Siirry sisältöön
Televisiot

Älytelevisiot

Nauti parhaiden älytelevisioidemme upeasta kuvasta ja liitettävyydestä. Tällä sivulla näet, miten älytelevisio mullistaa kotiviihdekokemuksesi.

Älykäs kauko-ohjain älytelevisioon

Tartu kauko-ohjaimeen ja nauti älytelevision One-Flick Entertainment -toiminnosta. Helppokäyttöisen Bravia®-kauko-ohjaimen avulla voit näppärästi selata kuvia, musiikkia, elokuvia ja verkkosisältöä. Ja jos kiire painaa päälle, voit käyttää Sonyn älytelevisioiden kätevää pikakäynnistystoimintoa.

Sonyn Ultra HD -älytelevisioiden kauko-ohjain

Värisyttävä ääni

Kuiskauksista räjähdyksiin – kaikki kuulostaa paremmalta Sonyn parhaissa älytelevisioissa. Modernit tekniikat, kuten ClearAudio+ ja ääni-zoom, parantavat selkeyttä ja takaavat, ettei yksikään sana mene ohi korvien. Clear Phase tasapainottaa korkeat, matalat ja keskialueen äänet upeasti, mitä tahansa katsotkin.

Pariskunta katsoo 4K-älytelevisiota, jossa on Sony ClearAudio
Sisällön jakaminen ystävien kanssa Sonyn älytelevisiolla

Etäisyys ei estä yhteisiä katselutuokioita

Jaa ratkaisuottelun tai tuotantokauden päätösjakson herättämät ajatukset helposti Sonyn älytelevisiolla. Sisäänrakennettu Social Viewing -toiminto mahdollistaa reaaliaikaisten twiittien tarkastelun ja lähettämisen. Lisäksi voit kertoa ystäville ja perheenjäsenille juuri katsomastasi elokuvasta Skype™-puhelussa.