Äänen ja kuvan täydellinen harmonia

Uppoudu täysin rinnoin

BRAVIA mullistaa television katselukokemuksen tarjoamalla äänen ja kuvan täydellistä harmoniaa. Samalla kun uppoudut uskomattomaan kuvanlaatuun, voit myös nauttia voimakkaasta ja kirkkaasta äänestä, joka tulee suoraan sen lähteestä. Kokonaisuuden kruunaavat kaunis muotoilu ja täydellisen vaivaton ääniohjaus.

A8-sarja luo todentuntuisen katselukokemuksen

Kaikkien aikojen elokuvamaisin kokemus – uppoudu toimintaan ja nauti selkeästä sisällöstä, upeista väreistä ja terävästä kontrastista.
 

XH95-sarjassa huippuluokan kontrasti

Syvemmät mustan sävyt ja kirkkaammat valoisat kohdat takaavat huippuluokan kontrastin kaikissa kulmissa Sonyn parhaassa 4K LCD -televisiossa.
 

Kuva BRAVIA-TV:n äänen tuottamisesta
Kokonaisvaltainen äänikokemus

A8-sarjan näytön takana olevat kaiuttimet tuottavat voimakkaan ja kirkkaan äänen suoraan sen lähteestä. XH95-sarjan näytön ympärillä olevat ääntä suuntaavat diskanttikaiuttimet ohjaavat tarkasti äänen sijaintia ja optimoivat sitä jatkuvasti, joten äänet kuuluvat laadukkaina juuri oikeasta kohdasta.

Uppoudu viihdyttävämpään maailmaan

Uppoudu täysin rinnoin uuteen Sony BRAVIA -mallistoon. Ääniohjaus ja välitön pääsy yli 5 000 sovellukseen tekevät siitä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen. Television voi myös synkronoida vaivattomasti kodin ääniohjauslaitteiden kanssa.

Kuva BRAVIA-TV:n sovelluksista
Kotisi ja BRAVIA täydellisessä harmoniassa

Tasainen yksiosainen muotoilu ja äänetön jalusta. Kokonaisuus saa sinut uppoutumaan katselemaasi sisältöön ilman, että televisio vie huomion muualle. Kaiken lisäksi upean kaksisuuntaisen jalustan ansiosta voit nostaa televisiota ja vapauttaa tilaa soundbar-kaiuttimelle.