XS-W104ES

Paranna kuuntelukokemustasi

XS-W104ES-bassokaiutin paitsi lisää bassoa, myös täydentää musiikkielämyksesi. Kaipasitpa sitten tuntuvaa tehoa tai mukaansatempaavaa ääntä, Mobile ES -bassokaiutin tarjoaa sinulle mahtavia kuuntelukokemuksia autossa.

KAIUTTIMET JA SUBWOOFERIT

XS-W104ES | 25 cm:n (10") ja 4 ohmin Mobile ES™ -bassokaiutin

XS-W104ES
XS-W104ES

SVH

300,00 €

(sis. ALV)
Mobile ES -logo
Tutustu intohimoomme ja tinkimättömään tekniikkaamme.
MRC-kennokalvon taivutusjäykkyys on kymmenen kertaa tavallista suurempi
MRC-kennokalvo bassokaiuttimessa

Olemme parantaneet kalvojemme kiillepinnoitettua kennomateriaalia (Mica Reinforced Cellular, MRC) entisestäänkin hunajakennomaisella kuiturakenteella, joka on erittäin jäykkä mutta silti herkästi reagoiva. MRC-materiaalin vuosia kestänyt kehitystyö on johtanut kaiutinelementtiin, joka on kymmenen kertaa jäykempi kuin tavallisesta PP:stä valmistettu kartio ja tuottaa vain vähän vääristymiä sisältävän luonnollisen äänen sekä laajan taajuusvasteen.

Pykäläreuna

Bassokaiuttimen reunassa hyödynnetään Sonyn omaa teknologiaa, jossa kaarevat pykälät parantavat vertikaalisen voimakkuuden symmetriaa, vähentävät huomattavasti vääristymiä ja lisäävät selkeyttä.

Käänteinen kuva XS-W104ES-bassokaiuttimesta ja ilmavirrasta
Viidellä kannattimella tuettu runko ja dynaaminen ilmanhajotin

Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia ja integroitu dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja äänikela jäähtyy tehokkaasti.

Joustava spider-osa

Akustisesti optimoitu spider takaa suuremman tehonsiedon ja paremman ilmavirtauksen, ja sen profiili on suunniteltu kaiutinkartion nopeaan ja tarkkaan suojaamiseen. Äänikelan johdin on kiinnitetty spideriin, mikä vähentää johtimen liikettä ja siten parantaa signaalin eheyttä ja estää äänen häiriöitä.

Kuva XS-W104ES-bassokaiuttimen kullatuista tuloliitännöistä
Kullatut tuloliitännät

Kullattuihin jousiliittimiin voi liittää jopa AWG#10-kaiutinjohdot.

Rakenteen poikkileikkaus

Tutustu Mobile ES -kaiuttimen uusiin mekaanisiin rakenteisiin, kuten pykäläreunaan, viidellä kannattimella tuettuun runkoon ja dynaamiseen ilmanhajottimeen. 

Merkintöjä sisältävä poikkileikkauskuva XS-W104ES-bassokaiuttimesta

Mobile ES -sarja

Uppoudu upeaan autoviihteeseen

Koe täydellinen kuunteluelämys tien päällä. Mobile ES -sarjan tuotteet takaavat, että musiikkisi liitettävyys siivittää ajonautintoa paremmin kuin koskaan ennen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Päivitä autosi äänentoisto entistä paremmaksi XS-W104ES Mobile ES -bassokaiuttimella. Bassokaiuttimen 10 tuuman MRC-kennokalvo on suunniteltu tuottamaan voimakas ja tarkka basso sekä erittäin vähän vääristymiä. Se tekee joka järjestelmästä täydellisen.
  • MRC-kennokalvo tuottaa voimakkaan äänen ja vähemmän vääristymiä

  • 1800 W:n huipputeho / 450 W:n RMS-tehonsieto

  • Pykäläreuna vähentää vääristymiä ja lisää selkeyttä

  • Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia

  • Dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja laite jäähtyy tehokkaasti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä