XS-690ES

Paranna kuuntelukokemustasi

Nosta äänentoistojärjestelmäsi dynaaminen teho ja syvyys uudelle tasolle XS-690ES-kaksitiekaiuttimilla. Mobile ES -sarjan kirkas ääni ja laaja taajuusvaste mullistaa kuuntelukokemuksesi autossa.

KAIUTTIMET JA SUBWOOFERIT

XS-690ES | 16 x 24 cm:n (6 x 9 ") Mobile ES™ -kaksitiekoaksiaalikaiuttimet

XS-690ES
XS-690ES

SVH

440,00 €

(sis. ALV)
Mobile ES -logo
Tutustu intohimoomme ja tinkimättömään tekniikkaamme.
Aramidikuituinen MRC-bassokaiutin

XS-690ES-pääkaiuttimen kalvo on valmistettu Sonyn omasta kiillepinnoitetusta kennomateriaalista (Mica Reinforced Cellular, MRC). Jäykkä mutta kevyt kaiutinelementti mahdollistaa paljon tarkemman toiston kuin tavanomaisilla elementtimateriaaleilla ja tuottaa pehmeämmän ja luonnollisemman äänen.

Kuva XS-690ES-kaksitiekaiuttimesta suoraan ylhäältä
Lähikuva XS-690ES-kaksitiekaiuttimessa käytetyistä aramidikuiduista
Optimaalinen suunnittelu

Ainutlaatuisessa aramidikuitumatriisissa käytetty MRC vähentää kalvon resonanssia ja minimoi vääristymät sekä matalilla että keski- ja ylätaajuuksilla. Tuloksena on ääni, joka on voimakas kaikilla taajuuksilla ja poikkeuksellisen selkeä jopa suurella äänenvoimakkuudella.

Pykäläreuna

Bassokaiuttimen reunassa hyödynnetään Sonyn omaa teknologiaa, jossa kaarevat pykälät parantavat vertikaalisen voimakkuuden symmetriaa, vähentävät huomattavasti vääristymiä ja lisäävät selkeyttä.

Viidellä kannattimella tuettu runko ja dynaaminen ilmanhajotin

Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia ja integroitu dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja äänikela jäähtyy tehokkaasti.

Viidellä kannattimella tuettu runko ja dynaaminen ilmanhajotin
Joustava spider-osa

Akustisesti optimoitu spider takaa suuremman tehonsiedon ja paremman ilmavirtauksen, ja sen profiili on suunniteltu kaiutinkartion nopeaan ja tarkkaan suojaamiseen.

Diskanttikaiuttimilla taajuudet kohdalleen

Korkean resoluution äänentoistolaitteiden kanssa yhteensopiva pehmeä kalottimainen kalvo on kiinnitetty suoraan äänikelaan. Se on suunniteltu toistamaan korkeimmatkin sävelet jopa 40 kHz:n taajuuteen asti.

Rakenteen poikkileikkaus

Tutustu Mobile ES -kaiuttimen uusiin mekaanisiin rakenteisiin, kuten pykäläreunaan, viidellä kannattimella tuettuun runkoon ja dynaamiseen ilmanhajottimeen. 

Merkintöjä sisältävä poikkileikkauskuva XS-690ES-kaksitiekaiuttimesta

Mobile ES -sarja

Uppoudu upeaan autoviihteeseen

Koe täydellinen kuunteluelämys tien päällä. Mobile ES -sarjan tuotteet takaavat, että musiikkisi liitettävyys siivittää ajonautintoa paremmin kuin koskaan ennen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Piristä ajomatkaasi tehokkaiden XS-690ES-kaksitiekaiuttimien selkeällä korkean resoluution äänentoistolla. 6 x 9 tuuman koaksiaalirakenne toistaa täyden äänialueen ja nostaa dynaamisen tehon ja syvyyden uudelle tasolle kolmannen sukupolven MRC-bassokaiuttimen ja pehmeäkalottisen diskanttielementin ansiosta.
  • Aramidikuituinen MRC-bassokaiutin tuottaa tarkat ja syvät bassoäänet

  • Pehmeäkalottiset diskanttielementit toistavat jopa 40 kHz:n ylä-äänet

  • Pykäläreuna vähentää vääristymiä ja lisää selkeyttä

  • Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia

  • Dynaaminen ilmanhajotin parantaa ilman kiertoa, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja laite jäähtyy tehokkaasti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä