XS-680ES

Paranna kuuntelukokemustasi

XS-680ES-kaksitiekaiuttimissa yhdistyvät kirkas ääni ja teho. Nauti Mobile ES -kokemuksesta ja helposta asennuksesta kompaktin koaksiaalirakenteen ansiosta.

KAIUTTIMET JA SUBWOOFERIT

16 x 20 cm:n (6 x 8 tuuman) kokoiset kannettavat ES™-kaksitiekoaksiaalikaiuttimet

XS-680ES
XS-680ES

SVH

270,00 €

(sis. ALV)
mobile ES
Tutustu intohimoomme ja tinkimättömään tekniikkaamme.
Aramidikuituinen MRC-bassokaiutin

XS-680ES-pääkaiuttimen kalvo on valmistettu Sonyn omasta kiillepinnoitetusta kennomateriaalista (Mica Reinforced Cellular, MRC). Jäykkä mutta kevyt kaiutinelementti mahdollistaa paljon tarkemman toiston kuin tavanomaisilla elementtimateriaaleilla ja tuottaa pehmeämmän ja luonnollisemman äänen.

XS-680ES
Optimaalinen suunnittelu

Ainutlaatuisessa aramidikuitumatriisissa käytetty MRC vähentää kalvon resonanssia ja minimoi vääristymät sekä matalilla että keski- ja ylätaajuuksilla. Tuloksena on ääni, joka on voimakas kaikilla taajuuksilla ja poikkeuksellisen selkeä jopa suurella äänenvoimakkuudella.

Pykäläreuna

Bassokaiuttimen reunassa hyödynnetään Sonyn omaa teknologiaa, jossa kaarevat pykälät parantavat vertikaalisen voimakkuuden symmetriaa, vähentävät huomattavasti vääristymiä ja lisäävät selkeyttä.

Viidellä kannattimella tuettu runko ja dynaaminen ilmanhajotin

Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia ja integroitu dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja äänikela jäähtyy tehokkaasti.

Joustava spider-osa

Akustisesti optimoitu spider takaa suuremman tehonsiedon ja paremman ilmavirtauksen, ja sen profiili on suunniteltu kaiutinkartion nopeaan ja tarkkaan suojaamiseen.

Diskanttikaiuttimilla taajuudet kohdalleen

Korkean resoluution äänentoistolaitteiden kanssa yhteensopiva pehmeä kalottimainen kalvo on kiinnitetty suoraan äänikelaan. Se on suunniteltu toistamaan korkeimmatkin sävelet jopa 40 kHz:n taajuuteen asti.

Rakenteen poikkileikkaus

Tutustu Mobile ES -kaiuttimen uusiin mekaanisiin rakenteisiin, kuten pykäläreunaan, viidellä kannattimella tuettuun runkoon ja dynaamiseen ilmanhajottimeen. 

XS-680ES

Mobile ES -sarja

Uppoudu upeaan autoviihteeseen

Koe täydellinen kuunteluelämys tien päällä. Mobile ES -sarjan tuotteet takaavat, että musiikkisi liitettävyys siivittää ajonautintoa paremmin kuin koskaan ennen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nauti korkean resoluution XS-680ES-kaksitiekoaksiaalikauttimista, jotka on koaksiaalirakenteensa ansiosta helppo asentaa. Kolmannen sukupolven MRC-bassokaiutin tuottaa tarkan, syvän basson ja kirkkaat keskialueen äänet, ja pehmeäkalottinen diskanttielementti kattaa selkeät ja pehmeät ylä-äänet, joten voit nauttia täyteläisestä ja yksityiskohtaisesta äänentoistosta autossasikin.
  • Aramidikuituinen MRC-bassokaiutin tuottaa tarkat ja syvät bassoäänet

  • Pehmeäkalottiset diskanttielementit toistavat jopa 40 kHz:n ylä-äänet

  • Pykäläreuna vähentää vääristymiä ja lisää selkeyttä.

  • Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia

  • Dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja laite jäähtyy tehokkaasti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä