Ota kaikki irti Xperia-puhelimesta 

Tutustu neuvoihin ja vinkkeihin Xperian uusimmista toiminnoista ja päivityksistä.

Turvallinen ja helppo tapa siirtää tietoja iPhonesta tai Android-puhelimesta 

Xperia Transfer 2 -sovelluksella voit siirtää tärkeitä sisältöjä vanhasta älypuhelimestasi uuteen Xperiaasi. Voit siirtää valokuvia, videoita, musiikkia, yhteystietoja, kalenterin, puheluhistorian, viestit (teksti-/multimediaviestit) ja asiakirjat nopeasti, turvallisesti ja helposti.


Xperia Transfer 2:lla voidaan siirtää tietoja seuraaviin Xperia-malleihin: Xperia 5 II, Xperia 1 II ja Xperia 10 II.
Tietoja voidaan siirtää Android-älypuhelimista, joiden käyttöjärjestelmänä on vähintään Android 6.0 ja iPhoneista, joiden käyttöjärjestelmänä on vähintään iOS 9.0.

Kaapelilla tai langattomasti, tämän helpompaa tiedonsiirto ei voisi olla

Xperia Transfer 2:lla voit siirtää tietoja kaapeliliitännällä tai langattomasti muodostamalla puhelimien välille pariliitoksen – voit valita kumman tahansa vaihtoehdon.

Tiedonsiirto kaapelilla 

Näillä yksinkertaisilla vaiheilla siirrät tietoja kaapeliliitännällä puhelimelta toiselle.

Vaihe 1 – laitteen valitseminen

Valitse edellisen puhelimen tyyppi, Xperia/Android tai iPhone, ja valitse siirtomenetelmäksi Kaapeli. Siirrettäessä tietoja Android-puhelimesta täytyy asentaa Xperia Transfer 2 Google Play Kaupasta molempiin puhelimiin. Siirrettäessä tietoja iPhonesta Xperia Transfer 2:ta ei tarvitse asentaa iPhoneen, ainoastaan uuteen Xperiaan.

Vaihe 2 – liittäminen USB-kaapelilla

Liitä aiempi puhelimesi uuteen Xperiaasi asianmukaisella USB-kaapelilla. Sovellus kertoo, minkä tyyppinen USB-kaapeli tarvitaan ja tarvitaanko sovitin.

Vaihe 3 – tiedonsiirron aloittaminen

Valitse nyt vain kaikki tietotyypit, jotka haluat siirtää aiemmasta puhelimestasi – musiikki, yhteystiedot, valokuvat jne. – ja aloita tiedonsiirto.

Langaton tiedonsiirto

Haluatko siirtää tietoja langattomasti vanhasta puhelimestasi uuteen Xperiaasi? Näin se tapahtuu.

Vaihe 1 – laitteen valitseminen

Valitse aiemman puhelimen tyyppi ja siirtomenetelmä: langaton Xperia-/Android-älypuhelimelle tai iCloud iPhonelle. Siirrettäessä tietoja Android-puhelimesta täytyy asentaa Xperia Transfer 2 Google Play Kaupasta molempiin puhelimiin. Siirrettäessä tietoja iPhonesta Xperia Transfer 2:ta ei tarvitse asentaa iPhoneen, ainoastaan uuteen Xperiaan.

Vaihe 2 – siirron valmisteleminen

Odota, että Xperia-/Android-älypuhelimet muodostavat langattomasti pariliitoksen – se vie vain hetken – ja valitse sitten Seuraava. iPhonessa tiedot ladataan iCloudista, joten pariliitosta ei tarvita – täytyy vain kirjautua sisään iCloudiin.

Vaihe 3 – tiedonsiirron aloittaminen

Valitse nyt vain kaikki tietotyypit, jotka haluat siirtää aiemmasta puhelimestasi – musiikki, yhteystiedot, valokuvat jne. – ja aloita tiedonsiirto.

Kaikki kuvat on tarkoitettu vain havainnollistamiseen.

Android on Google LLC:n rekisteröity tavaramerkki. iPhone on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki. iOS on Ciscon tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa, ja sitä käytetään lisenssillä.