Tuo elokuvakokemus kotisohvalle BRAVIA XR:ään™ sisältyvien elokuvien avulla

Valtava määrä elokuvia odottaa sinua. BRAVIA XR-, Pure Stream™- ja IMAX® Enhanced -tekniikoiden ansiosta voit nauttia upeasta kuvanlaadusta ja ilmaisuvoimaisesta äänestä.
BRAVIA CORE on saatavilla kaikkiin BRAVIA XR -malleihin: Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

BRAVIA CORE

Valittuhin TV:isiin sisältyy:

5 TAI 10 LUNASTETTAVAA ELOKUVAA
12 TAI 24 KK RAJATON SUORATOISTO

A80J-, X95J- ja X90J-malleihin sisältyy 5 lunastettavaa elokuvaa ja 12 kuukautta rajatonta suoratoistoa
Z9J- ja A90J-malleihin sisältyy 10 lunastettavaa elokuvaa ja 24 kuukautta rajatonta suoratoistoa

Lunasta valitsemalla sadoista uusista julkaisuista ja elokuvaklassikoista

Uutuudet ja klassikot – menestyselokuvat ovat täällä. Käytä BRAVIA CORE -krediittejä  ja valitse mitä haluat katsoa jopa 4K HDR -laatuisena.
 

Suoratoista rajattomasti huippuelokuvia

BRAVIA COREn ansiosta voit suoratoistaa upeiden elokuvien valikoimaa koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat, jopa 4K HDR -laatuisena.

Nauti parhaasta mahdollisesta Pure Stream™ -suoratoistolaadusta

BRAVIA COREn Pure Stream™ toistaa jopa 80 Mb/s:n nopeudella ja tuottaa häviöttömän 4K UHD -kuvanlaadun monenlaiseen sisältöön. Ota toiminto käyttöön helposti BRAVIA CORE -palvelun asetuksissa – tämän jälkeen se on aina käytössä mukautuvan toistotoiminnon kanssa.

Koe IMAX®-järjestelmän teho kotona – IMAX® Enhanced

Nauti eloisista 4K HDR -kuvista BRAVIA XR -televisiota varten optimoidun Sonyn digitaalisen median IMAX®-remasterointitekniikan ansiosta. Tietyissä nimikkeissä on myös laajennettu kuvasuhde, joten näet koko kuvan ja voit uppoutua entistä syvemmälle kokemukseen.
Vaikuttavaan DTS-äänitekniikkaan yhdistettynä BRAVIA CORE -palvelun IMAX® Enhanced -elokuvat todella tuovat elokuvakokemuksen kotisohvalle.

Nauti suurimmasta IMAX® Enhanced -kokoelmasta BRAVIA COREssa

BRAVIA CORE -palvelun kasvavan IMAX® Enhanced -kokoelman ansiosta voit nostaa kotiteatterikokemuksesi uudelle tasolle BRAVIA XR -televisioissa. Nauti suurimmasta IMAX Enhanced -kokoelmasta sekä ainutlaatuisesta IMAX-kuvasta ja -äänestä, jotka on digitaalisesti käsitelty ja optimoitu BRAVIA XR -televisioita varten*
*Valikoima ja saatavuus vaihtelevat alueen/kielen mukaan

Studio Access vie suosikkielokuvien kulisseihin

Haluatko tietää, mitä tapahtui suosikkielokuviesi kulissien takana? BRAVIA CORE tarjoaa lisää kuvamateriaalia, haastatteluja ja paljon muuta.

Jumanji: The Next level -kampanjajuliste BRAVIA-näytöllä
Viihdejohtajat kertovat BRAVIA COREn taustoista

Lue lisää siitä, miksi BRAVIA XR TV:t tuottavat poikkeuksellisen viihdekokemuksen BRAVIA COREn kanssa.

Käyttöehdot

BRAVIA CORE -ohjelma ("Ohjelma") on saatavilla Euroopassa* niissä Sonyn älytelevisioissa, jotka ovat osa Ohjelmaa. Sonyn älytelevisiomallit, jotka osallistuvat Ohjelmaan ("Kampanjaan kuuluvat TV:t") ovat Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J ja X94J.
Kampanjaan kuuluvan TV:n hintaan sisältyy väliaikainen pääsy BRAVIA CORE -palveluun näiden käyttöehtojen mukaisesti: i) rajoitetut elokuvakrediitit 10 elokuvakrediittiä malleista Z9J ja A90J tai viisi elokuvakrediittiä muista Kampanjaan kuuluvista TV-malleista. Elokuvakrediittien käyttökohteet voi valita vähintään 300 elokuvan valikoimasta (yksi krediitti riittää yhden elokuvan hankintaan). Elokuvakrediitit vanhenevat 12 kuukauden kuluttua siitä, kun ne on lisätty BRAVIA CORE -tiliisi rekisteröinnin yhteydessä, mutta voit katsoa lunastamiasi elokuvia BRAVIA COREn kautta 23.2.2026 asti BRAVIA CORE -palveluehtojen mukaisesti; ja ii) väliaikainen pääsy Video-on-Demand-tilauksen sisältöihin 24 kuukauden BRAVIA CORE Video-on-Demand -tilaus malleista Z9J ja A90J tai 12 kuukauden tilaus muista kampanjaan kuuluvista malleista. Tilausjakso alkaa rekisteröityäsi BRAVIA CORE -tilin. Kun Kampanjaan kuuluvalla TV:lläsi hankittu väliaikainen tilausjakso päättyy, et enää voi käyttää Video-On-Demand-sisältöä. Mahdollinen uusiminen edellyttää BRAVIA CORE -palvelun tarjoajan kanssa tehtävää sopimusta kyseiseen palveluun sovellettavien käyttöehtojen mukaisesti.
Jotta voit hyödyntää Ohjelmaa, sinun pitää rekisteröidä BRAVIA CORE -tili Kampanjaan kuuluvalla TV:llä 23.2.2024 mennessä. Jos et ole rekisteröitynyt siihen mennessä, Ohjelmaan sisältyvä pääsysi BRAVIA CORE -palveluun päättyy tuona ajankohtana. Kun olet rekisteröitynyt, saat tilin vahvistussähköpostin ja BRAVIA CORE -elokuvakrediitit sekä edellä kuvattu Video-on-Demand-tilaus lisätään tilillesi automaattisesti. BRAVIA COREn käyttöehdot, palveluehdot ja tietosuojakäytäntö säätelevät BRAVIA COREn käyttöä. Jotta voit rekisteröidä BRAVIA CORE -tilin, sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja hyväksyttävä BRAVIA COREn käyttöehdot, palveluehdot ja tietosuojakäytäntö. Tämän Ohjelman lunastaminen edellyttää, että Kampanjaan kuuluvan TV:n BRAVIA CORE -sovellus on päivitetty uusimpaan versioon. BRAVIA CORE -sovelluksen uusin versio on saatavilla Google Play Storesta.
BRAVIA CORE -tapahtumiin tarvitaan sovelluskrediittejä. Rahan siirtäminen ei ole mahdollista BRAVIA COREssa, eikä lisäkrediittejä voi ostaa osana tätä Ohjelmaa tällä hetkellä. Saatavilla olevat elokuvat voivat vaihtua ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki sisältö tarjotaan parhaassa saatavilla olevassa muodossa, kuten tavallinen tarkkuus, teräväpiirto, 4K, 4K HDR tai 4K IMAX ® Enhanced, ja muotojen saatavuus vaihtelee alueen ja nimikkeen mukaan. IMAX® Enhanced -sisältö tarjoaa täyden IMAX® Enhanced kokemuksen – IMAX® Enhanced -sisältö on katsottavissa vain IMAX® Enhanced -sertifioiduissa televisioissa.
Voit suoratoistaa kerralla enintään neljällä kampanjaan sisältyvällä TV:llä yhtä BRAVIA CORE -tiliä kohti. BRAVIA CORE ei ole saatavilla tai sitä ei välttämättä tueta kaikissa maissa ja kaikilla kielillä. Sony pidättää oikeuden tehdä muutoksia BRAVIA CORE -alustaan, estää sen käytön tilapäisesti ja/tai lopettaa sen tarjoamisen milloin tahansa. BRAVIA COREssa on Pure Stream™ -ominaisuus, joka mahdollistaa suoratoiston nopeudella 30–80 Mt/s. Pure Stream™ -toisto nopeudella 30 Mt/s edellyttää vähintään 43 Mt/s -internetyhteyttä. Korkeimman Pure Stream™ -laadun (80 Mt/s) käyttö edellyttää vähintään 115 Mt/s -internetyhteyttä. BRAVIA CORE ei ole vastuussa verkon rajoituksista tai käytettävissä olevasta kaistanleveydestä. Verkon palveluntarjoajan rajoituksia ja ehtoja voidaan soveltaa.
Sony ei tarjoa hyvityksiä tai krediittejä miltään osittaiselta ajanjaksolta, mistään käyttämättömistä krediiteistä ja/tai BRAVIA CORE -sisällöstä, jota ei ole katsottu. Ohjelmaan sisältyvää pääsyä BRAVIA CORE -palveluun ei voi siirtää eikä palauttaa hyvitystä vastaan. Elokuvakrediiteillä ei ole käteis- tai hyvitysarvoa, eikä niitä ole tarkoitettu myyntiin tai jälleenmyyntiin.
Sony Europe B.V. 

"SONY" on Sony Corporationin rekisteröity tavaramerkki. "BRAVIA" ja "BRAVIA CORE" ovat Sony Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Google TV ja siihen liittyvät logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Google Play Store on Google LLC:n tavaramerkki. IMAX ® on IMAX Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Muut tekstissä mainitut tuote- tai yritysnimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä. Kuvakkeet ja kuvat ovat simuloituja, ja niillä on vain havainnollinen tarkoitus. Kaikki oikeudet, joita ei erityisesti ole myönnetty tässä, pidätetään. Kaikkia ehtoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.
*Tämä Ohjelma on voimassa seuraavissa maissa: Albania, Andorra, Itävalta, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Kypros, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Grönlanti, Unkari, Islanti, Irlanti, Italia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Pohjois-Makedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Iso-Britannia, Gibraltar, Kosovo ja Vatikaanivaltio.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.