KAMERAN OHJAUSLAITE

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

CCB-WD1

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
L noin 59,0 mm x K 40,5 mm x S 29,8 mm (2 3/8 x 1 5/8 x 1 3/16 tuumaa)
Paino
Noin 90 g (3,2 unssia) (vain pääyksikkö)

Teho

Virtalähde
DC 5,0 V, 1500 mA (mukana toimitettava verkkolaite)

Liittymä

Tulo / lähtö
Multi-/micro-USB-liitäntä, Hi-Speed USB (USB 2.0), LAN-liitäntä

Muut

Käyttölämpötila
0 ℃ - +40 ℃ (32 °F - 104 °F)

Laatikon sisältö

  • Verkkolaite AC-UUE12 (1)
  • Micro-USB-kaapeli (1)
  • Kaapelinsuojus (1)
  • Moniliitäntäkaapeli (2) (0,4/2,0 m, 1,31/6,56 jalkaa)
Placeholder

Ominaisuudet

Uudet monikamerakäytön mahdollisuudet

Voit liittää tietokoneeseen kunkin kameran ohjauslaitteen ja kameran sekä useita kameran ja ohjauslaitteen yhdistelmiä kytkevän Ethernet-keskittimen kautta ja ohjata useita kameroita tehokkaasti. Sen jälkeen voit hallita reaaliaikaista esikatselua ja siirtää tiedostoja nopeasti tietokoneeseen, muuttaa kameran asetuksia ja vaihtaa kuvaustilaa sekä hallita still-kuvien ja videoiden kuvausta. Valitse yksittäisiä tai useita kameroita ja muuta asetuksia.

IP-verkon käyttö lisää järjestelmän joustavuutta

Koska kullekin kameran ohjauslaitteelle voidaan määrittää IP-osoite, järjestelmällä voidaan ohjata kaukaisissakin paikoissa sijaitsevia kameroita. Kiinteän LAN-yhteyden kautta voi tarvittaessa siirtää kuvatiedostoja kätevästi tietokoneeseen tarkastelua ja hallintaa varten. Tämä lisää monikamerakuvauksen ja kuvankäsittelyn joustavuutta ja täsmällisyyttä merkittävästi.

Tarkan videoiden synkronoinnin tuki

Monen kameran videokuvauksessa voidaan käyttää kuvantarkkaa videon synkronointia. Toiminto on sopii erityisen hyvin monimutkaiseen videotuotantoon, kuten 360°-videomateriaalien yhdistämiseen usealla kameralla kuvatusta materiaalista.

Tehokas keskitetty kuvatietojen hallinta

Nopean verkkoliitännän kautta voit siirtää kuvia kameran kortilta suoraan tietokoneeseen heti kuvaamisen jälkeen. Kameroiden ja tiedostojen nimien määritys helpottaa tiedonhallintaa myös monikamerakuvauksen yhteydessä ja estää tietojen korvaamista vahingossa.

Huomaamaton mutta välttämätön

Kameran ohjauslaite on suunniteltu yhtä pieneksi kuin RX0:n runko. Huomaamattoman ilmeen ja koon ansiosta laite on lähes näkymätön monissa kuvaustilanteissa, joten laite on ihanteellinen tilanteisiin, joissa suurikokoinen kamerajärjestelmä voisi olla häiritsevä.

Liitä kamera–ohjauslaiteparit virtalähteeseen esikatselua ja hallintaa varten

Liitä USB-moniliitäntäkaapeli kameran ohjauslaitteeseen ja kameraan tietokoneella tehtävää hallintaa, esikatselua ja tiedonsiirtoa varten. Lisäksi voit käyttää mukana toimitettavaa verkkolaitetta tai mobiililaitteen USB-akkua ohjauslaitteen ja siihen liitetyn kameran virtalähteenä samalla USB-moniliitäntäkaapelilla.

Mukana toimitettu kaapelinsuojus

Mukana toimitetulla USB-moniliitäntäkaapelilla voit tehdä luotettavasti kolme tarvittavaa liitäntää: kameraliitännän, micro-USB-virtalähdeliitännän ja Ethernet-liitännän. Tämä parantaa koko monikamerakuvausjärjestelmän luotettavuutta.