SVH

400,00 €

(sis. ALV)
410

4.3 perustuen 410 asiakasarvosteluun

235
117
29
13
16
Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Excellent replacement 4K Blu Ray

UBP-X800M2 14.11.2019 tekijä epicDT (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

My previous Samsung disc spinner was not too old but already starting to misbehave. Saw the reviews for the original version so decided to upgrade to the UBPX800M2. Very solidly built, super quite operation and lovely minimalist layout and design. Simple to use and rock solid picture and sound. Very impressed and would not hesitate to recommend. What more can I say; Thank you Sony !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

7

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Qu'est devenu Sony ???

UBP-X800M2 25.02.2021 tekijä Homie (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J'ai toujours acheté mon matos hifi/vidéo/photo/jeux chez sony.... mais là grosse déception avec ce lecteur !!! Il plante et freeze régulièrement ... A priori c'est un pb assez récurrent sur les lecteurs blu-ray depuis quelques années....

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

411 asiakasarvostelua

0

uitstekende prijs kwaliteit

UBP-X800M2 30.11.2021 tekijä eduardsonny71 (Alankomaat)

Hele goede alles vreter. Voor een hele nette prijs.

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prodotto eccellente

UBP-X800M2 23.11.2021 tekijä Paolo7469 (Italia)

Ho acquistato questo prodotto per collegarlo ad un tv sony ke 48 a9 e sono molto soddisfatto

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Een aanrader.

UBP-X800M2 22.11.2021 tekijä Burgardo (Alankomaat)

Onlangs aangeschaft en ik ben zeer tevreden over deze Super Blu-ray speler. Technisch zeer geavanceerd en past prima bij mijn KD 55XD 9305 Bravia 4KTV. Mijn video opnamen zet ik op een USB stick en speel de film af op de HDR UBP-X800M2 4K UHD Blu-ray speler. Ook het geluid wordt heel goed weergegeven.

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Erstklassiges Gerät

UBP-X800M2 22.11.2021 tekijä Falk Pryssok (Saksa)

Ich habe den Player nicht nur gekauft um 4K Blue ray Disks ansehen zu können, sondern auch um alte Medien (DVD und normale Blue-ray Disks) an zu sehen, welche dann auch in 4K hochgerechnet werden. Das klappt super und das Bild lässt keine Wünsche offen. Nach der Inbetriebnahme des Gerätes ist Dolby Vision noch nicht automatisch aktiviert sondern muss händisch aktiviert werden. Dies ist unproblematisch. Gleich nachdem ich den Player angeschaltet und mit meinen Netzwerk verbunden habe hat er sich automatisch Updates gezogen und war nach knapp 10 Minuten startklar. Preis/Leistungsverhältnis ist klasse und ich würde Ihn jeden weiter empfehlen. Machtvweiter so Sony.

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
25.11.2021

Hi Falk,

Vielen Dank für dein Feedback bezüglich des Dolby Vision Aktivierungs. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Hadir @Sony DE

0

Fantastisch maar moeizaam

UBP-X800M2 20.11.2021 tekijä Omnium (Alankomaat)

Geweldige beeld. Ook als cd-speler veel beter dan verwacht. Maar het werkt allemaal niet erg intuïtief, geluid via de digitale coax heeft me een kwartier gekost. En ik ben nu al een paar uur bezig dat apparaat te laten herkennen door spotify/Apple Music, ik krijg het niet voor elkaar. Als ik dat vergelijk met mijn hifi-apparatuur, dat is bijna allemaal aansluiten en genieten. Voor kwaliteit 5 sterren, minus één ster voor het moeizame installeren. Maar voor ruim 200 euro toch een pracht van een apparaat.

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
22.11.2021

Hallo Omnium,

Bedankt voor je bericht.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met de bluetooth functie op jouw Blu-ray Disc.
Wij willen je daarom vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen. Dit kan je doen middels de onderstaande link.
https://cutt.ly/dTDEjai

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

A recommander ......

UBP-X800M2 11.11.2021 tekijä geronimo2 (Ranska)

Je suis très content de mon achat .......En remplacement d' un lecteur blu ray concurrent (panasonic) datant de 10 ans .....la différence saute aux yeux .....(surtout avec une nouvelle tv & barre de son ...;sony of course). Mais si les commandes de base (introduction blu ray, lecture , réglage son) sont faciles d' accès.....le menu pour affiner les réglages reste pour un néophyte comme moi un peu complexe..... Un résumé , n' hésitez pas pour investir sur ce modèle .... ( rq : je n' ai pas essayer les application netflix et youtube).

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
15.11.2021

Bonjour Geronimo2,
Nous sommes ravis d'entendre votre retour positif.
Votre commentaire a retenu toute notre attention.
Nous allons transmettre votre observation au département concerné.
Merci pour votre fidélité.
Inas@Sony FR

0

Good all round performance

UBP-X800M2 12.10.2021 tekijä Thommo08 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Have just installed it. Very easy to do and it is performing great. Superb Dolby sound and HDR video.

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent

UBP-X800M2 08.10.2021 tekijä ginmaxx (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Works just great. Very delighted with this product.

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo lettore.

UBP-X800M2 05.10.2021 tekijä Fiore6380 (Italia)

Molto soddisfatto per la capacità di riprodurre anche i vecchi DVD con una qualità simile ai Blu-ray e per il buon audio. Avrei dato 5 stelle se non fosse per alcune economie quali, la mancanza di un display (le funzioni posso essere visualizzate solo dal TV), la mancanza dell'apertura del cassetto per il solo disco e per la mancanza dei piedini.

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
07.10.2021

Ciao,
Grazie per il feedback. Lo useremo per migliorare i nostri prodotti.
Marwa@Sony Support IT

0

Quality picture and excellent sound options

UBP-X800M2 30.09.2021 tekijä Martinelli (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

The picture quality is excellent. I already new that getting Dolby Vision out was not automatic and required menu changes so that did not bother me. The unit will output Video on one HDMI and Sound on another which was part of the reason I bought this unit so I could send 4K to my TV directly and sound to my AV amp which does not support HDR etc. The excellent sound quality was also a reason for the purchase. Sound can also be sent by Bluetooth to headphones. I have tried the Netflix and Youtube apps which work fine, but its easier to use the TV ones. (LG48CX) The unit will see a network drive (Buffalo) I have but not the HUMAX set-top box server, I don't need this to work but be aware if you do. The unit also happily plays MP4 from USB. I cannot tell the difference if I play them on the TV or via the SONY quality is excellent on both, whether upscaling with the Sony or not. The onscreen information is adequate but its implementation is lacking. There are multiple options (maybe 9) for the on screen info but I can only see 2 that make any difference. CD's and BLU-RAYs play flawlessly, unfortunately 4K Blu-rays almost always stop after 1-1.5 hours. This appears to be a common fault. The film will resume but it is annoying and sometimes requires a full restart; when I have tried all the problem solving options if none work I will be requesting a replacement or repair. Without this fault the unit gets 4.5.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
04.10.2021

Hi Martinelli,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Blu-ray player and hope you continue to enjoy it for years to come. We're glad to keep you as one of our loyal Sony family members.
And, we're sorry to learn that the player stops working on 4K CDs after playing for a while.
We recommend making sure that the software version is up to date: https://bit.ly/3Ffvtal.
And, if the issue still not resolved, we recommend resetting the unit, and test it once more, page [26]: https://bit.ly/2YnwaOb, also change the cables.

If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sawy @ Sony Support UK

0

Great product

UBP-X800M2 23.09.2021 tekijä Jon53 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bought this about 2 weeks ago to replace a basic DVD player and am entirely satisfied with both it's performance and ease of operation. Works great with my 4K TV giving excellent picture quality.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Delusione

UBP-X800M2 15.09.2021 tekijä Tatore77 (Italia)

Prodotto fatto con materiali discreti a dal buon design asciutto. Il problema è il funzionamento: con alcuni dischi (indipendentemente dal tipo) si blocca e per farlo ripartire occorre stoppare la riproduzione e riprenderla, oppure aprire il carrello e cominciare d'accapo. Con un film in particolare il lettore si blocca del tutto e non concede alcuna soluzione se non l'estrazione del dvd. La cosa peggiore? E' che SONY, proprio oggi al telefono, ha dichiarato che il prodotto non è difettoso e me lo devo tenere così (oppure chiedere a Sony il rimborso, visto che l'ho preso solo a febbraio). Cioè, il lettore top di gamma di SONY, non è in grado di leggere un disco e non c'è una soluzione al problema perché affermano che ci sia un problema di codifica del disco; quando poi lo stesso disco lo legge tranquillamente un altro lettore SONY in mio possesso (pagato la metà) e anche la PS4! Con questo SONY ha perso la mia cieca preferenza per i propri prodotti, è una situazione assurda e avvilente per un consumatore fidelizzato come me. Datevi una svegliata che questi lettori "top di gamma" sono disastrosi!

Kuvanlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
17.09.2021

Ciao,
Grazie per il feedback.
Assicurati che il lettore sia aggiornato all'ultima versione firmware numero M45.R.0056. Per maggiori informazioni, dai un'occhiata qui: https://bit.ly/3A1d2mU Puoi anche controllare i tipi di file riproducibili su questo lettore sulla pagina numero 122 delle istruzioni per l'uso qui: https://bit.ly/3gDM9gj (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Marwa@Sony Support IT

0

Qualité technique top interface médiocre

UBP-X800M2 13.09.2021 tekijä cgy77 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Acheté il y a moins d'un mois. Bluffé par la qualité de la reproduction visuelle et sonore. Même avec un TV Full HD on profite quand même des bénéfices de la 4K. Dommage que les menus soient si pauvres. Ce sont quasiment les mêmes que mon ancien lecteur acheté il y a 10 ans... Curieux de la part d'un constructeur de référence comme Sony de ne pas avoir capitalisé sur les menus de la PS5 !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Software braucht Qualitätssicherung!

UBP-X800M2 11.09.2021 tekijä Hartmut Uhr (Saksa)

Es könnte so schön sein, denn es hat ein gutes Konzept und füllt eine Angebotslücke. Aber es hat die üblichen (Bananen Software: Reift beim Kunden) Mängel: Bei Test CDs und älteren aber technisch perfekten Blu-ray DVDs stolpert es oder verweigert es die Wiedergabe ganz. Ich habe das bei technisch besonders anspruchsvollen Geräten schon mehrfach erlebt. Zuletzt beim OPPO BDP 105, der eine Test CD wegen eines kleinen und schnellbehebbaren Software Fehlers nicht wiedergeben konnte. Die Anwender Software ist ebenfalls verbesserungsfähig: Das Menü ist funktional SEHR begrenzt. Es fehlt z.B. ein Display für den Inhalt von CDs auf dem man Auswahl und Wiedergabe gestalten kann.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

het werkt helemaal niet

UBP-X800M2 08.09.2021 tekijä PGiling (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ik heb apparaat december j.l. gekocht maar door persoonlijke omstandigheden tot op dit moment niet kunnen installeren. Via Internet gekocht, maar de terug zendtijd was verstreken. Bij uitpakken bleek apparaat helemaal niets te doen anders te doen dan in- en uitschaklelen. Voor garantie claimen by Sony moet je compter expert zijn, ik kom er niet uit.

Kuvanlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kann (leider) nur fast alles...

UBP-X800M2 06.09.2021 tekijä Gandalf der Graue (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Vor kurzem gekauft. Ich bin mit der Abspielmöglichkeit aller „Scheiben“, sei es UHD, BD, DVD-Audio, SACD, DVD-Video sehr zufrieden. Auch die USB-Schnittstelle überzeugt. Allein die Funktion „Mediaserver“ (hierbei ist eine Wiedergabe von einem NAS gemeint) ist mehr als enttäuschend. Zum einen werden nicht alle Codecs (vor allem ältere) nicht unterstützt und ansonsten kommt eine Fehlermeldung. Hier wird der „Kopierschutz“ m.E. maßlos übertrieben – gerade im privaten Bereich. Auch selbst erstelltes Material kann nicht unbedingt wiedergegeben werden. Soll der Player auch für die Wiedergabe vom NAS betrieben werden, sollte man das beachten. Ansonsten ist das Gerät durchaus zu empfehlen – gerade wegen SACD und DVD-Audio.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr gute Bild - und Tonqualität

UBP-X800M2 30.08.2021 tekijä MK 61 (Saksa)

Nach ausgiebiger Recherche u. Vergleichen mit Playern anderer Hersteller haben wir uns für den Sony X800m2 entschieden. Ausschlaggebend: hochwertige Verarbeitung trotz Kunststoff, sehr leises Laufwerk, spielt nahezu alle Medien-Formate ab. Über ein hochwertiges Hdmi-Kabel an unseren im letzten Monat angeschafften Sony TV der 9505er Serie angeschlossen u. eingerichtet. Sämtliche uns zur Verfügung stehenden Medien wie Ultra HD Bluray, Bluray, DVD, Musik-CD, MP3, Bilder usw. werden ohne Probleme in einer hervorragenden Qualität wieder gegeben. Schade d. in dieser Preisklasse, egal von welchem Hersteller, keine Display`s mehr verbaut werden. Preisleistung gut, klare Kaufempfehlung.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gaf goed beeld, maar nu defect

UBP-X800M2 02.08.2021 tekijä PdeGr (Alankomaat)

Het beeld is prima bij gewone blu-rays. Met 4K blu-rays heeft de speler het af en toe lastig. Van het ene op het andere moment zit er echter geen leven meer in de blu-ray speler. Deze gaat niet meer aan. Wordt ter reparatie opgestuurd.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ottimo dvd blu-ray

UBP-X800M2 01.08.2021 tekijä carlocas (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

acquistato da poco ma ottimo come tutti gli altri prodotti sony da me acquistati negli anni

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

4k Blu-ray

UBP-X800M2 01.08.2021 tekijä Phil M (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Although only had this just over a week not had a change to fully use. What I can say is the build quality is excellent set was straight forward. Haven’t tried a 4k disc but bought for the sound quality as will be playing cds as well as Blu-ray.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Top Produkt

UBP-X800M2 31.07.2021 tekijä Thomas Ortner (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Vor ein ca. 1 monat habe ich ihn gekauft, ich bereue den Kauf nicht. Viele Extras, vorallem youtube, Netflix und Prime Video. Top. Schade nur das man keine weiteren Apps darauf hat. Aber sonst war die kauf Entscheidung super. Kann ich nur empfehlen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

HiRes & Co

UBP-X800M2 13.07.2021 tekijä B Kirill (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Abspielt alle Formate (Video & Musik) Super. Nun der Mediaplayer kann ein bisschen besser sein!!! Sonst bin ich sehr zufrieden.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony deve investire di più

UBP-X800M2 12.07.2021 tekijä non_lo_so (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Il modello è il migliore lettore bluray di Sony, ma è di fascia bassa; le funzionalità offerte sono appena sufficienti per una godibile visione; Sony deve produrre un modello di fascia alta.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Minimalistisch anmutend, aber alles an Bord.

UBP-X800M2 05.07.2021 tekijä Namen (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Habe den BR-Player als Ersatz für meinen über 10Jahre alten UDP von Marantz gekauft ,aus der High-End Kategorie.Habe bislang keine Nachteile bezüglich Bild und Ton feststellen können.Ist dagegen preislich ein Schnäppchen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Verarbeitung und Bedienung einfach TOP

UBP-X800M2 04.07.2021  (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Mal wieder ein Top-Produkt von Sony. Geräte immer einwandfrei....

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Pas au niveau

UBP-X800M2 26.06.2021 tekijä Diddec (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Après avoir regardé des films sur bravia core,j’ai trouvé que l’image manquait de contraste sur le lecteur avec un blu-ray 4K hdr.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bonne qualité d images

UBP-X800M2 22.06.2021 tekijä Fanfan1808 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Très bon produit. Surtout idéal pour le son et les images !! Les voies sont claires et audible par rapport aux bruits d ambiance

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo!!!

UBP-X800M2 18.06.2021 tekijä Fabryboss (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Soddisfatto alla grande del prodotto,ottime prestazioni

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Multi-channel SACD On The Cheap!

UBP-X800M2 17.06.2021 tekijä B FORMAT (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I wanted to add multi-channel SACD capability to my Ambisonic surround sound Hi-Fi system but the price of dedicated SACD players is astronomically high. Additionally, they no longer seem to sport RCA phono output sockets for the analogue multi-channel surround sound. The Sony UBP-X800M2 player plays SACD's but again, no analogue output sockets for the surround. So, I purchased the X800M2 and added a CYP AU-11SA-4K22 (HDMI in/RCA phono analogue out up to 7.1) and the two units together are still a lot cheaper than a dedicated SACD player. The X800M2 will also play many other types of discs and is a streamer too. As a former TV engineer I can tell you the build quality is excellent too for this price range. The X800M2 player is fantastic value for money, very versatile and I have no hesitation in recommending it to anyone.

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Plays all my discs and is a good renderer

UBP-X800M2 08.06.2021 tekijä Mark E1 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

The UBP-X800M2 is a good looking, well built compact player and streamer. I found it easy to set up and connect via 2.1 HDMI and Ethernet wired connection to a Netgear switch. I have a Sony Bravia 55" 4K TV so the smart link works a treat and also operates the Yamaha AV Receiver. One of my fave functions is the Hi-Re Audio this works on all discs and streamed media from my server. I have successfully played 4K/1080p/3D Blu-ray, CD, DVD Video, DVD Audio & SACD Discs the upscaling working well on the older media. I use the Plex & PS3 servers to deliver home network media to the UBP-X800M2, it could be a little quicker when it comes to navigation but it's more than adequate. The only audio codec it does not play for me is EAC3 5.1 I have not researched this as yet. Here again the player upscales MP3/Flac beautifully. As with all quality Sony video equipment the colours are natural and deep, 24p setting is lovely having a true cinema look and the sound is epic! I could go on but the player does what it says on the box. Only two small reservations though. BBC iPlayer is a glaring omission and a Gigabit network connection would have been nice. One last thought does anyone remember the Betamax C6 press advert back in the early 80's? 'So simple a cat could use it'? well with its power button being on the right hand corner of the machine and being very easy to press our two black cats have learnt how to switch it and my entire system (smartlink) on but they have not figured out how to navigate to the nature programs yet. !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

super scherp beeld en een geweldig geluid

UBP-X800M2 04.06.2021 tekijä Hans38 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Vorige maand gekocht na een goede vergelijking en achtergrond info. Ben zeer tevreden!!!!!! Alleen jammer dat de afstand bediening geen cijfertoetsen heeft

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bon appareil

UBP-X800M2 29.05.2021 tekijä jcdmions (Ranska)

J'ai attendu un peu avant de laisser un avis (appareil acheté fin février) car j'avais des coupures d'image en définitive dues à un mauvais câble HDMI. Très bonne qualité d'image. La télécommande fait plutôt "ancien modèle" et je regrette l'absence d'affichage sur le lecteur lui-même.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prachtig beeld en geluid

UBP-X800M2 27.05.2021 tekijä Willem50 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Pas 3 weken in bezit en kan alleen maar positief zijn over de kwaliteit.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Unauffällig

UBP-X800M2 23.05.2021 tekijä M1111 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Spielt meine DVDs / Blu Rays problemlos, leise und zügig ab. Deutlich leiser und schneller als mein betagter Denon 1713 benutze keine Netz/WLAN/BT Fernbedienung kompakt und gut benutzbar - das Fehlen des 10er Nummernblocks empfinde ich als Vorteil. Leider kein Display - Kapitel und Laufzeitanzeige wie bei einem klassichen CD Player wären ganz schön - aber für mich nicht wichtig genug um das mehr als doppelt so teure größere Modell zu kaufen. Benutze nur einen HDMI Anschluss.. alles andere macht der AVR Gerät fühlt sich solide an. Keine billige Plastikschachtel

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

buon prodotto

UBP-X800M2 15.05.2021 tekijä simona74 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

un anno fa ho comprato il lettore in oggetto, si è guastato irrimediabilmente, grazie alla garanzia è stato sostituito. Spero che quello nuovo non si rompa

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Supergerät

UBP-X800M2 10.05.2021  (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ich habe diesen Player gekauft, weil er in der Lage ist alle gängigen Formate zu spielen. Ein wesentlicher Grund war das Abspielen von CDs über meine Sony-HiFi-Anlage, so dass ich immer 2 CDs beim spontanen Musikhören in den Geräten bereit habe. Auch die übrigen Eigenschaften sind hervorragend.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Passt zu meinem TV

UBP-X800M2 08.05.2021 tekijä Ralf 2205 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Keine Probleme , sehr zuverlässig, läuft , solide Verarbeitung

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

excellentes performances

UBP-X800M2 03.05.2021 tekijä avl78 (Ranska)

très satisfait de ce lecteur, l' image est précise, le son tout à fait à la hauteur du spectacle pour autant que le reste du matériel ne sois pas négligé

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Completo

UBP-X800M2 02.05.2021 tekijä Micky80 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ottimo lettore, non manca nulla dall'audio al video

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

taattua sony laatua

UBP-X800M2 26.04.2021 tekijä RANE 53 (Suomi)

Ostin tuotteen n. 4kk sitten olen erittäin tyytyväinen SUOSITTELEN

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Image très bonne, mais....

UBP-X800M2 25.04.2021 tekijä Eddy951 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Rien à dire sur le son et l’image que ce lecteur de dvd de Sony sort. C’est très bien....mais c’est aussi le plus cher de la gamme. Le fonctionnalités sont à revoir: l’interface Netflix est longue à se mettre en route et passe à l’écran noir avant chaque bande annonce (pas de fluidité). L’interface Prime Vidéo est tout simplement absente. Incompréhensible à ce niveau de prix.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

A fuire

UBP-X800M2 20.04.2021 tekijä Jeromoso (Ranska)

J'ai acheté ce produit haut de gamme pensant que j'allais avoir un produit de qualité mais quelle déception. La configuration Audio sur HDMI 2 ne fonctionne pas. Le système est très light, j'avais plus de chose sur mon Samsung à 150€ Le support SONY est d'une incompétence incroyable, support de niveau 1 qui ne sait absolument pas de quoi je parle !!!!! Et qui demande de renvoyer le produit à mes frais, superbe un produit à 350€

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
22.04.2021

Bonjour Jeromoso,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Ein Blu-ray Player

UBP-X800M2 19.04.2021 tekijä Andreas_68 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Man kann mit diesem Gerät Blu-ray Discs abspielen, auch andere Disc Formate sind möglich.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Videotechnik Top. Support und Features geht so.

UBP-X800M2 17.04.2021  (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Habe mir den Player nach Vergleich mit dem Panasonic gekauft. Bild ist Top - auch die Upscalingfuktionen etc. Schlecht finde ich drei Punkte 1. Der Player kann NICHT über IP oder eine App gesteuert werden! Das ist heute einfach nicht mehr zeitgemäß. Ich habe dazu dem Sony Support eine Anfrage geschickt, ob es eine Möglichkeit gibt und leider keine Antwort erhalten. 2. Das ist auch der zweite Punkt, der Support reagiert nicht. Ich werde es aber nochmal versuchen. 3. Muss man MANUELL umschalten, ob das Videomaterial in Dolby Vision vorliegt, oder nicht? Fazit: in Zeiten, in denen viele Kunden ihre Filme über Streamingplattformen abrufen und dadurch die Nachfrage nach BD-Playern sinkt, sollten doch die Kunden, die weiterhin viel Geld für einen BD-Player ausgeben auch die entsprechende Qualität bekomme.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
22.04.2021

Hi Eniwhite,

da wir mehr Erläuterung deiner Frage benötigen, empfehlen wir dir uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.

0

Top Player mit guter Ausstattung.

UBP-X800M2 15.04.2021 tekijä Wiki68 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Spielt alle Formate. Viele Extras. Gute Ausstattung.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prima 4K Blu Ray speler

UBP-X800M2 14.04.2021 tekijä PAUL_1308 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Fijne 4K Blu Ray speler. Beeld en geluid is goed. Apparaat is bij gebruik USB wel traag. Duurt lang eer de inhoud van mappen getoond wordt. Scrollen binnen de map duurt lang. Er ontbreekt een zoekfunctie. Bij een 4K Blu Ray (Da Vinci Code) bevriest de speler als je bij de extra's kiest voor volgend hoofdstuk via de afstandsbediening. Stekker moet dan losgemaakt worden. Bij een andere Blu Ray (Lord of The Rings 4K extended) die bestaat uit 2 discs, wordt aan het einde van deel 1 de film 2 minuten vooraf afgebroken en de speler toont vreemd beeld. Verder is het een gemis dat Dolby Vision niet automatisch inschakelt. Dat moet je handmatig instellen via het beeldmenu. Op zich een klein probleem, maar wel lastig HDR10+ ontbreekt en dat is wel heel jammer. Afstandsbediening is goed. Jammer dat je bepaalde toetsen niet kunt programmeren zoals de volumetoetsen voor een receiver. Qua apps heel karig. Wel Netflix en YouTube maar geen prime en Disney+ SACD en DVD-A is fantastisch qua geluid!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
19.04.2021

Hallo PAUL_1308,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat u problemen ondervindt met uw UBP-X800M2. Wij willen u daarom graag adviseren om de UBP-X800M2 te updaten middels onderstaande link.
http://bit.do/fQw7B
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Stunning!

UBP-X800M2 11.04.2021 tekijä PJM4R (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

This Sony Blu-ray “Ultra HD, 4K player is just fabulous! Amazing picture quality ... I’m now watching all my old DVD’s again because this player has given them superb picture enhancements! It’s very easy to use and has some great features along with easy connectivity to my Sony A8 TV. Highly recommended!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

not good

UBP-X800M2 11.04.2021 tekijä TonyGoodsall (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

bought only a week ago does not play blu-ray discs very well picture keeps juddering and stops the next time i use the player it plays the disc ok for about 15 minutes then starts juddering again

Kuvanlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bluray Player X800M2

UBP-X800M2 09.04.2021 tekijä Peter Bischoff (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bin sehr zufrieden mit dem Player. Er läuft sehr leise und liest die CD,s sehr schnell. Bild und Ton sind hervorragend. Würde ihn jederzeit wieder kaufen. Sehr zu empfehlen

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Lecteur BD/4K/DVD OK - Ergonomie et multimédia bof

UBP-X800M2 05.04.2021 tekijä M___ (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Acheté en complément d'un téléviseur OLED 4K Sony, sur le papier ce lecteur avait tout pour plaire. Après les premières utilisations le bilan est sur les fonctionnalités complémentaires nettement plus mitigé. Pour la fonction "de base" du lecteur (lire les disques Blu-Ray, 4K et DVD), rien à dire : ça fait parfaitement le job, rapidement et simplement et les images sont très belles, le upscalling DVD et Blu-Ray classique également. Par contre côté multimédia/lecteur connecté, c'est un peu la douche froide : très peu d'application proposées, des fonctionnalités hyper limitées et une interface minimaliste et austère au possible. Impossible par exemple d'installer un lecteur pour se connecter à un NAS autrement que via DLNA. Idem pour l'interface de configuration du lecteur : c'est hyper austere et d'une ergonomie totalement dépassée.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bonne machine, mais....

UBP-X800M2 30.03.2021 tekijä Joseph80 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Après 2 mois d'utilisation voici mon avis : Très belle machine, construction de qualité, le lecteur accepte presque toutes les formats de disques et fichier multimédias. Accepte aussi le disque dur de grande capacité (4 To et 6 To vérifié) à condition que le disque soit alimenté par une alimentation externe (le disque dur portable ,2,5" ne fonctionne pas) Point faible : Pas d'affichage d'infos sur la façade....(gros point noir pour moi), et un problème récurent : parfois les boutons de commandes sont inopérables, obligé de débrancher le cordon d'alim et remettre pour que les boutons fonctionnent. Très énervant !

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
01.04.2021

Bonjour Joseph80,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Great quality

UBP-X800M2 27.03.2021 tekijä Dave111952 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Purchased a different brand and had to send it back, 3D movies skipped parts of the films. But this one is amazing, really good quality build and plays perfect all throughout the film.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Brilliant kit

UBP-X800M2 25.03.2021 tekijä Old fart (Yhdistynyt kuningaskunta)

At this moment 2021 Best picture ever best sound ever Upgrade every 5 years or so Very satisfied

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super leise, Stabil, liest sehr schnell ein!

UBP-X800M2 15.03.2021 tekijä Frank_70 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Der Player hat alles was ich brauche, macht was er soll und vor allem, er ist sehr massiv und hat das schöne Maß von 43cm Breite. Passt optisch sehr gut zu allen anderen Komponenten! Die Apps sind zwar sehr beschränkt, stört mich allerdings nicht da diese auf fast jedem neuen Smart TV drauf sind

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottime funzionalità

UBP-X800M2 12.03.2021 tekijä Beppe238 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ho comprato questo articolo 1 mese fa' e finora sono veramente soddisfatto

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Lettore blu ray 4k

UBP-X800M2 10.03.2021 tekijä De Martin (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ho acquistato questo modello, sony ultra hd, per la mia smart tv sony, 49 pollici. Ottimo prodotto, silenzioso, ottima definizione ultra hd. Lo consiglio eil top di gamma ma merita, di acquistarlo.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Wertig und gute Qualität

UBP-X800M2 09.03.2021 tekijä Windspiel (Saksa)

Hatte am Anfang leider Schwierigkeiten, den Ton zu hören (Anschluß des Players an einen AV-Receiver, der mit dem TV verbunden ist). Nach längerer Fummelei ging es dann schließlich. Hier könnte man die Einstellung etwas kundenfreundlicher gestalten. Es ist ja keine sehr anspruchsvolle Technik.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
11.03.2021

Hi,

danke für dein Feedback. Unter dem folgenden Link findest du die Bedienungsanleitung des Geräts: http://bit.do/fPvL7 (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Sony Support DE

0

Goed

UBP-X800M2 03.03.2021 tekijä pljanssen (Alankomaat)

Jammer dat het usb klepje o een onhandige plaats zit, had wat mij betreft zonder klepje of aan de zij- of achterkant mogen zitten. Een groot minpunt is dat je geen apps kan toevoegen, hoewel dat wel in de handleiding staat beschreven. Alleen Netflix en Youtube zijn de standdard apps en daar kan je niets aan toevoegen. Verder een prima apparaat.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony UBP-X800M2

UBP-X800M2 01.03.2021 tekijä Dalj (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Great looking player. Excellent quality and features. So far so good

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kohtuullisen laadukas laite.

UBP-X800M2 01.03.2021 tekijä TTsiivonen1 (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Hankin soittimen jokunen viikko sitten ja olen käyttänyt sitä lähes päivittäin. BD, DVD ja CD levyt toimivat moitteetta ja levyjen luku toimii nopeasti. Moitteen sijaa on kuitenkin Netflix toistossa. Välillä Netflix avaa toistettavan ohjelman ihan OK, mutta välillä tulee ilmoitus, ettei valittua kohdetta voi nyt toistaa. Verkkoyhteydet ovat kuitenkin ihan OK ja saman kohteen toisto Apple TV:llä toimii moitteettomasti. Olen käynnistänyt laitteen uudelleen, testannut verkon, asentanut verkkoyhteyden uudelleen, poistanut ja asentanut Netflixin uudelleen, mutta sama ongelma toistuu ajoittain. Ärsyttävää....

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Qu'est devenu Sony ???

UBP-X800M2 25.02.2021 tekijä Homie (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J'ai toujours acheté mon matos hifi/vidéo/photo/jeux chez sony.... mais là grosse déception avec ce lecteur !!! Il plante et freeze régulièrement ... A priori c'est un pb assez récurrent sur les lecteurs blu-ray depuis quelques années....

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
28.02.2021

Bonjour Homie,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Bijna perfect!

UBP-X800M2 24.02.2021 tekijä Paradisebird (Alankomaat)

De speler is geweldig, wat een kwaliteit, zo mooi. Enige minpuntje is het snoer wat vast zit aan de speler. Dat maakt het plaatsen in een kast lastig. Verder perfect

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Een top Blueray speler

UBP-X800M2 21.02.2021 tekijä Synthos21 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ik gebruik nu de UBP-X00m een paar wek en ben uitermate tevreden. Het beeld en geluid is Top. Ook de instellingen en moegelijkheden zijn uitstekend.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tres bon lecteur

UBP-X800M2 16.02.2021 tekijä JC47230 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Certains se sont plaint de bug a la lecture sur ce lecteur blu-ray UHD de mon coté je ne constate rien d’anormal peut etre une récente mise a jour a corrigé le problème . A propos de mise a jour Sony devrais absolument en faire une pour le menu d'une esthétique immonde c'est indigne d'un produit d'une telle qualité ,absence d'afficheur a revoir absolument également , messieurs un bon geste s'il vous plait :)

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gebruiksgemak

UBP-X800M2 15.02.2021  (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Makkelijk aansluiten en eenvoudig in te stellen op je wensen

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Avoid at all costs!

UBP-X800M2 13.02.2021 tekijä Whz81 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I’ve had this player for just under a couple of weeks. This is the second unit I’ve had as the first kept turning itself off and this unit keeps freezing during Blu-ray playback. I’m hesitant to contact Sony customer support as they generally are not very helpful. It looks like this one will be sent back for a refund.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
17.02.2021

Hi Whz81,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your player. To ensure optimal performance, we recommend making sure the player is updated to the latest software version available here: http://bit.ly/2LYEded as well as resetting it as noted on page 26 of the Manual here: https://bit.ly/2ZohCdZ
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK