Kuvia tuotteesta Blu-ray Disc™ -soitin, jossa 4K-skaalaus
Kuvia tuotteesta Blu-ray Disc™ -soitin, jossa 4K-skaalaus

BDP-S6700, What Hi-Fi? – 5 tähteä

"BDP-S6700 on osoitus siitä, että Sony on jälleen kerran osunut nappiin ja tuonut markkinoille suorituskyvyltään huippuluokan laitteen kilpailukykyiseen hintaan." (What Hi-Fi?, heinäkuu 2016)

BDP-S6700

Langattoman suoratoiston aatelia

Koe edistyksellinen kuvanparannus ja langaton suoratoisto BDP-S6700 Blu-ray -soittimella. Nauti 4K-laatuun skaalatuista videoista ja muodosta langaton yhteys Sonyn kuulokkeisiin, Soundbariin, kaiuttimiin tai muihin laitteisiin. Monihuonetoiminnon ansiosta voit toistaa CD-levyjä langattomasti kaikissa kodin tiloissa.

4K-skaalaus

Mukautettu 4K-skaalaus

4K-skaalaussiru erottaa hienoimmat yksityiskohdat Blu-ray Disc™ -levyiltä ja parantaa huomattavasti pakattua verkkosisältöä ja takaa erinomaisen katselukokemuksen.

Häviötön ääni

Todellinen elokuvamainen ääni

Nauti kaikista alkuperäistallenteen yksityiskohdista tarkkana ja kirkkaana tilaäänenä Dolby® TrueHD- ja DTS®-HD-tekniikalla.

DLNA-kotiverkko

DLNA-kotiverkko

DLNA mahdollistaa multimediasisällön jakamisen kaikkien tuettujen laitteiden välillä kotonasi.

Tuo kaikki kuvat lähemmäs 4K-laatua

4K-skaalaus takaa aidot yksityiskohdat

Astu kotiteatterin uudelle aikakaudelle. 4K-skaalaussiru parantaa sekä Blu-ray- että verkkosisällön kuvanlaatua ja tuo jokaisen kohtauksen lähemmäs 4K:n rikkaita, luonnollisia yksityiskohtia.

4K-skaalaus
ALKUPERÄINEN VIDEO
4K-skaalaus
4K-SKAALAUS
Full HD 3D

Uppoudu kokonaan

Uppoudu Full HD 3D -tarkkuuteen

Nauti 3D Blu-ray™ -elokuvista Full HD -laatuisina 3D-televisiossa. Blu-ray Disc™ -soitin tuo esiin vivahteet 3D Blu-ray Disc™ -tallenteista ja siirtää myös 2D-tallenteet kolmanteen ulottuvuuteen simuloidulla 3D:lla, joka parantaa kuvanlaadun syvyyttä.

Todenmukaiset värit

Tuo uutta eloa katseluun Sonyn TRILUMINOS™-näytön laajan ja eloisan väripaletin avulla. TRILUMINOS-televisioihin optimoitu tekniikka toistaa kauniisti vaikeasti toistettavat punaisen, vedensinisen ja smaragdinvihreät sävyt ja tekee maisemista todentuntuisempia.

IP-kohinanvaimennus PRO

Puhtaampi kuvan kirkkaus

Voit nauttia paremmasta kuvanlaadusta suoratoistaessasi verkkosisältöä. Kuvatekniikoidemme yhdistelmä tuottaa paremman kontrastin, pinnan ja värimäärittelyn.

Yksityiskohtaisempaa musiikkia

BDP-S6700 voi toistaa useita erilaisia musiikkitiedostoja ja suoratoistaa niitä langattomasti ja laadukkaasti.

Langaton, privaatti kuuntelu

Suoratoista musiikkia ja videoita Blu-ray-soittimesta mihin tahansa langattomaan Bluetooth®-laitteeseen. LDAC-tekniikka mahdollistaa suoratoiston laadusta tinkimättä kolminkertaisella kaistanleveydellä tavalliseen Bluetooth®-yhteyteen verrattuna.

  • Katselu
  • Kuuntelu

Kaikki viihde samassa paikassa

Nauti nopeasta ja vakaasta suoratoistosta useista eri palveluista. BDP-S6700 tarjoaa Full HD -suoratoiston sekä voimakkaamman signaalin myös langattoman verkon laidoilla.

Suoratoista sisältöä

Toista musiikkia ja videoita laajasta lähdevalikoimasta USB- ja Wi-Fi®-yhteydellä. Tämä Blu-ray-soitin tukee alla mainittuja viittä tiedostotyyppiä, joten voit aina katsella suosikkielokuviasi ja kuunnella suosikkikappaleitasi.

Eri levymuotojen toisto

Huippuluokan levyasema

Haluatko soittaa Super Audio CD -levyjä ja pitää omat bileet? Onnistuu, sillä BDP-S6700 pystyy toistamaan lähes mitä tahansa levyjä!

Eri äänimuotojen toisto

Nauti lähes rajattomasta äänentoistosta

BDP-S6700 tukee useita eri alkuperäislaatuisia 24-bittisiä äänimuotoja aina AAC-muodosta WAV-muotoon – ja kaikkea siltä väliltä.

Eri videomuotojen toisto

Katso mitä tahansa

Voit suoratoistaa mitä tahansa edellä mainittuja videotiedostotyyppejä, joten katseltavasta sisällöstä ei ole pulaa.

Kahden taajuuden Wi-Fi®

Voimakkaampi kahden taajuuden Wi-Fi®

Useamman antenni ja virtapiirimoduulin sijoittaminen etuosaan takaa parhaan mahdollisen signaalin vahvuuden, jotta voit nauttia sulavasta videoiden suoratoistosta ja vaivattomasta selauksesta.

Näytön peilaus

Näe älypuhelimen sisältö suurella näytöllä

Miracast™ auttaa jakamaan älypuhelimen koko näytön – suosikkisovellukset, pelit, kuvat, videot ja musiikin – TV-ruudussa.

Vähemmän odottelua, pidempi katseluaika

Näet kaikki sovellukset ja toiminnot älykkäässä valikkonäytössä ja voit hallita sisältöä älypuhelimen TV SideView -sovelluksella.

Saumatonta toimintaa

Sovellukset ja toiminnot on järjestelty intuitiiviseen valikkoon ja käyttöliittymään selkeästi ja järkevästi, jotta löydät aina kaiken tarvitsemasi.

Älykäs ohjaus

Kauko-ohjaa Blu-ray Disc™ -soitinta tabletilla tai älypuhelimella (Android tai iOS) Video & TV SideView ‑sovelluksessa, jolla voit katselua keskeyttämättä myös lukea lisää kiinnostavista ohjelmista.

Video & TV SideView
Apple Store
Google Play
Kaksiydinsuoritin

Kaksiydinsuoritin

Tehokas kaksiydinsuoritin takaa nopean suoratoiston ja latauksen sekä sulavamman toiston.

Helppokäyttöinen USB-liitäntä

Helppokäyttöinen USB-liitäntä

Liitä USB-laite etuosan USB-porttiin ja tarkastele siinä olevia kuvia, videoita ja musiikkia TV:ssä.

Ääni, joka on aina mukanasi

Suoratoista musiikkia langattomiin kaiuttimiin

Toista CD-levyjä ja USB-musiikkikokoelmasi sisältöä ja lähetä musiikki langattomasti toisiin yhdistettyihin kaiuttimiin Apple- tai Android-mobiililaitteiden SongPal-sovelluksella. Näin voit yhdistää viihteen ja elämäntyylin saumattomaksi kokonaisuudeksi.

  • Huippuluokan äänilähde
Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Nauti huippuluokan kuvanparannustoiminnoista ja langattomasta suoratoistosta BDP-S6700:lla. Laajenna viihdenäkymiäsi ja muodosta langaton yhteys Sonyn kuulokkeisiin, Soundbareihin, langattomiin kaiuttimiin ja moniin muihin laitteisiin. Monihuonetoistolla voit muodostaa langattoman yhteyden useissa huoneissa.
  • Upea kuva 4K-skaalauksella (24p)

  • Nauti nopeasta ja vakaasta suoratoistosta useista internet-videopalveluista

  • Artboard 1

    Kuuntele langattomilla kaiuttimilla tai kuulokkeilla LDAC-laatuista ääntä Bluetooth®-yhteydellä

  • Suoratoista musiikkia langattomasti SongPal Link -sovelluksella

  • Sisäinen kahden taajuuden Wi-Fi®-yhteys takaa vahvan langattoman signaalin

Toisto
EDELL./SEUR., Hidas toisto (eteen/taakse), Satunnaistoisto, TAAKSE/ETEEN, Toisto/Pysäytys/Tauko, Vaiheittainen toisto (ETEEN/TAAKSE)
Tulo- ja lähtöpäätteet
HDMI-lähtö 1 (takana), koaksiaaliäänilähtö 1 (takana), USB-tulo 1 (edessä), Ethernet-liitäntä 1 (takana)
Sisäänrakennettu Wi-Fi®
Kyllä (2,4 GHz, 5 GHz), MIMO-tekniikalla

Laatikon sisältö

Kyllä (yksinkertainen opas / verkko-opas)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide