Siirry sisältöön
Kamerat

Järjestelmätyyppiset kamerat

DSLR-tyyppisillä kameroillamme otat aina upeita kuvia. Katso, miten tuotteemme tuovat kuvien parhaat puolet esiin, ja valitse itsellesi parhaiten sopiva malli.

Ota vaikuttavampia kuvia

Nauti Sonyn DSLR-tyyppisten kameroiden suorituskyvystä. Suuret Exmor®-kennot ja nopeat BIONZ X -kuvaprosessorit tuottavat tarkkoja kuvia. Kameroissa voi käyttää ZEISS- ja Sony G -objektiiveja, joiden avulla otat upeita kuvia kaikissa olosuhteissa.

Sonyn DSLR-tyyppisen kameran muotoilu
Sonyn parhaalla DSLR-tyyppisellä kameralla otettu kuva

Ennennäkemättömiä yksityiskohtia

Valitse omasi Sonyn DSLR-tyyppisistä kameroista ja päästä luovuutesi valloilleen. Laaja dynaaminen alue, alhainen kohinataso ja suorituskyky hämärässä takaavat tarkat kuvat. Yksityiskohdat näkyvät paremmin, joten voit ikuistaa kohtausten tunnelman.

Aina selkeitä kuvia

Ota eloisia kuvia DSLR-tyyppisillä kameroillamme. Taustavalaistu Exmor® CMOS -kenno tallentaa enemmän yksityiskohtia, joten voit zoomata, rajata ja suurentaa kuvia laadun kärsimättä. BIONZ X -kuvaprosessori vähentää kohinaa ja takaa kirkkaat kuvat.

Sonyn järjestelmätyyppisen digikameran prosessori
Objektiivit Sonyn DSLR-tyyppisiin kameroihin

Ota kamerasi haltuun

DSLR-tyyppiset kameramme sopeutuvat kaikkiin ympäristöihin. A- ja E-tyypin objektiivien avulla löydät olosuhteisiin sopivat asetukset. Aurinkoisista päivistä hämyisiin iltahetkiin – objektiivimme täyttävät kuvat upeilla yksityiskohdilla ja väreillä.

Vaivatonta valokuvausta

Taitavimmatkaan valokuvaajat eivät selviä ilman apua. DSLR-tyyppisten kameroiden automaattitarkennus, kasvontunnistus ja sommittelutoiminto takaavat selkeät kuvat ja videot. Lisäksi Sonyn Tru-finder™-etsin auttaa sommittelemaan täydellisen otoksen.

Sonyn parhaalla DSLR-tyyppisellä kameralla otettu kuva
Sonyn järjestelmätyyppinen digikamera, jossa on NFC- ja Wi-Fi®-yhteys

Yhdistä ja jaa hetkessä

Tietyissä Sonyn järjestelmätyyppisissä kameroissa on NFC- ja Wi-Fi®-yhteys, joiden kautta kuvien jakaminen onnistuu leikiten. Voit siirtää sisältöä kamerasta Android-tabletiin tai -älypuhelimeen yhdellä kosketuksella langattomasti ja vaivattomasti.