DVD-soitin DVP-SR170 ylhäältä
DVD-soitin DVP-SR170 edestä
DVD-soitin DVP-SR170 viistosti
Mahtavat ominaisuudet pienessä paketissa

Tämä kompakti 270 mm:n DVD-soitin sopii näppärästi pienimpiinkin tiloihin, mutta sillä voi toistaa myös useita eri tiedostomuotoja tukevia levyjä. Lisäksi se on helppo kytkeä hifi-järjestelmään päivittämään elokuvasi ääni.

Laadukas DVD-kuva ja ääni, pieni koko

Pienen kokonsa ansiosta tämä DVD-soitin on omiaan keittiöön tai makuuhuoneeseen. Sillä voidaan toistaa elokuvia, musiikkia ja valokuvia monissa eri tiedostomuodoissa.

Elokuvien nopea tai hidas toisto äänellä

Nyt voit nauttia nopeasta toistosta tunnistettavan äänen kera tai hyödyntää hidasta äänentoistoa vaikkapa urheilutallenteissa tai kieliohjelmissa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • Toista useita eri formaattejaUsean muodon tuki: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (myös 8 cm:n DVD), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC ja Linear PCM.

  • Valitse nopea tai hidas toisto äänen kanssaVoit toistaa elokuvien ääntä ja kuvaa noin 1,5 kertaa normaalia nopeammin. Voit myös hidastaa, kun haluat tarkastella esimerkiksi urheilutilannetta.

  • Muistaa jopa kuuden DVD-levyn keskeytyskohdatJatka katselua täsmälleen siitä, mihin viimeksi jäit. Tämä soitin muistaa jopa kuuden viimeksi toistetun levyn keskeytyskohdat.

  • Luo oma diaesitys taustamusiikillaKatsele kuviasi diaesityksenä valitsemasi musiikin soidessa taustalla.

  • Säädä soitinta ja televisiota samalla kaukosäätimelläDVD-kauko-ohjaimella voit aloittaa katselun tai toiston sekä säätää soittimen ja television asetuksia, kuten virrankytkentää, kanavia ja äänenvoimakkuutta.

  • Tilaa säästävä kompakti muotoiluTämä vain 27-senttinen soitin sisältää monia ominaisuuksia pienessä ja tyylikkäässä paketissa.

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide