Pieni koko, iso ääni

HT-SF200 on kattava Soundbar, jossa on sisäinen bassokaiutin. Sony panosti sen muotoilussa täyteläisen äänen lisäksi pieneen kokoon. Perinteisiä Soundbareja pienemmän kaiuttimen kuljetus on energiatehokkaampaa.

Tyylikäs runko ja upea ääni pienessä pakkauksessa

Sony välittää sekä käyttökokemuksesta että ympäristöstä. Nerokkaasti muotoiltu laite tuottaa mahtavan äänenlaadun ja on yli 50 % pienempi itse laitteen ja pakkauksen osalta, mikä minimoi resurssien käytön ja edistää tavoitettamme ympäristöjalanjäljen nollaamisesta. 

HT-SF200:n pienellä koolla on iso vaikutus ympäristöön

Hyvä muotoilu ihmisten ja ympäristön kannalta

Ympäristöystävällisyys oli yksi HT-SF200-mallin muotoilun päätavoitteista. Halusimme luoda täyteläistä ääntä tuottavan Soundbarin, jonka pienempi tilavuus parantaa logistiikan tehokkuutta merkittävästi.

Pieni ja näyttävä muotoilu
Pieni ja näyttävä muotoilu

Kätevä yksiosainen malli on helppo asentaa, ja sen tilavuus on lähes 80 % pienempi kuin erillisillä bassokaiuttimilla varustettujen Soundbarien.

Eroon ylimääräisistä osista
Eroon ylimääräisistä osista

HT-SF200 painaa vain 2,3 kiloa eli jopa 65 prosenttia vähemmän kuin perinteiset bassokaiuttimen ja Soundbarin yhdistelmät. Pieni kaiutin sujahtaa sujuvasti osaksi sisustusta.

Pienempi koko parantaa kuljetuksen tehokkuutta
Pienempi koko parantaa kuljetuksen tehokkuutta

Kun pakatun tuotteen tilavuus pienenee noin 59 prosenttia, yhteen kuormalavaan mahtuu useampia tuotteita. Tämä pienentää hiilidioksidipäästöjä noin 63 prosenttia tuotetta kohti ja parantaa käsittelytehokkuutta kuljetuksen aikana.

Innovatiivinen akustinen muotoilu takaa voimakkaan basson

Sonyn täysin uudet ratkaisut tuovat täyteläisen ja runsaan basson kompaktiin Soundbariin. Erityiset äänikanavat integroidusta bassokaiuttimesta kaiuttimen päissä oleviin bassoportteihin saavat aikaan laadukkaan äänen – tyyliä unohtamatta.

Sisäinen bassokaiutin tarjosi ratkaisun

Teppei Itagaki

Sony Home Entertainment & Sound Products Inc.

Teppei Itagaki

Vastauksena yhä kasvavien Soundbar-markkinoiden vaatimuksiin sisustukseen sopivista, tilaa säästävistä ja vapaasti sijoitettavista laitteista pyrimme luomaan sisäisen bassokaiuttimen, joka vie vain puolet käytettävissä olevasta tilasta. Bassokaiuttimen sijoittamisessa laitteen sisälle on useita haasteita, kuten mekaanisen tärinän vaimennus niin, että basso on pehmeä ja että se ei vaikuta muihin kaiuttimiin. Lisäksi bassokaiuttimen tarvitsema tehokas vahvistinlähtö on tarjottava pienen kapasiteetin virtalähteestä. Ratkaisimme nämä ongelmat yksitellen.

Koon minimoinnin ja sisäisen bassokaiuttimen ansiosta olemme saavuttaneet myös ympäristötavoitteet: materiaalien käyttö on taloudellista ja kuljetus tehokkaampaa. Aikomuksena on jatkaa ympäristötietoista muotoilua tulevaisuudessa.

Tutustu Sonyn tuotteisiin ja niiden ympäristöystävällisiin toimintoihin

Aibon uusi kierrätyspakkaus
Aibon uusi kierrätyspakkaus

Aibo toimitetaan nyt loikoilemassa uudessa mullistavassa pakkauksessa, joka on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista (polyeteenitereftalaatti).

PlayStation
PlayStation®

PlayStation® tutustuttaa sinut uskomattomiin virtuaalimaailmoihin. Lue, miten Sony vähentää todellisessa maailmassa ympäristövaikutuksiaan ja säästää energiaa.

Kuulokkeet
Kuulokkeet

Sony pyrkii säästämään luonnonvaroja ja vähentämään merkittävästi kuulokkeidensa pakkauksissa käytettävää muovia.