Xperia XZ2 Compactin ensiluokkaisesta äänestä. High-Resolution Audio -äänet ovat erittäin korkealaatuisia. LDAC:n ansiosta kaikki kuulostaa hyvältä myös langattomasti kuunnellessa. Lisäksi tehokkaiden stereokaiuttimien ansiosta voit jakaa musiikin ja videot ystävien kanssa.

Tähän asti nopein suorittimemme

Xperia XZ2 Compactin Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform takaa huippuluokan nopeuden ja suorituskyvyn. Pelaaminen on sujuvaa ja suoratoisto nopeaa, joten ei enää turhaa odottelua.

Pitkäkestoinen akku

Xperia XZ2:n akun suorituskyky on maailman johtavista premium-tason älypuhelimista paras. Ennakoiva Smart Stamina saa akun varauksen riittämään pidempään. Adaptiivinen Qnovo-lataus ja akunsäästö pidentävät akun käyttöikää.

Uusi, edistynyt Motion Eye™ -kamera

Kuvaa upeita 4K HDR -kuvia ja -videoita seuraavan sukupolven Motion Eye™ -kameralla.

Kuvaa ammattilaisten tapaan – 4K HDR -videoiden kuvaus

Xperia XZ2 Compact kuvaa 4K HDR -videoita, joten voit tallentaa todellisuuden ja uskomattomat kontrastit, yksityiskohdat ja todenmukaiset värit. Tutustu uraauurtavaan matkapuhelimen kuvatekniikkaan, joka löytyy vain Xperiasta.

Huippuhidastus – nyt Full HD -tarkkuudella

Kehittynyt Motion Eye™ -kamera tallentaa 960 fps:n huippuhidastettua kuvaa teräväpiirtotarkkuudella tai Full HD -tarkkuudella. Lisäksi se kuvaa 120 fps:n vakiohidastuksella. Siirry tilojen välillä ja tee hienoja videoita elämäsi tärkeistä hetkistä.

Uraauurtavaa valokuvausta

Motion Eye™ -kameran suurimuistisen kuvasensorin ansiosta saat erittäin laadukkaita kuvia heikossakin valaistuksessa.

Ennakoiva kuvaus
Ennakoiva kuvaus

Ennakoiva kuvaus havaitsee liikkeen tai hymyn automaattisesti ja alkaa ottaa kuvia, ennen kuin painat laukaisinta, joten et enää koskaan menetä hymyä tai yllättävää hetkeä.

Automaattitarkennussarja
Automaattitarkennussarja

Automaattitarkennussarjan avulla saat huipputeräviä kuvia liikkeestä. Toiminto seuraa liikkuvia kohteita ja tallentaa ne terävästi, joten saat aina kirkkaita toimintakuvia.

Sonyn kameroiden uusimmat innovaatiot

Uuden, edistyneen Motion Eye™ -kaksoiskameran luomisessa on hyödynnetty samaa osaamista kuin α™- ja Cyber-shot™-mallistoissa, joten se tuo Sonyn parhaan tekniikan Xperia XZ2 Compact -älypuhelimeesi.

Mobiililaitteille suunnitellun Exmor RS™ -sensorin logo
Parempia kuvia, vähemmän kohinaa

Uusimmassa, mobiililaitteille suunnitellussa suurimuistisessa Exmor RS™ -sensorissa on hyödynnetty uusia teknologioita, kuten Ennakoivaa kuvausta, jotta kuvat olisivat entistäkin parempia.

G Lens -logo
Enemmän yksityiskohtia

Uudelleen suunniteltu G Lens tallentaa yksityiskohdat ja rakenteen tarkasti ja tuottaa paremman optisen selkeyden kulmasta kulmaan.

Mobiililaitteille suunnitellun BIONZ™-kuvaprosessorin logo
Nopeampi kuvankäsittely

Maineikas, mobiililaitteille suunniteltu BIONZ™-kuvaprosessori tarjoaa nyt supertarkan liiketunnistuksen ja nopean kuvankäsittelyn.

HDR-viihde kätesi ulottuvilla

Xperia XZ2 Compact tarjoaa suuren 5-tuumaisen näytön kompaktissa kuoressa. Full HD+ -HDR-näyttö herättää kaikki suosikkiohjelmasi ja -elokuvasi henkiin yksityiskohtaisesti ja kirkkain värein.

Tehokas Full HD+ -HDR-teräväpiirtonäyttö

Xperia XZ2 Compact on pienikokoinen, mutta laadusta ei silti ole tingitty. Viiden tuuman Full HD+ -HDR-näyttö herättää viihteen henkiin luonnollisten ja todentuntuisten kontrastien, värien ja yksityiskohtien ansiosta.

Paranna kuvanlaatua X-Reality™-toiminnolla

Nauti mobiililaitteella lähes High Dynamic Range (HDR) -laatuisesta kirkkaudesta ja selkeydestä X-Reality™-toiminnon ansiosta. Voit nauttia elokuvalaatuisista kontrasteista, väreistä ja yksityiskohdista myös videoiden suoratoiston aikana.

Todenmukaisemmat värit TRILUMINOS™-näytön ansiosta

Mobiililaitteille suunniteltu TRILUMINOS™-näyttö tuottaa noin 30 % tarkempia värisävyjä kuin tavalliset näytöt. Se valitsee sävyt laajemmasta väripaletista, mikä antaa luonnollisemman lopputuloksen.

S-Force Front Surround
Elokuvateatterivaikutelma tehokkaiden stereokaiuttimien ansiosta

Jaa suosikkivideosi ystäviesi kanssa Xperia XZ2 Compactin tehokkaiden etukaiuttimien avulla. S-Force Front Surround tekee niistä kaikkien aikojen tehokkaimmat Xperia-kaiuttimet.

Sonyn ääniasiantuntemus aina käytössäsi

Ääntä parantavien tekniikoiden, kuten High-Resolution Audion[FN_01] ja LDAC:n, ansiosta Xperia XZ2 Compact antaa aina erinomaisen musiikkielämyksen.

Ole paikalla suosikkiartistisi kanssa

High-Resolution Audio -tekniikan ansiosta musiikki kuulostaa yhtä selkeältä kuin studiossa. Pakatutkin tiedostot kuulostavat entistä paremmilta, sillä DSEE HX™ nostaa äänenlaadun lähemmäs alkuperäisen äänityksen tasoa.

ClearAudio+ -logo
Hienosäädä jokainen hetki

ClearAudio+ on tekniikka, joka hienosäätää ääntä tunteikkaamman elämyksen tarjoamiseksi.

Taajuuskorjaimen kuvake
Valitse ihanteelliset asetukset

Taajuuskorjain hienosäätää taajuudet, jolloin kuulet kaikki äänet haluamallasi tavalla.

Clear BASS -logo
Tehokas basso ilman häiriöitä

Syvät matalat äänet ja bassoäänet ovat vaikuttavampia Clear BASS -tekniikan ansiosta.

LDAC-suoratoisto
Parempi Bluetooth®-suoratoisto

LDAC:n ansiosta äänenlaatu on parempi kuin koskaan aikaisemmin, kun yhdistetään kuulokkeet tai johdottomat kaiuttimet. Tämä parannettu Bluetooth-tekniikka siirtää lähes korkean resoluution ääntä.

Tehokkaat stereokaiuttimet

Nauti kaikkien aikojen tehokkaimmista Xperia-kaiuttimista. Puhelimen etuosan stereokaiuttimet tuovat musiikin ympärillesi S-Force Front Surround -tekniikan avulla.

Sulavaa kauneutta pienessä koossa

Xperia XZ2 Compact -puhelimen suuri viiden tuuman näyttö sopii täydellisesti käteesi. Ensiluokkaisista ja kestävistä materiaaleista korkealla ammattitaidolla valmistettu laite näyttää tyylikkäältä ja kestää käyttöä.

Xperia XZ2 Compact -puhelimen suunnittelun perustana oli täydellisen käyttömukavuuden ja saumattoman käyttökokemuksen luominen. Se on täydellisen kokoinen, kaarevan muotoinen ja mattapintainen.”

Xperian muotoilutiimi

Suuri näyttö kompaktissa muodossa

Xperia XZ2 Compact -puhelimessa on viiden tuuman näyttö kauniissa, kompaktissa rungossa. Nauti suosikkiviihteestäsi suurelta näytöltä ja sujauta laite taskuusi, kun olet liikkeellä.

Tyylikäs mattapinta

Xperia XZ2 Compact sopii hyvin käteen kaarevan muotonsa ansiosta, ja sen ainutlaatuinen mattapinta tuntuu todella miellyttävältä.

Kestävä ja kaunis

IP65/68-sertifioitu Xperia XZ2 Compact on tehty kestämään roiskeita, läikkymistä ja odottamattomia sadekuuroja, joten voit huoletta vastata puhelimeen, vaikka vähän ropisisikin. Full HD+ -HDR-näyttö on täysin suojattu Corning® Gorilla® Glass 5 -lasin ansiosta.

Valon inspiroimat värit
Intuitiivinen muotoilu

Sormenjälkitunnistin on sijoitettu luonnolliseen paikkaan, joten voit poistaa puhelimen lukituksen siirtämättä kättä. Kamera on myös lähellä keskusta, joten voit rajata ja sommitella kuvat kuin ammattilainen.

Pitkäkestoinen akku, äärimmäisen nopea suoritin

Huippulaadukas Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform ja suosituimpien premium-tason älypuhelimien paras akun kesto takaavat alan johtavan suorituskyvyn

Akku, joka kestää koko päivän

Xperia XZ2 Compact -puhelimessa on 2 870 mAh:n akku – ja niinä päivinä, kun energiankulutus on suurta, Smart Stamina ennakoi tilanteen ja pidentää akun kestoa.

Miten Smart Stamina toimii
Smart Stamina -kuvake
Ennakoi virtatasot

Xperia XZ2 Compact arvioi, kuinka pitkään akkusi kestää. Arvio perustuu puhelimen normaaliin käyttötapaasi.

Ennakkovaroituksen kuvake
Varoittaa hyvissä ajoin

Jos se ennakoi, että virta saattaa loppua myöhemmin päivän aikana, se kehottaa käyttäjää ottamaan STAMINA-tilan käyttöön.

Energiankulutuksen kuvake
Saa akun kestämään

STAMINA-tila vähentää energiankulutusta, jotta akku kestää koko päivän.

Akku, jonka käyttöikä on pidempi

Useimpien akkujen teho heikkenee ajan myötä, mutta lataustekniikkamme ansiosta sinun akkusi säilyy hyvänä pidempään.

Qnovo Adaptive Charging -kaavio
Qnovo-lataus

Qnovo-lataus tarkkailee akun tilaa latauksen aikana ja säätää sähkövirtaa niin, että akku ei kuormitu liikaa.

Älypuhelinten akkutoiminnon kaavio
Akunsäästö

Jos täyteen ladatun akun jättää latautumaan, se voi vaurioitua. Akunsäästö lataa akun 90-prosenttisesti, odottaa ja lataa akun täyteen juuri ennen kuin sinut herätetään.

Luokkansa paras suoritin

Riippumatta siitä, selaatko internetiä vai uppoudutko vauhdikkaisiin peleihin, Xperia XZ2 Compactin Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform -suoritin takaa, että suorituskyvyssä riittää.

Latauskuvake
Jopa 800 megabitin latausnopeus

Lataa televisiosarjan jakso 30 sekunnissa huippunopean latauksen ansiosta.

Siirtokuvake
Siirtonopeus jopa 150 Mbps

Jaa sisältöä ja lähetä tiedostot nopeasti nopean siirron avulla.

Suorittimen nopeuden kuvake
Jopa 30 % nopeampi suoritin

Suoritin on 30 % nopeampi kuin aiemmissa puhelimissamme, joten kaikki sujuu nopeammin.

Käytä kuvia ja videoita nopeammin

Yleinen Flash-muisti käyttää tietoja nopeudella 1,5 Gt/s – eli kolme kertaa nopeammin kuin tavallinen muisti. Sinun ei siis enää tarvitse odotella videoiden tai kuvien latautumista.

Laajenna muistia

Haluatko lisää muistia? MicroSD -kortin avulla voit lisätä muistia jopa 400 Gt.

Tekniset tiedot

19 megapikselin Motion Eye™ -kamera, joka kuvaa 4K HDR -videoita, ja 5,0 tuuman 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö.
  • 19 megapikselin Motion Eye™ -kamera, joka kuvaa 4K HDR -videoita

  • 5,0 tuuman 18:9 Full HD+ -HDR-näyttö, jossa mobiililaitteille suunniteltu X-Reality™ HDR-kuvanlaatuparannus

  • Hi-Fi-tason ääni ja stereokaiuttimet

  • Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform

  • IP65/68-vedenpitävä

Mitat
135 x 65 x 12,1 mm
Paino
168 g
Vettä hylkivä
Vedenpitävä (IP5/8)
SIM-korttien määrä
Yksi SIM-kortti tai kaksi SIM-korttia
Kapasiteetti
2870 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide