CES 2015

Tutustu tulevaisuuden televisioihin

Parempi kuvanlaatu, kaunis muotoilu ja innovatiivinen ohjaus. CES 2015 -messuilla julkaistavat uudet BRAVIA®-televisiot mullistavat katselukokemuksen jokaisen osa-alueen.

Siru muutosten takana

Katso kaikkea selkeämpänä, värikkäämpänä ja tehostetun kontrastin kera.

Tehokas 4K-prosessori X1 tuo häikäisevän kuvanlaadun kaikkeen sisältöön. Lähteestä riippumatta materiaali analysoidaan ja skaalataan parhaaseen 4K-tarkkuuteen: TV-lähetykset, Blu-ray- ja DVD-levyt ja jopa 4K-verkkovideot. Nauti upeiden 4K-kuvien selkeydestä, aidoista väreistä ja huikeasta kontrastista.

Perinteinen TV
Perinteinen TV
Sonyn 4K-TV, jossa 4K-prosessori X1
Sonyn 4K-TV, jossa 4K-prosessori X1
4K X-Reality PRO -logo
Yksityiskohtien tarkkuuden parannus

Tehokas 4K-prosessori X1 skaalaa jokaisen pikselin. Kohtausten yksittäisten osien analysointi erityisen tietokannan avulla takaa luonnolliset yksityiskohdat.

TRILUMINOS™-värien logo
Tarkka värien toisto

BRAVIA® toistaa värit uskomattoman luonnollisina, ja 4K-prosessointi ja dynaaminen värien hallinta hiovat ne vieläkin upeammiksi tuoden esiin joka kohtauksen vaikuttavuuden.

X-tended Dynamic Range -logo
Dynaaminen kontrastinparannus

4K-prosessori X1 parantaa X-tended Dynamic Range- ja X-tended Dynamic Range PRO ‑tekniikoiden tuloksia sekä 2K- että 4K-sisällössä, syventää tummia sävyjä ja kirkastaa värejä.

Ohuin 4K-TV:mme

Huippuohut ja kaunis laite sopii tilaan kuin tilaan

Hemmottele aistejasi: uusi BRAVIA® on tyylikäs, toimiva ja kaunis. Erittäin ohut – vain 4,9 mm – malli sopii seinällesi kuin taideteos. Tasainen ja reunukseton ruutu tuo nautittavan mukaansatempaavat kuvat silmiesi eteen. Voit keskittyä upeisiin 4K-kuviin, kun et välttämättä edes huomaa TV-ruutua.

BRAVIA® kohtaa Android TV™:n

Älytelevisiostasi tuli juuri entistäkin älykkäämpi. Nyt voit nauttia älypuhelimen ja tablet-laitteen tarjoamista, upeista kokemuksista isompina ja parempina BRAVIA®-televisiossa.

Vuoden 2015 BRAVIA®-mallisto