37

4.4 perustuen 37 asiakasarvosteluun

23
11
0
2
1
Suorituskyky

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

37 asiakasarvostelua

0

Poor audio quality

STR-DH190 13.07.2022 tekijä OMB1 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this so I could input a turntable and the ease of using devices over the Bluetooth. But using a program on my MacBook causes the sound to screech annoyingly. Have looked for answers on the internet and have contacted Sony who never even bothered to get back to me. If I could I would return the amp for my money. I paid for a Sony product as thought it would be sound piece of equipment but it not.

Suorituskyky

Heikko

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
15.07.2022

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with the Sony STR-DH190.
We'd like to highlight that if you have your turntable connected to the stereo receiver and there is severe humming we recommend checking if your turntable has a grounding terminal and we recommend checking (Page 16) on the operating instructions: http://bit.do/fURFb, but if the sound is distorted and you have the turntable connected to the receiver using a PHONO/Line switch, make sure that the PHONO/LINE switch on the turntable is set to PHONO (Page 17) on the operating instructions: http://bit.do/fURFb.
If the severe humming or noise happens when a Bluetooth device is connected, we recommend to make sure that there is no obstructions between the receiver and your Bluetooth device, also check if there is a device that generates electromagnetic radiation, such as wireless LAN, other BLUETOOTH device, or a microwave oven nearby and move it away, also turn down the volume of the connected Bluetooth device.
If the issue persists, you can revert your receiver to factory default settings by checking (Page 32) on the operating instructions: http://bit.do/fURFb
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Elshahat @Sony Support UK

0

Pretty nice.

STR-DH190 11.07.2022 tekijä msing (Yhdistynyt kuningaskunta)

My first new piece of stereo equipment in over 20 years. The older pieces were more powerful, but not so nimble. I cannot tell if it is as versatile or tough, but I will use it for now.

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
13.07.2022

Hi msing,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your A/V Receiver, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

To learn more about the unit and how to use it, you can check the manuals for the unit: https://bit.ly/3ICJnoR & https://bit.ly/3P78RgF.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Déçu

STR-DH190 11.04.2022 tekijä Simon17 (Ranska)

J'ai acheté ce produit avec recommandations et celui-ci ne fonctionne pas

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
13.04.2022

Bonjour Simon,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés de vous lire.
Par suite, nous vous invitons à suivre la section Dépannage dans le mode d'emploi page 34 :
https://bit.ly/3KHXOsi.
Si le souci persiste, veuillez nous contacter pour regarder cela de près :
https://bit.ly/3nh0N14.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony Support FR

0

FM achterhaald voor zenders Nederland

STR-DH190 15.10.2021 tekijä Kees75 (Alankomaat)

Ik heb de receiver eind vorige maand gekocht. FM voor zenders in Nederland niet meer beschikbaar. FM-draadantenne niet meegeleverd, hoewel dit artikel wel in de Gebruiksaanwijzing als bijgeleverd item vermeld staat. Toch moest ik de volle prijs betalen. Teleurstellend!!

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
18.10.2021

Hallo Kees75,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je graag doorverwijzen naar onze servicepartner Easyrepair middels de onderstaande link
https://bit.ly/3FUAMMF

Hier vind je een uitgebreid assortiment van Sony onderdelen die je bovendien kunt bestellen.

Groeten,
Dalia
Sony Support

0

Un bon rapport qualité prix

STR-DH190 04.07.2021 tekijä JC1967 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

4 mois pour une livraison en période de Covid19. Ca valait la peine d'attendre malgré tout. Mis à part l'absence de prise USB, il a tout ce dont j'ai besoin. La quadriphonie est très bien gérée. Le traitement platine vinyle est de qualité. La fonction bluetooth fonctionne parfaitement. La puissance est là et équilibrée. Je suis dans une zone qui capte mal la FM et le tuner est le plus performant de mes autres récepteurs. Pour finir, un bon rapport qualité prix pour une entrée de gamme sérieuse.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very nice unit

STR-DH190 03.02.2021 tekijä rempstone (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Very good unit. Nice minimal look, great feature set. It would be nice if it didn't switch bluetooth connection when it's currently playing, but it's a small point.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Potent stereoförstärkare

STR-DH190 06.01.2021 tekijä Klipscher (Suomi)

Jag är nöjd med köpet. Förstärkaren har bra med kraft och klarar av att driva mina Klipsch Reference R-28F högtalare utan problem. Radiokanalerna som jag får in hörs bra, fjärrkontrollen är lätt att använda. Jag gillar att skivspelaren, cd och kassettdäcket går att ansluta med enkelhet. Bluetooth funkar också bra. Högtalaranslutningarna känns dock billiga.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gutes Preis-Leistungsverhältnis!

STR-DH190 18.12.2020  (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Gutes Gerät, leider aber ohne DAB+ und Kabelanschluss, sondern nur mit (sehr mäßigem) UKW-Empfang über einen billigen Wurfantennendraht. DAB-C kann man nur umständlich über einen gesonderten Kabelreceiver als AUDIO-Input nutzen (und dann ohne Anzeige des Senders) - das ist für 2020 nicht mehr zeitgemäß! SONY Hat leider auch in höheren Preiskategorien gar keine oder kaum DAB+ (oder DAB-C) fähige Receiver im Angebot.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

prima reciever voor een mooie prijs

STR-DH190 15.12.2020 tekijä kwartjekwartje (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ter vervanging van mijn oude Sony reciever deze gekocht en ik ben er zeer tevreden over, goed geluid en je kan er ook een platenspeler en CD recorder op aansluiten

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bien

STR-DH190 06.12.2020 tekijä Feder77 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Tres bon ampli. La seule remarque est que je n'ai pas pu appairer le casque Bluetooth que j'ai acheté expres. C'est un casque Aptx. J'ai donc du brancher un transmetteur bluetooth pour l'écoute szns fil

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Top Qualität für wenig Geld

STR-DH190 02.12.2020 tekijä Hausi2387 (Saksa)

Top Sound und Klangqualität für kleines Geld. Sony Qualität wie ich sie gewohnt bin.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

OK with limitations

STR-DH190 12.11.2020 tekijä AZJake (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Good unit with poor FM reception. All other functions work well.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

SUPER

STR-DH190 22.09.2020 tekijä PEPE300858 (Ranska)

SUPER PRODUIT SUPER DESIGN SUPER QUALITE SUPER CONTENT

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great Receiver

STR-DH190 21.09.2020 tekijä GS64VU (Yhdistynyt kuningaskunta)

Easy to set up and sounds great. Well designed remote control.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hyvät ominaisuudet

STR-DH190 17.07.2020 tekijä Jiipee (Suomi)

Ostin tämä laitteen vanhan Sonyn STR-325 vahvistimen tilalle,soundit on hyvät ja kirkkaat,ehkä vähän muhkeutta puuttuu verrattuna tohon vanhaan,basson ja diskantin säätö kaukosäätimessä on kiva ominaisuus sekä bluetooth ominaisuus kans.Hintaansa nähden erittäin hyvä laite.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sinto amplificatore versatile

STR-DH190 28.05.2020 tekijä mas220948 (Italia)

Ho acquistato il sintonizzatore dopo aver letto le caratteristiche sul sito sony.it Ho altri prodotti Sony e confermo anche per questo l'eccellenza del design, la possibilità di collegare vari apparecchi (tra cui il giradischi!) e la presenza del bluetooh. Soddisfatto dell' acquisto

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bon rendement audio

STR-DH190 17.04.2020 tekijä PATRICK1957 (Ranska)

Trés bon rendu mais voyant de mise en ligne HS aprés 1 mois d'utilisation

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hyvä ostos

STR-DH190 01.04.2020 tekijä V1950 (Suomi)

Hankin tämän Sonyn jo yli 30-vuotiaan viritinvahvistimen korvaajaksi. Äänen laatu on hyvä ja levysoittimen saa liitetyksi. Kahdet kaiuttimet on kytketty, toiset kuntoiluhuoneeseen ja toiset saunaan. Vinyylilevyjen lisäksi voin kuunnella analogisia FM-kanavia, sekä myös bluetoothin kautta kännyllä olevaa digitaalisessa muodossa olevaa musiikkia. Helppo käyttöönotto. Myös kauko toimii hyvin.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Paljon pienellä rahalla

STR-DH190 31.03.2020 tekijä Jouni58 (Suomi)

Levysoitinliitäntä on ongelmallinen. Tuntuu, että soundi jää ohueksi.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Surkea antenniliitäntä

STR-DH190 11.03.2020 tekijä devjampe (Suomi)

Petyin vastaanottoherkkyyteen. Pitää viritellä itse jonkinlainen antenni.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Paras ostos pitkiin aikoihin

STR-DH190 04.12.2019 tekijä Rkr61 (Suomi)

Helposti asennettava paikoilleen cd soittimen ja kaiuttimien kanssa helppo käyttää selkeät ohjeet

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toimii.

STR-DH190 19.11.2019 tekijä Pandiitto (Suomi)

Radio kuuluu oikein hyvin ja käyttöönotto sujui ongelmitta. Ei voi moittia.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Werkt perfect

STR-DH190 10.11.2019 tekijä press2 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Voor de prijs is de kwaliteit zeer goed. Er zijn maar weinig receivers met deze specificaties te koop voor deze prijs.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo sinto-ampli Bluetooth

STR-DH190 04.11.2019 tekijä ciccioromeo (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Audio di ottima qualità e audio bluetooth dalla smart-tv perfettamente sincronizzato, senza ritardi. Comodissimo e completo il telecomando.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

very nice warm sound

STR-DH190 20.10.2019 tekijä bobvanbuskirk (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

very happy with this been listening to it for 6 to 8 hours a day .

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Still going strong !

STR-DH190 06.10.2019 tekijä Surveyor 1 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought a Sony Receiver back in the 1980's and wanted a new one for the office, I have bought pretty much the same bit of Kit as I had then and this performs as well if not better, now in Black not Silver !

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super ampli

STR-DH190 30.08.2019 tekijä Plokoon59 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Acheté le mois dernier, l'ampli est top pour les vinyls, ses fonctions sont au top.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Richtig gut

STR-DH190 07.08.2019 tekijä Franz100 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich bin sehr zufrieden mit dem Gerät ! Kompakt übersichtlich gut zu bedienen. Diverse Funktionen. Gute Wiedergabe

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super! Prima!! Klasse!!!

STR-DH190 23.04.2019 tekijä Serg71 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Einfach erstaunlicher Sound - wunderschön, kraftvoll und vor allem unglaublich detailliert! Wirklich "High Resolution"! Erfreut über die Verfügbarkeit einer hochwertigen Phonostufe (verwendet mit einem Vinyl-Player mit Direktantrieb und dem neuesten Tonabnehmerkopf AT-VM95E)! Die höchste Klangqualität via Bluetooth hat mich überrascht! Ich finde die Qualität des UKW-Radioempfangs gut. Die Klangqualität mit CD-Player und FLAC-Dateien ist unschlagbar! Bravo! Aber es gibt einen kleinen Wunsch: Wenn dieser Verstärker Lautsprecher nicht mit 6 Ohm, sondern mit 4 Ohm unterstützt, würde dies die Auswahl der gewünschten Lautsprecher erheblich erleichtern! Vielleicht in nachfolgenden modellen? Die Fernbedienung hat mir gefallen - sehr gut gemacht! Ich bin rundum zufrieden und kann es weiterempfehlen! Vielen Dank!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mr

STR-DH190 08.04.2019 tekijä johnnyl (Yhdistynyt kuningaskunta)

love it easy to set up and great sound,well made of course because its made by sony i have been buying sony goods for fifty years now never had a bad thing

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent produit pour un usage généraliste

STR-DH190 06.04.2019  (Ranska)

Réception tuner FM délicate. Esthétique réussie. Fiabilité remarquable

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Was ich will.

STR-DH190 03.04.2019 tekijä Mikkk (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Brauchte einen einfachen 2-kanalverstärker, um Musik via Bluetooth vom Tablet zu hören. Klappt bestens. Kann über die FB sogar die Songs navigieren. Top Teil.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Everything I expect from Sony except...

STR-DH190 24.03.2019 tekijä Twobirds (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

This is a fantastic next generation amp. I like the blue tooth feature which I didn't expect, plenty of options for inputs etc. However my only negative is the tuner, first of all I thought DAB radio would have been included but only FM and secondly the antenna is completely inadequate for such a great piece of equipment. I have solved this by buying a Sony CFD-570 portable and this gives me CD and cassette tape option, which I push through the amp via the headphone socket. Highly recommended if you can sort out the antenna issue.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Juiste keus

STR-DH190 09.03.2019 tekijä JaapVB (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Vorige maand gekocht nadat ik ontevreden was met een Denon 7.2 versterker nu deze Sony en ik ben weer gelukkig.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Elegantes Design!

STR-DH190 25.02.2019 tekijä chrischu74 (Saksa)

Im Grunde war es genau das Gerät das ich gesucht hatte. Elegant-schlichtes Design, simple und vor allem intuitive Bedienung. Gekauft habe ich das Gerät, weil ich zum einen sehr oft mein Handy über Bluetooth verbinde. Der andere Grund war natürlich der Phono-Input für meinen Schallplattenspieler. Anschließen und gut! Optik, Verarbeitung und natürlich der Klang sind super gelungen und in der Preisklasse kaum zu toppen. Typisch Sony-Qualität!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Passt!

STR-DH190 31.01.2019 tekijä Manou 1958 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Für den Preis ganz ok. Könnte mehr Wumms haben, Klangvolumen leider nicht sehr ausgeprägt aber ok. Werden mal "fettere" Boxen dranhängen, vielleicht ist es dann besser.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

facille dutilisation

STR-DH190 29.12.2018 tekijä dede13 (Ranska)

article super intéressant pour un début dans la hifi avec un prix très raisonnable

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta