Tuotekuva, jossa näkyy objektiivi etuvasemmalta kuvattuna
Tuotekuva, jossa näkyy objektiivi vasemmalta sivulta kuvattuna
Tuotekuva, jossa näkyy objektiivi ylhäältä kuvattuna
Tuotekuva, jossa näkyy objektiivi oikealta sivulta kuvattuna
Tuotekuva, jossa näkyy objektiivi ja objektiivin suojus etuvasemmalta kuvattuna
Tuotekuva ILCE-7M4-kameraan kiinnitetystä objektiivista
Kompakti korkearesoluutioinen teleobjektiivi

Edistynein objektiivitekniikkamme kiteytyy tässä kompaktissa ja kevyessä 70–200 mm:n F4 G Lens™ -teleobjektiivissa, jossa on laadukas optiikka ja automaattitarkennus sekä 1:2-makrokuvaustoiminto koko zoomausalueella. Helposti käsiteltävä ja mukana kulkeva objektiivi sopii monenlaiseen valo- ja videokuvaukseen.

Missing Video data!

Tutustu upeaan 70–200 mm:n F4-teleobjektiiviimme

Katso video

FE 70–200 mm F4 Macro G OSS Ⅱ -valokuvagalleria
Upea G Lens -renderöinti

Edistyksellisten asfääristen (AA) ja asfääristen linssielementtien yhdistelmä tuottaa erinomaisen tarkkuuden koko kuva-alalla sekä kontrastin koko zoomausalueella. Kolme ED (Extra-low Dispersion) -elementtiä ja yksi Super ED -elementti vähentävät väripoikkeamia ja värien sekoittumista. Kaunista täyden kennokoon bokeh-sumennusta tehostavat 9-lamellinen pyöreä aukkomekanismi ja optimoitu pallopoikkeama.

Laadukkaita lähikuvia

Tämä on luokkansa ensimmäinen zoom-objektiivi, joka tarjoaa 1:2-makrokuvauksen koko zoomausalueella. Vähimmäistarkennusetäisyys on 0,26 m zoomausalueen laajassa päässä ja 0,42 m teleobjektiivin päässä, ja suurennus on enintään 0,5-kertainen koko alueella. Lähikuvauksen uudet tasot tarjoavat ennennäkemätöntä monipuolisuutta ja joustavuutta valo- ja videokuvaukseen.

Nopea automaattitarkennus nopeassa rungossa

Neljä Sonyn tehokasta lineaarista XD-moottoria sekä kelluva tarkennusmekanismi linssiryhmineen tuottavat yhdessä nopeasti reagoivan tarkennuksen. Tarkennusmoottoreita on parannettu merkittävästi, joten automaattitarkennus toimii valokuvattaessa noin 20 % nopeammin koko zoomausalueella. Nopeat ja tehokkaat α-sarjan rungot näyttävät, mihin ne pystyvät. Tarkennuksen seuranta jatkuu automaattisesti myös zoomattaessa, joten tärkeimmät yksityiskohdat eivät jää kuvaamatta.

Kehittynyttä video- ja valokuvausta

Lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus reagoi suoraan ja lineaarisesti vähäiseen ohjaukseen. Objektiivi tukee yhteensopivien α-sarjan runkojen katselukulman korjaustoimintoa ja vähentää ei-toivottua kuvan siirtymistä tarkennettaessa. Sisäistä optista kuvanvakautusta voi käyttää yhdessä yhteensopivien α-sarjan kameroiden kiinteän kuvanvakautuksen kanssa käsivaralla kuvattaessa.

Käyttökuva, jossa näkyy käyttäjä pitelemässä objektiivia ja kiinnitettyä 2,0x-telejatketta
Huippuluokan suorituskykyä telejatkeilla

FE 70–200 mm F4 Macro G OSS II on yhteensopiva Sonyn 1,4x- ja 2,0x-telejatkeiden kanssa. 2,0x-telejatke suurentaa enimmäispolttoväliä, ja 1:1-makrokuvaus elävässä koossa tuo lisää luovuutta kaikilla polttoväleillä. 1,4x-telejatkeella käytössä on enintään 0,7x-makrokuvaus kaikilla polttoväleillä. Ja koska työskentelyetäisyys ei muutu telejatketta käytettäessä, voit siirtyä lähelle kohdetta ja ottaa todella vaikuttavia kuvia.

Käyttökuva, jossa näkyy objektiivin runko käyttäjän kämmenellä korostamassa kompaktia kokoa
Kompakti, mukana kulkeva, luotettava ja helppokäyttöinen

Tässä innovatiivisessa objektiivissa yhdistyvät suorituskyky ja kannettavuus. Sen halkaisija on 82,2 mm (3-1/4 in), pituus 149,0 mm (5-7/8 in) zoomausalueen laajassa päässä ja paino 794 grammaa (28,1 unssia)*. Pidennettävää objektiivia on helppo kantaa mukana, ja zoomauksen lukituskytkin estää objektiivin pidentymisen kuljetuksen aikana.
*ilman kolmijalkasovitinta

Objektiivin rakenne

Sonyn G-objektiivi tasapainottaa korkean resoluution ja upean taustan bokeh-sumennuksen ja korostaa taiteellista visiota.

[1] Edistyksellinen asfäärinen linssi (AA) (%) [2] Asfäärinen linssi [3] Super ED -lasi [4] ED (extra-low dispersion) -lasi

MTF-taulukko

MTF (Modulation Transfer Function) ilmaisee objektiivin yksityiskohtien toistoa. Arvo mitataan tiheästi aseteltujen linjojen välisestä kontrastista.

[1] Kontrasti (%) [2] Etäisyys objektiivin optisesta keskikohdasta (mm) [3] 70 mm / enimmäisaukko [4] 70 mm / F8-aukko [5] 200 mm / enimmäisaukko [6] 200 mm / F8-aukko

[7] Tilataajuus [8] 10 viivaparia / mm [9] 30 viivaparia / mm [10] Säteittäisarvot [11] Tangenttiarvot

Lähikuvassa ILME-FX6 videokuvaustilanteessa
Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Objektiivin ohjaimet
Tuotekuva, jossa on objektiivin runko vasemmalta ja numeroituina (1) Vastavalonsuojan indeksi, (2) Tarkennusrengas (3) Tarkennuksen pito, (4), Zoomausrengas, (5), Polttoväliasteikko, (6), Tarkennustilan kytkin, (7) Suoran manuaalitarkennuksen kytkin, (8) Tarkennusalueen rajain, (9) SteadyShot-kytkin (10) SteadyShot-tila

Tuotekuva, jossa on objektiivin runko vasemmalta ja numeroituina (1) Vastavalonsuojan indeksi, (2) Tarkennusrengas (3) Tarkennuksen pito, (4), Zoomausrengas, (5), Polttoväliasteikko, (6), Tarkennustilan kytkin, (7) Suoran manuaalitarkennuksen kytkin, (8) Tarkennusalueen rajain, (9) SteadyShot-kytkin (10) SteadyShot-tila

Tuotekuva, jossa näkyy objektiivin runko oikealta ja numeroituina (11) Kolmijalkakiinnike, (12) Zoomauksen lukituskytkin

11. Kolmijalkakiinnike / 12. Zoomauksen lukituskytkin

FE 70–200 mm F4 Macro G OSS Ⅱ -yhteensopivuus

Katso lisätietoja objektiivin/rungon yhteensopivuudesta seuraavan linkin kautta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Tehokas G-sarjan zoom-teleobjektiivi

  • AA-elementit ja ED-lasi takaavat suuren tarkkuuden koko kuva-alalla

  • Kaunista täyden kennokoon bokeh-sumennusta tehostaa 9-lamellinen pyöreä aukkomekanismi

  • Neljä tehokasta lineaarista XD-moottoria nopeaan ja tarkkaan tarkennukseen

  • Intuitiiviset säätimet, mukaan lukien fyysiset kytkimet tarkentamiseen sekä OSS-tilat ja -asetukset

Vähimmäistarkennusetäisyys
0,26–0,42 m (0,86–1,38 jalkaa)
Suurin suurennussuhde (x)
0,5
Suodattimen halkaisija (mm)
72
Paino
794 g (28,1 unssia)
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide