Kuvia tuotteesta Liitettävä auton navigointimoduuli
Kuvia tuotteesta Liitettävä auton navigointimoduuli
Kuvia tuotteesta Liitettävä auton navigointimoduuli
Kuvia tuotteesta Liitettävä auton navigointimoduuli
Kuvia tuotteesta Liitettävä auton navigointimoduuli

Ominaisuudet

Helppo asennus

Muunna Sonyn AV-viritinvahvistin TomTomin tarjoamaksi kosketusnäytölliseksi navigointijärjestelmäksi. Liitäntämoduulillamme voit hyödyntää uusinta offline-navigointia ja valita fiksumpia reittejä ja nauttia intuitiivisesta kosketusnäytöllisestä käyttöliittymästä.

Mukana kaikki tarvittava

Ostamasi pakkaus sisältää kaiken tarvittavan käytön aloittamiseen: navigointiyksikön, SD-kortin (karttatiedot), virtajohdon, GPS-antennin, kiinnikkeet, ohjauskaapelin ja antennikiinnikkeet. 

Vuorovaikutteiset ominaisuudet

TomTomin NavApp on täysin uudenlainen tapa navigoida. Voit unohtaa monimutkaiset valikot ja valita määränpääsi helposti napauttamalla karttaa ja lähtemällä vain ajamaan. Voit myös tyhjentää reitin napauttamalla sitä tai valita suosikkeihin lisättävän sijainnin.

Vahvista GPS-signaalia

Voit parantaa GPS-signaalin vastaanottoa kiinnittämällä GPS-antennin kojelautaan mukana toimitettavalla kiinnityssarjalla. 

Kuusi reittityyppiä

Oletusreittityyppi on nopein reitti, mutta valittavissasi on kuusi vaihtoehtoa, mukaan lukien taloudellisin reitti, moottoriteitä välttävä reitti ja lyhin reitti. Viimeksi valitsemaasi reittityyppiä käytetään aina, kun suunnittelet uutta reittiä. 

Etsi määränpääsi helposti

Etsi haluamasi määränpää nopeasti painamalla karttaa pitkään. Voit myös käyttää vapaata tekstihakua, jolloin järjestelmä alkaa hakea kolmen merkin kirjoittamisen jälkeen. Kirjoittaessasi näet vastaavia osoitteita ja paikkoja.

Nopeusnäyttö

Katso tietoja, kuten nykyinen nopeutesi ja senhetkisen sijaintisi nopeusrajoitus. Sivupaneelissa näytetään tietoja nykyisestä reitistäsi, kuten arvioitu saapumisaika.

Esikatsele käännöskohtaisia ohjeita

Valitsemalla Current Route (Nykyinen reitti) -valikossa Show instructions (Näytä ohjeet) -vaihtoehdon voit esikatsella käännöskohtaisia ohjeita. Luettelossa ilmoitettu etäisyys on ohjeiden välinen etäisyys.

My Places (Omat paikat)

Mukauta karttaasi My Places (Omat paikat) -valikossa. Näet suosikkipaikkasi kartalla ja voit navigoida niihin helposti kerta toisensa jälkeen. Voit myös käyttää viimeisimpiä paikkoja My Places (Omat paikat) -valikon kautta. 

Värivaihtoehtoja

NavApp-sovelluksen oletusväriteema on sininen, mutta voit vaihtaa tilalle mieleisesi värin. Vain kartalla näytettävien elementtien, kuten reitin, GPS-osoittimen ja suosikkien, värit muuttuvat. Kartan värit säilyvät ennallaan.

Ääniohjaus 

Ääniohjauksen ansiosta voit pitää katseesi tiessä ohjeita kuunnellessasi. Asetuksissa voit jopa määrittää, mitkä ohjeet (esim. ennakko-ohjeet, tienumerot, liikennemerkit, kadunnimet jne.) luetaan ääneen.

Näytön eleohjaus

Eleohjauksen ansiosta käyttöliittymää on helppo käyttää. Käytä toimintoja kaksoisnapauttamalla, vetämällä, pyyhkäisemällä, pitämällä painettuna, napauttamalla tai valitsemalla.

Tekniset tiedot

Matkusta määränpäähäsi fiksusti tällä TomTomin helposti liitettävällä kosketusnäytöllisellä autonavigointijärjestelmällä. Kun järjestelmä liitetään yhteensopivaan Sonyn AV-viritinvahvistimeen, voit käyttää offline-navigointia, vuorovaikutteisia karttoja, osoitehakua, ääniohjausta ja paljon muuta.
  • Helposti määritettävä TomTomin navigointiyksikkö

  • Vuorovaikutteiset ominaisuudet, yhteensopiva Sonyn auton äänilaitteiden kanssa

  • Kuusi reittityyppiä kaikenlaisiin matkoihin

  • Lisää suosikkisijainnit My Places (Omat paikat) -valikkoon

  • Ääniohjaus ja näytön eleohjaus

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide