KOTITEATTERI JA SOUNDBARIT

7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DN1080

STR-DN1080
Kuva tuotteesta 7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DN1080

SVH

850,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta 7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DN1080
Kuvia tuotteesta 7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DN1080
Kuvia tuotteesta 7.2-kanavainen kotiteatterin AV-viritinvahvistin | STR-DN1080
STR-DN1080 – vuoden tuote, What Hi-Fi?:
paras kotiteatterivahvistin

Vuonna 1976 perustettu What Hi-Fi? on maailman johtava itsenäinen ohjepalvelu hifi- ja kotiviihdetuotteiden ostamiseen ja omistamiseen.

What Hi-Fi? – 5 tähteä -kuvake
Tärkeimpien ominaisuuksien yleiskatsaus
Hi-Res-äänentoisto
Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Monipuolinen, kehittynyt ja tehokas.

STR-DN1080-vastaanottimessa on joustavat kaiutinratkaisut ja DTS:X- ja Dolby Atmos® -tuki, ja se takaa mahtipontisen, elokuvatason tilaäänen, joka mukautuu täydellisesti ympäristösi mukaan.

Ihanteellinen kodin äänentoistojärjestelmä

STR-DN1080 on suunniteltu tukemaan joustavia kaiutinratkaisuja, joten saat nauttia parhaasta mahdollisesta äänielämyksestä kokoonpanosta riippumatta.  

Koe täydellinen elokuvalaatu

Uraauurtavassa äänikenttätekniikassa yhdistyvät edistyksellinen automaattinen kalibrointi ja kaiuttimien saumaton sijoittelu, jotka tuottavat uskomattoman elokuvatason äänen kotonasi.

Katso Inferno-elokuva 4K Ultra HD -tarkkuudessa

Saumaton automaattinen kalibrointi

Automaattisen kalibrointitekniikan ja virtuaalikaiuttimen sijoittelun yhdistävä D.C.A.C EX optimoi kaiuttimen taajuudet, vaiheet ja viiveet automaattisesti ja tuottaa tilaan täydellisesti sopivan äänikentän.  

Suuri dynaaminen alue takaa selkeyden

Tukemalla suuren dynaamisen alueen (HDR) signaalin syöttöä voit nauttia uskomattoman laadukkaasta kuvakontrastista ja kirkkaudesta. Kuvan tarkkuutta ja vaikuttavuutta parantaa entisestään parannettu tummien ja kirkkaiden alueiden toisto. Tuki uusimmille HDR-standardeille, kuten HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) ja Dolby Vision™.

HDR-säädin
PERINTEINEN
HDR
HDR
Optimaalinen äänentoisto
Tuetut tiedostomuodot
Korkean resoluution äänitiedostomuodot

STR-DN1080 tukee useita eri korkean resoluution äänimuotoja, mukaan lukien DSD ja Linear PCM. Lisäksi toisto on mahdollista USB-, HDMI- ja DLNA-yhteyden kautta, ja monikanavatuen ansiosta voit muuntaa korkealaatuisen äänen vaikuttavaksi tilaääneksi.

Musiikki helposti ulottuvillasi

Nauti valtavasta määrästä musiikkia ja muuta sisältöä sisäänrakennetulla Chromecastilla (aiemmin Google Cast™) ja Spotify Connectin kautta.

Sisäänrakennettu Chromecast
Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkia, verkkoradiolähetyksiä ja podcasteja älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta äänilaitteeseesi napauttamalla Cast-painiketta.

Spotify
Spotify Connect

Nauti Spotify-musiikista äänilaitteen kautta ja käytä Spotify-sovellusta kauko-ohjaimena.

Suoratoista sisäänrakennetulla Chromecastilla

Suoratoista musiikkia, podcasteja ja radiolähetyksiä yli 100 äänisovelluksesta, kuten YouTube Musicista.

Media Object


Tutustu siihen toiminnassa

Luo yhteys

Kuusi HDMI-tuloa ja kaksi lähtöä, etuosan USB-portti ja optiset digitaaliset ja analogiset AV-liitännät tekevät kotiviihdekokoonpanostasi dynaamisen. Voit liittää siihen TV:n, Blu-ray Disc™ -soittimen, älypuhelimen ja paljon muuta helposti ja nopeasti.

HDMI®
Kuusi HDMI-tuloa ja kaksi lähtöä

Tilaa riittää sekä nykyisille laitteillesi että uusille hankinnoille: laitteessa on kuusi HDMI-tuloa ja kaksi HDMI-lähtöä, joista yksi on erillinen alueen 2 HDMI-lähtö.

USB
DSD-toisto DLNA:n, HDMI:n tai USB:n kautta

Toista DSD-sisältöä DLNA-verkkoon liitetyistä laitteista tai USB-liitännän kautta ja nauti jopa 24 bitin ja 192 kHz:n korkean resoluution äänentoistosta.

LDAC
LDAC™: korkean resoluution sisällön toistoon

LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa (suurimmalla 990 kb/s:n siirtonopeudella) kuin perinteinen Bluetooth®-äänentoisto, joten voit nauttia korkean resoluution sisällöstä ja äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkeaa resoluutiota.1

Kosketa, liitä ja toista

Nauti langattomuudesta One touch NFC:llä. Kosketa vastaanotinta yhteensopivalla älypuhelimella ja aloita Bluetooth®-toisto.

NFC BT
AirPlay
AirPlay-äänentoisto

Kuuntele musiikkia AirPlay-tekniikkaa tukevista laitteista.

Wi-Fi®
Wi-Fi®-yhteys

Toista musiikkia Internet-palveluista ja kotiverkosta. 

Ääni, joka on aina mukanasi

Suoratoista musiikkia kaikkialla kotona Sony | Music Center -sovelluksella

Kuuntele lempikappaleitasi kaikkialla kotonasi monihuonetoiminnolla Sony | Music Center -sovelluksen kautta (ennen SongPal-sovellus). Sony | Music Center Linkin avulla voit liittää yhteensopivat Sonyn äänijärjestelmät toisiinsa ja suoratoistaa musiikkia eri huoneissa.

Laadukkailla osilla huippuluokan ääni

STR-DN1080:n kaikki osat on suunniteltu optimaalista äänenlaatua ajatellen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nosta kotiviihdejärjestelmäsi uudelle tasolle STR-DN1080-vastaanottimella, jossa on Dolby Atmos®- ja DTS: X-tuki. eARC-toiminnon ansiosta voit liittää yhteensopivan television yhdellä HDMI-kaapelilla ja nauttia uusimmista äänimuodoista. Joustavan ja Phantom-kaiutinratkaisun ansiosta voit mukauttaa äänentoistoa haluamallasi tavalla. 4K ja HDR-yhteensopiva HDMI tukevat uusimpia videostandardeja, kuten 4K-sisällön HDCP 2.2 -sisällön suojausta.
  • Tukee korkean resoluution äänentoistoa

  • Laadukas tilaääni Dolby Atmos®- ja DTS:X-tuen ansiosta

  • 6 HDMI-tuloliitäntää ja 2 HDMI-lähtöliitäntää, 4K/60p (4:4:4) -läpivienti, HDCP 2.2 -tuki ja HDR-tuki

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Wi-Fi®, AirPlay ja sisäänrakennettu Chromecast musiikin suoratoistoon

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide