Siirry sisältöön

Android-älytelevisio

Älytelevisiostasi tuli juuri entistäkin älykkäämpi. Nyt voit nauttia älypuhelimen ja tablet-laitteen tarjoamista upeista kokemuksista isompina ja parempina BRAVIA® Android TV:ssä.

Pariskunta selaamassa Android TV -sovelluksia Android-älytelevisiolla

Nopea pääsy kaikkeen

Koe uusi televisiosukupolvi, jossa perinteiset kanavat, internet-sisältö ja hauskat Android TV -sovellukset yhdistyvät täydellisesti samassa kätevässä käyttöliittymässä. Android-älytelevisiovalikoimamme mahdollistaa tämän sisällön saumattoman selaamisen niin, että koko perhe voi nauttia upeasta viihdekokemuksesta.

Kerro äänihaulla, mitä haluat katsoa

BRAVIA® Android -televisiolla selaus käy nopeasti ja saumattomasti. Äänihaku nopeuttaa selausta, ja voit käyttää aikasi varsinaiseen katsomiseen. Voit myös pyytää Android-televisioltasi katselusuosituksia: sano vain haluamasi lajityyppi ääneen, ja Android-älytelevisiosi näyttää sinulle listan sitä vastaavista tv-sarjoista ja elokuvista. 

Pariskunta etsii viihdettä Android-älytelevisiosta äänihaulla
Älylaite muodostamassa yhteyden Android-älytelevisioon Google Cast -toiminnolla

Lisää viihdettä Google Cast -toiminnolla

Sonyn BRAVIA® Android -älytelevisioissa on Google Cast™ ‑toiminto. Voit yhdistää suosikkilaitteesi (esim. Android- ja iOS-laitteet) Android-televisioon, kun haluat katsella sisältöä, kuunnella musiikkia tai käyttää sovelluksia.  

Valtavasti sisältöä ja sovelluksia

Uusin BRAVIA®-valikoimamme tuo Android TV -sovellukset olohuoneeseesi. Google Playn avulla haet elokuvia ja televisiosarjoja, katselet uusimpia suosittuja videoita, pelaat hauskoja pelejä ja teet paljon muuta. Sovellusvalikoima kasvaa jatkuvasti, joten Android-älytelevision avulla pääset aina tutustumaan uuteen ajanvietteeseen.

Älytelevision käyttöliittymä, jossa näkyy TV-sovelluksia, äänihaku ja viihdettä
Ihmisiä jakamassa kuvia älypuhelimistaan Android-televisioon

Jaa muistot hetkessä

Sonyn uusien Android-älytelevisioiden Photo Sharing Plus -toiminnolla jopa 10 ihmistä voi jakaa kuvia ja videoita älypuhelimien ja television välillä. Tämä ei vaadi internet-yhteyttä eikä Wi-Fi®-reititintä, joten et tarvitse häiritseviä lisälaitteita ja sotkeentuvia johtoja.