DVD-SOITTIMET

DVD-soitin, jossa kuvanparannustekniikka

DVP-SR760H
DVD-soitin DVP-SR760H edestä

SVH

60,00 €

(sis. ALV)
DVD-soitin DVP-SR760H edestä
DVD-soitin DVP-SR760H viistosti
DVD-soitin SR760H viistosti

Uusi ilme lempielokuvillesi

Täydellinen vaihtoehto, jos omistat suuren DVD-kokoelman tai tietokoneelle/muistitikulle tallennettuja elokuvia. Tämä soitin skaalaa älykkäästi tavallisen tarkkuuden elokuvat mukaansatempaavaksi katselukokemukseksi. Tuloksena on sulavampi kuva ja lähes teräväpiirtotarkkuus.

Lähemmäs teräväpiirtolaatua

Näe vanhat suosikit uudessa valossa ja uudet hittielokuvat selkeämpinä ja tarkempina. Skaalaa tavallisen tarkkuuden DVD-levyt lähemmäs täyttä 1080p-teräväpiirtotarkkuutta ja saat mukaansatempaavan elokuvakokemuksen.

Vapauta digielokuvat ja musiikki

Uppoudu elokuva- ja musiikkikokoelmaasi ja nauti vanhoista suosikeista USB-liitännän avulla suurelta ruudulta tilaäänen kera. Katsele elokuvakokoelmaasi nopeasti kytkemällä kannettava tai siirtämällä tiedostot muistikortille.

Siistimpi ympäristö

Vähennä johtosotkua ja nauti laadukkaasta kuvasta ja äänestä vain yhdellä kaapelilla ja HDMI®-liitännällä. Soittimen kompakti koko ja selkeät linjat sopivat mainiosti pieneenkin tilaan.

Ominaisuudet

Nauti tarkemmasta ja terävämmästä kuvasta ja äänestä

DVD-elokuvat näyttävät ja kuulostavat paremmilta HDMI®-lähdön avulla, joka muuttaa kuvan ja äänen lähes teräväpiirtolaatuisiksi.

Toista useita eri formaatteja

Toista useista lähteistä, kuten CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, Linear PCM ja Xvid.

Valitse nopea tai hidas toisto äänen kanssa

Voit toistaa elokuvia äänen kanssa ja kuvia noin 1,5 kertaa normaalia nopeammin. Voit myös hidastaa, kun haluat tarkastella esimerkiksi urheilutilannetta.

Muistaa jopa kuuden DVD-levyn keskeytyskohdat

Jatka katselua täsmälleen siitä, mihin viimeksi jäit. Tämä soitin muistaa jopa kuuden viimeksi toistetun levyn keskeytyskohdat.

Katsele omia diaesityksiä musiikin säestyksellä

Katsele kuviasi diaesityksenä valitsemasi musiikin soidessa taustalla.

Säädä soitinta ja televisiota samalla kaukosäätimellä

Toista sisältöä tai säädä järjestelmäsi asetuksia, kuten virrankytkentää, kanavia ja äänenvoimakkuutta, TV:n kaukosäätimellä.

Tilaa säästävä kompakti muotoilu

Tämä vain 27-senttinen soitin sisältää monia ominaisuuksia pienessä ja tyylikkäässä paketissa.

Tekniset tiedot

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide