Suosikkisovellukset entistä parempina

Nauti suosikkisovelluksistasi enemmän älytelevisioiden ainutlaatuisten viihdeominaisuuksien avulla.

Löydät yli 7 000 sovellusta ja peliä televisioon Google Play -sovelluksesta    

Tuo elokuvakokemus kotisohvalle BRAVIA XR:ään™ sisältyvien elokuvien avulla

Valtava määrä elokuvia odottaa sinua. BRAVIA XR-, Pure Stream™- ja IMAX® Enhanced -tekniikoiden ansiosta voit nauttia upeasta kuvanlaadusta ja ilmaisuvoimaisesta äänestä.

Nauti studiotasoisesta viihteestä alkuperäisessä laadussa

BRAVIA XR -televisioiden Creator Calibrated Mode -tila optimoi kuva-asetukset, kun katselet Netflix- tai BRAVIA CORE -sisältöä. Netflix Adaptive Calibrated Mode -tila optimoi Netflix-katselukokemustasi entisestään huoneen valaistuksen mukaan, jotta voit nauttia studiolaatuisesta Netflix-sisällöstä tekijän tarkoittamalla tavalla.

Nelihenkinen perhe katsoo TV:tä ja syö popcornia punaisella sohvalla
Tältä elokuvien pitäisi näyttää

Koe suosikkielokuviesi draama ja realismi aivan uudella tavalla TV:llä, joka tuo aidot elokuvakokemukset kotiisi.

IMAX Enhanced -logo

Tietyt Sony TV:t ovat IMAX Enhanced -tuotteita, mikä takaa laadukkaat värit, kontrastin, selkeyden ja äänen. Koe mukaansatempaava kotiviihdekokemus, joka hyödyntää IMAX Enhanced -sisällön kaikkia ominaisuuksia.

Dolby Vision/Atmos -logo

Nauti elokuvien jännityksestä kotona. Dolby Vision™ herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos™ täyttää huoneen mukaansatempaavalla tilaäänellä.

Rakastamasi viihde. Googlen avulla.

Löydät yli 700 000 elokuvaa ja TV-sarjan jaksoa yhdestä paikasta. Google TV yhdistää ja järjestää suosikkisisältösi eri sovelluksista ja tilauksista. Löydä tietty nimike sanomalla se ääneen. Tai tee laajempi haku sanomalla esimerkiksi ”show me sci-fi adventure TV shows”.