Kuvia tuotteesta Blu-ray Disc™ -soitin, jossa 4K-skaalaus
Kuvia tuotteesta Blu-ray Disc™ -soitin, jossa 4K-skaalaus
BDP-S6700, What Hi-Fi? – 5 tähteä

"BDP-S6700 on osoitus siitä, että Sony on jälleen kerran osunut nappiin ja tuonut markkinoille suorituskyvyltään huippuluokan laitteen kilpailukykyiseen hintaan." (What Hi-Fi?, heinäkuu 2016)

BDP-S6700
Langattoman suoratoiston aatelia

Koe edistyksellinen kuvanparannus ja langaton suoratoisto BDP-S6700 Blu-ray -soittimella. Nauti 4K-laatuun skaalatuista videoista ja muodosta langaton yhteys Sonyn kuulokkeisiin, Soundbariin, kaiuttimiin tai muihin laitteisiin. Monihuonetoiminnon ansiosta voit toistaa CD-levyjä langattomasti kaikissa kodin tiloissa.

4K-skaalaus
Mukautettu 4K-skaalaus

4K-skaalaussiru erottaa hienoimmat yksityiskohdat Blu-ray Disc™ -levyiltä ja parantaa huomattavasti pakattua verkkosisältöä ja takaa erinomaisen katselukokemuksen.

Häviötön ääni
Todellinen elokuvamainen ääni

Nauti kaikista alkuperäistallenteen yksityiskohdista tarkkana ja kirkkaana tilaäänenä Dolby® TrueHD- ja DTS®-HD-tekniikalla.

DLNA-kotiverkko
DLNA-kotiverkko

DLNA mahdollistaa multimediasisällön jakamisen kaikkien tuettujen laitteiden välillä kotonasi.

Tuo kaikki kuvat lähemmäs 4K-laatua

4K-skaalaus takaa aidot yksityiskohdat

Astu kotiteatterin uudelle aikakaudelle. 4K-skaalaussiru parantaa sekä Blu-ray- että verkkosisällön kuvanlaatua ja tuo jokaisen kohtauksen lähemmäs 4K:n rikkaita, luonnollisia yksityiskohtia.

4K-skaalaus
ALKUPERÄINEN VIDEO
4K-skaalaus
4K-SKAALAUS
Full HD 3D
Uppoudu kokonaan

Uppoudu Full HD 3D -tarkkuuteen

Nauti 3D Blu-ray™ -elokuvista Full HD -laatuisina 3D-televisiossa. Blu-ray Disc™ -soitin tuo esiin vivahteet 3D Blu-ray Disc™ -tallenteista ja siirtää myös 2D-tallenteet kolmanteen ulottuvuuteen simuloidulla 3D:lla, joka parantaa kuvanlaadun syvyyttä.

Todenmukaiset värit

Tuo uutta eloa katseluun Sonyn TRILUMINOS™-näytön laajan ja eloisan väripaletin avulla. TRILUMINOS-televisioihin optimoitu tekniikka toistaa kauniisti vaikeasti toistettavat punaisen, vedensinisen ja smaragdinvihreät sävyt ja tekee maisemista todentuntuisempia.

IP-kohinanvaimennus PRO
Puhtaampi kuvan kirkkaus

Voit nauttia paremmasta kuvanlaadusta suoratoistaessasi verkkosisältöä. Kuvatekniikoidemme yhdistelmä tuottaa paremman kontrastin, pinnan ja värimäärittelyn.

Yksityiskohtaisempaa musiikkia

BDP-S6700 voi toistaa useita erilaisia musiikkitiedostoja ja suoratoistaa niitä langattomasti ja laadukkaasti.

Langaton, privaatti kuuntelu

Suoratoista musiikkia ja videoita Blu-ray-soittimesta mihin tahansa langattomaan Bluetooth®-laitteeseen. LDAC-tekniikka mahdollistaa suoratoiston laadusta tinkimättä kolminkertaisella kaistanleveydellä tavalliseen Bluetooth®-yhteyteen verrattuna.

Suoratoista sisältöä

Toista musiikkia ja videoita laajasta lähdevalikoimasta USB- ja Wi-Fi®-yhteydellä. Tämä Blu-ray-soitin tukee alla mainittuja viittä tiedostotyyppiä, joten voit aina katsella suosikkielokuviasi ja kuunnella suosikkikappaleitasi.

Eri levymuotojen toisto
Huippuluokan levyasema

Haluatko soittaa Super Audio CD -levyjä ja pitää omat bileet? Onnistuu, sillä BDP-S6700 pystyy toistamaan lähes mitä tahansa levyjä!

Eri äänimuotojen toisto
Nauti lähes rajattomasta äänentoistosta

BDP-S6700 tukee useita eri alkuperäislaatuisia 24-bittisiä äänimuotoja aina AAC-muodosta WAV-muotoon – ja kaikkea siltä väliltä.

Eri videomuotojen toisto
Katso mitä tahansa

Voit suoratoistaa mitä tahansa edellä mainittuja videotiedostotyyppejä, joten katseltavasta sisällöstä ei ole pulaa.

Kahden taajuuden Wi-Fi®
Voimakkaampi kahden taajuuden Wi-Fi®

Useamman antenni ja virtapiirimoduulin sijoittaminen etuosaan takaa parhaan mahdollisen signaalin vahvuuden, jotta voit nauttia sulavasta videoiden suoratoistosta ja vaivattomasta selauksesta.

Näytön peilaus
Näe älypuhelimen sisältö suurella näytöllä

Miracast™ auttaa jakamaan älypuhelimen koko näytön – suosikkisovellukset, pelit, kuvat, videot ja musiikin – TV-ruudussa.

Vähemmän odottelua, pidempi katseluaika

Näet kaikki sovellukset ja toiminnot älykkäässä valikkonäytössä ja voit hallita sisältöä älypuhelimen TV SideView -sovelluksella.

Saumatonta toimintaa

Sovellukset ja toiminnot on järjestelty intuitiiviseen valikkoon ja käyttöliittymään selkeästi ja järkevästi, jotta löydät aina kaiken tarvitsemasi.

Kaksiydinsuoritin
Kaksiydinsuoritin

Tehokas kaksiydinsuoritin takaa nopean suoratoiston ja latauksen sekä sulavamman toiston.

Helppokäyttöinen USB-liitäntä
Helppokäyttöinen USB-liitäntä

Liitä USB-laite etuosan USB-porttiin ja tarkastele siinä olevia kuvia, videoita ja musiikkia TV:ssä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nauti huippuluokan kuvanparannustoiminnoista ja langattomasta suoratoistosta BDP-S6700:lla. Laajenna viihdenäkymiäsi ja muodosta langaton yhteys Sonyn kuulokkeisiin, Soundbareihin, langattomiin kaiuttimiin ja moniin muihin laitteisiin. Monihuonetoistolla voit muodostaa langattoman yhteyden useissa huoneissa.
  • Upea kuva 4K-skaalauksella (24p)

  • Nauti nopeasta ja vakaasta suoratoistosta useista internet-videopalveluista

  • Kuuntele langattomilla kaiuttimilla tai kuulokkeilla LDAC-laatuista ääntä Bluetooth®-yhteydellä

  • Suoratoista musiikkia langattomasti SongPal Link -sovelluksella

  • Sisäinen kahden taajuuden Wi-Fi®-yhteys takaa vahvan langattoman signaalin

Toisto
EDELL./SEUR., Hidas toisto (eteen/taakse), Satunnaistoisto, TAAKSE/ETEEN, Toisto/Pysäytys/Tauko, Vaiheittainen toisto (ETEEN/TAAKSE)
Tulo- ja lähtöliitännät
HDMI-lähtö 1 (takana), koaksiaaliäänilähtö 1 (takana), USB-tulo 1 (edessä), Ethernet-liitäntä 1 (takana)
Sisäänrakennettu Wi-Fi®
Kyllä (2,4 GHz, 5 GHz), MIMO-tekniikalla

Laatikon sisältö

Kyllä (yksinkertainen opas / verkko-opas)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide