Upeaa viihdettä matkaan

Valtava määrä elokuvia odottaa sinua. Xperian BRAVIA CORE -palvelussa kaikki katsomasi on upea viihdekokemus.


Lunastettavana viisi elokuvaa ja 12 kk rajoittamatonta suoratoistoa

Xperian BRAVIA CORE -palvelussa on valtava valikoima sisältöä, erinomainen kuvan- ja äänenlaatu, viisi elokuvaa lunastettavaksi ja 12 kuukautta rajoittamatonta suoratoistoa – tämä on mobiiliviihdettä parhaimmillaan.


21:9 4K HDR -näyttö parantaa Xperian BRAVIA CORE -katselukokemusta

21:9 4K HDR -näytöllä voit uppoutua elokuvaan, kun elokuva täyttää puhelimen koko näytön.

Valitse sadoista uutuuksista, mitkä huippuelokuvat haluat lunastaa, ja nauti rajoittamattomasta suoratoistosta

Uutuudet ja klassikot – menestyselokuvat ovat täällä. Käytä Xperian BRAVIA CORE -krediittejä ja valitse, mitä haluat katsoa. Rekisteröitymällä Xperian BRAVIA CORE -palveluun käytössäsi on upea elokuvavalikoima, jota voit suoratoistaa missä tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat.

Kaksi Xperia-älypuhelinta, joista toisen näytöllä on elokuva Spider-Man: Far From Home ja toinen näkyy etupuoli alaspäin kuulokeliitännän kanssa, sekä IMAX Enhanced -logo
Xperian BRAVIA CORE -palvelussa saat käyttöön suurimman valikoiman IMAX® Enhanced -sisältöä

Käytössä suurin IMAX Enhanced -kokoelma laadukkaita elokuvaelämyksiä remasteroidulla kuvanlaadulla ja mukaansatempaavalla DTS-äänellä.

Studio Access vie suosikkielokuvien kulisseihin

Haluatko tietää, mitä tapahtui suosikkielokuviesi kulissien takana? Xperian BRAVIA CORE -palvelussa pääset näkemään runsaasti lisäkuvamateriaalia, haastatteluja ja paljon muuta.

Xperia-älypuhelin, jonka näytöllä näkyy Petteri Kaniini 2 ja ympärillä on elokuvavaloja ja -kamera sekä elokuvan hahmoja
Katso kotona BRAVIAlla ja liikkeellä ollessasi XPERIAlla

Nauti BRAVIA CORE -palvelusta BRAVIA XR -television isolla näytöllä. 

BRAVIA XR -TV ylävasen, Xperia-älypuhelin alaoikea, molemmissa SPIDER-MAN No Way Home -kuvakaappaus ja BRAVIA CORE -logo yläoikealla

Kaikki mitä tulee tietää Xperian BRAVIA CORE -palvelusta


Lunasta jopa viisi elokuvaa (1 elokuvakrediitti per elokuva) vähintään 300 elokuvan valikoimasta.

Elokuvakrediitit vanhenevat 12 kuukauden kuluttua siitä, kun ne on lisätty Xperian BRAVIA CORE -tilillesi, ja voit katsoa lunastamiasi elokuvia 23.2.2028 asti.

Nauti 12 kuukautta rajoittamattomasta suoratoistosta rekisteröidessäsi Xperian BRAVIA CORE -tilin.

Saatavilla oleva sisältö saattaa vaihdella.

Jotta pääset hyödyntämään tarjousta, sinun on ostettava soveltuva Xperia-älypuhelin ja rekisteröidyttävä Xperian BRAVIA CORE -palveluun 23.2.2026 mennessä.

Xperian BRAVIA CORE -kampanjan ehdot


1. XPERIAn BRAVIA CORE -ohjelma (”Ohjelma”) on käytettävissä Euroopassa Sonyn XPERIA-älypuhelinmalleissa, jotka kuuluvat Ohjelmaan (”Soveltuva älypuhelin”).

2. Soveltuvan älypuhelimen hankintahintaan sisältyy XPERIAn BRAVIA CORE -palvelun väliaikainen käyttöoikeus, jota koskevat seuraavat ehdot: i) Viisi elokuvakrediittiä, joilla vodaan lunastaa elokuvia Soveltuvalla älypuhelimella vähintään 300 elokuvan valikoimasta (yhdellä elokuvakrediitillä voi lunastaa yhden elokuvan). Elokuvakrediitit vanhenevat 12 kuukauden kuluttua siitä, kun ne on lisätty XPERIAn BRAVIA CORE -tilille käyttäjän rekisteröityessä, mutta käyttäjä voi katsoa XPERIAn BRAVIA CORE -palvelun kautta lunastamiaan elokuvia 23.2.2028 asti BRAVIA CORE -palvelun käyttöehtojen mukaan. Jos käyttäjällä on jo jonkin soveltuvan laitteen kautta rekisteröity BRAVIA CORE -tili, hän voi lunastaa oikeutensa joko BRAVIA CORE- tai XPERIAn BRAVIA CORE -sovelluksella. ii) Väliaikainen 12 kuukauden käyttöoikeus tilattaviin videopalvelusisältöihin XPERIAn BRAVIA COREn tilattaviin videopalvelusisältöihin Soveltuvalla älypuhelimella. Tilausjakso alkaa, kun XPERIAn BRAVIA CORE -tili rekisteröidään. Soveltuvaan älypuhelimeen kuuluvan väliaikaisen tilausjakson päätyttyä käyttöoikeus tilattaviin videopalvelusisältöihin lakkaa. Uusimisiin sovelletaan BRAVIA CORE -palvelun tarjoajan kanssa tehtävää sopimusta, jota koskevat kyseiseen palveluun sovellettavat käyttöehdot. Oikeuksiaan pääsee käyttämään joko BRAVIA CORE- tai XPERIAn BRAVIA CORE -sovelluksella.

3. Jotta ohjelmaa voi käyttää, tili on rekisteröitävä XPERIAn BRAVIA CORE -palveluun Soveltuvalla älypuhelimella 23.2.2026 mennessä. Jos rekisteröitymistä ei ole tehty tähän päivämäärään mennessä, Ohjelmaan kuuluva käyttöoikeus XPERIAn BRAVIA CORE -palveluun umpeutuu silloin. Jos käyttäjä on jo rekisteröinyt BRAVIA CORE -tilin muilla soveltuvilla laitteilla, tätä Ohjelmaa pääsee käyttämään kirjautumalla olemassa olevalle BRAVIA CORE -tilille Soveltuvalla älypuhelimella. Kun tili on luotu tai sisään on kirjauduttu ensimmäistä kertaa XPERIAn BRAVIA CORE -käyttäjänä, käyttäjä saa sähköpostiviestin tilin vahvistamisesta ja yllä mainitut XPERIAn BRAVIA CORE -elokuvakrediitit ja tilattavat videopalvelusisällöt lisätään automaattisesti tilille. BRAVIA CORE -palvelun käyttöehdot, palveluehdot ja tietosuojakäytäntö säätelevät XPERIAn BRAVIA CORE -palvelun käyttöä. XPERIAn BRAVIA CORE -tilin rekisteröijän täytyy olla vähintään 18-vuotias ja hyväksyä XPERIAn BRAVIA CORE -palvelun käyttöehdot, palveluehdot ja tietosuojakäytäntö. Ohjelman lunastaminen edellyttää, että Soveltuvan älypuhelimen BRAVIA CORE -sovelluksen versio on ajan tasalla. XPERIAn BRAVIA CORE -sovelluksen uusin versio on saatavilla Google Play -kaupasta. Soveltuvan älypuhelimen osto oikeuttaa saamaan yhden voucher-koodin tätä Ohjelmaa varten. Ostettaessa useampi laite kehotetaan ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun oikeutettujen voucher-koodien saamiseksi.

4. Tällä hetkellä lisäkrediittien osto osana Ohjelmaa ei ole mahdollista. Saatavilla olevat elokuvat voivat muuttua ilman ilmoitusta. Kaikki elokuvat tarjotaan parhaassa saatavilla olevassa muodossa. Näitä ovat esimerkiksi tavallinen tarkkuus, 4K-teräväpiirto, 4K HDR tai 4K IMAX® Enhanced. Saatavuus riippuu markkina-alueesta, elokuvasta ja mallista. Tiettyjen elokuvien kuvasuhde on 21:9.

5. Käyttäjä voi suoratoistaa yhtä aikaa enintään neljällä soveltuvalla laitteella yhtä XPERIAn BRAVIA CORE -tiliä kohden. XPERIAn BRAVIA CORE ei ole saatavilla tai sitä ei tueta kaikissa maissa ja kaikilla kielillä. Sony pidättää oikeuden muuttaa XPERIAn BRAVIA COREa, keskeyttää sen käytön ja/tai lakkauttaa sen milloin tahansa. XPERIAn BRAVIA CORE ei ole vastuussa verkon rajoituksista tai saatavilla olevasta kaistanleveydestä. Verkkopalvelun tarjoajan rajoituksia ja ehtoja voidaan soveltaa.

6. Sony ei tarjoa hyvityksiä tai krediittejä osittaisista jaksoista, käyttämättömistä krediiteistä ja/tai katsomattomasta XPERIAn BRAVIA CORE -sisällöstä. Ohjelmaan kuuluvaa käyttöoikeutta XPERIAn BRAVIA CORE -palveluun ei voi siirtää, eikä sitä hyvitetä. Elokuvakrediiteillä ei ole rahallista arvoa tai palautusarvoa, eikä niitä voi myydä tai jälleenmyydä.

7. SONY on Sony Group Corporationin rekisteröity tavaramerkki. BRAVIA, BRAVIA CORE ja Xperia ovat Sony Group Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Google TV ja siihen liittyvät logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Google Play on Google LLC:n tavaramerkki. IMAX® on IMAX Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Kaikki muut mainitut tuotteiden ja yritysten nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä. Kuvakkeet ja kuvat ovat vain kuvitustarkoituksiin simuloituja. Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei tässä erikseen myönnetä. Ehtoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Spider-Man: No Way Home: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and Marvel Characters, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Venom: Let There be Carnage: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Ghostbusters: Afterlife: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and BRON Creative USA, Corp. All Rights Reserved.

Spider-Man: Into the Spiderverse: © 2018 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Peter Rabbit 2: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc., 2.0 Entertainment Borrower, LLC and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved. PETER RABBIT and all associated characters ™ & © Frederick Warne & Co Limited.

Spider-Man: Far From Home: © 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Spider-Man: Homecoming: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Inferno: © 2016 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Jumanji: Welcome to the Jungle: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Blade Runner 2049: © 2017 Alcon Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Honey Girls: © 2021 Build-A-Bear Entertainment, LLC and Sony Pictures Worldwide Acquisitions Inc. All Rights Reserved.

Ghostbusters (1984): © 1984 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.