ENSILUOKKAINEN KOMPAKTI

RX100 IV – nopeuden edelläkävijä, jossa muistillinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno

DSC-RX100M4
Kuva tuotteesta RX100 IV – nopeuden edelläkävijä, jossa muistillinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno

SVH

1 000,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta RX100 IV – nopeuden edelläkävijä, jossa muistillinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno
Kuvia tuotteesta RX100 IV – nopeuden edelläkävijä, jossa muistillinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno
Kuvia tuotteesta RX100 IV – nopeuden edelläkävijä, jossa muistillinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno
Kuvia tuotteesta RX100 IV – nopeuden edelläkävijä, jossa muistillinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno
Kuvia tuotteesta RX100 IV – nopeuden edelläkävijä, jossa muistillinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno
Kuvia tuotteesta RX100 IV – nopeuden edelläkävijä, jossa muistillinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno

Ominaisuudet

ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi toistaa yksityiskohdat tarkasti

Suuriaukkoinen ZEISS Vario-Sonnar® T* 24–70 mm F1,8–2,8 -objektiivi mahdollistaa laajakulmakuvauksen 24 mm:n etäisyydelle asti. Teleobjektiivin kirkkaan F2,8-enimmäisaukon ansiosta voit kuvata ilman vaaraa kameran tärinästä tai kohteen liikkeen sumentumisesta. Lisäksi voit ottaa esimerkiksi muotokuvia taustasumennusta hyödyntämällä. ZEISS T* -pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastumia.

20,1 (tehollisen) megapikselin 1.0-tyypin Exmor® RS CMOS -kenno

Maailman ensimmäinen 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno DRAM-sirulla mahdollistaa jopa 40-kertaisen superhidastuksen ja ihmissilmää nopeamman 1/32 000 sekunnin sulkimen. Laajennetussa piirissä on parempi signaalin käsittelykapasiteetti ja yli viisi kertaa nopeampi lukuominaisuus kuin tavallisissa malleissa.

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Digikamerat muuntavat kennolle tallennetun valon digitaalisiksi kuviksi. Objektiivin ja kennon lisäksi kuvanlaatuun vaikuttaa merkittävästi kuvaprosessori. RX100 IV -kamerassa on huippunopea BIONZ X -prosessori, jonka etuja ovat luonnolliset yksityiskohdat, vaikuttava sävyntoisto ja vähäinen kohina niin valokuvissa kuin videoissakin.

Jopa 40-kertainen superhidastus

Tilavalitsimella voit valita HFR-tilan ja taltioida superhidastusvideoita, joissa nopea toiminta näkyy sekunnin murto-osan tarkkuudella. Valitse liikkuvan kohteen kuvausnopeudeksi 960/1 000, 480/500 tai 240/250 kuvaa sekunnissa (NTSC/PAL. Kuvan laatu on laadun ensisijaisuutta käytettäessä lähes Full HD -luokkaa, kun kuvanopeus on 240/250 kuvaa sekunnissa, ja HD-luokkaa, kun kuvanopeus on 480/500 kuvaa sekunnissa. Loppulaukaisintilan avulla voit tallentaa tilanteen 2 tai 4 sekuntia ennen MOVIE-painikkeen painamista, mikä helpottaa ratkaisevan hetken tallentamista.

1/32 000 sekunnin häiriönestosuljin

Jopa 1/32 000 sekunnin nopeudella toimiva häiriönestosuljin vähentää sulkimen rullauksesta aiheutuvia kuvan vääristymiä. Huippunopean sulkimen ansiosta voit kuvata taustasumennusta ja suurta aukkoa käyttämällä myös erittäin kirkkaissa valaistusolosuhteissa jopa EV19-tasolla.

Jatkuva kuvaus jopa 16 kuvaa sekunnissa ilman ylitummumista

Uuden huippunopean kuvakennon ansiosta ja jopa 20,1 megapikselin tarkkuudesta huolimatta kameran lukunopeus on niin nopea, että sillä voi kuvata enimmillään 16 kuvaa sekunnissa. Näin voit tallentaa ohikiitävätkin hetket ja kasvojen ilmeet.

Kirkas XGA OLED Tru-Finder™ -etsin inspiraatioiden toteuttamiseen

Suurikontrastisen ja sisäänvedettävän elektronisen etsimen tarkkuus on 2 359 000 pistettä. Uskomaton tarkkuus ja valaisutoiminto mahdollistavat pienimpienkin yksityiskohtien tarkan sommittelun. Elektronisen etsimen okulaarin optiikassa on ZEISS T* -pinnoite, joka takaa kirkkaan näkyvyyden kulmasta kulmaan heijastuksia vähentämällä.

Ohjausrengas edistynyttä valokuvausta varten

Kätevällä, objektiiviin kiinnitetyllä ohjausrenkaalla voit säätää valotusaikaa, aukkoa ja muita asetuksia manuaalisesti, ammattilaisen tavoin ja entistä luovemmin, mikä tuottaa varmasti iloa kunnianhimoiselle valokuvaajalle.

180 astetta kallistuva LCD-näyttö helpottaa kuvan sommittelua

Suuritarkkuuksinen, kallistuva 3.0-tyypin näyttö mahdollistaa selfieiden ottamisen ja kuvan sommittelun esimerkiksi pään päältä tai alaviistosta. Voit käyttää sitä korkeissa tai matalissa kuvausasennoissa ja ottaa luovia kuvia aiempaa joustavammin.

Nopea automaattitarkennuksen reagointi tärkeiden hetkien taltiointiin

Kamerassa on nopea ja älykäs automaattitarkennus sekä tarkka kontrastintunnistus. Automaattitarkennus on kehitetty α7-sarjan kameroissa käytetystä järjestelmästä, ja tarkennus saadaan aikaan mahdollisimman vähillä objektiivin liikkeillä, ennakoimalla automaattitarkennuksen alue ja parantamalla objektiivin hallintaa. Reagointikykyä on parannettu, joten voit tallentaa nopeasti ohikiitävät hetket aiempaa paremmin.

Suora 4K-videotallennus pelkällä kameralla

RX100 IV -kameralla voi tallentaa huipputarkkaa 4K-videota . Uskomattoman tarkat 4K-kuvat, joiden rosoisuutta ja moiré-ilmiötä on vähennetty, voidaan välittää ilman pakkaamista tai pikseleiden väliin jättämistä.

Muodosta yhteys älypuhelimeen tai tablettiin yhdellä kosketuksella

Siirrä valokuva tai video suoraan Android™-älypuhelimeen tai -tablettiin koskettamalla laitteella kameraa. Ladattava Imaging Edge Mobile sekä Wi-Fi® ja NFC™ (Near Field Communication) hoitavat työn. Yhdellä kosketuksella voidaan ottaa käyttöön myös Smart Remote Embedded -toiminto, jonka kautta voi ohjata kameraa mobiililaitteella sekä käynnistää ja pysäyttää videotallennuksen.

Lue lisää

Tukee PlayMemories-kamerasovelluksia (PMCA)

Hyödynnä kameran koko ajan laajenevia toimintoja. Käytä PlayMemories-kamerasovellusten kasvavaa valikoimaa esimerkiksi kauko-ohjaamiseen ja kuva- ja videotehosteiden valitsemiseen. Asentaminen käy helposti tietokoneella tai kameran Wi-Fi®-yhteyden kautta.

Katso lisätietoja

Kuvaa melkein missä vain laajan ISO-herkkyysalueen ansiosta

ISO-herkkyys on enimmillään 12 800, mikä takaa terävät kuvat myös erittäin hämärässä valaistuksessa. Anna Auto ISO -tilan määrittää sopivin asetus tai hallitse herkkyyttä manuaalisesti jopa asetukseen ISO 80 asti. Voit myös asettaa valotusajan alarajan Auto ISO -asetuksen aikaa käyttämällä.

Mukautuspainikkeella sujuvuutta käyttöön

Käyttäjä voi lisätä mukautettavaan painikkeeseen (C) minkä tahansa yli 40 eri toiminnosta ja räätälöidä näin kameran kuvaustyyliinsä sopivaksi. Saat usein käytettävän toiminnon tai suosikkiasetuksen nopeasti käyttöön määrittämällä sen tähän painikkeeseen. Haluamasi valinta on käytössäsi kätevästi sormen painalluksella, ja kameran käyttö on nopeampaa ja intuitiivisempaa.

Dual Rec -still-kuvaus videokuvauksen aikana

Ota 17 megapikselin valokuvia samalla, kun tallennat videota. Tällä kameralla voit ottaa vaikuttavia ja korkealaatuisia kuvia samalla, kun videokuvaus on käynnissä. Uuden automaattisen kaksoistallennustoiminnon avulla kamera ottaa automaattisesti kuvia videotallennuksen aikana. Valitse automaattisen kaksoistallennuksen taajuus korkea/vakio/matala-asetuksista.

Useita parannettuja suljintoimintoja

Suljintoimintoja on parannettu. Esimerkiksi itselaukaisintoiminto tukee nyt haarukointikuvausta, joten voit käyttää tätä kätevää toimintoa myös tilanteissa, joissa et voi painaa laukaisinta itse. Valotuksen haarukointiotosten määrää on lisätty yhdeksään.

Kirkkauden valvonta

Toiminto parantaa muun muassa kuvan kirkkautta ja voidaan määrittää mukautettavaan painikkeeseen. Siten se on helposti käytettävissä, kun kuvataan esimerkiksi tähtitaivasta tai muuten pimeässä.

Manuaalitarkennuksen ohjaus ja ääriviivatoiminto tarkennuksen säätämiseen

Näitä toimintoja käyttämällä voit hienosäätää tarkennuksen haluamallasi tavalla. Manuaalitarkennuksen ohjaus suurentaa tarkennettavan alueen hienosäätöä varten. Ääriviivatoiminto korostaa terävimmän tai parhaiten tarkennetun alueen valitsemallasi värillä, jolloin voit arvioida, onko tarkennusta vielä säädettävä.

Lukittuva automaattitarkennus parantaa onnistumistasi eri kuvaustilanteissa

Voit aktivoida lukittuvan automaattitarkennuksen painamalla laukaisimen puoliväliin. Se säätää automaattisesti automaattitarkennuksen kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan ja parantaa kohteen seurantaa – hyödynnä kaikki kuvaustilanteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitse ammattitasoinen XAVC S- tai AVCHD-videotallennus

XAVC S -muoto tarjoaa erityisesti kunnianhimoisille videokuvaajille matalat pakkausominaisuudet laadukkaaseen videoilmaisuun yhdistettynä sekä erittäin vähäisen kohinan määrän myös täynnä toimintaa olevissa kohtauksissa. Käytettävissä on myös AVCHD-muoto helppoa muokkausta ja jakamista varten. Tämä kamera käyttää 4K-koodekkia , joka tukee 4K-videotallennusta jopa 100 Mb/s:n nopeudella, ja mahdollistaa lisäksi Full HD -kuvaamisen.

Monipuoliset videotoiminnot tukevat ammattimaista käyttöä

Käytettävissä on useita videotoimintoja, kuten kuvaprofiili (määrittää videon luonteen muuttamalla perusasetuksia kuten kromogeenisiä tehosteita ja sävyntoiston säätöä), S-Log2 Gamma (laajentaa tallenteen dynaamista aluetta, jotta ylivalottuneet kohdat ja mustien kohtien kasaantuminen voidaan välttää), TC/UB, tallennuksen hallinta ja kaksoisvideotallennus .

Tukee kameran kauko-ohjausta

Voit käyttää kameran kauko-ohjausta kuvien ottamiseen tai muuttaa kameran asetuksia tietokoneelta, kun kamera on liitetty tietokoneeseen USB-portin kautta. Sinun tarvitsee ladata vain tietokonettasi tukeva kameran kauko-ohjaussovellus.

iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki

Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie-ohjelmien kanssa.

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla voit kuvata etäohjauksella, Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin.

Lue lisää

Tekniset tiedot

RX100 IV -kameran ominaisuudet – kuten uusi muistillinen pinorakenteinen CMOS-kenno, huippuluokan superhidastus, erittäin nopea 1/32 000 s ‑suljin ja 4K-toiminnot – sopivat paljon liikkuville tosiharrastajille. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tekee siitä hyvän valinnan myös ammattilaisille, jotka etsivät kakkoskameraa vaihdettavan objektiivin mallinsa täydennykseksi.
  • 20,1 megapikselin8 ja 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kuvakenno, jossa DRAM-siru

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T 24–70 mm -objektiivi, jossa F1,8–2,8-aukko

  • BIONZ X -prosessori takaa huikeat yksityiskohdat ja vähäisen kohinan

  • Jopa 40-kertainen superhidastus

  • Häiriönestosuljin – erittäin nopea 1/32 000 ‑suljin

Kennon tyyppi
1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2
Pikselimäärä (teholliset)
20,1 megapikseliä
ISO-herkkyys (valokuva) (Recommended Exposure Index)
Automaattinen (ISO 125–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800 (laajennettavissa arvoon ISO 80/100); Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen (ISO 125–12 800), 200 / 400 / 800 / 1 600 / 3 200 / 6 400 / 12 800 / 25 600
ISO-herkkyys (video)
Automaattinen (ISO 125–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800

Laatikon sisältö

Akku NP-BX1, Verkkolaite (AC-UB10C/UB10D), Micro-USB-kaapeli, Rannehihna, Käyttöohjeet

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide