DVD-soitin DVP-SR370 edestä
DVD-soitin DVP-SR370 viistosti
DVD-soitin DVP-SR370 ylhäältä
Kompakti yksikkö toistaa kaiken.

Isot yllätykset piilevät pienissä yksityiskohdissa. Voit käyttää useita toistomuotoja, kuten DVD-levyjä ja tietokoneeseen tai muistikortille tallennettuja videoita.

Laadukas DVD-kuva ja ääni, pieni koko

Tämä DVD-soitin sopii pienen kokonsa ansiosta täydellisesti keittiöön tai makuuhuoneeseen. Se toistaa useaa muotoa tukevia elokuvia, musiikkia ja valokuvia sekä muistitikulle tai kannettavaan tallennettua sisältöä USB-liitännän kautta.

Vapauta digielokuvat ja musiikki

Uppoudu elokuva- ja musiikkikokoelmaasi ja nauti vanhoista suosikeista USB-liitännän avulla suurelta ruudulta tilaäänen kera. Katsele elokuvakokoelmaasi nopeasti kytkemällä kannettava tai siirtämällä tiedostot muistikortille.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • Toista USB-laitteelle tallennettuja elokuvia, musiikkia ja valokuviaVoit toistaa sisältöä suoraan USB-muistista ja katsella elokuvia, valokuvia ja diaesityksiä sekä kuunnella musiikkia.

  • Toista useita eri formaattejaUsean muodon tuki: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (myös 8 cm:n DVD), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC ja Linear PCM.

  • Valitse nopea tai hidas toisto äänen kanssaVoit toistaa elokuvien ääntä ja kuvaa noin 1,5 kertaa normaalia nopeammin. Voit myös hidastaa, kun haluat tarkastella esimerkiksi urheilutilannetta.

  • Muistaa jopa kuuden DVD-levyn keskeytyskohdatJatka katselua täsmälleen siitä, mihin viimeksi jäit. Tämä soitin muistaa jopa kuuden viimeksi toistetun levyn keskeytyskohdat.

  • Luo oma diaesitys taustamusiikillaKatsele kuviasi diaesityksenä valitsemasi musiikin soidessa taustalla.

  • Säädä soitinta ja televisiota samalla kaukosäätimelläDVD-kauko-ohjaimella voit aloittaa katselun tai toiston sekä säätää soittimen ja television asetuksia, kuten virrankytkentää, kanavia ja äänenvoimakkuutta.

  • Tilaa säästävä kompakti muotoiluTämä vain 27-senttinen soitin sisältää monia ominaisuuksia pienessä ja tyylikkäässä paketissa.

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide