Kuvia tuotteesta Kotiteatterin 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin

Musiikkia artistin tarkoittamalla tavalla.

Nauti korkean resoluution äänen hienovaraisista sävyistä Wi-Fi®-yhteyden kautta. Intohimo musiikkiin kuuluu ja näkyy järjestelmän jokaisessa osassa, ja digitaalisen skaalauksen kaltaiset edistyneet tekniikat varmistavat huiman kuuntelukokemuksen.

Tarjoa aisteillesi uudenlainen viihdenautinto

Kotiteatterin 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin

STR-DN1060 nostaa kotiviihdekokemuksesi uusiin korkeuksiin. Uppoudu katseluun helppokäyttöisten liitäntöjen kautta: vahvistin tukee 4K-lähetysten seurantaan sopivia HDCP 2.2- ja MHL 3.0 ‑tekniikoita sekä ja sen voi yhdistää myös älypuhelimeen. HD-lähteet on mahdollista skaalata 4K-tarkkuuteen, ja korkean resoluution äänentoisto tuo live-elämyksen olohuoneeseesi.

Äänilähtö

Uppoudu huoneen täyttävään ääneen: 7 äänikanavaa ja 2 bassokaiutinta tuottavat 165 watin RMS-lähtötehon kanavaa kohti.

Tehokas videoiden toisto

Laitteessa on 4K-videotuki ja -skaalaus yksityiskohtaista kuvanlaatua varten, ja kuusi HDMI-tuloa ja kaksi HDMI-lähtöä video- ja äänilaitteille.

Langalliset ja langattomat liitännät

Siirrä musiikki ja videot langattomasti vahvistimeen NFC One touch-, Bluetooth®- ja Wi-Fi®-yhteyksien kautta – tai toista musiikkia liitetystä USB-laitteesta.

Sukella uuteen 4K-todellisuuteen

STR-DN1060-vahvistimen HDCP 2.2 sopii 4K-suoratoistopalvelujen käyttöön ja MHL 3.0 älypuhelimen 4K-videosisällön katseluun TV:ssä, joten kotiviihteen siirtäminen 4K-tarkkuuteen käy kätevästi.

4K Ultra HD tekee kuvista todentuntuisia

STR-DN1060 tukee 4K Ultra HD -videotoistoa, joka on neljä kertaa Full HD:ta tarkempaa. Kun vahvistin liitetään 4K-televisioon, edistyksellinen videokäsittely skaalaa pienenkin tarkkuuden videot 4K Ultra HD ‑tarkkuuteen.

HDCP 2.2

Olipa kyse elokuvista tai musiikista, edistyksellistä kopiosuojausta tukeva HDCP 2.2 on valmiina tulevaisuuden 4K-sisällön toistamiseen.

MHL 3.0

Liitä Xperia™ tai muu älypuhelin suoraan etupaneeliin, siirrä näytön sisältö TV-ruutuun ja nauti valokuvista ja videoista 4K-tarkkuudessa samalla, kun puhelin latautuu.

7.2-kanavainen vaikuttava tilaääni

7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin takaa todella dynaamisen tilaäänen, ja Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) -kalibrointi optimoi äänen tasapainon.

44,1 KHZ / 16 BITTIÄ [CD]
96 KHZ / 24 BITTIÄ [KORKEA RESOLUUTIO]

Miten korkean resoluution äänentoisto toimii

Korkean resoluution äänentoisto muuntaa analogisen äänen digitaaliseksi CD-levyjä tarkemmalla bittinopeudella. Korkean resoluution äänen näytteenottotaajuus voi olla jopa 24 bittiä/96 Hz, joten se tuo musiikin yksityiskohdat ja sävyt aidosti esiin.

Palauta pakatut tiedostot alkuperäislaatuun

DSEE HX -tekniikka nostaa MP3-, ACC-, ATRAC- ja WMA-tiedostojen laadun lähelle korkean resoluution ääntä. DSEE HX palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja toistaa digitaalisen musiikin täyteläisellä ja luonnollisella äänenlaadulla.

Nauti Blu-ray Disc™ -levyistä HD-ääniraidan kera

Blu-ray Disc™ ‑levyjen kapasiteetti on kymmenkertainen DVD-levyihin verrattuna, joten niihin mahtuu paljon enemmän äänitietoa. Sisäiset Dolby® True HD- ja DTS-HD Master Audio™ ‑dekooderit toistavat uusimpien Blu-ray Disc™ ‑levyjen HD-tilaääniraidat nautinnollisen voimakkaina ja mukaansatempaavina.

Upean elokuvamainen ääni

Nauti täyteläisestä, monikanavaisesta Dolby® True HD -äänestä, joka on kehitetty erityisesti tuottamaan 100-prosenttisesti häviötön ääni elokuviin ja musiikkiin.

Kuule mitä ympärilläsi tapahtuu

DTS®-HD Master Audio toistaa studiolaatuista, häviötöntä ääntä ja tuo laaja-alaisen tilaäänielämyksen elokuviin.

Liitäntöjen runsautta

Kuusi HDMI-tuloa ja kaksi lähtöä, etuosan USB-portti ja optiset digitaaliset ja analogiset AV-liitännät tekevät kotiviihdekokoonpanostasi dynaamisen. Voit liittää siihen TV:n, Blu-ray Disc™ -soittimen, älypuhelimen ja paljon muuta helposti ja nopeasti.

6 HDMI-tuloa ja 2 lähtöä

Tilaa riittää sekä nykyisille laitteillesi että uusille hankinnoille: kuusi HDMI-tuloa ja kaksi HDMI-lähtöä, joista yksi on erillinen alueen 2 HDMI-lähtö.

DSD-toisto USB:n kautta

Etuosan USB-portti tukee DSD:tä ja 24 bitin / 192 kHz:n bittinopeuden äänentoistoa, joten voit liittää USB-laitteen ja nauttia korkean resoluution äänestä.

Kuuntele muissakin huoneissa

Kolmen alueen kuuntelun ansiosta voit kytkeä STR-DN1060-vahvistimeen kolme kaiutinsarjaa ja nauttia samasta äänestä kolmessa eri huoneessa. Vahvistin voi myös ohjata kahta erillistä äänilähdettä yhtä aikaa – valitsemalla kunkin alueen signaalin voit katsoa DVD-sisältöä olohuoneessa samalla, kun muut kuuntelevat musiikkia CD-levyltä patiolla.

Huipputason rakenne takaa optimaalisen äänen

STR-DN1060-kotiteatterivahvistimen komponentit ja muotoilu ovat huippulaatua: tarkat kristallioskillaattorit ja jämäkkä rakenne takaavat parhaan mahdollisen audiovisuaalisen suorituskyvyn.

Uusi esivahvistimen virtapiiri

Esivahvistimen virtapiiri on omassa luokassaan ainutlaatuinen, ja siinä on erillinen maadoitus, joka parantaa äänen puhtautta vähentämällä kohinaa ja vääristymiä.

Tehokas vahvistin

Lasiepoksista valmistettu mikropiirilevy parantaa rakenteen vakautta ja mahdollistaa suuremman lähtötehon.

Tarkka kristallioskillaattori

Tyhjiötiiviit oskillaattorit parantavat HDMI-lähteestä tulevien äänisignaalien laatua, mikä vähentää ulkoista värinää ja takaa puhtaan äänen.

Värinänpoistopiiri

Tarkkaan viritettyjen analogisten ja digitaalisten mikropiirien yhdistelmä vähentää värinää ja takaa äänen tarkan prosessoinnin reaaliajassa.

Paikallinen analoginen virtalähde

Kullakin digilaitteella on oma analoginen jännitteensäädin, joka pitää korkeataajuuksisen kohinan poissa analogisesta signaalista.

Puhtaan ensiluokkaiset audiokomponentit

Ensiluokkainen lohkokondensaattori ja vastukset ovat vähemmän alttiita häiriöille ja tuottavat tasokkaan äänikuvan.

Rungon muotoilu

Jämäkkä ja vahva rungon muotoilu vähentää ulkoisen kaiuttimen äänenpainetta ja takaa entistä tarkemman ja voimakkaamman äänen.

Tehokas muuntaja

Tyhjiölakkaus, kuparirengas ja hurinaa poistava teräsvyö estävät hälyvuodot ja tuottavat täyteläisen, tarkan basson.

Lämpönielu

Uudistettu siivekerakenne maksimoi ilman sisäänoton, minkä ansiosta vahvistimen mikropiiri kestää äänenpainetta ja pysyy viileänä.

Digitaalinen mikropiirilevy

Metallikehys suojaa piirilevyä kaiuttimen äänenpaineelta ja pitää digitaalisen kohinan poissa analogisista piireistä, mikä takaa selkeän äänen.

Toisen sukupolven ES-juotokset

Ympäristöystävällinen juotosmetalli, jonka pääraaka-aineena on erittäin puhdas tina, tuottaa pehmeän äänen.

Hienosäädä jokainen sävel

Nauti maailmankuulujen esiintymislavojen akustiikasta kotonasi

Sonyn äänikenttätekniikat tuovat Cary Grant -teatterin ja kolmen kuuluisan konserttitalon – Berlin Philharmoniker, Concertgebouw Amsterdam ja Musikverein Wien – akustiikan olohuoneeseesi.

Äänen laadukas langaton suoratoisto

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC:n kolminkertainen siirtonopeus muihin langattomiin tekniikoihin verrattuna tuottaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen.

Kuuntele musiikkia toisessa huoneessa

Nauti lempikappaleestasi kaikissa huoneissa monihuonetoiminnon ja SongPal 3.0 -sovelluksen avulla. SongPal Link -sovelluksen kautta voit ryhmitellä tietyt Sonyn Soundbar- ja kaiutinmallit yhteen ja suoratoistaa sitten musiikkia verkkopalveluista, älypuhelimesta, tietokoneesta tai kotisi DLNA-verkosta useissa huoneissa.

Musiikki helposti ulottuvillasi

Nauti valtavasta määrästä musiikkia ja muuta sisältöä sisäänrakennetulla Chromecastilla (aiemmin Google Cast™) ja Spotify Connectin kautta.

Sisäänrakennettu Chromecast

Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkia, verkkoradiolähetyksiä ja podcasteja älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta äänilaitteeseesi napauttamalla Cast-painiketta.

Spotify

Spotify Connect

Nauti Spotify-musiikista äänilaitteen kautta ja käytä Spotify-sovellusta kauko-ohjaimena.

Suoratoista sisäänrakennetulla Chromecastilla

Suoratoista musiikkia, podcasteja ja radiolähetyksiä yli 100 äänisovelluksesta, kuten Google Play™ Musicista.

Media Object


Tutustu siihen toiminnassa

  • Suoratoistopalvelut
  • Äänenlaatu
  • Älypuhelimen akku
  • Joustavaa kuuntelua

Yhdistä musiikkisi

Suoratoiston helppo hallinta uudella SongPal-sovelluksella

SongPal-sovelluksen ansiosta kuuntelukokemuksen hallinta on helppoa ja intuitiivista. Asenna SongPal älypuhelimeesi (saatavilla tiettyihin malleihin) ja ota musiikin toisto, laiteasetukset ja muut toiminnot haltuusi yhdellä sovelluksella.

Kosketa, liitä ja toista

Nauti helposta langattomasta kuuntelusta ja älypuhelimen näytön peilauksesta NFC One touch ‑toiminnolla. Aloita Bluetooth®-äänentoisto tai Miracast-peilaus koskettamalla vastaanotinta yhteensopivalla älypuhelimella.

AirPlay-äänentoisto

AirPlay-äänentoisto

Kuuntele musiikkia AirPlay-tekniikkaa tukevista laitteista.

NFC™ One touch ja Bluetooth®

NFC™ One touch ja Bluetooth®

Liitä NFC-yhteensopiva laite napauttamalla. Langaton suoratoisto onnistuu Bluetooth®-yhteyden avulla.

Wi-Fi®-yhteys

Wi-Fi®-yhteys

Toista musiikkia kotitietokoneesta tai palvelimelta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
STR-DN1060 nostaa kotiviihdekokemuksesi aivan uusiin sfääreihin. Liitä laite ja anna viihteen viedä mennessään: HDCP 2.2- ja MHL 3.0 -tuki mahdollistaa niin 4K-lähetysten kuin älypuhelinsisällönkin katselun. Käytettävissä on myös HD-lähteiden 4K-skaalaus ja verraton korkean resoluution äänentoisto.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE HX parantaa musiikin korkean resoluution tasolle

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Wi-Fi®, AirPlay ja sisäänrakennettu Chromecast musiikin suoratoistoon

  • Suoratoisto ja ohjaus suoraan älypuhelimesta SongPal-sovelluksella

Vahvistinkanavien määrä
7
Tulo- ja lähtöpäätteet
HDMI-videotulo/-lähtö (6/2); HDCP2.2 takana (1); komponenttivideotulo (1); komposiittivideotulo (2); komposiittimonitorilähtö (1); äänitulo (2); koaksiaalinen äänitulo (1); analoginen äänitulo (4); kuulokelähtö; bassokaiuttimen esilähtö (2); USB (1 edessä/1 takana); Ethernet-portti; MHL edessä/takana (1/1)
Paino (kg)
10,3 kg
Sisäänrakennettu Chromecast
KYLLÄ
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide