Tuo elokuvakokemus kotisohvalle BRAVIA XR:ään™ sisältyvien elokuvien avulla

Valtava määrä elokuvia odottaa sinua. BRAVIA XR-, Pure Stream™- ja IMAX® Enhanced -tekniikoiden ansiosta voit nauttia upeasta kuvanlaadusta ja ilmaisuvoimaisesta äänestä.
BRAVIA CORE on saatavilla kaikkiin BRAVIA XR -malleihin: Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

Lunasta valitsemalla sadoista uusista julkaisuista ja elokuvaklassikoista

Uutuudet ja klassikot – menestyselokuvat ovat täällä. Käytä BRAVIA CORE -krediittejä  ja valitse mitä haluat katsoa jopa 4K HDR -laatuisena.
 

Suoratoista rajattomasti huippuelokuvia

BRAVIA COREn ansiosta voit suoratoistaa upeiden elokuvien valikoimaa koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat, jopa 4K HDR -laatuisena.

Nauti parhaasta mahdollisesta Pure Stream™ -suoratoistolaadusta

BRAVIA COREn Pure Stream™ toistaa jopa 80 Mbps:n nopeudella ja tuottaa häviöttömän 4K UHD -kuvanlaadun monenlaiseen sisältöön. Ota toiminto käyttöön helposti BRAVIA CORE -palvelun asetuksissa – tämän jälkeen se on aina käytössä mukautuvan toistotoiminnon kanssa.

Kuvassa SpiderMan far from home -elokuva BRAVIA-näytöllä sekä IMAX ENHANCED -logo
Koe IMAX®-järjestelmän teho kotona – IMAX® Enhanced

Paranna elokuvien katselukokemusta kotona suurimmalla IMAX® Enhanced -kokoelmalla. BRAVIA XR -optimointi – remasteroitu IMAX®-kuva ja DTS-ääni, joihin on helppo uppoutua.

Studio Access vie suosikkielokuvien kulisseihin

Haluatko tietää, mitä tapahtui suosikkielokuviesi kulissien takana? BRAVIA CORE tarjoaa lisää kuvamateriaalia, haastatteluja ja paljon muuta.

Jumanji: The Next level -kampanjajuliste BRAVIA-näytöllä
Viihdejohtajat kertovat BRAVIA COREn taustoista

Lue lisää siitä, miksi BRAVIA XR TV:t tuottavat poikkeuksellisen viihdekokemuksen BRAVIA COREn kanssa.

Käyttöehdot

Tämä kampanja alkaa 24. helmikuuta 2021 ja päättyy 31. joulukuuta 2023. Kampanja voidaan keskeyttää tai sitä voidaan pidentää milloin tahansa Sonyn päätöksestä. Kampanja on voimassa Euroopassa* ja se koskee tähän kampanjaan valittuja Sonyn älytelevisioita. Näitä ovat seuraavat mallit (Kampanjaan sisältyvät TV:t): Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J ja X94J.
Ostamalla kampanjaan sisältyvän TV:n ja rekisteröitymällä BRAVIA CORE™en 23.2.2024 mennessä voit hyödyntää kampanjan tarjoukset. Kampanja oikeuttaa sinut lunastamaan (näiden käyttöehtojen mukaisesti): i) 10 elokuvakrediittiä malleista Z9J ja A90J tai viisi elokuvakrediittiä muista kampanjaan sisältyvistä TV-malleista. Elokuvakrediittien (yksi krediitti riittää yhden elokuvan hankintaan) käyttökohteet voi valita vähintään 300 elokuvan valikoimasta. Elokuvakrediitit vanhenevat 12 kuukautta sen jälkeen, kun ne on lisätty BRAVIA CORE -tiliisi, mutta voit katsoa krediiteillä hankittuja elokuvia suoratoiston kautta 23.2.2026 asti BRAVIA CORE -käyttöehtojen mukaisesti; ja ii) 24 kuukauden BRAVIA CORE Video-on-Demand -tilauksen malleista Z9J ja A90J tai 12 kuukauden tilauksen muista kampanjaan sisältyvistä malleista. Tilausjakso alkaa BRAVIA CORE -tilin rekisteröintihetkestä. Kun tilausjakso päättyy, et enää voi käyttää Video-On-Demand-sisältöä.
Voit osallistua kampanjaan rekisteröitymällä ja luomalla BRAVIA CORE -tilin kampanjaan sisältyvällä TV:llä 23.2.2024 mennessä. Kun olet rekisteröitynyt, saat tilin vahvistussähköpostin ja BRAVIA CORE -elokuvakrediitit sekä kohdassa 2 kuvattu Video-on-Demand-tilaus lisätään tilillesi automaattisesti. Jotta voit luoda BRAVIA CORE -tilin, sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja hyväksyttävä kampanjan käyttöehdot, BRAVIA CORE -sovelluksen käyttöehdot, palvelun ehdot ja tietosuojakäytäntö. Tämän kampanjan palkintojen lunastaminen edellyttää, että kampanjaan sisältyvän TV:n BRAVIA CORE -sovellus on päivitetty uusimpaan versioon. BRAVIA CORE -sovelluksen uusin versio on saatavilla Google Play Storesta.
BRAVIA CORE -tapahtumiin tarvitaan sovelluskrediittejä. Rahan siirtäminen tai lisäkrediittien ostaminen ei ole mahdollista BRAVIA CORE -sovelluksessa. Saatavilla olevat elokuvat voivat vaihtua ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki sisältö tarjotaan parhaassa saatavilla olevassa muodossa, kuten tavallinen tarkkuus, teräväpiirto, 4K, 4K HDR tai 4K IMAX ® Enhanced, joiden saatavuus vaihtelee alueen ja nimekkeen mukaan. IMAX® Enhanced -sisältö tarjoaa täyden IMAX® Enhanced kokemuksen – IMAX® Enhanced -sisältö on katsottavissa vain IMAX® Enhanced -sertifioiduissa televisioissa.
Voit suoratoistaa kerralla enintään neljällä kampanjaan sisältyvällä TV:llä yhtä BRAVIA CORE -tiliä kohti. BRAVIA CORE ei ole saatavilla tai sitä ei välttämättä tueta kaikissa maissa ja kaikilla kielillä. Sony pidättää oikeuden tehdä muutoksia BRAVIA CORE -alustaan, estää sen käytön tilapäisesti ja/tai lopettaa sen tarjoamisen milloin tahansa. BRAVIA COREssa on Pure Stream™ -ominaisuus, joka mahdollistaa suoratoiston nopeudella 30–80 Mt/s. Pure Stream™ -toisto nopeudella 30 Mt/s edellyttää vähintään 43 Mt/s -internetyhteyttä. Korkeimman Pure Stream™ -laadun (80 Mt/s) käyttö edellyttää vähintään 115 Mt/s -internetyhteyttä. BRAVIA CORE ei ole vastuussa verkon rajoituksista tai käytettävissä olevasta kaistanleveydestä. Verkon palveluntarjoajan rajoituksia ja ehtoja voidaan soveltaa.
Tämän kampanjan tarjoukset, mukaan lukien elokuvakrediitit, ei voi vaihtaa rahaksi, siirtää tai yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin. Elokuvakrediiteillä ei ole käteis- tai hyvitysarvoa eikä niitä voi myydä. Kampanjan tarjoukset voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
Järjestäjä: Sony Europe B.V. 

”SONY” on Sony Corporationin rekisteröity tavaramerkki. ”BRAVIA” ja ”BRAVIA CORE” ovat Sony Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Google TV ja siihen liittyvät logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Google Play Store on Google LLC:n tavaramerkki. IMAX ® on IMAX Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Muut tekstissä mainitut tuote- tai yritysnimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä. Kuvakkeet ja kuvat ovat simuloituja, ja niillä on vain havainnollinen tarkoitus. Kaikki oikeudet, joita ei erityisesti ole myönnetty tässä, pidätetään. Kaikkia ehtoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.
*Tämä kampanja on voimassa seuraavissa Euroopan maissa: Albania, Andorra, Itävalta, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Kypros, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Grönlanti, Unkari, Islanti, Irlanti, Israel, Italia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Pohjois-Makedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Iso-Britannia, Gibraltar, Kosovo ja Vatikaanin kaupunki.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.