Upeita kuvia parhaasta ystävästäsi

Sonyn ainutlaatuinen reaaliaikainen eläinten Eye AF -toiminto mullistaa eläinten kuvaamisen.

Sonyn reaaliaikaisen Eye AF -toiminnon kehitys

Sonyn tekoälyyn perustuva reaaliaikainen Eye AF -toiminto on nyt entistäkin parempi ja tarjoaa reaaliaikaisen automaattitarkennuksen niin ihmisten kuin eläintenkin silmiin.

Reaaliaikainen Eye AF -toiminto
Lue lisää: Sonyn reaaliaikainen ihmisten Eye AF

Sonyn reaaliaikaisella Eye AF -toiminnolla saat upeita otoksia myös leikkivistä lapsista ja otat upeita muotokuvia.

Ota kauniita kuvia lemmikistäsi

Reaaliaikainen Eye AF -toiminto eläimille tarkentaa automaattisesti lemmikkisi silmiin ympäristön sijasta, joten voit ottaa upeita eläinkuvia helposti painamalla sulkimen puoliksi alas.

Taltioi ilmeet juuri oikealla hetkellä

Leikkisät koiranpennut eivät pysy hetkeäkään paikoillaan, mutta nopean ja tarkan tarkennuksen ansiosta saat otettua kuvia niiden hetkellisistäkin ilmeistä.

Ikuista lemmikkisi rennossa tunnelmassa

Reaaliaikainen eläinten Eye AF ja hiljainen suljin eivät häiritse mukavaa hetkeä.

Valmiina kohtaamaan luonnon eläimet

Reaaliaikaisen eläinten Eye AF -toiminnon avulla saat upeita otoksia yllättävistäkin kohtaamisista luonnon eläinten kanssa.

Reaaliaikainen Eye AF tarkentaa nyt automaattisesti eläinten silmiin
Automaattitarkennus eläinten silmiin: Eye AF

Sonyn reaaliaikaisen Eye AF:n edistyksellistä tekoälyyn pohjautuvaa kohteen tunnistusta on parannettu uudella algoritmilla, joka tunnistaa ihmisten lisäksi myös eläimet. Tämä mahdollistaa eläinten silmien nopean ja tarkan automaattisen tunnistuksen ja seuraamisen.

Animal (Eläin) -tilaan siirtyminen

Eläinten tunnistamisella on oma asetuksensa valikossa: valitse Subject Detection (Kohteen tunnistus) -kohdasta Animal (Eläin). Tämän jälkeen voit aktivoida kohteen silmien tunnistuksen painamalla suljinpainikkeen puoliväliin tai painamalla mukautettavaa painiketta.

Animal (Eläin) -tilaan siirtyminen
Luotettava tarkennus ja seuranta
Luotettava tarkennus ja seuranta

Reaaliaikainen eläinten Eye AF toimii luotettavasti myös silloin, kun kohteen lähellä tai osittain sen edessä on esteitä, kuten ikkunan kehys, käsi, puita tai pensaita.

Lemmikkikuvia uudesta näkökulmasta
Lemmikkikuvia uudesta näkökulmasta

Käyttämällä α-sarjan kameran kallistettavaa LCD-näyttöä voit kuvata eri kulmista ja ylhäältä tai alhaalta käsin. Laaja automaattitarkennusalue ja kosketustarkennus helpottavat kohteeseen tarkentamista.

Hiljainen kuvaus luonnollisten ilmeiden taltiointiin
Hiljainen kuvaus luonnollisten ilmeiden taltiointiin

Yhteensopivien α-sarjan kameroiden hiljainen kuvaus sopii täydellisesti eläinten kuvaamiseen. Reaaliaikainen eläinten Eye AF määrittää ja säilyttää tarkennuksen, ja sulkimen laukaisin toimii hiljaisesti. Toimintoa voi käyttää myös jatkuvassa kuvauksessa.

Liikkuvien eläinten seuranta
Laaja automaattitarkennusalue varmaan kuvaukseen

Kameran laajan automaattitarkennusalueen ja reaaliaikainen eläinten Eye AF -toiminnon ansiosta saat tarkkoja kuvia myös vilkkaista koiranpennuista.

Näin se toimii
Katso kamerat, joissa on Sonyn Eye AF

Vaihdettavan objektiivin kamerat

Kompaktikamerat

Tutustu visuaalisen ilmaisun maailmaan