Siirry sisältöön
Televisiot

Älytelevisiot

Nauti parhaiden älytelevisioidemme upeasta kuvasta ja liitettävyydestä. Tällä sivulla näet, miten älytelevisio mullistaa kotiviihdekokemuksesi.

Älykkäämpi katselutapa

Televisiot ovat nyt älykkäämpiä. Parhaissa älymalleissamme – tavallisissa ja 3D-versioissa – upea kuvatekniikka yhdistyy käteviin verkko-ominaisuuksiin, jolloin tuloksena on todella vaikuttava katselukokemus. Suoratoista ja jaa sisältöä.

Sisällön suoratoisto Sonyn älytelevisiolla
Pariskunta katsoo 4K-älytelevisiota

Ota viihde haltuusi

Sonyn älytelevisiot tuovat kaikki viihdesuosikkisi samaan paikkaan. Voit selata kanavia, tarkastella ja jakaa älypuhelinsisältöä ja surffata netissä kätevästi television kautta. Unohda ylimääräiset kauko-ohjaimet, laitteet ja keskeytykset.

Älykäs kauko-ohjain älytelevisioon

Tartu kauko-ohjaimeen ja nauti älytelevision One-Flick Entertainment -toiminnosta. Bravia®-kauko-ohjaimen avulla voit näppärästi selata kuvia, musiikkia, elokuvia ja verkkosisältöä. Ja jos kiire painaa päälle, voit käyttää pikakäynnistystoimintoa.

Sonyn Ultra HD -älytelevisioiden kauko-ohjain
4K-kuva Sonyn parhaissa älytelevisioissa

Kuvankaunista katseltavaa

Hemmottele silmiäsi Sonyn älytelevisioiden huikealla kuvanlaadulla. X-Reality-kuvaprosessori analysoi, puhdistaa ja parantaa kuvia ja vähentää kohinaa. TRILUMINOS™-väri ja Motionflow XR takaavat tasaiset, terävät ja vaikuttavat kuvat.

Värisyttävä ääni

Kuiskauksista räjähdyksiin – kaikki kuulostaa paremmalta Sonyn parhaissa älytelevisioissa. Modernit tekniikat, kuten ClearAudio+ ja ääni-zoom, parantavat selkeyttä. Clear Phase tasapainottaa korkeat, matalat ja keskialueen äänet.

Pariskunta katsoo 4K-älytelevisiota, jossa on Sony ClearAudio
Sisällön jakaminen ystävien kanssa Sonyn älytelevisiolla

Etäisyys ei estä yhteisiä katselutuokioita

Jaa ratkaisuottelun tai tuotantokauden päätösjakson herättämät ajatukset helposti Sonyn älytelevisiolla. Social Viewing -toiminto mahdollistaa twiittien tarkastelun ja lähettämisen. Lisäksi voit keskustella katsomastasi elokuvasta Skype™-puhelussa.