Seuraavan sukupolven projektorit

Erinomainen projektori, jolla on suuri vaikutus yleisöön ja pieni vaikutus ympäristöön. Sonyn tehokkaita, käteviä ja reaktiivisia laserprojektoreita ei tarvitse juurikaan huoltaa.

Heijastamisen tulevaisuus

Sonyn energiatehokkuuden takana on huolellinen tuotekehitys. Lähes täysin huoltoa kaipaamaton laservalonlähde auttaa vähentämään luonnonvarojen kulutusta, ja 3LCD-järjestelmän välitön käynnistyminen säästää aikaa ja sähköä.

[1] Perinteinen lamppu [2] Sonyn lasermallit   [3] Aika

Ei enää lampunvaihtoa
Ei enää lampunvaihtoa 

Projektorien laservalonlähteet kestävät 20 000 tuntia eikä niihin tarvitse vaihtaa lamppua, mikä tekee projektoreista käytännöllisiä ja kustannustehokkaita. Laservalonlähteen tehokkuus vähentää luonnonvarojen tuhlaamista, ja esimerkiksi kattoasennukset aiheuttavat vähemmän päänvaivaa, kun lampun vaihtamista ei tarvitse miettiä.

Nopea käynnistys säästää aikaa ja sähköä

Sonyn Z-Phosphor™-laservalonlähteen ansiosta projektori käynnistyy sekunneissa ja sammuu välittömästi, mikä säästää aikaa ja sähköä. Automaattinen himmennys säästää sähköä entisestään (jopa 95 % verrattuna täyteen tehoon) vähentämällä heijastustehoa, kun projektoria ei käytetä. Automaattinen kuvatilan valinta säätää valotason heijastustarpeen mukaan.

Nopea käynnistys säästää aikaa ja sähköä

[1] Kirkkaus [2] Kulunut aika
[3] Sonyn lasermallit [4] Perinteinen lamppu

Elohopeaton laservalonlähde

Sonyn Z-Phosphor™-projektorien laservalonlähteet eivät sisällä elohopeaa, joten käyttäjä säästyy lamppujen vaihtamiselta ja käytettyjen lamppujen monimutkaiselta hävittämiseltä. Kuvanlaadusta ja helppokäyttöisyydestä ei tarvitse tinkiä, ja ympäristövaikutus on pienempi.

Laserheijastuksen uusin sukupolvi

Sonyn uusimmat 3LCD-laserprojektorit vastaavat kirkkaudeltaan ja kuvanlaadultaan perinteisiä UHP-lamppuprojektoreita, mutta niiden etuja ovat lamppujen pidempi käyttöikä, helpompi huolto ja nopeampi käynnistyminen ja sammuminen.

Laserheijastuksen tekniikka
Laserheijastuksen tekniikka

Laservalonlähde luo täyden valospektrin suuntaamalla sinisen kirkkaan laserin fosforimateriaaliin. Lopputuloksen saadaan tasaiset ja eloisat RGB-värit.

Laserheijastuksen uusi kirkas aikakausi
Laserheijastuksen uusi kirkas aikakausi

Sonyn kehittämä uuden sukupolven BrightEra™-LCD-paneeli kestää jopa 20 000 käyttötuntia.

Tsuneharu Nomura
Suunnittelua tulevaisuutta ajatellen

Tsuneharu Nomura

Chief Light Source Engineer, Projector Design

Tehokkaissa yrityskäyttöön sopivissa projektoreissa on vuosien ajan käytetty elohopealamppuja. Uudet puolijohdelaservalonlähteet käynnistyvät hetkessä eikä niitä tarvitse vaihtaa vuosiin.
Kehitystyössä filosofiani on: “Mitä asiakkaat haluavat?” Meidän on huomioitava asiakkaiden suoraan kertomat toiveet esimerkiksi lamppujen vaihtamisen välttämisestä tai nopeasta käynnistymisestä, mutta myös ympäristönäkökulma, johon liittyen asiakkailla voi olla ääneen sanomattomia odotuksia.
Uuteen teknologiaan ja tuotekehitykseen liittyy aina haasteita, mutta laserprojektorien vastatessa entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin haluan huomioida ympäristön uusien tuotteiden luomisessa.

3LCD-laservalonlähdeprojektorit
3LCD-laservalonlähdeprojektorit

Lisätietoja Sonyn teknologiasta