XS-160ES

Paranna kuuntelukokemustasi

XS-160ES-kaksitiekaiuttimissa yhdistyvät kirkas ääni ja teho. Nauti Mobile ES -kokemuksesta ja helposta asennuksesta kompaktin koaksiaalirakenteen ansiosta.

KAIUTTIMET JA SUBWOOFERIT

XS-160ES | 16 cm:n (6 ½") Mobile ES™ -kaksitiekoaksiaalikaiuttimet

XS-160ES
XS-160ES

SVH

260,00 €

(sis. ALV)
Mobile ES -logo
Tutustu intohimoomme ja tinkimättömään tekniikkaamme.
Aramidikuituinen MRC-bassokaiutin

XS-160ES-pääkaiuttimen kalvo on valmistettu Sonyn omasta kiillepinnoitetusta kennomateriaalista (Mica Reinforced Cellular, MRC). Jäykkä mutta kevyt kaiutinelementti mahdollistaa paljon tarkemman toiston kuin tavanomaisilla elementtimateriaaleilla ja tuottaa pehmeän ja luonnollisen äänen.

Kiillepinnoitettu kenno (MRC) ainutlaatuisessa aramidikuitumatriisissa
Optimaalinen suunnittelu

Ainutlaatuisessa aramidikuitumatriisissa käytetty MRC vähentää kalvon resonanssia ja minimoi vääristymät sekä matalilla että keski- ja ylätaajuuksilla. Tuloksena on ääni, joka on voimakas kaikilla taajuuksilla ja poikkeuksellisen selkeä jopa suurella äänenvoimakkuudella.

Pykäläreuna

Bassokaiuttimen reunassa hyödynnetään Sonyn omaa teknologiaa, jossa kaarevat pykälät parantavat vertikaalisen voimakkuuden symmetriaa, vähentävät huomattavasti vääristymiä ja lisäävät selkeyttä.

Viidellä kannattimella tuettu runko ja dynaaminen ilmanhajotin

Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia ja integroitu dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja äänikela jäähtyy tehokkaasti.

Joustava spider-osa

Akustisesti optimoitu spider takaa suuremman tehonsiedon ja paremman ilmavirtauksen, ja sen profiili on suunniteltu kaiutinkartion nopeaan ja tarkkaan suojaamiseen.

Diskanttikaiuttimella taajuudet kohdalleen

Korkean resoluution äänentoistolaitteiden kanssa yhteensopiva pehmeä kalottimainen kalvo on kiinnitetty suoraan äänikelaan. Se on suunniteltu toistamaan korkeimmatkin sävelet jopa 40 kHz:n taajuuteen asti.

Rakenteen poikkileikkaus

Tutustu Mobile ES -kaiuttimen uusiin mekaanisiin rakenteisiin, kuten pykäläreunaan, viidellä kannattimella tuettuun runkoon ja dynaamiseen ilmanhajottimeen. 

Mobile ES -kaiuttimen rakenteen poikkileikkaus

Mobile ES -sarja

Uppoudu upeaan autoviihteeseen

Koe täydellinen kuunteluelämys tien päällä. Mobile ES -sarjan tuotteet takaavat, että musiikkisi liitettävyys siivittää ajonautintoa paremmin kuin koskaan ennen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Päivitä järjestelmäsi selkeään ja vaikuttavaan korkean resoluution äänentoistoon XS-160ES-kaksitiekaiuttimilla. Pienikokoisessa koaksiaalirakenteessa käytetään kolmannen sukupolven MRC-bassokaiutinta, joka tuottaa tarkan, syvän basson ja selkeät keskialueen äänet. Kristallinkirkkaista ylä-äänistä huolehtii pehmeäkalottinen diskanttielementti, joka takaa mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen.
  • Aramidikuituinen MRC-bassokaiutin tuottaa tarkat ja syvät bassoäänet

  • Pehmeäkalottiset diskanttielementit toistavat jopa 40 kHz:n ylä-äänet

  • Pykäläreuna vähentää vääristymiä ja lisää selkeyttä

  • Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia

  • Dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja laite jäähtyy tehokkaasti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä