ZV-1-videoblogikamera

Luotu luomiseen

*Kuvassa mukana lisävarusteena saatava GP-VPT2BT-kuvauskädensija

Kuvitus
Uusi ohjelmisto on nyt saatavilla.

Tämä ohjelmistopäivitys mahdollistaa laadukkaan live-suoratoiston ja verkkoviestinnän.

Suunniteltu sisällöntuottajille
Esitä maailma omin kuvin
Kuvaa ja jaa helposti
Suunniteltu videoblogien kuvaukseen
Kuvaa kuin ammattilainen
Sisällön luomisen perusteet
Suunniteltu sisällöntuottajille

Upeiden videoiden kuvaaminen ei vaadi kokemusta. ZV-1 on suunniteltu taltioimaan laadukkaita videoita sinusta ja maailmastasi ilman monimutkaisia asetuksia.

Kauniit ja luonnolliset ihonsävyt

ZV-1 saa ihonsävyt näyttämään luonnollisilta ja terveen eloisilta. Käytettävissäsi on myös valinnainen Soft Skin -tehoste, jolla luot pehmeämmän vaikutelman.

Luo ammattimainen vaikutelma boke-sumennuksella
Luo ammattimainen vaikutelma boke-sumennuksella

Suuri 1.0-tyypin CMOS-kenno ja suuriaukkoinen objektiivi mahdollistavat taustan ammattimaisen boke-sumennuksen sekä selkeät yksityiskohdat myös heikossa valaistuksessa.

Tarkkaa kohdistusta
Tarkkaa kohdistusta

Tekoälyyn pohjautuvan tekniikan ansiosta voit luottaa, että kamera tarkentaa automaattisesti kasvoihisi ja silmiisi harhailematta muihin kohteisiin. Kun haluat tarkentaa muualle, kosketa kohdetta näytössä ja anna kameran huolehtia lopusta.

Nopea ja täsmällinen tarkennuksen siirtyminen

ZV-1-kameran nopea hybridiautomaattitarkennus mahdollistaa tarkennuksen nopean siirtämisen kasvoista taustaan, mikä tekee videoistasi tyylikkäitä ja miellyttäviä katsoa.

Ammattimaisen boke-sumennuksen säätö yhdellä painalluksella

Voit ottaa taustan boke-sumennuksen käyttöön ja pois käytöstä painamalla boke-sumennuksen kytkintä – ilman monimutkaisia manuaalisia säätöjä. Nyt voit valita ammattimaiselta näyttävän pehmennetyn taustan tai pitää koko näkymän tarkennettuna helposti yhdellä painalluksella.

Product Showcase -asetus tuotearviointien kuvaamiseen

Product Showcase -asetuksen avulla voit ottaa yhdellä painalluksella käyttöön täydelliset asetukset tuotearviointien kuvaamiseen. Se laajentaa katselukulmaa ja tarkentaa kohteeseen välittömästi, joten sinun ei tarvitse odottaa tarkennuksen siirtymistä tai asettaa kättäsi tuotteen taakse saadaksesi kameran tarkentamaan siihen.

Kuvaa upeita videoita kaikkialla
Kuvaa upeita videoita kaikkialla

ZV-1-kameralla kuvaat upeita otoksia myös liikkeellä ollessasi. Kuvanvakautuksen ansiosta voit kuvata teräviä videoita kävellessäsi, ja kun valaistus vaihtuu varjoisasta aurinkoiseen tai kuvauspaikka siirtyy ulkoa sisälle, automaattinen valotus tunnistaa ja valaisee kasvot.

Helppo videosuoratoisto

ZV-1-laitetta voi käyttää yhdellä kaapelilla verkkoviestintätyökaluna. ZV-1-laitetta voi käyttää ulkoisena kamerana yhdistämällä sen tietokoneeseen tai Sony Xperia™ -älypuhelimeen USB Type-C® -kaapeliliitännällä.

Kuvia ihmisistä, jotka osallistuvat verkkoviestintään ZV-1-laitteen ja tietokoneen/älypuhelimen yhdistelmällä
Laadukas videosuoratoisto

Voit käyttää ZV-1-laitetta laadukkaaseen live-suoratoistoon. Hyödyntämällä sen 1.0-tyypin kuvakennoa saat selkeää kuvaa myös hämärässä ympäristössä. Ääni tallentuu selkeästi suunnattavalla kolmen kotelon mikrofonilla suoratoistonkin aikana.

Suunniteltu tuottamaan entistä parempi äänenlaatu
Suunniteltu tuottamaan entistä parempi äänenlaatu

Voit tallentaa selkeää ääntä myös silloin, kun kuvaat suuren väkijoukon keskellä. Kameran ainutlaatuinen kolmen kotelon suuntamikrofoni kerää ääntä kameran etupuolelta, mikä tekee siitä ihanteellisen videoiden kuvaamiseen. 

Tuulisuoja ulkona kuvaamiseen
Tuulisuoja ulkona kuvaamiseen

Mukana toimitettava tuulisuoja vähentää tuulen kohinaa, joten voit kuvata huoletta myös ulkona. Äänenlaatu on huippuluokkaa, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa tuulen kohinan pilaamien osioiden uudelleen kuvaamiseen tai kuvamateriaalin muokkaamiseen.

Käytä suosikkimikrofoniasi äänimaailman luomiseen
Käytä suosikkimikrofoniasi äänimaailman luomiseen

Mikrofoniliitännän ja lisävarustesovittimen ansiosta voit käyttää mieleistäsi mikrofonia ja luoda sillä juuri sellaisen äänimaailman kuin haluat.

Esitä maailma omin kuvin

ZV-1-kamerassa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja tehokkuus, ja se päästää luovuutesi valloilleen. Vain mielikuvitus on rajana.

Dynaamisia videoita hidastuksella
Dynaamisia videoita hidastuksella

Superhidastuksella ikuistat jokaisen liikkeen elokuvamaisesti, ja jopa nopeasti ohikiitävät hetket ovat toistettavissa 40 kertaa reaaliaikaa hitaampina.

Elokuvamainen vaikutelma intervallikuvauksella
Elokuvamainen vaikutelma intervallikuvauksella

Intervallikuvaustilassa kuvia otetaan automaattisesti 1–60 sekunnin välein, jotta voit luoda niistä tietokoneellasi elokuvamaisia intervallivideoita, joissa pilvet lipuvat taivaalla veden tavoin ja päivät kiitävät ohi muutamassa sekunnissa.

Taltioi upeita kuvia ja videoita
Taltioi upeita kuvia ja videoita

ZV-1-kamerassa on kaikki, mitä tarvitset upeisiin kuviin, jotka erottuvat edukseen aikajanallasi ja videoidesi pikkukuvissa. Huipputarkka 24–70 mm:n ZEISS®-objektiivi tarkentaa valon 1.0-tyypin Exmor RS™ CMOS -kennoon, ja BIONZ X™ -kuvaprosessori viimeistelee kokonaisuuden.

Ilmaise itseäsi luovasti
Ilmaise itseäsi luovasti

Kuvatehosteet ja luovat tyylit tarjoavat lähes rajattomasti visuaalisia mahdollisuuksia aina yksinkertaisista mustavalkotehosteista ja osittaisista väritehosteista monipuolisiin pienoistehosteisiin.

Kuvaa ja jaa helposti

Enää sinun ei tarvitse turvautua älypuhelimesi kameraan voidaksesi jakaa sisältöä nopeasti. ZV-1 takaa sekä upean kuvanlaadun että saumattoman liitettävyyden, joten voit jakaa sisältöä nopeasti laadusta tinkimättä.

Siirrä videoita välittömästi älypuhelimeesi
Siirrä videoita välittömästi älypuhelimeesi

Maksuton iOS- ja Android-laitteisiin saatavilla oleva Imaging EdgeTM -mobiilisovellus mahdollistaa ZV-1-kameralla otettujen kuvien nopean ja helpon siirtämisen, muokkaamisen ja lataamisen sosiaaliseen mediaan sijainnistasi riippumatta.

Täydellistä sisältöä mihin tahansa alustaan
Täydellistä sisältöä mihin tahansa alustaan

Videonmuokkauslisäosa tuo lisää vakautta erityisen täriseviin otoksiin, ja sen avulla voit rajata videoitasi sekä valita oikean kuvasuhteen sosiaalisen median alustoja varten.

Kuvaa videoita helposti pystysuunnassa älypuhelimella katselua varten
Kuvaa pystysuunnassa älypuhelimia varten

Pystysuuntaisten videoiden automaattisen merkitsemisen ansiosta voit ladata sisältöä, joka on räätälöity älypuhelimen näyttöön sopivaksi.

Suunniteltu videoblogien kuvaukseen

ZV-1-kameran muotoilu tekee vaikuttavien selfieiden ja videoblogien kuvaamisesta helppoa. ZV-1 on suunniteltu innostavan sisällön luomiseen pienintäkin yksityiskohtaa myöten. 

Tuo esiin parhaat puolesi

LCD-kosketusnäyttö on käännettävissä ja soveltuu upeasti selfieiden ja videoblogien kuvaamiseen. Näytössä ei ole portteja, mikrofoneja tai kiinnikkeitä, joten se mahdollistaa tarkan rajauksen ja sujuvan käytön myös silloin, kun olet kameran edessä.

Näe yhdellä vilkaisulla, onko tallennus käynnissä
Näe yhdellä vilkaisulla, onko tallennus käynnissä

Kameran etuosassa sijaitseva kuvausvalo ilmoittaa selkeästi, milloin tallennus on käynnissä, ja voit halutessasi ottaa sen helposti pois käytöstä. Enää ei voi käydä niin, että unohtaisit vahingossa painaa tallennuspainiketta.

Optimoitu kädensija selfieihin
Optimoitu kädensija selfieihin

Muotoiltu kädensija tekee perinteisestä kuvaamisesta miellyttävämpää sekä mahdollistaa vakaan otteen ja vähentää käden väsymistä videoblogeja tai selfieitä kuvattaessa.

Yhteensopiva langattomien kädensijojen kanssa
Yhteensopiva langattomien kädensijojen kanssa

ZV-1 on yhteensopiva langattoman Sony Bluetooth® GP-VPT2BT -kuvauskädensijan kanssa. Se mahdollistaa zoomin, tallennuksen ja monen muun toiminnon langattoman ohjauksen sekä muuntautuu pienoiskolmijalaksi, jonka avulla kuvaat vakaasti ilman käsiä.

Kuvaa kuin ammattilainen

Missä tahansa oletkin, voit aina kuvata ammattimaisia videoita upealla 4K HDR -tarkkuudella, ja kameran tehokkaat valotuksen säätötoiminnot takaavat sisältösi vaikuttavuuden.

Ammattimaiset 4K HDR -videotoiminnot
Ammattimaiset 4K HDR -videotoiminnot

ZV-1 tallentaa uskomattoman yksityiskohtaisia 4K HDR -videoita pakkaamalla pikselit 1,7-kertaisesti, joten voit taltioida maailman todenmukaisena.

S-Log-gamma ammattimaiseen työskentelyyn
S-Log-gamma ammattimaiseen työskentelyyn

S-Log2- ja S-Log3-gammasäätimet mahdollistavat perspektiivin säätämisen ja joustavan värien määrittämisen. Niiden ja monipuolisten kuvaprofiiliasetusten avulla luot täydellisen esteettisen lopputuloksen.

Sisäänrakennettu harmaasuodin
Sisäänrakennettu harmaasuodin

Harmaasuodin (ND, Neutral Density) innostaa luovuuteen videon valotuksen ohjauksella sekä parantaa samalla syväterävyyttä ja mahdollistaa veden, valon ja liikkeen upean tallentamisen hitaalla valotusajalla.

Kameran ominaisuudet ja sisällön luomisen perusteet

Tutustu ZV-1-kameran videoblogeja ja sisällön luomista tukeviin ominaisuuksiin.

ZV-1-ominaisuusesittely

Katso syväluotaava video ZV-1-kameran ominaisuuksista.

Imaging Edge Desktop
Imaging Edge Desktop™

Imaging Edge Desktop -sovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat kuvausta tietokoneella reaaliajassa, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan laadun ja hallitset materiaalia tehokkaammin.

Capture One for Sony
Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista sekä kuvien järjestämiseen ja muokkaamiseen. Capture One Pro (for Sony) puolestaan sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

Kuva video-chatista BRAVIA-TV:n suurella näytöllä, sekä liitetty kamera
Nauti video-chatista BRAVIA-TV:n suurelta näytöltä

Vaihda kuulumisia ystävien ja perheen kanssa suurella näytöllä liittämällä kamera BRAVIA-televisioon.

Kuvitus
Imaging Edge™ -web-kamera

Imaging Edge -webkamerasovelluksen ansiosta Sony-kameraa voi käyttää myös web-kamerana. Live-suoratoisto ja videoneuvottelut sujuvat kattavan yhteensopivuuden ansiosta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

ZV-1 on suunniteltu sisällöntuotantoon. Siinä on selfieiden kuvaukseen sopiva kääntyvä LCD-näyttö, rungon kädensija ja kuvausvalo. Kolmen kotelon suuntamikrofoni ja tuulisuoja takaavat selkeän äänentallennuksen ilman kohinaa. Käyttämällä boke-sumennuksen kytkintä ja Product Showcase -asetusta teet videoistasi kiinnostavia helposti.
  • Suuri 1.0-tyypin Exmor RS CMOS -kenno

  • BIONZ XTM -kuvaprosessori

  • 4K-videotallennus

  • Kolmekapselinen suuntamikrofoni ja tuulisuoja

  • Käännettävä LCD-näyttö, rungon kädensija ja kuvausvalo

Kennon tyyppi
1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 20,1 megapikseliä
ISO-herkkyys (valokuva) (Recommended Exposure Index)
Automaattinen (ISO 100–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800 (laajennettavissa arvoon ISO 64/80), Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen (ISO 100–12 800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1 600 / 3 200 / 6 400/ 12 800 / 25 600
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide