Siirry sisältöön
KOMPAKTIKAMERAT

DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom

DSC-QX30

Kuva tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom

SVH

310,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom
Kuvia tuotteesta DSC-QX30-Lens-Style-kamera, jossa 30x optinen zoom

Ominaisuudet

30x optinen zoom / 60x Clear Image Zoom huipputason lähikuviin

Voit kuvata kaikkea laajoista maisemista kaukana oleviin kohteisiin tehokkaalla zoomausalueella 24*–720 mm. Kameran 60x Clear Image Zoom -ominaisuus kaksinkertaistaa digitaalisesti kameran optisen objektiivin vähentämättä pikselimäärää, jotta saat teräviä ja tarkkoja kuvia kaikilta etäisyyksiltä.

Lukittuva automaattitarkennus ja jatkuva kuvaus

Kuvaa kristallinkirkkaita otoksia, jotka ovat aina tarkkoja. Lukittuva automaattitarkennus säätää kehyksen kokoa automaattisesti aiheen ominaisuuksien mukaan. Saat siis tarkan kuvan tapahtumista riippumatta. Lens-Style-kamerassa on myös nopea jatkuva kuvaustoiminto, jolla voi ottaa jopa 10 kuvaa sekunnissa, ja kuvantarkkuus on jopa 20 megapikseliä.

Optinen SteadyShot -kuvanvakausjärjestelmä

Sisäänrakennetun optisen SteadyShot-tekniikan ansiosta kuvasi ovat vakaita, vaikka kätesi tärisisivät. SteadyShot tasoittaa käden liikkeiden aiheuttamat sumentumat ja vääristymät ja takaa loistavat kuvaustulokset myös haastavasti valaistuissa tiloissa. Ota käyttöön SteadyShot-aktiivitila ja nauti terävistä ja tarkoista videoista.

Upeaa liikkuvaa Full HD 60p -kuvaa

Pidä kuvamateriaali sulavana ja terävänä – myös panoroinnissa ja liikkuvien kohteiden kuvauksessa – ja kuvaa 60p-tason videoita kameran täydellä tarkkuudella.

20,4 megapikselin Exmor R® CMOS -kennon avulla saat tarkkoja kuvia

Tuo yksityiskohdat esiin kuvissasi – myös heikossa valaistuksessa. Taustavalaistun Exmor® R CMOS -kennon laaja vastaanottava pinta takaa valoisat ja tarkat kuvat. Kuvaa 20,4 megapikselin korkean resoluution tarkkuudella, ja saat aina kauniita kuvia.

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Sonyn kuvaprosessori toistaa paljaalla silmällä näkemäsi rakenteet ja yksityiskohdat tarkasti erittäin nopean kuvankäsittelykykynsä ansiosta. Yhdessä kuvankäsittelyä nopeuttavan alkupään LSI:n (suurtiheysintegroinnin) kanssa BIONZ X™ takaa luonnollisemmat yksityiskohdat, realistisemmat kuvat, runsaamman värierojen kirjon ja vähemmän kohinaa sekä valokuvissa että videoissa.

Sony G -objektiivilla laadukasta suorituskykyä

Sonyn G-objektiivi on optimoitu täydentämään tämän Lens-Style-kameran edistyksellisiä kuvakennoja ja prosessointitekniikkaa. Säätöjen avulla saat upeasti tarkennettuja kuvia ja kauniin taustasumennuksen (boke).

Langatonta vapautta Wi-Fi®-yhteydellä

Siirrä videoita ja muuta sisältöä kamerasta Android- tai iOS-älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen helposti muodostamalla Wi-Fi®-yhteys. Lataa sitten videot nopeasti sivustoihin ja yhteisöpalveluihin, jotta ystävät ja perhe voivat katsella tapahtumat.

Intuitiiviset säädöt PlayMemories™ Mobile -sovelluksella

Voit tehdä älypuhelimesta tai tablet-laitteesta kauko-ohjaimen ja nauttia helposta kameran hallinnasta PlayMemories™ Mobile -sovelluksen ansiosta. Yksinkertaisessa käyttöliittymässä voit käyttää kaikkia kameran asetuksia – valotusta, suljinta ja zoomia – yhdellä kädellä, joten se on ihanteellinen ryhmäkuvien ottamiseen.

Eri näkökulmia monipuolisella objektiivin sijoittelulla

Nauti kuvaamisesta eri näkökulmista. Aseta Lens-Style-kamera hankalasti saavutettavaan kohteeseen ja ota kuvaustilanne hallintaasi: voit käyttää zoomia, rajausta ja laukaisinta mobiililaitteesta käsin. Saat varman otteen monipuolista kuvausta varten lisävarusteena saatavan Free Angle Shooting Kit -pakkauksen avulla (ADP-FSK1).

Kiinnitä kamera älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen

Älypuhelin tai tablet-laite on helppo muuttaa tehokkaaksi kameraksi: kiinnitä Lens-Style-kamera mobiililaitteeseen ja ala kuvata. Kun kamera on kiinnitetty, laitteesta tulee kameran runko: kosketusnäytön avulla voit ottaa kuvia, muokata niitä ja jopa jakaa niitä ystävien ja perheen kanssa Facebookissa® ja Twitterissä™.

Helppo tallentaa, siirtää ja jakaa

Älä turhaan huolehdi kuvien katoamisesta – ne tallennetaan automaattisesti sekä Lens-Style-kameraan että älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen heti kuvattaessa. Asentamalla PlayMemories™ Mobile -sovelluksen voit siirtää kuvat kamerasta älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen Wi-Fi®-yhteyden avulla. Sen jälkeen voit järjestää, muokata ja jakaa kuvia ystävien ja perheen kanssa tai ladata ne yhteisöpalvelusivustoon ja jakaa ne koko maailman kanssa.

Superior Auto tietää, mitä kuvaat

Mikään tilanne ei ole liian haastava. Superior Auto -tila tunnistaa erilaiset ympäristöt automaattisesti ja säätää kameran asetukset niiden mukaisesti jokaisen kuvan optimoimiseksi. Kamera ottaa käyttöön toimintoja, kuten jatkuvan kuvauksen ja Auto HDR -tilan, kun olosuhteet muuttuvat, jotta kuvaaminen on helppoa.

Kiinnitä kolmijalkaan joustavaa kuvausta varten

Kuvaa pitkillä valotusajoilla ja ikuista upeita maisemia varmalla otteella. Kiinnitä Lens-Style-kamera kolmijalkaan ja saat paremman vakauden kuin käsivaralta kuvattaessa. Hankalasta maastosta, hämäräkuvauksesta ja ryhmäkuvista tulee helpompia, kun kiinnität Lens-Style-kameran kolmijalkaan.

Näe valokuvasi TRILUMINOS™-väreissä

Näet valokuvasi ja videosi runsaissa ja luonnollisissa väreissä, kun jaat ne suurella näytöllä. Tämä Lens-Style-kamera tukee Sonyn TRILUMINOS-väriteknikkaa, jonka avulla voit katsella suosikkikuviasi todenmukaisissa väreissä TV:ssä, jossa on TRILUMINOS-näyttö. Laajennettu väriskaala toistaa punaiset, sinivihreät ja smaragdinvihreät kauniisti luonnollisissa maisemakuvissa. Myös kasvot näyttävät paremmilta luonnollisten ihon sävyjen toiston ansiosta.

Live-View Remote 2 -lisävaruste usean kameran ohjaukseen

Ohjaa jopa viittä kameraa Live-View-kauko-ohjaimella (lisävaruste).. Tarkista kuvakulmat ranteeseen kiinnitettävältä näytöltä hetkessä, aloita tai keskeytä viiden kameran tallennus kerralla ja muuta kaikkien laitteiden asetuksia samanaikaisesti. Sisäänrakennetun Wi-Fi®-yhteyden ansiosta kaapeleita ei tarvita.

Useita kuvasuhteita joustavaan kuvaukseen

Ota kuvia, jotka erottuvat edukseen, valitsemalla eri kuvasuhteita. Voit valita perinteisiä digitaalivalokuvan muotoja, kuten 3:2 ja 4:3, sekä 16:9-laajakuvan tai neliön, jotta saat juuri sellaiset kuvat, jotka haluat.

Tekniset tiedot
DSC-QX30 ottaa upeita kuvia niin läheltä kuin kaukaakin, sillä siinä on 30x optinen zoom, optinen SteadyShot -kuvanvakautus ja lukittuva automaattitarkennus. Toisin kuin pelkällä älypuhelimella tai tablet-laitteella, nyt voit kuvata myös liikkuvia tai kaukana olevia kohteita.
  • 20,4 megapikselin Exmor R™ CMOS -kenno

  • BIONZ X -prosessori takaa huikeat yksityiskohdat ja vähäisen kohinan

  • Sonyn G-objektiivi, jossa 30x optinen zoom (60x Clear Image Zoom)

  • PlayMemories™-kamerasovelluksista saat lisää luovia mahdollisuuksia

  • Kuvaa ja jaa laadukkaita kuvia iOS- ja Android-laitteilla

Kennon tyyppi
1/2,3 tuuman (7,82 mm:n) Exmor R™ CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
20,4 Mpx
ISO-herkkyys (valokuva) (Recommended Exposure Index)
ISO 80–12 800

Laatikon sisältö

Ladattava akku NP-BN, Micro-USB-kaapeli, Rannehihna, Älypuhelinliitäntä, Pikaopas, Käyttöopas

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide