VASTAANOTTIMET JA SOITTIMET AUTOON

CD-vastaanotin, jossa langaton BLUETOOTH®-tekniikka

MEX-XB100BT

Kuva tuotteesta CD-vastaanotin, jossa langaton BLUETOOTH®-tekniikka

SVH

290,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta CD-vastaanotin, jossa langaton BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta CD-vastaanotin, jossa langaton BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta CD-vastaanotin, jossa langaton BLUETOOTH®-tekniikka
Kuvia tuotteesta CD-vastaanotin, jossa langaton BLUETOOTH®-tekniikka

4 x 100 watin teho tien päällä

MEX-XB100BT-autojärjestelmässä on tehoa saman verran kuin ulkoisessa vahvistimessa, joten musiikin jokainen sykäys ja bassokuvio tuntuu taatusti luissa ja ytimissä. Musiikin tahtiin sykkivät eloisat värit tuovat uusia sävyjä jokaiseen kappaleeseen, ja uudet ääniohjaustoiminnot parantavat ajoturvallisuutta.

Media Object

Katso video

4 x 100 watin digitaalinen vahvistin

Nelikanavainen digivahvistin

4 x 100 watin digitaalinen vahvistin antaa saman verran tehoa kuin ulkoinen vahvistin.

SongPal

SongPal

Ota koko musiikkikirjastosi hallintaan. SongPal-sovelluksen avulla löydät oikean kappaleen, selaat sovelluksia ja säädät äänenvoimakkuutta ääniohjauksella.

NFC

Luo yhteys

Toista älypuhelimesi parhaat kappaleet MEX-XB100BT:llä. Muodosta yhteys NFC One touch -toiminnolla ja aloita Bluetooth®-suoratoisto hetkessä.

Tehokas, jykevä ääni

MEX-XB100BT-vastaanottimessa on tehokas D-luokan vahvistin, ja siksi kompakti runko pystyy tuottamaan loistavan lähtötehon – 4 x 100 W. Lisäksi vahvistin vähentää sähkömagneettista häiriötä, joka voi aiheuttaa sihisevää ääntä, kun äänenvoimakkuutta lisätään. Nyt voit nauttia paremmasta äänenlaadusta millä äänenvoimakkuudella hyvänsä.

Lähtöteho 4 x 100 W
Optimoitu piirien asettelu

Optimoitu tuottamaan parhaita tuloksia

MEX-XB100BT:n tarkkaan harkitut komponentit ja piirien asettelu takaavat kohinattoman ja erittäin tehokkaan lopputuloksen.

Virtalähteen sijainti minimoi hävikin

Tarkkaan harkittu virtalähteen sijainti

Virtalähde on sijoitettu lähelle tuloliitäntää ja digitaalista vahvistinta tehohävikin minimoimiseksi. Samalla elektrolyyttikondensaattorit takaavat terävän ja syvän basson.

Parempi ilmanvaihto suuremmalla jäähdytyslevyllä

Tehostettu ilmanvaihto

Ylisuuri jäähdytyslevy – joka on noin 30 % raskaampi kuin perinteisissä malleissa – ja sen optimoitu siivekerakenne takaavat tehokkaamman jäähdytyksen.

Mega Bass

Tunne jyskyttävä rytmi

Ota Mega Bass käyttöön yhdellä painalluksella

Ota Mega Bass käyttöön yhdellä painalluksella. Bassoäänet korostuvat heti ja valotehosteet välkkyvät rytmikkäästi. Toisin kuin perinteinen bassokorostus Mega Bass vähentää vääristymiä kaikilla äänenvoimakkuuksilla säätämällä taajuutta ja vahvistusta automaattisesti optimaaliseksi.

Yhdistä nopeammin

Muodosta yhteys nopeammin käyttämällä automaattista Bluetooth®-pariliitosta ja One touch -kuuntelua NFC:n kautta.

NFC

NFC One touch

Sisäänrakennetun NFC-tekniikan ansiosta voit yhdistää NFC-tekniikkaa tukevat laitteet vastaanottimeen yhdellä kosketuksella.

Automaattinen Bluetooth®-pariliitos

Automaattinen Bluetooth®-pariliitos

Liitä iPod tai iPhone automaattisesti Bluetooth®-yhteyden kautta. Kytke laite USB-liitäntään, ota Bluetooth® käyttöön ja anna mennä.

SongPal

Yhdistä musiikkisi

SongPal-sovelluksella voit hallita koko musiikkikirjastoasi ja vastaanottimesi perustoimintoja. Etsi oikea kappale selaamalla luetteloa tai tutki videosovelluksia ja navigointipalveluita. Äskettäin lisätyn viestien ääneenlukutoiminnon avulla pysyt ajan tasalla matkaasi keskeyttämättä.

Autojärjestelmä sinulle

Siri Eyes Free -ääniohjauksella iPhone-käyttäjät voivat hallita puheluita, tekstiviestejä, musiikkia ja yhteisöpalveluiden seuraamista irrottamatta katsettaan tiestä. Voit käskeä Siriä soittamaan handsfree-puhelun tai valitsemaan musiikkikappaleen ja toistamaan sen turvallisesti.

Siri Eyes Free -ääniohjaus

Aivan uudenlainen ääni

Kolmiulotteinen ääni täyttää auton

Advanced Sound Enginen ansiosta akustiikka on selkeä ja voimakas ja kuulet musiikin sellaisena kuin se on tarkoitettu. Digitaalinen signaalinkäsittely mahdollistaa eri lähteistä tulevan äänen muokkaamisen täydellistä kuuntelukokemusta varten.

Vaikuttavaa musiikkia

Valitse, missä ääni kuulostaa parhaalta. Kuuntelupaikka-toiminto säätää signaalin automaattisesti vasenta tai oikeaa etuistuinta, molempia etuistuimia tai koko autoa varten. Voit siis nauttia sävelistä parhaalla mahdollisella tavalla missä tahansa istutkin.

Digitaalinen taajuuskorjain

10-kaistainen taajuuskorjain

Luo täydellinen äänentoisto eri musiikkityyleille kymmenen esiasetuksen avulla.

Ali- ja ylipäästösuodattimet

Ali- ja ylipäästösuodattimet

Suodattimet takaavat voimakkaan basson, selkeät keskitaajuuksien äänet ja kirkkaat korkeat äänet erottamalla äänialueen.

Kirkasta kojelautasi

Uudessa kahden vyöhykkeen Dynamic Colour Illuminator -toiminnossa on jopa 35 000 erilaista värivaihtoehtoa, jotka sykkivät musiikin tahtiin. Voit myös räätälöidä oman kaksirivisen LED-näytön luodaksesi haluamasi tunnelman.

USB-toisto

Lisää musiikkia tien päällä

Kytke MP3-soitin tai jokin muu USB-laite ja kuuntele suosikkikappaleitasi tien päällä.

Lisää bassoa

XB-sarjan täyden äänialueen kaiuttimet, joissa on bassovahvistus, ovat täydellinen valinta MEX-vastaanottimelle. Kukin koaksiaalinen kolmitiekaiutin tuottaa tarkan basson MRC-bassokaiuttimen kautta. Ääni on vääristymätöntä kaikilla äänenvoimakkuuksilla hyvän tehonsiedon ansiosta.

Yhteensopivimmat bassokaiuttimet
Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Tehoa on saman verran kuin ulkoisessa vahvistimessa – 4 x 100 wattia – joten musiikin jokainen sykäys ja bassokuvio tuntuu taatusti luissa ja ytimissä. Musiikin tahtiin sykkivät eloisat värit tuovat uusia sävyjä jokaiseen kappaleeseen, ja uudet ääniohjaustoiminnot parantavat ajoturvallisuutta.
  • Nauti auton täyttävästä, täyteläisestä äänestä, jonka takaa 4 x 100 watin lähtöteho

  • Hyödynnä SongPal- ja Siri Eyes Free ‑ääniohjausta

  • Artboard 1

    Suoratoista musiikkia ja soita handsfree-puheluita Bluetooth®-yhteyden kautta

  • Advanced Sound Engine takaa hyvän äänenlaadun

  • Yhdistä MP3-laite USB-porttiin

Lähtöteho (4 ohmia, 1 kHz, 16 V)
100 W
Esilähtö
x 3
Bassolähtö
Kyllä
AUX-tulo
Kyllä (edessä)
USB
Kyllä (edessä)

Laatikon sisältö

ISO-liitin, Säätörengas (musta)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä