KAIUTTIMET JA SUBWOOFERIT

XS-AW8 | 20 cm:n (8") pienikokoinen aktiivibassokaiutin

XS-AW8
XS-AW8

SVH

330,00 €

(sis. ALV)
XS-AW8, pääkuva
XS-AW8, vain yksikkö
XS-AW8, vain kauko-ohjain

Ominaisuudet

Uskomattoman ohut

Tyylikäs, ohut bassokaiutin

Eikö isolle bassokaiuttimelle ole tilaa? Vain 7,8 cm:n (3 1/8") syvyinen XS-AW8-aktiivibassokaiutin sopii ajoneuvon ahtaisiinkin tiloihin ja tuottaa tehokasta bassoääntä koko autoon.

Optimaaliseksi suunniteltu ohjain

Optimaaliseksi suunniteltu kaiutinelementti ja resonanssia vähentävä alumiinikotelo

Jotta pienikokoinen laite voisi tuottaa voimakasta bassoääntä, sen kapea kotelo on yhdistetty ainutlaatuiseen jäykkään bassokaiuttimen kalvoon. Vahvistimen sisäänrakennettu jykevä jäähdytyslevy suojaa kaiutinelementtiä ja vahvistinta eikä aiheuta ylimääräistä tärinää tai harmonista säröä.

Mukana langallinen kauko-ohjain

Mukana langallinen kauko-ohjain

Mukana toimitettava langallinen kauko-ohjain mahdollistaa bassokaiuttimen äänenvoimakkuuden säädön kuljettajan penkiltä.

Huipputeho 160 W (RMS 75 W)

Lähtöteho: huipputeho 160 W (75 W RMS)

Täytä auto alkuperäisten virtapiirien tuottamalla 160 W:n (75 W RMS) selkeällä, dynaamisella bassoäänellä. A/B-luokan vahvistin tuottaa tehokasta, luonnollisen kuuloista ja särötöntä ääntä myös suurilla lähtötehon tasoilla.

Korkeatasoinen tulo

Korkeatasoinen tulo / Äänen linjatulo

Entä jos käytät tehdasasennettua radiota, jossa ei ole esivahvistinlähtöjä? Liitä vain vastaanottimen kaiutinlähdöt korkean tason tuloihin. Jos vastaanottimen esilähtösignaalit ovat käytettävissä, liitä ne CH1(R)- ja CH2(L)-liitäntöihin. 5 V:n esilähtöjen yhteensopivuuden ansiosta voit hyödyntää suuremman jännitteen äänitulon selkeämpää äänisignaalia ja pienempää ulkoista kohinaa.

Yksipuolinen hallinta

Yksipuolinen hallinta ja liitännät

Asennus ja säätäminen käyvät helposti samalla sivulla olevien liitäntöjen ja vahvistimen säätimien ansiosta. Vahvistimen vaihteleva alipäästösuodatin mahdollistaa yksinkertaisen liittämisen täyden äänialueen lähteisiin, mukaan lukien kaiutintason tuloihin. Kytkimen ansiosta voit mukauttaa bassokaiuttimen vaihelähtöä. Tämä ehkäisee bassovasteen heikentymisen järjestelmän muiden kaiuttimien luoman vastavaiheen vuoksi.

Tekniset tiedot

Paranna auton kuuntelukokemusta pienikokoisella XS-AW8-aktiivibassokaiuttimella. Ohuen muotoilun ansiosta kaiuttimen voi asentaa pieneen tilaan. Se täyttää autosi selkeällä ja dynaamisella bassoäänellä, 160 W:n huipputeholla (75 W RMS). Mukana toimitettava langallinen kauko-ohjain mahdollistaa tasojen helpon säädön kuljettajan penkiltä.
  • 20 cm:n (8") tehokas ja ohut bassokaiutin

  • 7,8 cm:n (3 1/8") syvyinen resonanssia vähentävä tiivis alumiinikotelo

  • Sisäänrakennettu tehokas (160 W:n huipputeho / 75 W RMS) vahvistin, jossa alipäästösuodatin

  • Linjatason ja korkean tason (kaiutin) äänitulot

  • Mukana langallinen kauko-ohjain tason säätöä varten

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide