Kuvia tuotteesta 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin
Kuvia tuotteesta 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin
Kuvia tuotteesta 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin

Ominaisuudet

Langaton Bluetooth-toisto

Suoratoista suosikkikappaleidesi ja -sovellustesi ääntä langattomalla Bluetooth®-yhteydellä. Kun yhteys älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen on muodostettu, voit kuunnella musiikkia ja jopa hallita soittolistoja ja äänenvoimakkuutta suoraan laitteestasi.

NFC One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC) -tekniikka tekee asennuksesta yksinkertaista. Voit muodostaa nopean ja saumattoman Bluetooth®-yhteyden koskettamalla rungon N-merkintää NFC-laitteella ja aloittaa sisällön suoratoiston saman tien. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit silti yhdistää laitteen manuaalisesti Bluetooth®-yhteydellä laiteasetusvalikossa.

7.2-kanavainen vahvistin tuottaa upean tilaäänen

Uppoudu viihteeseen huoneen täyttävän, 7.2-kanavaisen tilaäänen myötä. Voit yhdistää kaksi aktiivista bassokaiutinta erilliseen kanavaan ja nauttia tasapainoisesta bassosta kaikkialla huoneessa. Koe viihdekokemuksen seuraava taso ja nauti elokuvista, peleistä ja suosikkikappaleistasi uudella tavalla.

Yhdistä musiikkikokoelmasi SongPal-sovelluksella

Lataa SongPal älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja ota musiikkikokoelma hallintaasi. Muodosta Wi-Fi®- tai Bluetooth®-yhteys ja käytä tietokoneessa, palvelimessa tai musiikkipalvelussa olevia suosikkikappaleitasi saumattomasti. Sovelluksella voi myös taata upean ja tasapainoisen äänen ääniasetuksia mukauttamalla.

DTS®-HD varmistaa studiotason tarkkuuden

Kodin tarkka, yksityiskohtainen äänentoisto DTS®-HD Master Audio -tekniikan ansiosta voit kuunnella Blu-ray Disc™ -levyjesi ja suoratoistettujen elokuvien ääniraitoja juuri ohjaajan tarkoittamalla tavalla. Korkean resoluution DTS®-HD-äänentoisto toistaa myös musiikkiesitykset uskomattoman tarkasti, ja kuulet jokaisen nuotin ja sävyn kuin olisit studiossa.

Dolby® TrueHD: koe ääni juuri elokuvan ohjaajan tarkoittamalla tavalla

Nauti Dolby® TrueHD:n tuottamasta verrattomasta äänenlaadusta: häviötön ääni elokuviin ja musiikkiin. Tuottamalla täysin alkuperäistallenteita vastaavan äänen se tarjoaa vertaansa vailla olevaa äänenlaatua Blu-ray Disc™- ja DVD-levyjen sekä verkosta ladatun sisällön katsojille.

Langallinen näytön peilaus MHL-yhteydellä

Suurenna älypuhelinsisältö langallisen MHL-peilauksen kautta. Se käy helposti: liitä älypuhelin televisioon MHL-yhteensopivan HDMI-portin kautta ja tarkastele sen sisältöä TV:ssä. Voit pyyhkäistä, suurentaa, liikuttaa ja valita isossa ruudussa näkyvää sisältöä puhelimella. Liitetyn älypuhelimen akku latautuu peilauksen aikana, joten virta ei taatusti pääse loppumaan.

4K-läpisyöttö 4K-sisältöä varten

Siirrä sisältö lähteestä näyttöön 4K-laatuisena. 4K-läpisyöttötoiminto siirtää 4K-lähteen tiedot vahvistimen kautta näytettäviksi 4K-televisiossa tai -projektorilla. Toiminnon ansiosta tämä AV-viritinvahvistin on täydellinen kumppani 4K-tarkkuutta tukevilla televisioille ja soittimille. Nauti Full HD:n nelinkertaistavasta kuvanlaadusta nyt ja tulevaisuudessa.

Digital Cinema Auto Calibration optimoi äänen

DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) ‑toiminnon avulla saat enemmän irti kotiteatteristasi: se optimoi äänen automaattisesti istumapaikkasi perusteella. Selvitä kaiutinten akustiset mitat mukana toimitettavalla mikrofonilla ja anna järjestelmän säätää ääni tulosten mukaisesti.

HD Digital Cinema Sound® -ääni sopii suureen näyttöön

Tuo legendaarisen näyttämön akustiikka kotiisi. Sony Pictures Entertainmentin kanssa kehitetty HD Digital Cinema Sound® perustuu suurelokuvien dubbauksessa käytettävässä Cary Grant -teatterissa tehtyihin mittauksiin. Simuloimalla kaiutinsijainteja ja teatterin akustiikkaa voit lisätä jokaiseen katsomaasi elokuvaan ripauksen Hollywoodin glamouria.

Laaja valikoima portteja

Tämä vahvistin on täydellinen ääni- ja videokeskus: siinä on neljä HDMI-tuloa, joissa on 3D- ja 4K-läpisyöttö, yksi HDMI-lähtö sekä optinen ja koaksiaalinen SPDIF-digitaali, tavallinen analoginen AV- ja USB-liitäntä. Voit siis helposti liittää siihen Blu-ray Disc™- tai DVD-soittimen, TV:n, pelikonsolin, CD-soittimen ja muita laitteita.

Tekniset tiedot
  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Suoratoisto ja ohjaus suoraan älypuhelimesta SongPal-sovelluksella

  • Täyteläinen tilaääni DTS-HD™- ja Dolby® TrueHD -äänellä

  • Tarkastele älypuhelimen sisältöä ja lataa se MHL:n kautta.

  • USB-liitäntä musiikin toistoa varten

Vahvistinkanavien määrä
7
Tulo- ja lähtöpäätteet
HDMI®-videotulo/-lähtö (4/1); komposiittivideotulo (2); komposiittinäyttölähtö (1); optinen äänitulo (2); koaksiaaliäänitulo (1); analoginen äänitulo (4); kuulokeliitäntä; USB (1 edessä: iPhone/WM); MHL (1 takana)
Paino (kg)
8,1 kg
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä