Maailman ensimmäinen televisio, jossa on kognitiivinen äly – kuvan ja äänen uusi ulottuvuus

Mitä kognitiivinen äly tarkoittaa?

Hahmotamme maailmaa samanaikaisesti niin silmien kuin korvien kautta saamamme tiedon avulla. Perinteinen AI tunnistaa ja analysoi esimerkiksi väriä, kontrastia ja yksityiskohtia ainoastaan erikseen. Cognitive Processor XR analysoi elementtejä ristiin samanaikaisesti, kuten ihmisaivot.

Analysoi valtavan määrän tietoa aivojemme tavoin

Todenmukaisemman vaikutelman luomiseksi Cognitive Processor XR jakaa näytön satoihin alueisiin ja tunnistaa näiltä alueilta yksittäisiä kohteita paremmin kuin koskaan ennen. Lisäksi se analysoi sekunnissa satojatuhansia kuvan muodostavia osia ihmisaivojen tavoin.

Kuvat kuin ihmissilmin katsoen 
Kuvat riikinkukosta näyttävät värien, kontrastin, kirkkauden ja liikkeen säätämisen vaikutuksen kuvan tasapainoisuuteen
Todenmukainen kuva, jossa kaikki on täydessä sopusoinnussa

Toisin kun perinteisessä televisiossa, jossa kaikki kuvaelementit säädetään samalle tasolle, BRAVIA XR -televisioissa kaikki elementit analysoidaan ristiin ja säädetään parhaimmilleen, jolloin saavutetaan harmoninen ja täysin luonnollinen lopputulos.

Kuva naisesta junassa korostaa BRAVIA XR:n tuomia parannuksia tarkennukseen
Tarkentaa ihmissilmän kaltaisesti

BRAVIA XR -televisiot toimivat silmiemme tavoin. Ne tunnistavat kuvasta polttopisteen ja voimistavat kohteen jokaista yksityiskohtaa, jotta syvyysvaikutelma on luonnollinen ja kohde erottuu todentuntuisesti. 

Entistä realistisempi, mukaansatempaava äänimaisema, kuten tosielämässä
TV-kuva, jossa laulavan naisen pitelemästä mikrofonista lähtee ääniaaltoja
Äänen sijoittelu tempaa sinut keskelle toimintaa

BRAVIA XR -televisiot vievät sinut toiminnan keskelle, koska edistyksellinen äänenkäsittelytekniikka jäljittelee ihmiskorvaa paikantamalla äänen saapumissuunnan ja sijoittamalla sen oikeaan kohtaan ruudulla.

Nainen katsoo TV:tä sohvalla olohuoneessa. Ääniaaltoja tulee virtuaalikaiuttimista hänen yläpuolellaan, takanaan ja edessään
Virtuaalinen äänikokemus uusissa ulottuvuuksissa 

BRAVIA XR -televisiot takaavat moniulotteisen kokemuksen tuottamalla vaaka- ja pystysuuntaista ääntä. Ne luovat todellisen 3D-äänimaiseman analysoimalla ääntä ja muuntamalla sen 5.1.2-kanavaiseksi tilaääneksi. 

Koe jännitys ja tunteet kuvaruudun kautta

Miltä todellisuus tuntuu? Siihen kysymykseen pyrimme vastaamaan BRAVIA XR TV:n kognitiivisella älyllä. Se ymmärtää, miten näkö ja kuulo toimivat, ja tuo ihmismäisen perspektiivin kuvaruutuun. Siten elämys on entistä todentuntuisempi ja vie sinut keskelle kohtauksia.

Kuuntele lisää BRAVIA XR -suunnittelusta 

Kuuntele, kun uusien BRAVIA XR TV:iden suunnittelutiimi kertoo, mikä inspiroi luomaan täysin uudenlaisen TV-prosessorin.

Tutustu BRAVIA XR -muotoilun takana oleviin innoittajiin

Tutustu luovaan tiimiin BRAVIA XR:n minimalistisen muotoilun takana. Erittäin ohuiden reunusten ja yksinkertaisen yksiosaisen muotoilunsa ansiosta televisio tuo kotiisi todella mukaansatempaavan elämyksen.

Katso uuden BRAVIA XR TV:n julkaisu

Tutustu Cognitive Processor XR:ää käyttävän BRAVIA XR:n suunnitteluun ja siihen, miten se vie kuvan ja äänen entistä todentuntuisemmalle tasolle. Katso haastattelut, joissa yhteistyökumppanimme kertovat osallistumisestaan BRAVIA CORE- ja Google TV -ominaisuuksien kehitystyöhön.

Katso BRAVIA XR:n esittely

Tutustu BRAVIA XR -valikoiman tekniikkaan ja siihen, miten nämä televisiot erottuvat joukosta kuvan- ja äänenlaatunsa sekä älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.