Suosikkisovellukset entistä parempina

Nauti suosikkisovelluksistasi enemmän älytelevisioiden ainutlaatuisten viihdeominaisuuksien avulla.

Löydät yli 7 000 sovellusta ja peliä televisioon Google Play -sovelluksesta    

Tuo elokuvakokemus kotisohvalle BRAVIA XR:ään™ sisältyvien elokuvien avulla

Valtava määrä elokuvia odottaa sinua. BRAVIA XR-, Pure Stream™- ja IMAX® Enhanced -tekniikoiden ansiosta voit nauttia upeasta kuvanlaadusta ja ilmaisuvoimaisesta äänestä.

Ylivertainen Netflix-kokemus

Netflixin suosittelema kauko-ohjain osoittaa televisiota
Netflix suosittelee älytelevisioitamme

Netflix on luonut helpon tavan tunnistaa suorituskykyiset älytelevisiot, joiden sovellusten käyttö on helppoa. Netflixin suosittelemilla televisioilla voit nauttia ohjelmista ja elokuvista erillisellä painikkeella ja ääniohjauksella. 

Netflix Calibrated Mode -logo
Nauti studiolaadusta Netflix Calibrated Mode -tilassa

Tämä tila on kehitetty siksi, että voisit nauttia Netflixin alkuperäistarjonnasta ja television kuvanlaadusta elokuvastudion veroisina. Netflix Calibrated Mode -tila toistaa sisällön tekijän tarkoittamalla tavalla.

Nelihenkinen perhe katsoo TV:tä ja syö popcornia punaisella sohvalla
Tältä elokuvien pitäisi näyttää

Koe suosikkielokuviesi draama ja realismi aivan uudella tavalla TV:llä, joka tuo aidot elokuvakokemukset kotiisi.

IMAX Enhanced -logo

Tietyt Sony TV:t ovat IMAX Enhanced -tuotteita, mikä takaa laadukkaat värit, kontrastin, selkeyden ja äänen. Koe mukaansatempaava kotiviihdekokemus, joka hyödyntää IMAX Enhanced -sisällön kaikkia ominaisuuksia.

Dolby Vision/Atmos -logo

Nauti elokuvien jännityksestä kotona. Dolby Vision™ herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos™ täyttää huoneen mukaansatempaavalla tilaäänellä.

Rakastamasi viihde. Googlen avulla.

Löydät yli 700 000 elokuvaa ja TV-sarjan jaksoa yhdestä paikasta. Google TV yhdistää ja järjestää suosikkisisältösi eri sovelluksista ja tilauksista. Löydä tietty nimike sanomalla se ääneen. Tai tee laajempi haku sanomalla esimerkiksi ”show me sci-fi adventure TV shows”.