Kuvia tuotteesta Kannettava DVD-soitin, jossa USB-liitäntä
Kuvia tuotteesta Kannettava DVD-soitin, jossa USB-liitäntä
Kuvia tuotteesta Kannettava DVD-soitin, jossa USB-liitäntä
Kuin ottaisit elokuvateatterin mukaasi

Nauti DVD-levyistäsi missä tahansa tällä monipuolisella kannettavalla DVD-soittimella. Sen 17,8 cm:n / 7 tuuman LCD-laajakuvanäyttö takaa kirkkaan ja selkeän kuvan. Neljä sisältöön ja ympäristöön sopivaa äänitilaa saa äänenkin kuulostamaan hyvältä.

Optimaalinen ääni, mitä vain katsotkin

Voit valita neljän eri tilan välillä: Dynaaminen - realistiset äänet; Dynaaminen tilaääni - virtuaaliset tilaäänet; Dialogi - vahvistetut puheäänet; ja Standardi - normaalit taajuuskorjatut äänet.

Vapauta digielokuvat ja musiikki

Sukella elokuva- ja musiikkikokoelmiisi ja katsele vanhoja suosikkejasi suurelta näytöltä tilaäänen kera USB-liitännän kautta. Kun kytket laitteeseen kannettavan tai siirrät tiedostot muistitikulle, pääset nopeasti käsiksi elokuvakokoelmaasi.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • Toista USB-laitteelle tallennettuja elokuvia, musiikkia ja valokuviaVoit toistaa sisältöä suoraan USB-muistista ja katsella elokuvia, valokuvia ja diaesityksiä sekä kuunnella musiikkia.

  • Toista useita eri formaattejaUsean muodon tuki: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, 8 cm DVD (paitsi 8 cm:n DVD+R), JPEG, MP3 ja Xvid.

  • Nauti kirkkaista ja korkealaatuisista kuvistaHerätä elokuvat eloon erittäin tarkalla LCD-laajakuvanäytöllä. Aivan kuin elokuvateatterissa - vain popcornit puuttuvat.

  • Paras mahdollinen äänenlaatu missä tahansaVoit valita neljästä eri äänitilasta sen, joka parhaiten sopii katsomaasi ohjelmaan ja katseluympäristöön.

  • Helppo hipaisunäppäinohjausSäädä äänenvoimakkuutta, toista, pysäytä ja ohjaa muitakin perustoimintoja hipaisuohjauksella.

  • Katsele pitempäänPitkäkestoisella ladattavalla akulla saat 4 tuntia keskeytymätöntä toistoa missä tahansa, eli ehdit nähdä myös jatko-osan.

  • Nauti erinomaisesta äänenlaadusta kotonaNauti elokuvien ja CD-levyjen mahtavasta äänestä kytkemällä äänijärjestelmäsi mukana tulevalla ääni-/videosovittimella.

  • Kytke isoon ruutuunKytke soitin television ääni-/videolähtöön ja nauti katselusta isolta ruudulta.

  • Lataa soitin matkallaAuton tupakansytyttimen pistokkeeseen sopiva lataussovitin pitää soittimen aina toimintavalmiina.

Lisätietoja energiansäästöominaisuuksista ja sitoutumisestamme kestävään kehitykseen. Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide