Kuvia tuotteesta Kotiteatterin 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin

Korkea resoluutio DSD-alkuperäistoistolla

Kotiteatterin 7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin

Koe todentuntuisempi ja vaikuttavampi kotiteatterielämys STR-DN1070:lla. Se tukee DSD-alkuperäistoistoa ja takaa häviöttömän laadun ja HDR-tekniikan, joka parantaa kuvien dynaamista aluetta. 4K tarjoaa uskomattoman selkeät kuvat, ja HDCP 2.2:n ansiosta voit nauttia satelliittilähetysten ja Ultra HD Blu-ray Disc™ -levyjen ensiluokkaisesta 4K-sisällöstä. Lisäksi vahvistin tukee korkean resoluution äänentoistoa, ja voit hyödyntää langatonta monihuonetoimintoa entistä paremmin.

Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Edistyksellinen digitaalinen tekniikka luo uudelleen analogisen todellisuuden

Korkean resoluution logo

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Alkuperäinen DSD-toisto

Tukee jopa 5.1 kanavaa

Nauti huippulaadukkaasta tilaäänestä. STR-DN1070 tukee DSD (Direct Stream Digital) -alkuperäistoistoa eli sisältöä ei tarvitse muuntaa ja voit nauttia puhtaasta, alkuperäisestä DSD-sisällöstä. 5,6 MHz:n DSD mahdollistaa myös 5.1-kanavaisen tilaäänen. 

Korkean resoluution äänitiedostomuodot

STR-DN1070 tukee useita eri korkean resoluution äänimuotoja, mukaan lukien DSD ja Linear PCM. Lisäksi toisto on mahdollista USB- ja DLNA-yhteyden kautta, ja monikanavatuen ansiosta voit muuntaa korkealaatuisen äänen vaikuttavaksi tilaääneksi.

tiedostomuodot
DSEE HX ‑logo

Täyteläisempää musiikkia

DSEE HX™ parantaa nykyisen musiikin äänenlaadun lähes korkean resoluution ääneksi. Tunnet olevasi levytysstudiossa tai konsertissa.

Teatteritasoinen tilaääni kotonasi

Tee elokuvaillasta ikimuistoisempi todellisella tilaäänellä

Hienosäädä jokainen sävel

Nauti maailmankuulujen esiintymislavojen akustiikasta kotonasi

Sonyn äänikenttätekniikat tuovat Sony Picturesin tunnetun, Cary Grant -nimeä kantavan Hollywood-teatterin tai kolmen kuuluisan konserttitalon akustiikan olohuoneeseesi.

7.2-kanavainen tilaääni

7.2-kanavainen AV-viritinvahvistin tuottaa todella dynaamisen tilaäänen, ja Sonyn Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) optimoi äänen vaivattomasti: aseta vain mukana toimitettava mikrofoni paikalleen ja aloita kalibrointi.

Kuva: 7.2 kanavaa

Ota kaikki irti Blu-ray Disc™ -levyistä HD-ääniraidoilla

Blu-ray Disc™ ‑levyjen kapasiteetti on kymmenkertainen DVD-levyihin verrattuna, joten niihin mahtuu paljon enemmän äänitietoa. Sisäiset Dolby® True HD- ja DTS-HD Master Audio™ ‑dekooderit toistavat uusimpien Blu-ray Disc™ ‑levyjen HD-tilaääniraidat nautinnollisen voimakkaina ja mukaansatempaavina.

Dolby® True HD -logo

Upean elokuvamainen ääni

Nauti täyteläisestä, monikanavaisesta Dolby® True HD -äänestä, joka on kehitetty erityisesti tuottamaan 100-prosenttisesti häviötön ääni elokuviin ja musiikkiin

DTS-HD Master Audio™ -logo

Kuule mitä ympärilläsi tapahtuu

DTS®-HD Master Audio toistaa studiolaatuista, häviötöntä ääntä ja tuo laaja-alaisen tilaäänielämyksen elokuviin.

Joustavat kaiutinratkaisut kaikkiin tilanteisiin

Etsitpä yksinkertaista 2-kanavaista kokoonpanoa tai 7.2-kanavaista järjestelmää langallisena tai langattomana, STR-DN1070 vastaa vaatimuksiisi ja tuottaa vaikuttavan äänen.

 • Front Surround
 • Langaton tilaääni
 • Täydellinen kotiteatteri

Huippuluokan visuaalinen 4K-elämys

Nauti laadukkaasta 4K-sisällöstä ja suuren dynaamisen alueen videoiden tuesta

4K HDR -logo

Nauti 4K-sisällöstä HDCP2.2:lla

Nauti 4K-sisällöstä – HDMI 2.0a – 5 tuloa / 2 lähtöä (HDMI), täyden nopeuden HDMI 2.0a. 4K-videoiden tuki (jopa 60p) ja aidot 4:4:4-värinäytteet. Myös uusimpia suuren dynaamisen alueen (HDR) signaaleja tuetaan. HDCP2.2-sisällön suojauksen yhteensopivuus takaa uusimpien toistolaitteiden tuen.

Suuri dynaaminen alue (HDR)

Tukemalla suuren dynaamisen alueen (HDR) signaalin syöttöä voit nauttia uskomattoman laadukkaasta kuvakontrastista ja kirkkaudesta. Kuvan tarkkuutta ja vaikuttavuutta parantaa entisestään parannettu tummien ja kirkkaiden alueiden toisto.

HDR:n kuva
SUURI DYNAAMINEN ALUE
Perinteisen version kuva
PERINTEINEN
Vertailukuva, 4:4:4 ja 4:2:0

Tukee 4K-kuvaa

Tukee laadukkaimpia kuvanlaatumuotoja (esimerkiksi 4K / 60p / 4:4:4 / 24 bittiä, 4K / 60p / 4:2:0 / 30 bittiä ja 4K / 60p / 4:2:2 / 36 bittiä), joten 4K-elämys on taattu. Laite toistaa 60 kuvaa sekunnissa ja sen pehmeä sävyntoisto viimeistelee upean kuvanlaadun. Yhdistä televisioon, jossa on 4K/60p-tulo, ja saat esille 4K-sisällön koko visuaalisen potentiaalin.

Enemmän yksityiskohtia 4K-skaalauksella

2K-tarkkuudesta voi nauttia laadukkaampana ja yksityiskohtaisemmin videoiden skaalaustekniikan ansiosta. 

4K-skaalauksen logo

Suosikkimusiikkia ilman kaapeleita

Langattomien tekniikoiden ansiosta musiikin laatu on lähellä korkean resoluution ääntä ja kuuntelu on helppoa

LDAC:n kuva

LDAC™: korkean resoluution sisällön toistoon

LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (990 kb/s:n siirtonopeudella) kuin Bluetooth®-äänentoisto, joten voit nauttia korkean resoluution sisällöstä ja poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkeaa resoluutiota.

Kosketa, liitä ja toista

Nauti helposta langattomasta kuuntelusta ja älypuhelimen näytön peilauksesta NFC One touch ‑toiminnolla. Aloita Bluetooth®-äänentoisto tai Miracast-peilaus koskettamalla vastaanotinta yhteensopivalla älypuhelimella.

NFC- ja Bluetooth®-logot
AirPlay-logo

AirPlay-äänentoisto

Kuuntele musiikkia AirPlay-tekniikkaa tukevista laitteista.

Wi-Fi®-logo

Wi-Fi®-yhteys

Toista musiikkia kotitietokoneesta tai palvelimelta

Kuuntele musiikkia toisessa huoneessa

Langaton monihuonetoiminto pitää musiikin soimassa

Nauti lempikappaleestasi kaikissa huoneissa monihuonetoiminnon ja SongPal-sovelluksen avulla. SongPal Link -sovelluksella voit ryhmitellä tietyt Sonyn Soundbar- ja kaiutinmallit yhteen ja suoratoistaa sitten musiikkia verkkopalveluista, älypuhelimesta, tietokoneesta tai kotisi DLNA-verkosta useissa huoneissa.

Kuva langattomasta monihuonetoiminnosta

Musiikki helposti ulottuvillasi

Nauti valtavasta määrästä musiikkia ja muuta sisältöä sisäänrakennetulla Chromecastilla (aiemmin Google Cast™) ja Spotify Connectin kautta.

Sisäänrakennettu Chromecast

Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkia, verkkoradiolähetyksiä ja podcasteja älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta äänilaitteeseesi napauttamalla Cast-painiketta.

Spotify

Spotify Connect

Nauti Spotify-musiikista äänilaitteen kautta ja käytä Spotify-sovellusta kauko-ohjaimena.

Suoratoista sisäänrakennetulla Chromecastilla

Suoratoista musiikkia, podcasteja ja radiolähetyksiä yli 100 äänisovelluksesta, kuten Google Play™ Musicista.

Media Object


Tutustu siihen toiminnassa

 • Suoratoistopalvelut
 • Äänenlaatu
 • Älypuhelimen akku
 • Joustavaa kuuntelua

Ero on liitettävyydessä

Monipuoliset liitännät maksimoivat järjestelmän mahdollisuudet

Tarvitsemasi yhteydet vaatimallasi laadulla

Kuusi HDMI-tuloa ja kaksi lähtöä, etuosan USB-portti ja optiset digitaaliset ja analogiset AV-liitännät tekevät kotiviihdekokoonpanostasi dynaamisen. Voit liittää siihen TV:n, Blu-ray Disc™ -soittimen, älypuhelimen ja paljon muuta helposti ja nopeasti.

 • Takana
 • Etuosa
HDMI-logo

6 HDMI-tuloa ja 2 lähtöä

Tilaa riittää sekä nykyisille laitteillesi että uusille hankinnoille: kuusi HDMI-tuloa ja kaksi HDMI-lähtöä, joista yksi on erillinen alueen 2 HDMI-lähtö.

USB-logo

DSD-alkuperäistoisto DLNA:n tai USB:n kautta

Toista DSD-sisältöä DLNA-verkkoon tai USB-liitäntään yhdistettyjen laitteiden kautta. Korkea bittinopeus (24 bit / 192 kHz) mahdollistaa korkean resoluution äänentoiston.

Kolmen alueen kuuntelunautinto 

Alueellisella kuuntelulla kuulet oikean musiikin oikeassa huoneessa

Kolmen alueen kuuntelun ansiosta voit kytkeä STR-DN1070-vahvistimeen kolme kaiutinsarjaa ja nauttia samasta äänestä kolmessa eri huoneessa. Vahvistin voi myös ohjata kahta erillistä äänilähdettä yhtä aikaa – valitsemalla kullekin alueelle lähetettävän signaalin voit katsoa DVD-sisältöä olohuoneessa 5.2-kanavaisesti samalla, kun muut kuuntelevat 2-kanavaisesti musiikkia CD-levyltä toisessa huoneessa. Voit myös nauttia vaikuttavasta 7.2-kanavaisesta kuuntelukokemuksesta olohuoneessa.

 • Ensisijainen
 • Kaksi aluetta
 • Kolme aluetta

Laadukkaasti suunniteltu kokonaisuus

Jokaisella osalla on oma roolinsa huippuluokan äänen tuottamisessa

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
STR-DN1070 nostaa kotiviihteesi uudelle tasolle. 4K ja HDR-yhteensopiva HDMI tukevat uusimpia videostandardeja, kuten lähetysten 4K-sisällön HDCP 2.2 -sisällön suojausta, Internet-yhteyttä ja UHD Blu-ray Disc™ -levyjä. Korkean resoluution äänentoisto tuottaa mukaansatempaavan äänen samalla, kun luot ääniympäristön joustavasti langattomalla monihuonetoiminnolla ja tilaäänellä.
 • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

 • Häviötön tilaääni ja DTS®-HD- ja Dolby® TrueHD -ääni

 • 6 HDMI-tuloliitäntää ja 2 HDMI-lähtöliitäntää, 4K/60p (4:4:4) -läpivienti, HDCP 2.2 -tuki ja HDR-tuki

 • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

 • Wi-Fi®, AirPlay ja sisäänrakennettu Chromecast musiikin suoratoistoon

Vahvistinkanavien määrä
7
Tulo- ja lähtöpäätteet
HDMI-videotulo/-lähtö (6/2); HDCP2.2 -tulo/lähtö (6/2); komposiittimonitorilähtö (1); HDMI-äänitulo (2); koaksiaalinen äänitulo (1); analoginen äänitulo (4); optinen äänitulo (1); kuulokelähtö (1); bassokaiuttimen esilähtö (2); USB (1 edessä); Ethernet-portti (1)
Paino (kg)
10,5 kg
Sisäänrakennettu Chromecast
Kyllä
Spotify Connect
KYLLÄ
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide