Siirry sisältöön
Kuulokkeet

Bluetooth®-kuulokkeet

Bluetooth®-kuulokkeilla voit helposti nauttia MP3-soittimessa tai älypuhelimessa olevasta musiikista. Tutustu tarkemmin ja löydä oma kuuntelukumppanisi.

Tervetuloa langattomaan maailmaan

Bluetooth®-kuulokkeemme on suunniteltu liikkuvuutta ja käytettävyyttä silmällä pitäen. Suuret elementit, laaja taajuusalue ja huippuluokan äänitekniikka takaavat upean äänenlaadun. Nauti musiikista ilman johtojen aiheuttamia häiriöitä.

Mies juoksee Bluetooth®-kuulokkeet päässä
Mies käyttää Sonyn parhaita Bluetooth®-kuulokkeita

Muodosta yhteys

Kohenna kuuntelukokemustasi Bluetooth®-kuulokkeillamme. Yhdistä kuulokkeet hetkessä älypuhelimeen, tablettiin tai MP3-soittimeen ja ala nauttia. Liikkuvaan elämään suosittelemme Bluetooth®-nappikuulokkeita, jotka mahduttavat Sonyn tekniikan taskuusi.

Koe korkean resoluution äänentoisto

Korkean resoluution äänentoistolla varustetut Bluetooth®-kuulokkeet tuovat kappaleisiin uutta eloa. Tämä signaalista kaiuttimeen ulottuva tekniikka ylittää CD-laadun. Kun tähän lisätään DSEE, kuuntelukokemus yltää alkuperäistallenteen tasolle.

Sonyn parhaat Bluetooth®-kuulokkeet, joissa korkean resoluution äänentoisto
Sonyn mustat Bluetooth®-nappikuulokkeet

Laadukkaat komponentit

Nauti loistavasta äänenlaadusta Bluetooth®-nappikuulokkeillamme. Tekniset elementit pitävät musiikin puhtaana korkeista lauluäänistä revitteleviin kitarasooloihin. Bluetooth®-valikoiman taajuusalue yltää ylös ja alas kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

Matalien äänten korkein huippu

Koe parhaiden Bluetooth®-kuulokkeidemme tuottama, vaikuttava basso. Muotoiltuja aukkoja hyödyntävä Beat Response Control -tekniikka optimoi matalat taajuudet ja tarkentaa rytmiä. Tehokkaat neodyymielementit takaavat täyteläisen äänen ja tehon.

Mies kuuntelee musiikkia Bluetooth®-nappikuulokkeilla
Sonyn mustat Bluetooth®-kuulokkeet ja puhelin 

Vaivattomasti kätevä

Bluetooth®-kuulokkeet tekevät elämästäsi hiukan helpompaa. Unohda johtosotkut ja yhdistä kuulokkeet älypuhelimeen, tabletiin tai MP3-soittimeen nopeasti ja näppärästi. Ohita kappale tai vastaa puheluun käyttämällä sisäisiä säätimiä ja mikrofonia.