Näe pienimmätkin yksityiskohdat.

Poikkeuksellinen BRAVIA®

Uusimpien televisioidemme mullistava skaalaustekniikka tuo häikäisevän 4K-tarkkuuden kaikkeen sisältöön. Sonyn Android TV tarjoaa kasapäin sovelluksia, videoita ja musiikkia – kaikki on käytettävissäsi saumattomasti kaikkien aikojen ohuimmissa laitteissa.

Tutustu 4K TV -mallistoon

Kuva

Enemmän tunnetta ja eloisuutta

4K Processor X1 – siru muutosten takana

Uusi 4K-suoritin X1 parantaa kontrastia, värejä ja tarkkuutta uskomattomalla tavalla. Älykäs skaalaus ja kohinanvaimennus parantavat tarkkuutta, jokaista väriä tehostetaan erikseen ja kontrastin dynaaminen alue optimoidaan kuva kerrallaan.

Kauneuden kannoilla

Tutustu Sonyn menneisiin ja tuleviin TV-innovaatioihin. 4K Processor X1 näyttää eron verrattuna HD:hen.

Yksityiskohtien tarkkuuden parannus

Kirkkaus

Yksityiskohtien tarkkuuden parannus leikkaa kohinan ja tehostaa yksityiskohtia kaikessa katsomassasi materiaalissa lähteestä riippumatta, jotta voit nauttia terävämmästä ja selkeämmästä kuvanlaadusta.

Tarkka värien toisto

Väri

Tarkka värien toisto analysoi itsenäisesti jokaisen kohtauksen ja pikselin ja toistaa dynaamisesti täydelliset sävyt ja varjostukset, jotta voit nauttia täyteläisistä ja luonnollisista väreistä.

Dynaaminen kontrastinparannus

Kontrasti

Dynaaminen kontrastinparannus kirkastaa ruudun kirkkaimmat osat ja toistaa tummemmat kohdat entistä syvemmän mustan sävyisinä.

Kirkkaus

Eloa yksityiskohtiin

Huikean tarkkuuden jännittävä maailma

4K X-Reality PRO ja 4K Processor X1

4K X-Reality PRO, jonka tehon takaa 4K Processor X1, skaalaa jokaisen pikselin. Kohtausten osat analysoidaan reaaliajassa, puhdistetaan ja hiotaan kuvatietokantamme avulla, jotta pääset nauttimaan ällistyttävän luonnollisesta tarkkuudesta.

4K X-Reality PRO
Perinteinen TV
4K X-Reality PRO
Sonyn 4K-TV, jossa 4K Processor X1

Paranna ja skaalaa kaikki sisältö

4K Processor X1:n Super Resolution ‑algoritmi hioo Full HD- ja 4K-sisällön kasvavan tietokantamme avulla ja toistaa videot, TV-ohjelmat ja digitaalisen sisällön selkeässä ja eloisassa 4K-tarkkuudessa.

4K Processor X1 – terävämpi ja selkeämpi kuva

4K Processor X1 ja 4K X-Reality PRO terävöittävät kuvia reaaliajassa, vaimentavat kohinaa ja tehostavat yksityiskohtien toistoa.

 • 4K-suoritin X1
 • Self-Similarity
 • Tasaisen alueen tunnistus
 • Digitaalinen kuvakohinan vaimennus
 • Noise Crusher

Näytä TV:t, joissa 4K X-Reality PRO

Väri

Kaikki unelmiesi värit

Lisää eloisuutta väreihin

TRILUMINOS™-näyttö – tehon takaa 4K Processor X1

Triluminos-näytön ja 4K Processor X1:n tehokas prosessointi ja dynaaminen värintoisto tuovat esiin kaikkien tilanteiden tunteet toistamalla runsaat ja eloisat punaisen, vihreän ja sinisen sävyt.

TRILUMINOS
Ei TRILUMINOSta
Laajempi väriskaala

Laajempi väriskaala

Mitä suurempi määrä värikyniä sinulla on, sitä eloisamman ja aidomman kuvan voit niillä piirtää. Triluminos-näyttö onkin kuin perinteistä LED-näyttöä suurempi värikynävalikoima.

Laajempi värialue

Jokainen väri näkyy tarkempana

Hankalasti toistettavat värit erottavat TRILUMINOS-näytön muista. Näe vihreän, punaisen ja sinisen herkät sävyt.

 • X1
 • Perinteinen

Tarkka värintoisto – 4K Processor X1

4K Processor X1:n tarkka värien toisto optimoi värit yksi kerrallaan reaaliaikaisesti ja tarkasti. Se hallitsee kutakin väriä täydellisesti ja takaa täyteläiset ja luonnolliset tulokset – myös televisioissa, joissa ei ole TRILUMINOS-näyttöä.

Näytä 4K-TV:t, joissa on TRILUMINOS-näyttö

Kontrasti

Näe kaikki valon sävyt

Loistava taustavalo

X-tended Dynamic Range PRO – tehon takaa 4K Processor X1

Perinteistä LED-TV:tä huomattavasti laajemman kirkkausalueen tuottava X-tended Dynamic Range PRO herättää kohtaukset eloon kirkkaiden värien ja syvemmän mustan värin voimin.

X-tended Dynamic Range PROn toimintaperiaate

Tummien alueiden taustavalo himmennetään ainutlaatuisen algoritmin avulla, jolloin ruudussa näkyvien kohteiden huippukirkkaus tehostuu ja kirkkausalue laajenee.

Perinteinen TV

Tasainen kirkkaus koko ruudussa.

TV, jossa X-tended Dynamic Range PRO

Vaihteleva kirkkaus ruudun eri osissa parantaa kontrastia, tarkkuutta ja värien toistoa.

Dynaaminen kontrastinparannus – 4K Processor X1

4K Processor X1:n dynaaminen kontrastinparannus optimoi kirkkausalueen kuva kerrallaan. Se säätää tasot ruudussa olevan sisällön mukaan myös televisioissa, joissa ei ole X-tended Dynamic Range ‑tekniikkaa.

PERINTEINEN TV
TV, JOSSA 4K PROCESSOR X1

Näytä 4K-TV:t, joissa on X-tended Dynamic Range

Suuri dynaaminen alue ja paljon muuta

Suuren dynaamisen alueen (HDR) signaali sisältää paljon tavallisia TV-ohjelmia ja elokuvia enemmän tietoja, mikä parantaa kontrastia, tarkkuutta ja värien eloisuutta.

Kaikki 4K-tarkkuudessa

Koe 4K:n upeus

4K-sisällön maailma odottaa

Häikäisevässä 4K Ultra HD ‑tarkkuudessa saatavilla olevan suoratoistosisällön määrä kasvaa jatkuvasti – ja uusimmat TV:mme tuovat sen kaiken silmiesi eteen kaikessa loistossaan.

Tyyli

TV näyttää upealta myös ilman ohjelmaa

Kelluva muotoilu

X90C-sarja – ohuimmat 4K TV:mme, joissa on kelluva muotoilu

Älypuhelinta ohuemmat X90C-sarjan TV:t ovat vain 4,9 mm:n paksuisia ja niiden tasainen, reunukseton ruutu tuo mukaansatempaavat kuvat kellumaan silmiesi eteen – et edes huomaa TV-ruutua.

Designin geometria

Tässä on Hirotaka Tako, BRAVIA® X90C -sarjan suunnittelija. Hän kertoo designin merkityksestä modernissa elämässä ja siitä, miten geometria on vaikuttanut hänen uusimpiin töihinsä.

Wedge-muotoilu

X93C-/X94C-sarjan Wedge – täydellinen muoto joka käyttötarkoitukseen

Wedge-muotoillut TV:t ovat tyylikkäitä ja toimivia. Niiden pieni koko säästää tilaa ja suuret kaiuttimet tuottavat vaikuttavan äänen.

BRAVIA® kohtaa Android TV™:n

Älytelevisiostasi tuli juuri entistäkin älykkäämpi. Nyt voit nauttia älypuhelimen ja tablet-laitteen tarjoamista upeista kokemuksista isompina ja parempina BRAVIA®-televisiossa.

 • Elämäntyyli
 • Ominaisuudet
 • Sovellukset
 • Lisätarvikkeet

Näytä 4K BRAVIA® Android TV -mallit

Ääni

Koe tunteita herättävä äänentoisto

Hi-Res-äänentoisto

Korkean resoluution ääni – alkuperäistallenteen taso

Levytysstudiossa ja suorissa konserttilähetyksissä alkuperäistallenteet tallennetaan CD-levyjä paremmalla laadulla. Korkean resoluution äänentoistossa voit tuntea täyteläiset äänet aivan kuin esiintyjä olisi edessäsi.

Mitä korkean resoluution äänentoisto tarkoittaa?

X93/X94-sarjan TV:iden korkean resoluution äänentoisto säilyttää huomattavasti enemmän yksityiskohtia analogi–digitaali-muuntoprosessissa ja käyttää CD-levyjäkin suurempaa bittinopeutta. Tuloksena on aito ääni, jonka laatu yltää lähelle alkuperäistallennetta.

Perinteinen ääni
High-Resolution Audio
DSEE HX

DSEE HX

Nauti upeista yksityiskohdista, mitä tahansa kuunteletkin. X93- ja X94-mallien DSEE HX analysoi äänilähteet ja laajentaa korkeat taajuudet lähelle korkean resoluution äänenlaatua.

ClearAudio+ ‑tekniikan viimeistelemä ääni

ClearAudio+ hienosäätää TV:n äänen upeaksi ja tunteelliseksi kokemukseksi.

Digital Sound Enhancement Engine

DSEE-tekniikka palauttaa kadonneet, erityisesti korkeat taajuudet musiikkiin ja luo näin luonnollisen äänen, jossa on enemmän tilantuntua.

DSEE
Ilman Clear Phase Audio -tekniikkaa
Tavallinen TV
Clear Phase Audio
TV, jossa Clear Phase 

Clear Phase Audio

Clear Phase Audio analysoi kaiuttimen taajuusvasteen ja poistaa saamiensa tietojen avulla kaikki kaiuttimen vasteen huiput ja pudotukset, jotta voit nauttia puhtaasta ja luonnollisesta äänestä.

S-Force Surround Sound PRO

Ääntä parantavat järjestelmät toimivat vain yhdellä kanavalla, mutta S-Force Surround Sound PRO käyttää suoraa monikanavaista prosessointia, joka tuottaa realistisemman ja voimakkaamman tilaäänen.

 • S-Force PRO
 • Tavallinen

Näytä 4K-TV:t, joissa on ClearAudio+

Katsele TV-ohjevideoita

Katsele TV-ohjevideoita

Onko sinulla television asentamiseen ja käyttämiseen liittyviä kysymyksiä? Tai haluatko tietää, miten TV yhdistetään toiseen laitteeseen? Ohjevideomme ohjaavat sinua vaihe vaiheelta.